PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1102
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Zakładam temat bo nie zauważyłam by w sumie telcia miała tak żeby od tak sobie powymieniać się zdankami na temat danego odcinka...A serial jest komentowany pod kilkoma np pytaniami dot.serialu . A więc powstaje więc dziewczyny do dzieła!!!

I dziś kolejny buziaczek w nosek i czółko...co się dziwić skoro już tyle dni mieszka w chatce dziadka... Z kolei załamał mnie ten jej wyczyn z przeprosinami...No ale dziewczynie chce się do męża ... No i te psy zaproponowane przez Lucie !!!

xKseniax

Tylko, że Octavio "zna" Marię Alejandrę kilka dni i nie ma prawa tak się do niej zwracać.

jagodajulia

Powinna mu z liścia strzelić :-))

jagodajulia

I walneła mu z liścia w końcuuuuu :-))))))) Należało sie patafianowi :)

monia198923

Czekałam na ten odcinek :D Ale jak na złość go nie oglądałam, bo musiałam latać po lekarzach i wróciłam do domu około 19.

ocenił(a) serial na 9
11koala19

Dobrze że chociaż Araceli i Eduardo dobrze się bawili

ocenił(a) serial na 8
xKseniax

Do pewnego momentu. Ale ich wątek jest naciągany - ledwo się poznali i już zakochani

Vanessa100

Eee nie przesadzaj ten Karim taki tragiczny nie jest. Tylko moze dla nas taki za mało latynoski i za mało egzotyczny:-)))) ja oglądam telki rowniez dlatego ze mozna popatrzec na facetow jakich nie ma za wielu w Pl :))))

monia198923

Ja to lubię te telcie, też ze względu na urodę facetów ,ubrania bohaterek(Zwłaszcza Marina z LT miała super stroje) I małą ilość odcinków a nie te nasze polskie- następne Mody na Sukces :) A tu jest początek rozwinięcie i znamy koniec :)

ocenił(a) serial na 9
11koala19

Rzeczywiście wszyscy mają ładne stroje. Tylko wszystkie kobiety mają podobny makijaż.

xKseniax

Maritza chyba była wyjątkowa z Kobieta w Lustrze.... :)

11koala19

Noo burza ciagnela sie jak flaki z olejem ale rzeczywsicie Marina cudownie wyglądała. I ciuchy i makijąz pierwsza klasa:)))

monia198923

"Eee nie przesadzaj ten Karim taki tragiczny nie jest"
nie mówię, że tragiczny, tylko że według mnie przeciętny.

monia198923

Znikających postów ciąg dalszy ;);)

Vanessa100

Maricruz za 8 tygodni rodzi a jak brzucha nie było tak nie ma. To juz jest smieszne. Rozumiem do 4-5 miesiaca ukrywac ale zeby w 7 nic nie bylo widac? BAJKA

Octavio to idiota. Widzial ze chatka Maricruz jest w zgliszczach spalona a ten sie pyta Miguela gdzie jest chata Maricruz . Zamiast wywalic bratu ze go oszukal wydal kase przeznaczona na dom Maricruz to ten ryczy. Teraz za pozno.

monia198923

A ja chciałam wspomnieć, że jak Octavio chciał to uwinął się w jeden dzień, aby zobaczyć bratanka i przy okazji MC...

Octavio chyba ma słaby wzrok, skoro nie zobaczył, że to są zgliszcza...

jagodajulia

Pewnie ze mógł tylko nie chcial wczesniej.

A jak sie zasmial i powiedzial do Miguela ze jednak zbudowal Maricruz dom skoro nie ma jej chaty i mu dziekuje to parknęłam smiechem.

monia198923

Też tak myślę i to niestety kolejny minus, który świadczy, że jednak Octavio nie kocha MC...

To było tak głupie, że aż śmieszne :P :D

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Octavio ma problemy z spostrzegawczością.

ocenił(a) serial na 9
monia198923

Mam nadzieję,że Miguel przyzna się co się stało z pieniędzmi

xKseniax

Ja też mam taką nadzieję. Poza tym musi coś powiedzieć, bo do żadnego domu nie zaprowadzi Octavia.

A Lucia jest irytująca. Tak to sama namawiała Miguela, aby kłamał bratu, a teraz jak Octavio przyjechał to wszystko zostawia Miguelowi do załatwienia i zasłania się dzieckiem...

jagodajulia

A wg mnie Octavio tak sie zalamie tym co sie stało z chata Maricruz i tym ze wyjechala ze nawet nie pomysli by zapytac brata gdzie "willa" MC. Stwierdzi ze skoro wyjechala to trudno. Mam nadzieje ze go ktos bardziej uswiadomi co ona tu przezyla przez Miguela i Lucie. I wtedy im wygarnie.

monia198923

Wg mnie powinien zapytać, gdzie są pieniądze.
Jak Lucia zacznie uświadamiać Octavia, co MC "przeżyła" to może lepiej, aby żył w niewiedzy :P :D

jagodajulia

Lucia to w zyciu by mu nie powiedziala. Az takja glupia nie jest. Liczylam ze moze natknie sie na Marie albo Sante albo Jose Antonio sie wygada.

monia198923

Lucia na pewno powiedziałaby Octaviovi "swoją" prawdę o tym, co zrobiła MC.
MAria chyba wyjechała do swojej wsi, więc jak zostaje tylko Santa i Jose Antonio i jeszcze ten komendant, ale nie wiem na ile on wierzy w niewinność MC.

ocenił(a) serial na 9
monia198923

Oby się natknął, bo Lucia będzie kręcić i pewnie jak Octavio zapyta czy to prawda co powiedział jemu Miguel to prawda to i tak pewnie będzie zaprzeczać

xKseniax

A po co ma sie przyznawac to logiczne ze pewnie zainwestowal w te swoje nic niewarte pole :-)))))

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Poczekaj aż się pojawi odpowiednik Fernanda Colungi z "Marimar". Przy nim Carlos de la Mota to Mister Świata, serio...

Edi13

Kto konkretnie? jaki aktor?
kogo oni tu biorą? przystojniaków powinni a nie tak ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Sergio Goyri. Ani urodą, ani wiekiem nie pasuje do tej roli.
To aż śmieszne, że on miałby być konkurencją dla Octavia (Daniela Arenasa)

Edi13

Ten staruch??? No nie gadaj? Ten to moze byc konkurencja co najwyzej dla Eusebia lub Teobalda haha :)))

ocenił(a) serial na 8
monia198923

To jest dopiero nieporozumienie w doborze aktora. Już bardziej Carlos de la Mota wygląda na Araba niż Goyri na amanta...

Edi13

Oni tam w Meksyku maja faze na tych starszych amantów. Ten Goyri, Eduardo Yanez ( wogole nie moj typ), Pedro Fernandez. Jedyne Fernando Colunga jeszcze sie jako tako trzyma. Ale czas juz na swieżą krew :)))

ocenił(a) serial na 8
monia198923

Ale gdzie takiego starego dziada do takiej młodej dziewczyny dawać. Niech gra w parze z 50-latkami, albo ojca młodszych postaci, a nie absztyfikanta, bo to aż w oczy kłuje

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Za to malarz będzie hot!:)

Edi13

kto znowu? mów nazwisko ;)

Vanessa100

Znow nie widze twojej odpowiedzi :(((

Edi13

W tym temacie nie piszemy spoilerów. Myślałam, że to jest oczywiste, ale jak widać myliłam się...:/

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

To nie spoiler, przecież jest w obsadzie

Edi13

Ale nie występuję w bieżących odcinkach. To jeszcze tylko trzeba zaczekać, aż będziemy dyskutować o Doris, gubernatorze i innych osobach, bo przecież oni też są w obsadzie.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Nie dyskutujemy o postaciach tylko o aktorach i ich wyglądzie. Ale skoro nie wolno to już nic nie piszę:/

Edi13

Jeżeli bycie "konkurencją dla Octavia" to opis wyglądu to dziwne, że nie wspomniałaś o gubernatorze, bo on też był "konkurencją dla Octavia" i też nie grzeszył ani urodą, ani wiekiem.
Akurat dla mnie to nieistotne, ale uważam, że jak w nagłówku jest "bieżące" to bieżące i nieważne, czy piszemy "tylko o wyglądzie".

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Teraz to Ty spoilerujesz. Pierwsze widzę, że Octavio jeszcze w nim będzie miał konkurencję...

Edi13

Ale sama powiedziałaś, że to nie spoilerowanie :P
A tak na poważnie, to przepraszam. Skoro wiedziałaś o Alvarze to sądziłam, że o nim też wiesz.
Nie chciałabym, aby ta nasza dyskusja wprowadziła jakieś zgrzyty. Po prostu kiedyś oglądałam CME i też komentowałam na tym forum (nie czytałam żadnych spoilerów) i dyskutowałam w pewnym temacie o bieżących odcinkach telki, ale niestety znalazł się ktoś kto napisał spoiler, ktoś inny mu odpisał i to zepsuło mi oglądanie. Stąd ta moja (nad)wrażliwość na jakiekolwiek spoilery w temacie do tego nieodpowiednim.
A ponadto to ja czasem odpisuję nie patrząc na nagłówek i mogłabym zaspoilerować niechcący.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

No dobrze, wprowadzamy pokój i na tym kończymy dyskusję o spoilerach:) Przepraszam jeśli komuś zdradziłam fabułę.
jagodajuloa, nie masz za co przepraszać, bo czego by tu ktoś nie napisał nic mi nie zepsuje radości z oglądania CI. Nie chcę się z Tobą spierać, zwłaszcza że piszesz fajne komentarze:)

Edi13

czemu mariCruz jest taka samolubna i nie wzięła swojej małpki na statek do kasyna? Bez niej ten serial wiele traci tak samo jak bez tej starszej kobieciny chyba nazywała się maria?

ocenił(a) serial na 8
sebol55

Małpka została w domu Alejandra. Widziałeś kiedyś, żeby ktoś przychodził do kasyna z małpką?

sebol55

Ona pojechala tam do pracy. Po co ja miala wziac skoro i tak by nie miala czasu sie nia zajmowac. Poza tym Solita tez lubi małpkę wiec chyba lepiej jej bedzie z nia bo ta nie pracuje i ma czas by sie nia zajmowac. Jakby MC byla samolubna to by ja na wsi zostawila a zreszta tez nie bo to jej naturalne srodowisko. Nie widzialam zeby ktos malpki w domu trzymal.

monia198923

na szczęście solita przyjedzie do MC na statek z małpko

jagodajulia

Ale ten Octavio glupi. On jeszcze nie wie komu wierzyc. Wie ze Lucia to zmija. Cale zycie go oklamywala a ten jeszcze sie zastanawia czy Santa mowi prawde. Kobieta wykazala sie duzo odwaga mowiac Octaviowi prawde nie dala sie zastraszyc ale niestety idiota pozostanie idiota.

monia198923

Dokładnie. Octavio to taki kretyn, że można mieć jedynie nadzieję, że kiedyś zmądrzeje.