PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617239}

Grzech Fatmagül

Fatmagül'ün Suçu Ne
2010 - 2012
7,4 1,2 tys. ocen
7,4 10 1 1213
Grzech Fatmagül
powrót do forum serialu Grzech Fatmagül

Całe wakacje czekałam i wreszcie się doczekałam, zapraszam do pisania swoich opinii na bieżąco, bo wydaje mi się, że tamte posty trochę poumierały:)

HotChocolate90

Mukades piękna nie jest, ale ten salih to już brzydal nad brzydale :P
szkoda małego Murata , ile on może mieć lat?

isw138

Chyba ok 7-8. I też mi go bardzo szkoda.
A Vuralowi też przez jakiś czas współczułam ale od dłuższego czasu już nie

isw138

A mnie nawet szkoda tej Mukades, mimo że to taka franca. Bo co to za małżeństwo z mężczyzną, którego się nie kocha i który na dodatek jest opóźniony intelektualnie? W tej rodzinie to ona musiała nosić spodnie i myśleć o wszystkim, bo mąż nie za bardzo się do tego nadawał. A jej by się przydał facet z jajami. Wtedy może nie była by taka wredna.

agneszko

ale z Rahmim sypiała dość chętnie,po prostu głupia oddała sie salihowi on ja olał jak zaszła w ciążę a potem z premedytacją wiedząć, że żadni teściowie jej nie przeszkodzą i jej sekret o ciąży nie wyjdzie na jaw i facet w pełni władz umysłowych by jej nie wzioł bo by sobie obliczył że to nie jego dziecko, a biedny Rahmi tak się cieszył ze ona jego chce ,

kto wie kiedy pocałunek Kerima i Fatmagul ? nie mogę się doczekać

ocenił(a) serial na 7
isw138

A to ciekawe. Bo większość moich znajomych z niecierpliwością czeka na moment kiedy będą razem spać i to nie tylko razem w jednym łóżku....ale też coś więcej.

HotChocolate90

żeby Kerima nago pooglądać? :)

pewnie bedzie tez fajny moment, choć już powoli dociera do Fatmagul, że się w nim zakochała

ocenił(a) serial na 7
isw138

To turecki serial, więc aż tak odważnych scen nie będzie. Zobaczą pewnie co jedynie, jak oboje leżą w łóżku.

HotChocolate90

Günaydın!

ale od czego jest wyobraźnia haha,

zawsze jak piją herbatę w tych uroczych szklaneczkach to mi się pić chce

a może zasycha mi w gardle jak widzę Kerima :P

czekam na dzisiejszy odcinek i jak kupi Fatmagul .... i się ....... nie chę spojlerować

ocenił(a) serial na 7
isw138

A zaspoileruje. Czytałam, że w dzisiejszym odcinku Mukaddes dowie się że....jest w ciąży!

ocenił(a) serial na 10
isw138

To juz w pt nie moge sie doczekac☺

ocenił(a) serial na 7
HotChocolate90

Naprawdę nie wpisywałyście nigdy w Google hasła, żeby zobaczyć fotosy, na których są razem? :P
To ja to tutaj zostawię: https://www.google.pl/search?q=fatmagulun+sucu+ne+fatmagul+ve+kerim&source=lnms& tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjAsfr2ou_PAhUDlCwKHcV8BLAQ_AUICCgB&biw=1360&bih=638#img rc=umVWU3tk60d9FM%3A

ocenił(a) serial na 7
isw138

Też czekam :D ale w kinie spała na jego ramieniu, a to już oznaka zaufania.

Alee

ale spać na szybkich i wściekłych ?

jestem oburzona :P

ocenił(a) serial na 10
agneszko

Ja ją uwielbiam, Minira nie cierpie.

isw138

Wiek Murata to zagadka. Kiedy Rahmi ożenił się z Mukkades to Fatma miała 12 lat. Teraz ona ma 21 czyli Murat powinien mieć 8 -9 lat. To dlaczego on chodzi ciągle do przedszkola?

ocenił(a) serial na 10
HotChocolate90

No muka bedzie w ciazy ale zastanawia.mnie.kto bedzie.ojcem.dziecka. dowie sie co salih knul z.munirem ale.wiecej nie wiem.

ocenił(a) serial na 7
darjaa

* Ale wyszło że Mukaddes daje Salihowi a on sobie używa. W końcu sam powiedział że jak może być w ciąży, skoro są razem kilka dni.

* Widziałam dzisiaj klatę Engina super :) ....szkoda tylko trochę, ze wtedy było ciemno w pokoju.

* Meryem chyba się zakochała.

* I ciekawe dokąd tak gna Fatmagul? W końcu zamknęła restaurację.

HotChocolate90

SPOJLER!!!
Fatma poszła do prokuratury złożyć skargę na Mustafę.
A Kadir też coś czuje do Meryem :-)

annonimus_filmweb

goła klata Kerima :P tylko po co zakładał koszulkę? może Fatmagul jakby zobaczyła to by się chociaż zarumieniła i przestała myśleć o mustafie, ciekawy sen ,oj kocha już Kerima, dobrze ze doniesie na mustafe do prokuratury haha ,

Kadir i Meyrem super że się zakochują ( ciekawe czemu całe życie była sama i jaka jest historia rodziców Kerima)

i cieszy mnie bardzo ze Fatmagul taka samodzielna sie staje, rozkwita przy Kerimie. Jej imię jest nieprzypadkowe. Oznacza "Powściągliwa", ale też "Dojrzewająca Róża". przy mustafie nie mogla rozkwitnąć i dojrzeć, stać się kobietą

ocenił(a) serial na 7
isw138

Kobietą była już wtedy. Ale emocjonalnie to była taka naiwna dziewczynka.

ocenił(a) serial na 10
isw138

A ja.myslalam ze ukryta.roza, w.kazdym badz razie imie do niej pasuje

ocenił(a) serial na 10
darjaa

Kerim.jutro.sie dowie ze.Musta byl w restauracji i sie wscieknie,.fatma.zacznie.beczec i cos.mu powie, jutro.dowiemy sie co, a.on.ja przytuli ☺

darjaa

chyba pierwszy raz przytuli ? a co ona mu powie? nie wytrzymam do jutra :)

ocenił(a) serial na 10
isw138

Moze ze to nie o Musta sie bala tylko o niego?

ocenił(a) serial na 7
darjaa

* Scena Kerima i Fatmy bardzo sympatyczna. Wszystko odbywa się stopniowo, bez pośpiechu.

* W areszcie robi się tłok. Teraz cała trójka jest razem za kratkami. Spoiler - wiem że przez Mustafę zginie Vural ciekawe jak to się stanie? Mam nadzieję, że nie będzie tak, że Edogan, Selim i Vural wyjda na wolność i będą odpowiadać z wolnej stopy?

* Asu wykazała się wielkodusznością. Tak sobie pomyślałam, że ona i ten facet mogli by być niezłą parą.

ocenił(a) serial na 10
HotChocolate90

Niestety tak będzie, juz niedlugo na wyjda na wolność, Mustafa zabije, a początkowo Kerim będzie za niego siedział, prawde będzie znać Asu, miejmy nadzieje, ze zmadzeje....

ocenił(a) serial na 7
darjaa

To będzie kiepsko.

HotChocolate90

Taka ciekawostka

Aktorka grająca matkę Mustafy czyli Sacide Tasaner jest prywatnie matką Erdogana (Kaan Tasaner)

telimena79

czyli matka gwałciciela, pasują do siebie :P

ocenił(a) serial na 10
telimena79

To ciekawe

ocenił(a) serial na 10
darjaa

Widzieliscie zarloka? Myslalam ze sie zesikam.

ocenił(a) serial na 7
darjaa

Jakiego żarłoka?

ocenił(a) serial na 10
HotChocolate90

Erdogan poszedl rozdzielac Vurala z tamtym, a z tylu gosc wyzeral jajecznice z patelni ☺

ocenił(a) serial na 7
darjaa

* Munir cierpi z pewnego powodu. Chciał bzyknąć Asu, myślał że się uda, ale się przeliczył.

* Perihan początkowo myślałam, że zwariowała.

* Niestety ale trzeba będzie czekać aż dwa dni, by dowiedzieć się co Fatmagul odpowie Kerimowi.

HotChocolate90

ale scena boska , wspaniale jej się oświadczył :) taki prezent na urodziny:)

do poniedziałku nie wytrzymam :(

ocenił(a) serial na 7
isw138

Ale przecież oni już brali ślub! Więc jak on chce się z nią żenić? W grę wchodzi jedynie ślub przed imamem. A wątpię, by Fatma mogła wejść do meczetu w białej sukni.

HotChocolate90

http://i.iplsc.com/nowy-turecki-serial-andquot-grzech-fatmagulandquot/0005EPZFVM L4RKK3-C322-F4.jpg

telimena79

piękne zdjęcie :)

ocenił(a) serial na 10
telimena79

Czemu nie.ma.sukni od niego ?

HotChocolate90

może wiesz wreszcie prawdziwy ślub w białej sukni, za zgodą obojga, nie z przymusu, z nocą henny i wszystkie zwyczaje tureckie przed ślubem, ślub z miłości przed przyjaciółmi, z weselem , taki jak powinni mieć gdyby normalnie sie poznali, zakochali :)

jak zjedli gwałcicielom jajecznice hehe , cała scena genialna

ocenił(a) serial na 10
isw138

No to bylo boskie ☺

HotChocolate90

Munir to ma pecha do kobiet...:D
Jedyną osobą która zwariuje w tym serialu będzie matka Vurala po jego śmierci
Ślub Kerima i Fatmagul będzie tylko uroczystym dopełnieniem tego w urzędzie. Wtedy Fatma była nieszczęśliwa, teraz Kerim pewnie chce dać jej piękne wspomnienie. Tak myślę.

telimena79

spoiler tylko dla chętnych i ciekawych :)

http://www.telenoweloo.fora.pl/grzech-fatmag-l,88/grzech-fatmag-l-odcinek-76-77- 78-79-80,1977.html

ocenił(a) serial na 10
isw138

Czytamy, czytamy ☺

ocenił(a) serial na 7
darjaa

W programie dla prasy na stronie TVP są opisy kolejnych odcinków ;)

Alee

podaj link :)

ocenił(a) serial na 7
isw138

https://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/

ocenił(a) serial na 7
telimena79

A czy rodzice Mustafy jeszcze pojawią się w serialu? Jestem ciekawa kogo obarczą winą, za to że ich synalek zostanie skazany na 20 lat? Asu, Fatmagul a może obydwie?

HotChocolate90

pojawią się już niedługo, streszczenie to coś , ale zobaczyć na żywo Kerima i Fatmagul to wspaniałe uczucie <3

ocenił(a) serial na 10
HotChocolate90

Juz niedlugo zrozumieja swoj blad w kontekscie Fatmy ☺