Ze względu na Piegżę i Lg80 zakładam ten temat. Każdy na pewno wie o co chodzi- jakiekolwiek otwarte pytanie, wyczerpująca, długa odpowiedź. Bardzo mi się spodobały Wasze odpowiedzi w temacie prawdy i fałszu, bo zauważyłam czasem rzeczy których wcześniej sama nie widziałam. A więc zacznę...
Jakie wrażenie sprawiają Booth i Brennan kiedy patrzą na siebie nawzajem?
a ja dalej podtrzymuje swoją wersję że romans byłby dopiero początkiem najciekawszej części :D Moim zdaniem to mozna na prawdę ciekawie rozwinąć i klimat bones wcale by na tym nie ucierpiał. W koncu to Booth i Bones i troche czasu i akcji musi upłynąc od pierwszego pocałucku(niewymuszonego) do zaawansowanego związku - z nimi nie ma tak po prosto i jednoznacznie ;) Nie piszcie że romans jest niepotrzebny bo jeszcze Hatson przeczyta ;)
Jeśli chodzi o tytuł naszego forum ;):
1. Dlaczego odcinek 'The Santa In The Slush' czasami jest opisywany jako dziesiąty odcinek 3 sezonu, a czasami jako odcinek dziewiąty ? Czy jakiś odcinek się 'przesunął'? Chodzi o, bodajże, 2x16 ?
2. Czy ktoś z rodziny Seeley'a, oprócz Jareda, pokazuje się w serialu ? Czy jedynie się 'opowiada' o nich ?
3. Booth jest w końcu z Pittsburgha czy z Philadelphii ? Bo ja już się naprawdę gubię :)
Pozdrawiam wszystkich gorąco w te mroźne dni ^^
Hej!
3) Mnie się czasem myliło, ale sam Booth powiedział...
BOOTH: That’s right. Pittsburg, where I’m from, all right?
... więc to wyjaśnia sprawę
2) Booth mówił o swej rodzinie, ale wcześniej niż Jared nikt nie wystąpił w serialu.
1) To chyba jest związane z numeracją FOXa. Odcinek 3x11 pochodzi z 2 serii... Ogólnie w 3 serii z numeracja bywa bałagan;(
Jeśli chodzi o 3 - Seeley to powiedział, gdy rozmawiał z Dr. Wyattem ? Na stronie fanów Bones przeczytałam, że w 4 sezonie [którego jeszcze nie widziałam ;)] Booth powiedziedział Brennan, iż jest z Philadelphii. Dlatego się zastanawiam :) Ale to, co piszesz jest bardziej przekonywujące.
ad. 3) Booth wspomniał też kiedyś, że jego ojciec: "Potem został fryzjerem w Filadelfii"... sama nie jestem do końca pewna;(
No to może oni są z Pittsburga, a później ojciec nie miał pracy i dostał ją w Philadelphii ? ;p nie mam już pojęcia .. ale dzięki ;)
[właśnie mi tu lata reklama LG .. oj, popularna jesteś, reklamy Ci robią :D]
Te informacje - donośnie Pittsburga i Philadelphii nie muszą się wykluczać, ale wiadomo zbyt mało by uznać je za pomyłkę. Pozdr
[sie wie;D]
Zgadzam się iż romans B&B daje inne możliwości w serialu(bo ile można jechać na spojrzeniach czy niedopowiedzeniach :)) ale i też stawia nowe wyzwania dla Hansona jako reżysera, bo w końcu od 1 serii zbliżał bohaterów do siebie chyba nie po to by ich oddalić tylko po to by ich połączyć w jakimś momencie taką mam nadzieje;)
Szczerze, to nie chciało mi się szukac tematu o wpadkach, ale myślę, że pytanie będzie i tu pasowało :)))
Zauważyłam już w kilku odcinkach, że Booth ma inne buty w kolejnych, powiązanych ze sobą scenach. Wiem, że to niby nie ważne, ale naprawdę mnie to denerwuje... Takie dziwne zboczenie - np. nie lubię białych adidasów i od razu je wyłapie u Bootha. A zaraz potem pojawiają się ciemne buty... ;/
Czy kogoś to jeszcze denerwuje, czy to tylko ja mam manię??? :p
Oto spoiler do nowego odcinka (przetłumaczy ktoś?):
The murder of a pregnant girl leads back to her volleyball team, where her 7 other friends are also pregnant by the same father. Roxie breaks up with Angela, and seeking solace, she has a one-night stand with Hodgins.
Podobno w tym odcinku Bones będzie chciała mieć dziecko z Boothem.
Morderstwo dziewczyny w ciąży wracającej do dróżyny siatkówki, gdzie jej 7 koleżanek jest w ciąży z tym samym ojcem. Roxie zrywa z Ange i szuka pocieszenia w jednonocnej przygodzie z Hodginsem. - To tak na zdrowy rozum - anglistą nie jestem, nie mam też zdolności do tłumaczenia...
Pozdr.
Dzięki LG!! Nie byłam pewna co do tych 7 koleżanek w ciąży z tym samym ojcem tzn. nie mogłam uwierzyć w coś takiego.
Do którego odcinka jest ten spoiler ? Następny, chodzi o 4x12 ? Bo myślałam, że 4x12 będzie o cyrku ;)
a również i za to dziękuję, Ty też za niedługo będziesz w czołówce ;)
osoby sprawdzające kontrybucje nareszcie wzięli się do roboty - jak spoglądałam na tą dłuuugą listę niesprawdzonych ciekawostek, obsad itp. to aż słabo się robiło :D
Z tekstu wynika, że chodzi o Roxie;) ale mogę się mylić.
Co do czołówki, to sie zobaczy... mogłam się tym zająć wcześniej...
Z kontekstu zdania wynika, ze z Roxi, ale ona jest lesbijką. Po za tym skoro zerwała z Angelą to chyba nie szukałaby pocieszenia. Pocieszenia szukałaby raczej Angela. Chociaż w tym serialu wszystko możliwe!!
Roxie jest podmiotem tamtego zdania. Może tekst był źle zredagowany? Mnie też wydaje się, że coś się w tym nie zgadza. Pożyjemy, zobaczymy...
Wszystko można nadrobić ;) Jest jeszcze wiele ciekawostek, błędów i ról, których tu nie ma :) Jest co robić.
sorki ze sie wtracam ale moze znacie jakas strone Emily z bogata galeria bo te ktore sa podane linki tu na filmweb raczej maja srednie galrie?
dzieki z gory
Wystarczy, że wpiszesz w wyszukiwarkę 'Emily Deschanel gallery', a napewno coś dla siebie znajdziesz ;)
Właśnie przeczytałam na FOX, ze Bones wracają z nowymi odcinkami dopiero 15 stycznia. Jeśli tam tak piszą to już raczej pewne. Te przerwy co raz to dłuższe....
Właśnie przeczytałam na FOX, że Bones z nowymi odcinkami wraca dopiero 15 stycznia. Jeśli tam tak piszą to raczej pewne. Co oni z tymi przerwami w tym sezonie, co jedna to dłuższa?
Wszystkie zdjęcia są na tej samej stronie. Nie poznałabym Bootha z tymi wąsami i w futerku gdybym nie wiedziała, że on to on.
http://spoilertv.blogspot.com/search/label/Bones proszę bardzo.
Można nazwać futerko też kożuszkiem.
Co do ubrania Bootha to zgadzam się, ale Bones wygląda super i jeszcze jej makijaż. Już sobie wyobrażam jak Seeley całuje Brennan w tych wąsach. Haha!!
Właśnie się zastanawiałam, co by było, gdyby Booth nie trafił w tarczę ;) Brennan musi mu całkowicie zaufać .. Myślicie, że tarcza będzie się obracać ?
Zapowiadano, że sprawa Grabarza jest na kilka odcinków więc chyba nie prędko dowiemy się kto nim jest. Z koleji do końca 4 sezonu zostało już mało odcinków więc kiedy dowiemy się kto nim jest?