Ze względu na Piegżę i Lg80 zakładam ten temat. Każdy na pewno wie o co chodzi- jakiekolwiek otwarte pytanie, wyczerpująca, długa odpowiedź. Bardzo mi się spodobały Wasze odpowiedzi w temacie prawdy i fałszu, bo zauważyłam czasem rzeczy których wcześniej sama nie widziałam. A więc zacznę...
Jakie wrażenie sprawiają Booth i Brennan kiedy patrzą na siebie nawzajem?
Widzę, że też lubisz Cam tak jak ja? W jednym ze spojlerów było, że Grabarz jest bardzo chory i jego godziny są policzone. Skoro jest chory to jak udaje mu się obezwładniać ofiary? Ma pomocnika?
Cam ma pewnie swych zwolenników;) A co do Grabarza, to raczej nawet geniusz by w pojedynkę nie podołał logistycznej stronie takich przedsięwzięć...
Mówiłam, że Cam ma zwolennoków/zwolenniczki.:)))) Marlenko, lubisz ją, ale u Ciebie nie występuje;))) Mnie tez ona nie przeszkadza, ale jak pisałam, to ograniczałam jej rolę:)
A bo nie pasuje mi do koncepcji akurat;)
No ale można by wyprodukować jakąś bonesowa telenowelę- główny watek: miłosny trójkąt- Sweets, Cam...Grabaż...a w tle problem amerykańskiej tarczy antyrakietowej w Polsce...;))))))))))
Albo o więzieniach CIA:)))) Sweets będzie torturował pytaniami, Cam będzie na głos czytała romanse, a Grabarz... tez mozna mu znaleźć jakieś zajątko:)))))
Wygrzebie się i pobiegnie opowiedzieć o tym Daisy. Ta zaś mu nie uwierzy, podobie jak inni. Za to Hodgins da wiarę i razem spróbują zdemaskować ten przeogromniasty spisek.
Przy czym Grabarz okazał się dodatkowo sowieckim szpiegiem, tyle że emerytowanym. Polował skutecznie na Jamesa Bonda i Chucka Norrisa, a tu pogrzebały go feministyczne śmiecie. W szafie Lesiaka znaleziono tez dowody na...
...i stryjeczną ciotką Misia Koralgola (pseudonim "Snajper"). Zwłaszcza znajomość ze Snajperem zaszkodziła Grabarzowej, gdyż wg źródeł w Pentagonu był on wspólnikiem zabójcy Kenedy'ego...
;)))Spadam - dzieki za mile spędzony czas
Może mi ktoś powiedzieć, w którym odcinku pierwszy raz ukazany był wątek Gormogona ? :) Kto był jego pierwszą ofiarą ?
Przeczytałam właśnie, że dr Sweets w ramach terapi zaleci dr Brennan (aby stała się bardziej otwarta na ludzi) taniec w klubie ze striptizem. Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam tekst po angielsku...
Na angielskiej stronie ze spoilerami dotyczącymi serialu Bones.
Oto angielski tekst może ktoś przetłumaczy jeśli są nieścisłości:
Seems the Bones duo will be stopping by a strip club and getting a lap dance later this season. Could this be part of Brennan's new effort to be more human? I'm hearing the brilliant scientist is interested in learning how to better connect with people. Apparently, she'll enlist the help of Sweets to accomplish her goal. Source: Zap2It's
Dręczy mnie to i dręczy .. ;)
Wiecie może, w którym odcinku znalazła się scena, w której Seeley popycha Tempe na podłogę i leży na niej, bo myślał, że coś wybuchnie ? W każdym razie coś podobnego, ponieważ często widzę tę scenę, a za nic nie mogę sobie przypomnieć :)
Oto kilka spoilerów z wywiadu z Hartem Hansonem:
- Zack na pewno wróci do Instytutu, ale raczej nie w tym sezonie
- będzie jeszcze dwóch nowych stażystów jeden wyznanie muzułmańskiego, drugi z upośledzonym słuchem (cokolwiek to znaczy)
- zbliża się koniec związku Angeli& Roxi, ale to nie znaczy, że Angela&Hodgins będą znowu razem (wprost przeciwnie będą mieli jeszcze do pokonania kilka przeszkód)
- zaleczyć złamane serce Angeli będzie pomagał ten stażysta Muzułmanin (ciekawe w jaki sposób?)
"- zaleczyć złamane serce Angeli będzie pomagał ten stażysta Muzułmanin (ciekawe w jaki sposób?)"
Może zostanie jej duchowym przewodnikiem?;D
I razem będą planować zamach terrorystyczny na Forrester Krijejszyns, w ramach świętej wojny, ale Hodgins ich przejrzy, heh;)
Gdyby Booth zobaczył coś takiego w wykonaniu Bones(szczególnie na końcu) to by zdębiał.... http://pl.youtube.com/watch?v=N7GdwCh3Bh4
Pobożnego Muzułmanina o imieniu Muslim ma grać Pej Vahdat. Jeśli ktoś ogląda DR Housa to grał on tam Hamida w odcinku "Airborne" epizot w samolocie.
Kojarzę... ale słabo, bo w tamtym odcinku tak wiele się działo;)))
a foty brak;( http://www.imdb.com/name/nm1798530/
Witam! Wchodze na to forum od jakiegos czasu.. w sumie to chyba od miesiąca. Po prostu mnie, dziewczyny, zadziwiacie! ;D Powinnyście miec mnie na sumieniu. Od miesiąca chodze niewyspana i niedouczona. (z tym sumieniem to oczywiście żartuje, to wina mojej "silnej woli" - ona robi sobie ze mną co chce ;D). Wreszcie mam zajęcie na puste i nudne wieczory. Dziekuję wam za to.
Mam do was tylko jedno pytanie? Czy grzechem smiertelnym na tym forum jest gardzenie mielonka z biedronki( a także każdą inna mielonką na świecie)? Za to z góry przepraszam.
Z poważaniem L-C ;D
aha. no i spróbuje jakoś wsiąknąc w temat, by sie wypowiedzieć, bo, istotnie, zaczęłam sie w tym wszystkim gubić. ;D
Witamy i prosiemy, prosiemy;)))
Proszę tylko nie traktować całkowicie poważnie wszystkiego, co tu przeczytasz, bo czasem (/zwykle) mamy głupawkę (a przynajmniej ja:)
Newsy z odcinka 4x18: Doctor in the Den
Jak wiemy Cam zanim zaczęła pracować w Jeffersonian była funkcjonariuszką policji. Dowiadujemy się, że nie tylko Angela miała bujne życie towarzyskie. Dr Saroyan była bliska zawarcia małżeństwa. Kiedy zostaje zabity jej ex-narzeczony (przez tygrysa w ZOO )Cam proponuje jego nastoletniej córce opiekę i wspólny dom (kiedyś były ze sobą bardzo zżyte)....
Cam mamą i co Wy na to?
Ciekawe rzeczy prawisz;))) Tygrys coś mu wygryzł...:)
Sądzę, że dla Cam to dobra wiadomość. To chyba jedyny możliwy sposób posiadania dzieci, jeśli się nie chce ich urodzić samodzielnie, by nie stracić figury;))) Czy Cam będzie dobrą mamą? Kto wie. Brennan też nie wykazywała zainteresownaia dziećmi póki nie stała się opiekunką Andy'ego. W związku z tym nic nie jest do końca przesądzone:)
Ex-narzeczony Cam prawdopodobnie został zamordowany , a ciało podrzucono do ZOO. Po za tym podobno był kobieciarzem, a tego małżeństwa bardziej chciał ojciec Cam niż ona sama. Przypomniało mi się, że Cam miała w 4 sezonie odnaleźć miłość. Czy coś Wam wiadomo na ten temat?
Jej partner w moich oczach dyskwalifikuje tę pozycję kinową... Nie znoszę gościa i nawet jakby z nim zagrał papież... Nie ważne. Ciekawe rzeczy prawisz:) Co do miłości Cam, to słyszałam jedynie ogólny zarys. Nic konkretnego.
Jim Carrey jest dobry w komediach, ale zawsze przerażały mnie jego miny. To chyba pierwsza tak duża rola siostry Emily. Po za tym są już zdjęcia z premiery tego filmu w Los Angeles na której była Emily.
2x19
200 kilometrów na godzinę to maksymalna prędkość spadającego człowieka.
(spadającego z nieba ;)
Brennan nigdy nie czytała o żadnych obcych, którzy by nosili mokasyny.
Obcy nie noszą mokasynów.(wg Hodginsa)
Ludzka istota uzyskuje maksymalną prędkość po 200-220 metrach spadku,
zależnie od oporu powietrza.Prędkość tą osiąga po 5 do 8 sekundach,
w zależności od warunków atmosferycznych,ułożenia ciała i rodzaju ubrania.(jak by ktoś koniecznie chciał wiedzieć ;)
Małe, zielone ludziki? Szare, one są szare. Nie zielone, szare.(wg Hodginsa)
Zack jest półkosmitą.(wg Hodginsa)
Jeśli by spadł z orbity,to by uległ spaleniu,a jego mokasyny by mu spadły z nóg.(wg Zacka-półkosmity :)
Astronauci w każdym miesiącu spędzonym w kosmosie tracą 2% masy kostnej.
Najwięcej czasu w kosmosie spędził rosyjski astronauta.
Astronauci są traktowani jak potencjalne cele terrorystów, dlatego miejsca ich pobytu są całkowicie utajnione.
Gdy poślubisz astronautę, to nikt cię nie zrozumie lepiej niż żona innego astronauty.
W kosmosie nie ma rdzy.
Pluton już nie jest planetą. Został zdegradowany.
Idealne oświadczyny: kolacja, uklęknięcie na kolano, skrzypce.(wg Bootha)
Booth osobiście lubi to, co widzi.
Bones jest geniuszem. (wg Bootha)