Ze względu na Piegżę i Lg80 zakładam ten temat. Każdy na pewno wie o co chodzi- jakiekolwiek otwarte pytanie, wyczerpująca, długa odpowiedź. Bardzo mi się spodobały Wasze odpowiedzi w temacie prawdy i fałszu, bo zauważyłam czasem rzeczy których wcześniej sama nie widziałam. A więc zacznę...
Jakie wrażenie sprawiają Booth i Brennan kiedy patrzą na siebie nawzajem?
Trochę zboczę z tematu .. ;)
Jako, że dawno mnie tu nie było, spróbowałam się w jakiś sposób dziś zrekompensować ^^
Więc zajrzałam na stronę FOXa iii ..
znalazłam otóż to :
http://www.fox.com/fod/play.php?sh=bones&ep=1220571508618
mój angielski nie jest perfekcyjny, ale czy mi się zdaje, a jeśli tak, to błagam, wyprowadźcie mnie z błędu, że on powiedział, że Temperance pójdzie do łóżka z Seeley'em ?!
dla mnie lekki szok, choć czekało się na to baaardzo długo ;)
jeszcze tylko ! 18 dni do ciągu dalszego ..
jeśli ktoś umie b. dobrze angielski to poproszę o pełne przetłumaczenie :)
Hart Hanson is a tease.
Niestety nie mogę pomóc, bo mam ciągle rozłączone w kompie audio. Nie słyszę, co tam Hanson zmyśla. Podejrzewam, że bonesowski twórca scenariuszy żartuje sobie. Zerknij na nagłówek...
Przykro mi. Gdybym miała tekst, ale bez niego...
poprawka: powiedział, że BOOTH i Brennan będą w łóżku.
to jest nagranie z lipca tego roku.
dzisiaj wiemy, że Brennan w łóżku wyląduje najprawdopodobniej z Boothem, ale Jaredem B.(bratem Seeley`a), a nie Seeley`em B.
no bo chyba nie z ich ojcem? ;)))
Parker jest nieletni i nie ma po Seeleyu nazwiska (chyba), a dziadek już chyba zaliczył grono aniołków:)))
moim zdaniem Parker ma nazwisko po ojcu ...
w sterszczeniach odcinków, w których występował Parker, było napisane, że Parkera Booth grał Ty Panitz
no właśnie ..
nie pomyślałam, że to może chodzić o Jareda ^^
dzięki za wyprowadzenie z błędu ;)
byłam po prostu tak zainteresowana, że to BOOTH wyląduje z Brennan w łóżku, że do głowy mi nie przyszło ..
pewnie specjalnie powiedział 'Booth', a nie Jared, żeby ktoś taki jak ja mógł pomyśleć, że chodzi o Seeley'a .
ah te marzenia ;)
jeśli chodzi o nazwisko Parkera - na wielu stronach pisze, że to Parker Booth, więc chyba tak jest. Myślę, że Rebeca chciała, aby jego syn miał na nazwisko Booth, a nie Stinson ;)
mam pytanie takie na mareginesie piszecie ze najprawdopodobniej chodzi o Jareda w tym filmiku .skad tak wnioskujecie?ja np.slyszalam ze bedzie on w 2 odcinkach i fakt zainteresuje sie Brennan i pojdzie na kolacje z nia ale juz na niej Bones zorientuje sie ze to nie facet dla niej i zrezygnuje z dalszej znajomosci z nim .
Nie ma pewności, o którego brata chodzi ani, co oznacza "być w łóżku". Znając pomysły Hansona i jego chęć do odwlekania połączenia B&B można wnioskować, że będzie ich romans odkładał na potem.
- po stronie Jareda jest jego śmiałość i to, że pojawi się tylko na krótko.
Moim skromnym zdaniem, gdyby chodziło o Seeleya, to znalazłby się on z Temperance w sypialni ze 100 powodów nie związanych z romansem. Hanson raczej nie spieszy się do tego, a chce tylko umiejętnie podgrzewać atmosferę.
Powtarzam raz jeszcze, to czyste spekulacje
obstawiam, że Seeley Booth znajdzie się z Brennan w nieudawanej sytuacji "okołołóżkowej" na końcu 4. serii.
w każdym bądź razie, jeżeli do niczego prawdziwego między nimi nie dojdzie w tej serii, to uznam to za urągające mojej inteligencji ;)
szykuje się też odcinek, w którym BB będą udawać małżeństwo, więc może wtedy coś będzie się działo.
na pewno Hanson chciał podgrzać atmosferę i jak widać mu się udało ;D
dzieki chodzilo mi wlasnie o to ze moze macie inne info o jakich ja nie slyszlam
jak chodzi o mnie to mysle ze fakt ze BB jak beda w cyrku to cos sie wydarzy a jak chodzi o Jareda to mysle ze on bedzie istotna osoba w polaczeniu BB
podobno Bones ma duże szanse na kolejny sezon, więc pewnie nie będą się śpieszyć z połączeniem ich w parę.
ale muszę powiedzieć, że jestem ciekawa, co jeszcze wymyślą na ich temat, bo możliwości trzymania ich z dala od siebie coraz bardziej się kurczą i niedługo może to zacząć wyglądać tak sztucznie, że nie wiem, czy mi się będzie chciało dalej oglądać coś, co logiką będzie przypominało Modę na sukces ;)
uważam, że finał "poskromienia złośnicy" przez Bootha może być naprawdę fajny, a wydarzenia "po" jeszcze lepsze niż "przed" ;)
tak, tak !
ja też czytałam, że po randce z Jaredem, Tempe zrezygnuje z tego 'drugiego' Bootha ;) i bardzo dobrze .
Mr. Hanson nieźle tu namieszał, fakt :D
sądzę, że pod koniec 4 części, zapewne w ostatnim odcinku, zdarzy się coś .. 'ciekawszego' w życiu T&S ^^
bo w końcu najlepiej wszystko w ostatnim odcinku 'pokazać', żeby fani aż kipieli z ciekawości !
przynajmniej ja bym tak zrobiła, gdybym miała sposobność :)
mam do Was kolejne pytanie :)
oglądałam kiedyś fragment sceny, w której T&S siedzą w jakiejś poczekalni, 'czytają' gazety i rozmawiają ..
kojarzycie może z jakiego jest to odcinka ?
oglądałam to bardzo dawno, także mam nadzieję, że pomożecie mi sobie przypomnieć ^^
Sceny "poczekalniane" nie weszły do serialu. Zostały one nagrane dodatkowo jako swoisty bonus i umieszczone na stronie FOXa, producenta serialu. Nie pamiętam dokładnie ile ich było. Przypominam sobie 4, ale nie jestem pewna, czy aby nie więcej.
http://pl.youtube.com/watch?v=5BMPnbJB69I&feature=user
http://pl.youtube.com/watch?v=RjT3EelAb6c&feature=user
http://pl.youtube.com/watch?v=A3gqtqL8jpM&feature=user
http://pl.youtube.com/watch?v=659eM4WVWG0&feature=user
B&B przechodzą terapię par w 3 serii i pojawia się wówczas w serialu przemiły doktorek Sweets.
Jak masz jeszcze inne pytanka, to wal śmiało. Razem do czegoś dojdziemy
Tak, to te filmy, bardzo Ci dziękuję ! :)
u autora znalazłam jeszcze jeden, także jest ich 5 . Wielka szkoda, że nie zostały one dodane do serialu . Zauważyłam, że filmiki są nazwane tak, jak pierwsze 5 odc. 3 serii .. Może początkowo był pomysł, aby je zamieścić ?
Jak to miło brzmi: 'B&B przechodzą terapię par' ^^
Skoro chętnie pomagasz, LG, to mogłabyś mi powiedzieć, jak długo będzie trwała jeszcze przerwa w Stanach w nadawaniu Bones ? :)
Pozdrawiam serdecznie
Wedle informacji dziś dostępnych kolejne odcinki będą emitowane w następujące dni:
"The Skull in the Sculpture" – 5 XI
"The Bone That Blew" – 12 XI
"The Con Man in the Meth Lab"- 19 XI
"The Passenger In The Oven" – 26 XI
"Double Trouble in the Panhandle" – 3 XII
"Fire in the Ice" – 10 XII
Zatem przerwa trwać będzie do 5 listopada;)
Pozdr. LG
czyli jeszcze 2 tygodnie :)
należy im się jakiś odpoczynek ..
właśnie dziś zaopatrzyłam się w pierwszą książkę Kathy Reichs .
nie wiem, czy czytałyście ?
tak ?
bo właśnie czytałam, że Brennan tu jest rozwódką ..
ale poczytamy, zobaczymy ! :)
tak, wiem, już dużo osób mi to mówiło ^^
czytałam także, że niejaki Max Collins wraz z Kathy Reichs napisali książkę 'Bones. Buried Deep', która opowiada o losach bohaterów Bones :)
szkoda jednak, że jeszcze nie wydali jej w języku polskim ..
czekam bardzo na tą książkę ^^
a wiesz, że od tygodnia czytam wasze scenariusze ? ;p
zaczynam od początku, także czeka mnie ponad 3000 wpisów ;)
przyznam, że piszecie świetnie !
niektóre sceny są tak realnie opisane .. :D
cudo .
oczywiście !
jednak wolę najpierw przeczytać wszystko po kolei, tak jak robiłam tu, na tym temacie ;)
dla Twojej wiadomości jestem pod ogromnym wrażeniem ^^
ja zawsze mam jakieś wyobrażenia, ale nie potrafię przelać tego na papier/Worda
Ja też tak miałam na początku;) Zapraszam do Zakończeń i do Marlen i Rokitki. Ja pojawiam się dopiero w Zakończeniu 3, ale dziewczyny są świetne...;D
wiesz, że czytasz w moich myślach ?
chodziło mi dokładnie o Zakończenia i opowiadanie Marlen i Rokitki !
to mi się najbardziej spodobało ^^
ja jestem dopiero na 10 stronie pierwszego Zakończenia ..
długa droga przede mną, ale bardzo miło się czyta :D
Znowu zaglądam tu do Was z pytaniem ;)
nie jest to pytanie o serial, jednak:
napisałam 2 ciekawostki do 'Kości', jednak one się nie pojawiły ..
wiem, że ktoś musi to zatwierdzić, jednak nie wiem, czy to zatwierdza ktoś z 'administracji', bądź któryś z użytkowników ?
jeśli wiecie coś na ten temat to poproszę o odpowiedź ^^
Nie wiem dokładnie, kto zajmuje się owym sprawdzaniem, ale wszystkie nowości są weryfikowane i trwa to bardzo, bardzo długo. Nie raz już słyszałam sarkanie na ten temat... Sama też próbowałam pisać, ale straciłam cierpliwość. Może Ty będziesz cierpliwsza ode mnie i dostaniesz Filmwebowy "Łeb";)
LG
przepraszam ale podałam zły adres monika18212@buziaczek.pl prosze o odp co się stanie z Angela and Hodgins!
Witaj. Oto mój wpis z 1 X 2008 - pytano mnie wówczas o dalsze losy Ange i Jacka
Jak potoczą się losy A&J? Kto wie? Pewne jest jedynie, że w przyszłym odcinku emitowanym przez słoneczko zaliczą pierwszą randkę. Ich romans nabierze rumieńców i w ostatnim odcinku 2 serii staną na ślubnym kobiercu. Ach,co to był za ślub! To był ślub,którego nie było, bo okazało się tuż przed sakramentalnym "tak:, że Ange jest już mężatką. Wyszła kiedyś podczas wakacji za gościa i nie pamięta nawet jego imienia. Przez cały sezon 3 trwały przekomiczne poszukiwania męża. W pierwszym odc. sezonu 4 mąż się zjawia i znowu trwa zamieszanko. Wierz mi, jest na co popatrzeć. I gdy już mąż Ange jest jej eks, Ange dochodzi do wniosku, że nie powinni się z Jackiem pobierać. Trochę to naciągane, ale nie czepiam się. Osobiście uważam, że jeszcze się zejdą, bo stanowią udana parę.
Mam nadzieję, że zaspokoiłam Twoją ciekawość
Witam, mam pewne pytanie. Czy może mi ktoś powiedzieć, który odcinek, której serii to był ten w którym Hodginsa i Brennan zakopali pod ziemia w samochodzie?
Polecam fotki Bones z Jaredem i rewelacje na temat kolejnego odcinka o Grabarzu (4x14)
Pozdr. od LG
http://www.fanpop.com/spots/bones/articles/5919
No więc następne pytanie:
Na Filmwebie jest napisane, iż pani Kathy Reichs wystąpiła gościnnie w Bones w 2oo6r. jako Profesor Constance Wright. Ja jednak szukałam wśród 1-3 sezonów, jednak jej tam nie zastałam ;)
Czy może wiecie, w jakim odcinku ona zagrała ?
Pozdrawiam ;)
Jedyne osoby noszące w Kościach nazwisko Wright, jakie sobie przypominam to April Wright - ofiara Eppsa z 1x07 oraz jej rodzina:
David Starzyk jako Ken Wright
Joan McMurtrey jako Mary Wright.
Profesor Constance Wright natomiast miała się pojawić w "Judas on a Pole" 2x11 - Nie sprawdzałam tego, jedynie cytuję http://www.imdb.com/title/tt0915947/ .
Sprawdziłam i stwierdzam, że z całą pewnością Kathy Reichs wystąpiła w 2x11 jako przewodnicząca komisji egzaminacyjnej podczas obrony doktoratu Zacka;) na samym początku odcinka. Nie jest wymieniona w obsadzie, co nie zmienia faktu.
Pozdr. LG
LG cóż za wspaniałe, a za razem przerażające ;) wieści obwieszczasz :) nie mogę już się doczekać epizodów z Booth'em Juniorem :D
Jared pokaże się wkrótce, a sprawa grabarza ma wejść na tapetę w dr. poł. grudnia. Niestety Jared będzie w mundurze, a nie w stetsonie;)))
nie powiem, stetson też byłby interesujący, ale na mnie zawsze działały bardziej mundury :D .....
... ale na pewno nie wymyślili fabuły tak ciekawie jak Ty i w Twoim wykonaniu ten kowboy był idealny :D
... miło posłuchać takich pochwał:D...
A tak serio, to też wolę mundury, a zwłaszcza paradne;). Przeczytałam jednak wcześniej kwestie Jareda żołnierza i nie chciałam ich powielać by nie być posądzona o plagiat;)
i słusznie, w końcu w Stanach nie wszyscy są mundurowymi, zdarza im się też byc kowbojami :P
czeLG!
powiedz mi, czy ja dobrze zrozumiałam, że Booth będzie zamknięty w łodzi podwodnej? sory za ewentualny spojler