PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

nie ma finału, a my kolejny wątek zaczynamy! :D

Lipa88_2

No racja, Marcinowi nie w głowie była nowa szminka czy sukienka (a o sukience nawet coś wieczorem wspomniał). Różnica jest taka, że my wiemy, że problem jest z tych grubszych. A Iga się nawet nie domyśla. W dodatku z całych okoliczności ona może wnioskować, że to jednak sprawy zawodowe, a nie prywatne zmartwienia. Gdyby ona wiedziała, że to coś takiego kalibru, to jej zachowanie byłoby inne. Wróżką Aszanti niestety nie jest. I właśnie o to chodzi, że Marcin sam sobie robi kuku, bo odsuwając ją, nie może liczyć na jej wsparcie.

in_tro

Tak sobie gadacie o serialu ;)

A wiecie że tak przynajmniej, podaje gazeta Świat&Ludzie ,, O mnie się nie martw traci widownie'' . TVP 2 raczej nie zleci kręcenia nowej serii .

buterfly

Pani Kulig też już rezygnowała z udziału w serialu, a my tymczasem 4 serię prawie na półmetku mamy;)

emka98

Tak ale jednak wtedy, była jeszcze inna oglądalność ;)

ocenił(a) serial na 8
buterfly

Ale z tego co wiem to o kontynuacji danej produkcji decydują również dane z vod a tu może być lepiej bo jednak dużo osób ogląda z wyprzedzeniem serial w internecie a potem w tv już nie. Na dwoje babka wróżyła pewnie za jakiś czas zaczną napływać jakieś przecieki o decyzji w sprawie 5 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
buterfly

Tak, tak sobie gadamy o serialu ...
Dziękujemy za ostrzeżenie?
.....te statystyki są po 3 odcinkach, nawet nie po połowie serialu więc nie powołujmy się na statystyki, bo OMSNM ma ustabilizowaną widownię, chodzi o to, że jak "bulterier" zechce zeżreć serial to go zeżre, mając statystyki tam gdzie.....
A może i aktorom, w nim grającym można przyczepić jakąś łatę, a może dziadkom i pradziadkom oraz ewentualnie nienarodzonym dzieciom?
Będziemy mieli serial o Mickiewiczu z niejakim adeptem bo nie aktorem Musiałem, którego karierą sam Bóg kieruje.... i statystyki będą super....., mam nadzieję, że ci co z flamastrami w łapach liczą wiedzą, że %, może być max 100.

ocenił(a) serial na 10
wiseacre

....a Marylę oczywiście będzie grała Kożuchowska:)))))))

in_tro

Właśnie - my widzowie, mamy szansę widzieć problemy z każdej strony. Bohaterowie takiej szansy nie mają. A gdyby mieli, serial skończyłby się po 1 serii;)))

emka98

Dla mnie osobiście na drugim sezonie serial się skończył .

Później zostało wprowadzonych za dużo, pokręconych wątków zwłaszcza w tym sezonie .

buterfly

Nie sposób się z Tobą nie zgodzić. Ja też z największym zapałem oglądałam 1 serię (na pewno obejrzałam rekordową ilość powtórek);P Ale nadal to jedyna godna uwagi pozycja w programie TV, na którą czekam. Na dodatek mąż też, co jest już zupełnie niebywałe;)

ocenił(a) serial na 10
emka98

Mnie zdziwiła taka słaba oglądalność 2 odc. 4 serii, to przecież była "ławeczka" a potem"zrzucanie ciuchów"już w przedpokoju. Ale już ktoś wspomniał,że na innym programie leciał film WKRĘCENI a tam grał Paweł Domagała. Przecież już 3 odc, znów miał większą oglądalność. Żadna nowa produkcja, nawet na innych kanałach, nie ma tak stałej widowni jak OMSNM. Krótkie filmiki, cokolwiek związane jest z serialem ma niesamowitą wręcz ilość powtórzeń, wystarczy zobaczyć na fb. Jasne najlepsza była pierwsza seria,bo to było coś zupełnie nowego, polskiego nie zapożyczonego, ten serial nadal różni się i to bardzo od pozostałych.

ocenił(a) serial na 5
Infiniti9

Ja tam narazie staram się na nie martwić! Pamiętam te plotki jakie były tak gdzieś w połowie 3 serii. Trzeba czekać niedługo moze pojawią się jakieś wiarygodne informacje co do kontynuacji ;)))

Infiniti9

Oczywiście - 1 seria to była fascynacja, zachwyt czymś innym, nowym - stąd taka tzw. oglądalność. Wg mnie, przerwy w emisji kolejnych serii, też mają znaczenie. Pojawiają się nowości i niektórzy im ulegają. Z kolei ktoś, kto zechciałby zacząć od np. 3 czy 4 serii, może mieć kłopoty z ogarnięciem kropek na krawatach i często rezygnuje np. na rzecz tych, co tańczą. Tam nie trzeba wiele analizować;P

ocenił(a) serial na 10
emka98

Masz rację Lenka06fw i dzięki emka98:) Ale chyba już nam to dali do zrozumienia, że będzie kolejna seria, albo ja to sobie tak interpretuję!
Już na samym początku serii podczas wywiadu z JK i SP, padło stwierdzenie, że w "tej serii" ślubu nie będzie!!!
Jak nie w "tej" to może w następnej? Chyba, że faktycznie, ... .
Nie kończę, bo mnie zaraz serce boli, tak długo czekałam,a tu koniec i nic???

Infiniti9

Oczywiście mogą być to tylko plotki - zobaczymy myślę niebawem, czy te informacje się potwierdza czy nie .

ocenił(a) serial na 5
Infiniti9

Tak pamiętam rzeczywiście tak było. I tego będę się trzymać do końca. Nie martw się!! Ja równiez jako wierna fanka IgMy czekam na ich slub. Scenarzystki na pewno wszystko fajnie zaplanowały ;)) i w końcu sie doczekamy!!

ocenił(a) serial na 10
Lenka06fw

Jutro piąteczek i kolejny odcinek, może coś nam się rozjaśni w kilku kwestiach, może Kinga się trochę odsłoni, bo na razie to taki "sopel lodu", który się tajemniczo uśmiecha.

użytkownik usunięty
Infiniti9

Jak oglądałam bardzo krótki wywiad w nowej kancelarii z Stefan Pawłowskim padło pytanie jak rozwinie się wątek z Kingą i jak to sie wszystko skonczy. Oczywiście Stefan nie mógł tego zdradzić ale co najbardziej utknęło mi pamięci to jego słowa "sam nie wiem jak to sie jeszcze potoczy i jak sie skonczy " czyli scenariusz na ostatnie odcinki sezonu jest moim zdaniem jeszcze ruchomy czyli albo dadzą wersje 4 sezon ostatni albo kolejny już na jesień:)

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

Nie mówcie o końcu,jeżeli nie będzie ślubu i mieli by zakończyć serial to nie wiem jakie mogłoby być zakończenie?Jak pomyślę o zakończeniu serialu to też mnie boli serce a to już dziś drugi raz bo jak widziałam obejmujących się Kingę i Marcina,nawet z wdzięczności,to tak się wkurzyłam!

ocenił(a) serial na 10
kornmanson112

OMG gdzie Ty to widziałaś??? Gdzie oni się obejmowali???

ocenił(a) serial na 5
Infiniti9

Jest zwiatun 6 odc. jeat link podany do niego w temacie 6 odc.

użytkownik usunięty
Infiniti9

Zobacz sobie wątek. 6 odcinek na tym forum tam jest wstawiony zwiastun 6 odcinka :)

ocenił(a) serial na 10

Dzięki kiczja123 i Lenka06fw! Ale się porobiło. Jutro to będę zaryczana oglądała ten odcinek,albo poczekam na komentarze i potem obejrzę;)

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

Nie odpowiedziałam Tobie na pytanie gdyż dziewczyny mnie wyprzedziły z odpowiedzią:)

ocenił(a) serial na 10
kornmanson112

Dzięki,ale po tych smutnych wieściach,to nawet palce bolą! To ja się też zagapiłam, ale kto się spodziewał takiego ciosu?

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

Ja dziś dużo wcześniej przyszłam z pracy,zadowolona że jutro piątek a tu cios taki że do tej pory siedzę oszołomiona.

ocenił(a) serial na 10
kornmanson112

Ręce mi drżą, a serce wali jak oszalałe, w głowie huczy, czuje się tak jakbym została zdradzona i porzucona.

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

Słuchaj.My dziś chyba Wszystkie czujemy się zdradzone.

ocenił(a) serial na 10
kornmanson112

Zdradzone i zranione, i to bardzo!!! Poryczeć się idzie;)

ocenił(a) serial na 9
Infiniti9

Łączę się w bólu jakkolwiek patetycznie to zabrzmi ale mi już serce krwawi na myśl , że mecenasina okłamie Igę i jeszcze to przytulanie z Kingą....brrr. Któraś z dziewczyn kiedyś napisała , że wtym sezonie możemy nawet znielubić Marcina czy coś w tym stylu . Z tego co widać w tym zwiastunie te prorocze słowa mogą się niestety spełnić... i ten najczarniejszy scenariusz, że Iga dowie się od osoby trzeciej , a nie od narzeczonego :(

ocenił(a) serial na 10
Malgosiazmijewska77

Omotała go Kinga, a on dał się tak łatwo omotać tej spryciuli. Ale mam nadzieję, że Iga tak to rozegra, że Kindze pójdzie w pięty, a Marcin będzie się czołgał i przepraszał dość długo! Mam tylko nadzieję, że się tak przytulają na pożegnanie.

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

Tym bardziej będę wierzyć do końca że Marcin to nie ojciec Mateusza żeby zobaczyć jak on zareaguje na wynik testu negatywnego!

ocenił(a) serial na 10
kornmanson112

Jak Kinga zareaguje, gdy się dowie, że "to nie on", niestety nie on! Ciekawe, czy będzie dalej kombinować, czy odleci?

ocenił(a) serial na 9
Infiniti9

Pewnie masz rację i obyś ją miała ;) ale dziś i pewnie przez najbliższe tygodnie rozdygotane emocjonalnie będziemy chyba Wszystkie ; ( . Trzeba się trzymać niczym tonący brzytwy tego co powiedziała J Kulig , że to będą tylko chwilowe zawirowania i będzie go wspierać ( czyli mecenas nie narozrabia chyba aż tak bardzo , a oglądanie jak kaja się przed Igą i błaga ją o wybaczenie może być dla nas całkiem przyjemne...zważywszy na to , że to ona ostatnio musiała go ciągle przepraszać...)

Infiniti9

"To ostatnia nieedzielaa, dzisiaj się poożegnaamyyy...na wieczny czas"
Nie piłam %, naprawdę.

ocenił(a) serial na 10
buterfly

....chyba bardziej pokręconego wątku jak Biczyński oraz przebieranka dla złapania adoratora mamy Ewy nie było, tylko tak jak emka pisze: to był początek, coś nowego......

ocenił(a) serial na 10
in_tro

Pozwólmy trochę Idze pofruwać, czasem fruwanie partnera też pomaga .
Gdyby powód wycofania mecenas był mniejszego kalibru już by się rozjaśnił(uśmiechnął się), jak na rybach.
A wiadomo, że są boutiques gdzie nie ma cen, też nie podoba mi się to.

ocenił(a) serial na 10
Mela_5_100

...dostarczyć co? a przede wszystkim komu? rzeczywiście zabrzmiało jak dostarczenie papieru do kserokopiarki, myślę, jednak, że to skot myślowy, znana jest nasza inteligencja i dociekliwość, co nam nie wyłożą to sobie wymyślimy:))))

ocenił(a) serial na 10
wiseacre

Może to miało oznaczać, że wymagane są dwie próbki. Skoro Marcin uprzedził o rekomendacji sądu, że jeśli okaże się,że to jego dziecko, to już nie tylko Kinga sama będzie podejmować decyzje w sprawie Mateusza.To była taka informacja, co jest wymagane w celu zrobienia testów. Myślę, że Marcin dopilnuje, aby wszystko było zgodne z procedurami, bo to przecież nie chodzi o jakieś tam dziecko, tylko być może o jego syna! A poza tym on sam chce się tego dowiedzieć jak najszybciej, więc nie pozwoli na jakąś samowolę. Procedury muszą być zachowane, tylko czy Kinga będzie ich przestrzegać, czy nie będzie tego w nieskończoność przedłużać.

ocenił(a) serial na 10
on_mile

Jutro w PNŚ prosto z planu "O mnie się nie martw" - Joanna Kulig, Stefan Pawłowski i Paweł Domagała

kornmanson112

http://pytanienasniadanie.tvp.pl/24846998/co-wydarzy-sie-w-nowych-odcinkach-o-mn ie-sie-nie-martw z Asią i Stefanem
http://pytanienasniadanie.tvp.pl/24846992/z-planu-serialu-o-mnie-sie-nie-martw z Pawłem

użytkownik usunięty
on_mile

Po obejrzeniu tych relacji wiem tyle samo co przed obejrzeniem :D
Nic nie chcą zdradzać :P

ocenił(a) serial na 9

Miło było ich ujrzeć ale nic konkretnego nam nie powiedzieli...;) za to dowiedziałam się , że Stefan wstawał dziś o tej samej godzinie co ja...;)

Malgosiazmijewska77

No jak to?! Dowiedzieliśmy się, że Marcin wygra w apelacji sprawę Łukasza, a Krzysiek będzie rozkręcał swój interes tak, że nawet celebrytka będzie korzystała z jego usług! To jest nic? ;)))))

Mela_5_100

Oczywiście to jest ironia z mojej strony, bo wiadomo, co nas najbardziej interesuje :)))

ocenił(a) serial na 9
Mela_5_100

Zgadza się ....to są newsy , które sprawią , że z wrażenia dziś wszystkie nie pośniemy... ;) he he

Malgosiazmijewska77

Męska przyjaźń
http://omniesieniemartw.tvp.pl/24852795/skazani-na-przyjazn

ocenił(a) serial na 10
Malgosiazmijewska77

Fajne, dzięki.

ocenił(a) serial na 10
Malgosiazmijewska77

..no nie pośniemy bo padło, że kończą już ostatnie odcinki no i teraz "nadech" jak mówią za miedzą na wdech i czekamy czy będzie kontynuacja, kontynuacja:)

użytkownik usunięty
kornmanson112

Mam pewną nowinke nie za dobrą ale podkreślam nowinek (plotke). Moja mama kupiła ostatnio gazetę niestety nie mam jej przy sobie i nie wiem jak się nazywa ale mama wyczytałam tam że prawdopodobnie nie będzie 5 sezonu :(
Wiemy że to mogą być tylko plotki ale po co pisać jakieś newsy jeśli nie wiemy czy tak na 100% bedzie!
Jak sobie przypomnę plotki o JK to mi się płakać chce ze śmiechu xD