PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

nie ma finału, a my kolejny wątek zaczynamy! :D

użytkownik usunięty
emka98

Tym bardziej, że Marcin wezmie tego małego na gokarty.
Na razie zdjęć z tym Mateuszkiem jest strasznie mało. Marcin w odcinku w ktorym spotka sie z Kingą ma niebieski krawat, w sądzie z Łukaszem ma ten sam na gokartach tez oraz jak w sądzie pojawi się Krzysiek. Zbieg okoliczności że nagle wszyscy podejrzani o ojcostwo spotykają sie jednym odcinku i w tym samym miejscu? hmmm ciekawe :D
A co jest najlepsze jak dzisiaj sie obudziła to pierwsza myśl
"To już jutro" ;D

użytkownik usunięty

Na fb tvp są dodane zdjecia a na jednym z nich jest Iga i Marcin jak ławią ryby :D

ocenił(a) serial na 10

Krawat wygląda tak samo, ale poszetka jest inna w kawiarni a inna na gokartach, czyli jest to chyba inny dzień:D

Z D.Bąk też fotek jak na lekarstwo, podobnie było z A.Terpiłowską. Cisza przed burzą;P A po burzy... zawsze słońce, na szczęście:))))

ocenił(a) serial na 10
emka98

Zdjęć było mało, ale niestety Marcin uległ tej perfidnej intrygantce i przez 4 odc. to się ciągnęło! Z "małej chmury duży deszcz", ale jest nadzieja na słońce:)

Wydaje mi się, że na spotkaniu ze stewardessą i w sądzie z Łukaszem Marcina ma ten sam krawat - granatowy w duże grochy. A na gokartach i w sądzie z Krzyśkiem ma inny - granatowy w małe groszki. Ze streszczenia wynika, że Kinga pojawi się w 3 odc. Więc może do spotkania jej i Marcina dojdzie w 4 odc., a do spotkania chłopca i Marcina w 5 odc.

on_mile

http://www.telemagazyn.pl/artykuly/o-mnie-sie-nie-martw-pawel-domagala-w-zyciu-k rzysztofa-konczy-sie-etap-iguni-wideo-zdjecia-48980.html
'kończy się etap Iguni, zaczyna się etap Igi' o bossz. :D

on_mile

Właśnie się rozpędzałam, żeby linka dodać, ale tu proszę: on_mile jak zawsze, na posterunku;) Dzięki:)))

emka98

Haaha, przepraszam. :D

on_mile

http://swiatseriali.interia.pl/newsy/seriale/o-mnie-sie-nie-martw-1108/news-o-mn ie-sie-nie-martw-iga-i-marcin-zerwa-ze-soba-na-zawsze,nId,2155781
tytuł pierwsza klasa, hhaha xD
jak już wstawiać niusy to wszystkie. :D

on_mile

Ale w treści to już po bandzie pojechali: "Marcin zdecyduje się założyć własną firmę prawniczą i... odejdzie od Igi..." Komu oni chcą ten kit wcisnąć?

emka98

ale dalej jest...
'Podejmie decyzję o... odejściu od narzeczonej. Na szczęście ich "separacja" nie potrwa długo. Wrócą do siebie i będą razem, ale na zupełnie nowych warunkach!' hahaha :D

on_mile

Zgadza się, ale wg mnie autorzy tych tekstów mają nierówno pod sufitem;P Odejdzie czy podejmie decyzję o odejściu? A w ogóle jakie odejście, jaka separacja? Niech ten czwartek szybciej mija, bo zejdę na zawał;P

emka98

ŚS stacza się niestety. Niedługo będzie na równym poziomie co SS. Jedyny plus to wstawiają nowe zdjęcia. :D

on_mile

O tak, masz rację - za fotki plus im się należy:)

ocenił(a) serial na 10
emka98

Ale trzeba mieć silną wolę żeby tam nie zajrzeć, tak jak ze słodyczami.

on_mile

https://www.instagram.com/p/BCfpmgiMble/?taken-by=omniesieniemartw_tvp
Cóż to za zagadkowy podpis pod zdjęciem?

ocenił(a) serial na 10
lavendeer

Jutro w PNŚ Stefan Pawłowski i jego serialowa nowa koleżanka Dagmara Bąk!

użytkownik usunięty
kornmanson112

Bede w szkole ale boje sie tego pozniej ogladac xP

ocenił(a) serial na 5

Ja też się boje :)) Akurat jutro od rana jestem na uczelni, więc materiał zobaczę sobie dopiero jak wrócę do domu.

Lenka06fw

A ja w domu, to może załapię się na poranne oglądanie - stawiam, że może być materiał z planu, zamiast obecności w studiu. Chociaż rozmowa w studiu byłaby lepsza . xD

kornmanson112

Boję się. :D

on_mile

W 10 odcinku 3 sezonu Marta powiedziala do Igi coć w tym sensie : ludzie przeznaczeni sobie pokonają wszelkie przeciwności. Oczywiście możemy konfabulować czy powiedzenie to odnosi się do związku Igi i Marcina czy też Mart i...Krzyśka. Musimy przeczekać te środkowe odcinmi a potem już z górki i...5 sezon.

on_mile

Już za chwileczkę, już za momencik piątek z OMSNM zacznie się kręcić. Kręcić się będą Iga z mecenasem panem, czy wszystkie buzie już roześmiane? ;)))))

ocenił(a) serial na 10
emka98

No właśnie obejrzałam PnŚ to powiem tylko, że Stefana w ogóle nie było w studio(tylko w tle migawki, bardzo ciekawe), była tylko Dagmara Bąk. Trochę zdradziła "i nie potwierdziła" "i nie zaprzeczyła", że to syn Marcina! Trochę namiesza, ale sama nie wie jeszcze, jak do końca ta jej rola zostanie poprowadzona. Zdradziła tylko, że ktoś "dostanie w twarz",myślę to Krzychu i się w niej zakocha! Poza tym ona nie ma niebieskich oczu, ani Marcin, a ten chłopiec ma, czyli to chyba jednak nie jego syn, ani nawet Łukasza! Czyli ta pani namiesza, jak Gadomska i odleci! Będzie dobrze. xD

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

I po tych fragmentach wnioskuje że niespodzianką osobistą dla Marcina na tym wyjeździe będzie piosenka w wykonaniu Igi.Nareszcie piątek:)

użytkownik usunięty
kornmanson112

O matko :))
Czekam wywiad jak sie pojawi w internecie. A jakby ktos juz znalazl go w internecie to mógłby tu wstawic link? Z góry dziękuje :)
Czemu sądzisz że bedzie Iga śpiewać?
Jednak chyba talent Joaśki znowu zostanie wykorzystany. Super:)

ocenił(a) serial na 10

Tak mi się wydaje,bo jest tam fragment jak Iga i Marcin wydaje mi się tańczą a Iga trzyma w ręku mikrofon i coś tam śpiewa razem z Marcinem,ale to jest tylko moje podejrzenie i nie chcę nikogo wprowadzać w błąd,być może się mylę.

ocenił(a) serial na 10
kornmanson112

Też mi się wydaje jakby śpiewała dla Marcina, albo o nim, bo on wskazywał palcem na siebie. To chyba było podczas tego wyjazdu poza Warszawę, gdzie łowili ryby.

Infiniti9

a ja jednak nie obejrzałam, czekam na materiał jak wstawią :D

on_mile

http://pytanienasniadanie.tvp.pl/24291973/wszystkie-kobiety-marcina-kaszuby-czyl i-stefana-pawlowskiego :)

kornmanson112

Też mi taka myśl przemknęła, jak się pojawił przeciek o niespodziance: śpiewająca Iga:)))

on_mile

http://omniesieniemartw.tvp.pl/24291958/awans-i-degradacja-scena-z-odc-1 Scena z dzisiejszego odcinka, nie bardzo roumiem co tam robi Krzysiek :D Zapowiada się bardzo ciekawie.

lavendeer

http://omniesieniemartw.tvp.pl/24291778/zimnokrwisty-krzysiek-scena-z-odc-1 tu też scena z odcinka - Krzysiek jak kocha to na zabój :D

on_mile

O tego jakoś nie zauważyłam, zdaje się że kolejna rozmowa kwalifikacyjna albo coś w tym rodzaju, może tym razem mu się bardziej poszczęści.

lavendeer

Na końcu jest pytanie Krzyśka, czy może już dmuchać lalę :D To chyba ma być ten kurs pierwszej pomocy - przecież chcę zostać ratownikiem medycznym.

on_mile

Hah no tak, urwali a tam pewnie jeszcze się Krzysiek popisze swoimi wszechstronnymi umiejętnościami.

on_mile

http://pytanienasniadanie.tvp.pl/24291974/nowy-sezon-popularnego-serialu-dwojki- o-mnie-sie-nie-martw jest wywiad z Dagmarą Bąk :)

on_mile

ta osobista niespodzianka to faktycznie piosenka i to 'Czy ten Pan i Pani są w sobie zakochani?' <3

on_mile

Ta scena na ławeczce <3 ooo boosszz.

Po wywiadzie polubiłam aktorkę, bardzo sympatyczna. :))

ocenił(a) serial na 9
on_mile

Już zacieram ręce, bo znowu zacznie się 'gwałcenie replay' <3

on_mile

„Szukam ojca, bo nie wiem do końca, kto nim jest” - najlepsze zdanie -:)))

ocenił(a) serial na 10
Mela_5_100

"Przelotna znajomość, nie związek tylko bardzo przelotna znajomość" :)

ocenił(a) serial na 5
Mela_5_100

O kurcze, powiem Wam, że po tym wywiadzie jestem jakoś spokojna, myślałam, że będzie gorzej. Niespodzianka Igi super, fajnie, że wykorzystają talent aktorski Joasi ;)) Scena na ławeczce też super, nie mogę się doczekać <3 Aktorka wydaje się całkiem sympatyczna ;))

ocenił(a) serial na 9
Lenka06fw

Ojejku. Jakie urocze te scenki z tą naszą parką puścili:) Śpiewająca Joasia super a, Stefan z tą rozpiętą koszulą to poprostu mniam ;) . Teraz pozostaje czekać na wieczór ,który już tuż tuż !!!!! Po tym wywiadzie też jestem spokojniejsza , bo z tego co mówiła aktorka to ona szuka ojca a nie jest pewna , że to Marcin nim jest ...

użytkownik usunięty
Malgosiazmijewska77

Czy tylko ja mam problem że nie moge wejsc na strone pytanienasniadanie? Wszystkie inne strony działają tylko jak chce wejsc na ta najważniejszą to wyskakuje mi ze połączenie zostalo przerwane :(((
Ma ktos taki sam problem czy ja mam takie szczęscie???

ocenił(a) serial na 5

Nie, u mnie działa narmalnie ;))

ocenił(a) serial na 9

Specjalnie przed chwilą jeszcze raz sprawdzałam wchodząc w ten link , który podesłała on mile i udaje mi się bez problemu... może coś z kompem jest nie tak .?

użytkownik usunięty
Malgosiazmijewska77

Ale los....
U mnie nadal nie działa:/

on_mile

A dziś w reklamie ING Bank Śląski widziałam Gada :'D