PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=720696}
7,3 18 tys. ocen
7,3 10 1 18108
O mnie się nie martw
powrót do forum serialu O mnie się nie martw

nie ma finału, a my kolejny wątek zaczynamy! :D

on_mile

na fb tvp.pl filmik - krótkie życzenia Stefana z okazji Dnia Kobiet :)
w tle Kinga i Łukasz za biurkiem - czyżby pracował razem z Marcinem i Laurą? :)

ocenił(a) serial na 10
on_mile

Filmiku nie widziałam ale Łukasza to się spodziewałam.
Fajnie, że zaczynają "nowe" w takim składzie.

on_mile

https://www.instagram.com/p/BCsUyvlsbsJ/ <3
a 3 odcinek już niedługo!

użytkownik usunięty
on_mile

Jeszcze tylko 3 dni ja w tym czasie replay'juje 2 odcinek mhhh <3

ocenił(a) serial na 10
on_mile

Jak to możliwe, że po takich czułościach, znowu to wszystko pójdzie w złą stronę(Kinga, Mateusz i zatajanie tego przed Igą)? Pokazali jak pięknie wszystko się rozwija, a potem przeczołgają nas po betonie! Ale jak zakończenie będzie takie jak początek, to przeżyjemy:)

ocenił(a) serial na 9
Infiniti9

Halo ludziska Wy żyjecie ;)? Co tak cicho się na forum zrobiło ?

ocenił(a) serial na 10
Malgosiazmijewska77

Działamy i to jeszcze jak! Przejdź na drugą stronę i tam poszukaj Odc.43 4/4

użytkownik usunięty
Infiniti9

Żyjemy żyjemy tylko że na drugiej stronie. Wiec jak ktos chce czytac co nowego i w ogole to niech przejdzie na drugą strone :)

ocenił(a) serial na 9
Infiniti9

Dziękuję za szybką odpowiedź:) już nadrobiłam zaległości i jestem na bieżąco w Waszych komentarzach... pozdrawiam wszystkich Omsnm maniaków :)

Malgosiazmijewska77

No tak, dyskusja w innym wątku. Ale faktycznie coś tak mało komentarzy po ostatnim docinku. Nie sprzyja analizom, czy jak? :) Wszyscy w szoku czy myją okna, bo święta idą? ;)
Nuda, panie, nuda ;D

ocenił(a) serial na 10
in_tro

Ja już mniej komentuję, bo myślałam, że moich komentarzy jest ostatnio za dużo. Wypowiedziałam się w tym "innym wątku"!

Infiniti9

Oj tam, co się będziesz ograniczać ;)))

ocenił(a) serial na 10
in_tro

Ograniczać, to może nie, bo jak dopadnie mnie jakaś natrętna myśl, to piszę i już! Zawsze ktoś pomoże rozwiązać te supły myślowe i za to dzięki, bo tak samemu sobie z tymi myślami się tłuc to ciężko.:)

Infiniti9

Cóż to ma być, ja się pytam?
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/serial-o-mnie-sie-nie-martw-4-stracil-130-t ys-widzow-tvp2-przegrywa-z-konkurencja#

ocenił(a) serial na 5
emka98

Jak przeczytałam Twój post, to aż mi serce na chwile staneło, bo myślałam, że chodzi coś o Kinge i Mateusza. Ale na szczęscie nie. Spokojnie, pamiętam, ze po 3 odcinkach w 3 serii tez bylo mniej widzow, a koniec koncow wyszlo, że 3 sezon mial o ileś tam ( nie pamietam juz dokladie) wieksza ogladalnosc niz poprzedni. Jeszcze sie wszystko moze zmienic ;)))

Lenka06fw

Mam nadzieję, że z Twoim serduchem wszystko w porządku;)

ocenił(a) serial na 5
emka98

Tak, tak spokojnie już mi lepiej ;)))

ocenił(a) serial na 10
emka98

Oni liczą średnią a zwróćcie uwagę na oglądalność poszczególnych odcinków - 1. i 3. ponad 2 mln, tylko 2. 1.5 mln i to on wszystko zaniżył (może był jakiś super film równolegle - nie pamiętam). Według mnie wszystko jest w normie:)

ocenił(a) serial na 9
Anula_663

Tutaj absolutnie masz rację , że równolegle na jedynce leciał ostatni ( całe szczęście) odcinek ciekawego ponoć i popularnego dość serialu Poldark zrealizowanego przez BBC ( wiem to bo nawet moja mamuśka również fanka Omsnm wybrała tym razem inny kanał). Trochę mnie zaniepokoiły te wyniki ale dzięki Waszym analizom, a teraz i swojej też jestem dobrej myśli. Tym bardziej , że akcja serialu zaczyna się zagęszczać i powinno być coraz ciekawiej... :)

ocenił(a) serial na 10
Malgosiazmijewska77

Dzięki za tę konkretną informację potwierdzającą moje przypuszczenia. Czuję się spokojniejsza :))
A tak w ogóle to nasz serial ma bardzo niekorzystny czas nadawania, ze względu na ciągle popularny Taniec z tzw Gwiazdami. Wydaje mi się, że w tych trudnych warunkach świetnie sobie radzi:D

ocenił(a) serial na 10
emka98

Ale żaden serial nie ma takich zaj......ch fanek!!! Pewnie był jakiś mecz, dlatego drugi trochę gorzej wypadł. Stałe, wierne grono jest. Przecież gdyby liczyli, ile poszczególne odcinki były ponownie oglądane(nie wspomnę o cofaniu), to przecież jakiś rekord został pobity! Lepsze mniejsze grono fanów, ale stałych! Fani którego z emitowanych seriali byliby gotowi leżeć wspólnie na oddziale dla uzależnionych od OMSNM? Nie ma takiego serialu, z takimi fankami! Jestem ciekawa jak oni tą oglądalność sprawdzają i liczą?

ocenił(a) serial na 5
Infiniti9

Dokładnie!! Poza tym przed telewizorem nie siedzi jedna osoba, a niektórzy oglądają w Internecie. Chociaż ja nawet jak oglądam w necie to w tv potem premierę też ;))

Lenka06fw

No i to mnie się podoba! Nie ma to jak wierny fanklub - nigdy nie zwątpi w sukces swojego idola i ma własną, jedynie słuszną, metodologię badania oglądalności:)))

ocenił(a) serial na 10
Lenka06fw

Ja też, zawsze przepisowo obejrzę w tv, a potem już włączam laptopka i szukam nowego odcinka. Przecież ciekawość by mi nie pozwoliła spokojnie zasnąć! I tak zawsze do północy w piątek siedziałam, a teraz z żalu chyba pójdę normalnie spać:)

ocenił(a) serial na 5
Infiniti9

No ja tak samo. Ostatnio w piątek nie spałam do 1 ( wiem całkiem mi odbija) . Mój niuniuś już dawno spał na drugim boku a ja jeszcze raz sobie włączyłam 4 czwarty odcinek ;))

ocenił(a) serial na 10
Lenka06fw

Ja też należę do grupy osób które oglądają w każdy piątek mimo że oglądam przedpremierowy odcinek i nie usunę jak nie obejżę następny w internecie, rodzina mówi że zwariowałam na punkcie tego serialu.Uważam że nie ma tak aktywnego forum jak to.

ocenił(a) serial na 10
kornmanson112

Ja mam to szczęście, że mąż ogląda ze mną. Mama i babcia też oglądają, ale one tylko w tv, ale nasze dyskusje przez telefon są prawie takie, jak tu na forum. Raz się we wszystkim zgadzamy, a innym razem każda uważa co innego. Ostatnio nawet, mój ojciec dołączył do nich, bo zaciekawiło go z czego one się tak śmieją. Forum nie tylko aktywne, ale fantastyczne i jak dobrze poinformowane.

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

Poza tym najlepsza Agencja Detektywistyczna na świecie:)

ocenił(a) serial na 10
kornmanson112

Najlepsze:)) Czego się nie robi dla naszego serialu:)))

użytkownik usunięty
Infiniti9

Patrząc na spadek oglądalności innych seriali i programów to omsnm trzyma poziom. Byłam lekko zaniepokojona oglądalnoscią bo jak pamietam rok temu o tej samej porze jak lecial 2 sezon ogladalnosc jego spadla po 1 sezonie. Chyba to zalezy od pory roku. A patrząc na tabele wyraznie widac że omsnm ma swoje grono 2 milionów osób tylko ten drugi odcinek mial duzy spadek a dlaczego? Bo na tvn byl emitowany film Wkreceni i mysle że on byl glownym czynnikiem spadku ale jak widzimy po trzecim odcinku wszystko sie wyregulowało i ponownie mamy 2 miliony widzów.
I to mi sie podoba :D

ocenił(a) serial na 10

Zgadza się:) Ale to jest dowód na to, że są tak jakby dwie grupy zwolenników serialu. Ja zaliczam się do fanów Igi i Marcina, a ta druga grupa to niewątpliwie fani Krzysztofa Małeckiego. Ja uwielbiam ten serial i to forum:))

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

https://m.facebook. com/kochamomniesieniemartw/
Zapraszam :*

ocenił(a) serial na 9
Infiniti9

Jutro w Pytaniu na śniadanie ma być o Kasi Zielińskiej i Stefanie Pawłowskim ..... :)

ocenił(a) serial na 10
Malgosiazmijewska77

Dzięki:) Może się czegoś dowiemy więcej! Może pokażą jakieś fragmenty, kolejnych odcinków.

ocenił(a) serial na 10
on_mile

http://omniesieniemartw.tvp.pl/24682462/iga-i-marcin-co-ich-czeka Kinga jako wirusik? Oby to nie był wirus.

on_mile

http://pytanienasniadanie.tvp.pl/24696935/dwojkowy-hit-o-mnie-sie-nie-martw - Katarzyna Zielińska w PnŚ

ocenił(a) serial na 10
Mela_5_100

Dzięki, widziałam.
Jutro koniecznie na niebiesko i po złotówce, szlachetny cel.
Hitem (dla mnie oczywiście), jest dziwoląg językowy P.Moniki Z vel R vel.....: "mecenaska prawa", dla mnie bomba:)))) ja wiem, że Pani..... wie, że może być jeszcze "mecenaska sztuki" w odróżnieniu do "mecenaski prawa". Laura już zostanie "mecenaską prawa:)))))"
Fajnie, że "mecenaska prawa" będzie pokazana z innej strony, a nie tak jak księżyc, znamy "ją tylko z jednej, jedynej strony"(E.Adamiak):)))

ocenił(a) serial na 10
wiseacre

Mnie utkwiło w pamięci "poczekajmy na następny sezon", czyli jak mówili, że ślubu w tej serii nie będzie, to takie oczko puszczone w naszą stronę, a my się trochę nie połapałyśmy!:)) "Mecenaska prawna" trochę złagodnieje, a w serialu wszystko będzie dobrze, choć dużo kłopotów!:)

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

Niestety "mecenaska prawa" mnie zdominowała:)))) ale to o czym piszesz, dobrze, że mi przypomniałaś, chociaż następny sezon w tej chwili wydaje mi się na razie w sferze fantazji, jak parę m-cy 4-ty, a 4-ty jest i to jak ciekawy.

ocenił(a) serial na 5
Infiniti9

Nie wiem właśnie jak to interpretowa. Czy tak tylko powiedziała na żarty, czy dała do zrozumienia, że bedzie kolejna transza ;)))

ocenił(a) serial na 10
Lenka06fw

Dziś prima aprylis, ale nie sądzę, że aż takiego psikusa nam strzeliła! A dlaczego ślubu Igi i Marcina nie będzie 'w tej" serii, bo tak reporterka to jakoś powiedziała???

ocenił(a) serial na 5
Infiniti9

Haha,też chciałabym wiedzieć. Jak to mówia z pustego nawet Salomon nie naleje. Więc po prostu musimy czekać, chociaż to takiee trudne ;)

ocenił(a) serial na 10
Lenka06fw

Widziałaś jakie zdjęcia na 2 str. pod tytułem "Odc.44(5odc. 4 serii)"wstawiła on_mile i Mela_5_100?

ocenił(a) serial na 5
Infiniti9

Widziałam, widziałam. Ładne zdjęcia, ale ja nic już z tego nie rozumiem i powoli się gubię. Myślalam, że szykują się cieższe odcinki,a tu takie ladne zdjęcia z nimi są ;)

ocenił(a) serial na 10
Lenka06fw

To 3 zdjęcie, razem w łóżku jest ładne? Widać ciche dni nastały, zwróciłaś uwagę jak kołdra między nimi jest wciśnięta?

ocenił(a) serial na 5
Infiniti9

No tak, zgadzam się z Tobą, chodziło mi bardziej o to pierwsze zdjęcie. Co do tego 3 to widać, że są na siebie obrażeni. Ale czy to chodzi o tę kolację czy o coć innego?

ocenił(a) serial na 10
Lenka06fw

Ja też zwróciłam uwagę na to o następnej serii mam nadzieje że to nie żart,aż podskoczyłam z radości!Ale też przykuło moją uwagę słowa Kasi o uczuciu do Marcina w przeszłości i jak to powiedziała że stara miłość nie rdzewieje,ciekawe co miała na myśli?

ocenił(a) serial na 10
kornmanson112

Przecież jej wielką miłością był Łukasz, który ją zostawił dla innej kobiety, a w Marcinie się tylko podkochiwała.

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

Skany z dzisiejszego "Świata Seriali".Nie mam czasu na komentarz https://zapodaj.net/images/98f273cf558d5.jpg

kornmanson112

To ja z przyjemnością skomentuję: dzięki Ci kornmanson112:))))