O mnie się nie martw
powrót do forum 4 sezonu

Sezon 3 to już historia ...przed Nami nowe wyzwanie...ciekawe dyskusje...itd...itp...

ocenił(a) serial na 9
lavendeer

"W 4 sezonie skupiamy się na rozwijaniu tej warstwy emocjonalno-uczuciowej" Trzymam za słowo!!!!

ocenił(a) serial na 9
Deeply

Kurcze... szkoda że serialowa Iga nie jest tak roześmiana i wesoła jak Asia Kulig. Bo oglądając ich w Pytanie na śniadanie doszłam do wniosku że jej nie da się nie kochać. Mogłaby trochę tego optymizmu przemycić do serialu

ocenił(a) serial na 10
madziula_19_fw

Uważam, że oboje byli świetni. Uwielbiam ich jako Igę i Marcina, ale prywatnie Joanna i Stefan też są wyjątkowi. Na co mamy się przygotować? Co prawda nie padła konkretna odpowiedż na to pytanie, ale po ich minach widać, że fajnie im się ze sobą kręci ten serial. Ale o tym przekonamy się dopiero w marcu, ciekawi mnie ta ich przemiana.

on_mile

Stefan jest taki uroczy jak zacznie o czymś mowić i nie wie jak z tego wybrnąc! <3 Jak zaczął nawijać o tych scenach emocjonalnych, hahhaa! <3 Btw. bosko mu w czarnym!

Po tym co powiedzieli to się nastawiłam trochę - mam wizję tego nowego sezonu. Mam nadzieję, że to wszystko będzie prawdą co powiedzieli. :D Mam wrażenie, że scenarzyści są nastawieni na dalsze serie. :D

Tak wgl cieszę, że rozmowę prowadzili Rogalska i Kammel, bo faktycznie bardzo dobrze wiedzą o czym jest serial, wiedzieli jakie pytania zadawać itd. Pamiętam jak kiedyś Zamachowska z Nowickiem byli i Stefan był gościem - jaka to była porażka. :D

ocenił(a) serial na 10
on_mile

Masz rację, że Rogalska i Kammel wiedzą o co pytać, są fanami tego serialu, albo przynajmniej na bieżąco. A Stefan jak mówił o tych "ładnych, ale trudnych scenach i wymagających skupienia", to tak fajnie wzrok mu umykał. Jak wspomnieli, że Joanna jest mężatką, to powiedział, że "ma się na baczności", czyli coś może tych czułości między nimi nam pokażą. Joasia cudownie uśmiechnięta i ten jej dynamizm było widać podczas wywiadu. Jak dla mnie są rewelacyjni jako para serialowa oraz prywatnie.

on_mile

Podzielam Twój pogląd. Jeżeli w 4 sezonie nie bedzie ślubu, to twórcy serialu mają w zamyśle następny sezon. Czy będzie tak faktycznie? Pewnie bedzie to zależało głównie nie od twórców lecz od oglądalności, akceptacji przez aktorów oraz czy zmiany w telewizji będą również za tym.

użytkownik usunięty
acomitam46

Myślałam że dzisiaj bedzie jakis nowy artykul ze swiata seriali a tu nic :(

trzeba czekać :))

ocenił(a) serial na 8
on_mile

Widziałam zdjęcie z tego programu i muszę przyznać że Stefan świetnie wygląda, w ogóle mam wrażenie że te krótkie włosy go odmłodziły. Z reguły wolałam jego styl z serialu niż z realu ale tym razem super zaskoczenia. Joasia też fajnie może stylistki serialu oglądały i w końcu dostrzegły że Iga nie musi być w loczkach.

ocenił(a) serial na 8
Lipa88_2

http://m.superseriale.se.pl/newsy/o-mnie-sie-nie-martw-4-sezon-nie-bedzie-slubu- igi-i-marcina_760792.html

Zdjęcia Asi i Stefana...
Stefan wygląda bosko...

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

http://m.superseriale.se.pl/galerie/174684/486582/o-mnie-sie-nie-martw-joanna-ku lig-stefan-pawowski/

A tutaj ...czy Asia wam kogoś nie przypomina ?

ocenił(a) serial na 9
Stenia21

Wow! Wyglądają rewelacyjnie, Stefan jak młody bóg a Joasia uroczo i dziewczęco. Tylko mam jedno pytanie- co ona dźwiga w tym worze? ;))

użytkownik usunięty
Deeply

I takie Joasia może mieć włosy jak gra Igę, przecież rewelacyjnie wygląda w tych wyprostowanych włosach, po co te zbędne fale które czasem wyglądają bardzo ładnie (odcinek 9 sezon 3) a czasem okropnie (odcinek 2 sezon 3) :)

ocenił(a) serial na 8
Stenia21

Napisz kogo Ci przypomina bo myślę i nic mi nie przychodzi do głowy.

ocenił(a) serial na 8
Lipa88_2

... moje pierwsze skojarzenie co do Asi ... wygląda jak Iga włosy ok ale cała reszta styl Igi...

ocenił(a) serial na 9
Stenia21

"Stefan wygląda bosko" ...całkowicie się zgadzam :) mogłabym na te foty patrzeć bez końca...

Stenia21

Szykują jakiś odcinek wyjazdowy. :))

ocenił(a) serial na 9
on_mile

Sokole oko jak zwykle coś wyczyta ciekawego <3 :D

użytkownik usunięty
on_mile

Skąd wiesz? :D

Z instagrama - podobno Serock, i znowu aktorka od Gadomskiej nam pomogła się o tym dowiedzieć. :D

btw. w sumie ciekawe czy wyjechali, bo musieli tam coś nakręcić czy jednak szykują dla nas jakiś większy wyjazd. :)
Magda, no ba! każdy szczegół jest ważny!

użytkownik usunięty
on_mile

Znalazłam :D
"Sala konferencyjna
sala rybaka
basen dla dzieci
plaża"
Robi się ciekawie, czekam z niecierpliwieniem na nowe wieści:))

ocenił(a) serial na 5

Ja też właśnie znalazłam :)) Jestem bardzo ciekawa o co chodzi. Czyżby jakiś wyjazd... :D Ale no dobra nie nakręcam się ;P

ocenił(a) serial na 8
Lenka06fw

Tylko że może być rozczarowanie z tym wyjazdem bo pamiętam że gdzieś była mowa że Marcin na początku gdzieś wyjedzie i to chyba sam.

użytkownik usunięty
Lipa88_2

Zauważmy "basen dla dzieci" :D Dla Oliwki i Helenki w sam raz :P

ocenił(a) serial na 8

Ale mogli by pojechać sami we dwoje bo obawiam się że obecność dziewczynek oznacza obecność Krzyśka.

ocenił(a) serial na 5
Lipa88_2

Tak , ale nie wiemy czy bedzie on pokazany w serialu czy tylko bedzie o nim wspomniane. Nie no za wyjazd z Krzyśkiem to ja dziękuję bardzo. Ale Iga i Marcin chyba nigdy nie zgodziliby się na to. To już by była przesada.

Lenka06fw

Bez względu na to, co oni tam nakręcą w tym Serocku, to i tak jedno jest pewne - Sherlock Holmes powinien się od Was uczyć!!!!!! Dziewczyny po prostu nie mogę się nadziwić, jak Wy znajdujecie takie perełki?!? Jesteś świetne!!!!!! BRAWO :-))) Ta strona, to forum otwiera przede mną niezbadane obszary OMSNM :-))) Nie wspominając już o tym, że po raz kolejny dopomogła nasza serialowa "ulubienica" :-)))

ocenił(a) serial na 10
Mela_5_100

Dołączam się do Twojej opinii i podziwu:))) Jak" widać i czytać" nie tylko ten serial jest wyjątkowy, ale ma też nieprzeciętne fanki, formułowiczki, których bystre oko wyszpera dosłownie wszystko. Nie ważne gdzie, ale ważne, że to są wieści o OMSNM. Ale skoro Gadomska, tak na bieżąco śledzi akcję serialu, to może pojawić się w jakimś najmniej oczekiwanym momencie (mam na myśli ślub I&M). Joanna Kulig powiedziała, że nic nie wie na temat ślubu, Stefan coś tam mówił "potrzebna w kontekście mowy o ślubach", ja sądzę, że to o czym mówili w TVŚ to dotyczyło nakręconych już odc. a przecież kończyć ten serial będą dopiero w kwietniu i wszystko może się jeszcze zdarzyć. Może to nie będzie ostatnia seria, ale myślę, że po tych wszystkich przemianach, przemyśleniach ślub I&M zobaczymy.

on_mile

Mnie to wygląda na zdjecia naszych bohatrów przypuszczalnie po opuszczeniu przez nich budynku w którym było nagranie "Pytanie na śniadanie". Ta sama koszula, buty Marcina, te same spodnie, buty i swetr Igi. Zresztą wynika to z cełej serii tych zdjęć. Moim zdaniem stylistki muszą dostosować fryzurę Igi zgodnie ze scenariuszem i osoby, jaką Iga ogrywa. Dotyczy to także jej ubioru w serialu. Dotychczas Iga była na etapie osoby, która pod tym wzgledem, specjalnie nie zwracała uwagi na swój wygląd i ze względu na swoje dotychczasowe życie ( przy Małeckim dla niej było to obojętne - środowisko w jakim żyła, obracała się Małeckiemu było to obojętne, byle miał coś lodówce i mógł wykraść jakieś pieniądze z jej portfela ).Poza tym kwestia finansowa ustawiła ją na takim poziomie ( skąd brać pieniądze na modniejsze ciuchy skoro ma się na głowie utrzymanie mieszkania córek a nawet przez długie lata leniwego kombinatora). Nawet, jak już jest z Marcinem, to on też na to nie zwraca specjalnej uwagi. Zresztą dał jej kartę bankomatową z której ona korzystała ale na utrzymanie a nie na strojenie się. Taka natura Igi. Ona musi się przepotwarzyć pod tym względem.. Tutaj chyba bedzie musiał popracować nad nią Marcin. Przecież chyba bedą prowadzili inne życie, nie tylko rodzinne ale pewnie towarzyskie. No zobaczymy.

ocenił(a) serial na 9
acomitam46

Na facebooku Oliwki Dąbrowskiej dwa nowe zdjęcia z planu. Chyba mieszkanie Igi i Marcina?

ocenił(a) serial na 5
Idusia

To mi wygląda na jakiś przedpokój w jakimś domu/mieszkaniu. A IgMa chyba ma inne wnetrze na Poziomkowej coś mi się kojarzy.

ocenił(a) serial na 8
Lenka06fw

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/1244053 4_1028338827207407_4904318439092615049_o.jpg

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/1247177 8_1028338810540742_4528633767432041714_o.jpg

ocenił(a) serial na 10
Lenka06fw

Wydaje mi się, że to jest raczej jakiś przedpokój (ten wieszak i szafka na buty), ale na Poziomkowej mają płytki. To jest scena z jakiegoś odcinka, bo na podłodze mają wyznaczone miejsca, w których mają stać. Ale gdzie to jest? Torebki chyba nie są Igi, jakiś męski płaszcz! Na początku myślałam,że są w mieszkaniu tej kobiety z ostatniej sceny, ostatniego odcinka,że dziewczynki odwiedziły swojego"nowego" braciszka. Ale wtedy to Krzysiek powinien być raczej z nimi, a nie Iga. Szkoda, że chociaż raz na tydzień nie wrzucą jakiegoś zdjęcia z planu.

ocenił(a) serial na 8
Infiniti9

Mnie się wydaje że to motylkowo bo tam takie kolory ścian są dotychczas widzieliśmy tylko sypialnię, kuchnię i salon a to wygląda na przedpokój.

ocenił(a) serial na 5
Lipa88_2

W 10 odcinku w scenie jak Dorota przychodzi do Igi dokładnie widać u nich ten ala korytarz czy przedpokój. Wygląda on inaczej dlatego wydaje mi się, że te zdjęcia nie są z mieszkania Igi i Marcina.

ocenił(a) serial na 10
Lipa88_2

Właśnie obejrzałam 36 odc. gdy Dorota przychodzi do Igi na Poziomkową i mówi jej, że Łukasz z nią zerwał, to w przedpokoju na podłodze były płytki.

ocenił(a) serial na 9
Infiniti9

Na instagramie Pawła Domagały natomiast zdjęcie Krzysia z Martą. Chyba w mieszkaniu Marty w tle widać kawałek łóżka, takie samo było w jej sypialni w scenach z Tomkiem.
Nietypowy duet, hmm ciekawe co kombinują

ocenił(a) serial na 10
Idusia

Ciekawe, Marta jakoś tak odświętnie ubrana a Krzysztof w koszuli w kratkę, czyli normalnie! Może w przerwie "cyknęli" sobie fotkę, a my tu szukamy sensu. Dzięki szperaczko, uwielbiam takie niespodzianki:)))

ocenił(a) serial na 9
Infiniti9

Hah, proszę bardzo :)

ocenił(a) serial na 9
Idusia

I u Kasi Zielińskiej na instagramie filmik z charakteryzacji. Niby nic, ale cieszy fakt, że widać po swiatecznej przerwie pracują już ostro nad kręceniem serialu

Infiniti9

Wszystkie trzymamy poziom - szukamy gdzie się da! :D

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12400617_100292633642 0505_1707177023110389161_n.jpg?oh=22759182f13a3226c1cfb70c118f4ff0&oe=57098A56 jak Wam się podoba nowy image Igi? :)

ocenił(a) serial na 9
on_mile

Hmm..Iga wygląda tu jak Joasia Kulig prywatnie. Przynajmniej w ostatnich wystąpieniach publicznych- proste, gładkie włosy. Jak dla mnie na plus. Wygląda promiennie i dużo młodziej niż w standardowej "stylizacji" Igi.

ocenił(a) serial na 10
on_mile

Super byle do marca:)))

Infiniti9

Ciekawe w jakiej porze roku akcja w 4 sezonie bedzie się toczyła? Na zdjeciach Iga i córki ubrane są zimowo. Z tego wynika, że akcja będzie sie toczyła późną jesienią, względnie zimą - może tylko w jakiejś części. Jeżeli tak, to od ostatniego odcinka 3 sezonu upłynął spory okres czasu. A może to tylko aktorki przyszły na zdjęcia i nie zdążyły się jeszcze się rozebrać a dla zrobienia zdjęcia ustawiły się w tych zaznaczonych miejscach?

ocenił(a) serial na 10
acomitam46

Jedyna rzecz jaka mnie martwi na tym zdjęciu to smutna mina Igi.

ocenił(a) serial na 9
Infiniti9

To jest takie zdjęcie zza kulis. Więc nie wiemy czy to jest konkretnie nagrywana scena, Czy może przygotowanie do niej, próba? Może aktorki czekaja na coś. Spokojnie, Iga wcale nie musi być tu smutna :-)

Idusia

Oczywiście może być i tak. To zdjęcie nie jest jednoznacne i nic z niego nie musi wynikać.. Już w poprzednich sezonach ukazywało się wiele różnych zdjęć - ujęć, które w serialu nie były pokazywane. Dlatego trudno wyciągać z nich jakiekolwiek wnioski.

ocenił(a) serial na 10
acomitam46

Nie wiem Idusia i acomitam46, ale jak widzę Igę bez Marcina, to mi coś nie pasuje.