Pomyślcie moi drodzy, napisaliśmy już 50000 postów. I to wszystko w okresie wakacyjnym, poza sezonem. Nie ma co, mimo dzielących nas różnic (zwłaszcza odległościowych) potrafiliśmy stworzyć wspólnotę, w której razem śmiejemy się, pocieszamy, dzielimy miłością do VD i innych rzeczy. Stworzyłyśmy nagrody, wspólnie ćwiczymy i gotujemy. Razem spędzamy mnóóóóstwo czasu. Owszem zdarzają się i kłótnie i nieporozumienia, no ale jak to w rodzinie :)
Zatem powspominajmy najlepsze momenty - The Best of Offtop
hejka. jestem na chwilke. moze bede po 23 wiec nie pijcie duzo by dotrzymac mi pozniej towarzystwa ;)
Impreza jubileuszowa?? Wybaczcie ja nie w temacie, ale niedawno zaczęłam pracę i nie ma mnie zbyt często a jak jestem to na chwile bo padam ze zmęczenia :)
Gratki,nowa praca super :)
Nie wyrabiasz z siedzeniem na offtopie? Dawaj na przeszkolenie do mnie xD
Ja pracuję po 9 lub 10 godzin dziennie,przez 6 dni w tyg ;]
A jak długo siedzę na offtopie,to każdy widzi ;DDD
Modelka - chciałabym :D Jestem ratownikiem medycznym, transport sanitarny. Wycieczki do Anglii, Niemczech, Hiszpanii po chorych.
Jak myślę o przyszłości, to często nachodzi mi ta myśl- ratownik medyczny. Ale dlaczego aż tam? I kończyłaś jakieś studia, szkołę, żeby móc tam pracować?
Mam licencjat z ratownictwa - to wystarczy, nie ma dalej chyba że inny kierunek czy jakieś uzupełniające.
Już mam i nie pomaga ;( .... żartowałam xD
A tak na prawdę to bolą ,nie plecki :(
Chyba się przepracowałam ostatnio :
Oj to piszę się na to.... ale za pól godzinki dobra? xD
Muszę iśc schowac auto do garażu,bo już jest wolny-sąsiedzi dziś tam jakieś wianmi pletli i dopiero skończyli ;]
Bammett, hahaha xD Tak, dokładnie o tą parę :D Teraz jestem na 8 odcinku- pierwsza kłótnia :O A Tobie jak się podoba?
No troszkę się wciągnęłam ;]
Ja ostatni jaki obejrzałam,to był ''pandora's box''
Nie miałam czasu ostatnio na więcej :(
A soundtrack w tym serialu jest genialny-normalnie poszukuję tych piosenek :D
Zgadzam się do soundtracku- genialny :)
Ja właśnie go oglądam, Regina tłumaczy się wszystkim, z tego, że wiedziała, ehh.
E tam,włączysz sobie zajawki na YT i przypomnisz sobie-ja tak właśnie robię:)
Albo oglądam ostatni odcinek jeszcze raz i już wszystko wiem w temacie :)*
Właśnie-czyż ja nie mam pecha? :(
Akurat dziś jak Madame ma odłączony net.... porażka ;P
I co ja mam teraz biedulka zrobic ? xD