Wybaczcie wszelkie błędy i nie gramatykę,ale na naszych oczach tworzy się historia.
Otóż jest oficjalnie potwierdzany odcinek o Doris.
Zwie się :
"The Penguin Who Loved Me"
Cudny tytuł na tłumacznie
"Pingwin,który mnie kochał"
Shooley powiedział,że będzie w nim Doris,ale dopiero go kończą.
Ale mi to nie przeszkadza.
Ważne,że jest!
Teraz wszystko się zmieni ;D
Taaaaaaak! ; )
Dobra,ogarniam i podaję link to stronki ;
http://penguinshq.forumotion.com/t1258-the-penguin-who-loved-me
TEŻ SIĘ CIESZYCIE?
TAK JAK JA?!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;D
Tak, gdyby tak jeszcze z 3 odcinki zrobili :) Niekoniecznie o kolejnych zemstach. No ale pomarzyć se można :(
"The penguin who loved me" ... ahh właśnie na ten odcinek to ja najbardziej czekam :D
Liczy się tylko jeden, ponieważ JEST tylko jeden. W polskiej wersji są dwie części, jednakże kiedy oglądałem ten odcinek w wersji oryginalnej, jestem pewny, że oglądałem jedną część. Czterdziestoczterominutową część, ale jedną.
Owszem, ale nawet w oryginale jest part i part 2. Mimo że odcinki są połączone.
Tak! Pewnie już wiecie, ale Schooley napisał na Twitterze że skończyli już ten odcinek.
"It's finished, but I have no idea when it will be shown anywhere. I hope soon! "
Ale trzeba będzie poczekać na emisję.. pewnie długo.. beznadziejnie..
Ponieważ pytali się go kiedy ten konkretny odcinek będzie miał premierę bo wszystkie pozostałe nieemitowane w Stanach już miały premierę.
Wybaczcie, z pewnych względów musiałem usunąć poprzedni link.
http://zapodaj.net/images/8bccc2a2bf048.png
PS. Dodatkowo, można zauważyć dwie rzeczy: pytająca osoba jest z Polski, a jej pierwsze pytanie było o imię Kowalskiego. Schooley odpowiedzi nie podał, ale... Przynajmniej wiemy, kogo mamy się pytać.
Jak tylko ktoś znajdzie odcinek, albo chociaż fragment w necie, niech poda link.
Nie mogę się już doczekać.... nawet kij z dubbingiem obejrzę nawet premierowy po angielsku
Ja też będę oglądać w oryginale. Nie mam ochoty i silnej woli żeby czekać kolejne pół roku na polski dubbing:D
Ale z drugiej strony się nie nastawiam że szybko będzie premiera..
1/5? Zrozumiesz aż 16 minut odcinka (jeśli będzie 20-minutowy), a te pozostałe 4 minuty będą momentami bez jakiegokolwiek dialogu (lub monologu).
Na 100% będzie 20-minutowy, ja to wiem (ale nie powiem, że mi 'bebech rzecze', bo ja nie wierzę w bebech).
PS. Właśnie odpowiedział mi na pytanie, czy Doris będzie wrogiem, czy przyjacielem. Odpowiedź jest... Hmm... Dość ciekawa.
"Kinda both."