Wybaczcie wszelkie błędy i nie gramatykę,ale na naszych oczach tworzy się historia.
Otóż jest oficjalnie potwierdzany odcinek o Doris.
Zwie się :
"The Penguin Who Loved Me"
Cudny tytuł na tłumacznie
"Pingwin,który mnie kochał"
Shooley powiedział,że będzie w nim Doris,ale dopiero go kończą.
Ale mi to nie przeszkadza.
Ważne,że jest!
Teraz wszystko się zmieni ;D
Taaaaaaak! ; )
Dobra,ogarniam i podaję link to stronki ;
http://penguinshq.forumotion.com/t1258-the-penguin-who-loved-me
TEŻ SIĘ CIESZYCIE?
TAK JAK JA?!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;D
Jak fajnie jest dostać odpowiedź od sławnej osoby pt. "Thank you! You too!" w odpowiedzi na "Happy New Year"... ;)
A ja myślę... W sumie, to ostatnio nie myślę... Ale myślę, że w jakiś sposób będzie powiązana z Bulgotem (a nawet współpracowała, ale mówiąc "powiązana" nie chodzi mi o to, że są rodziną, of course), jednak postanowi walczyć przeciwko niemu w odcinku. I pod koniec "zdradzi" ich, wyjawiając jakieś niezwykle smutne wydarzenie z przeszłości, lecz potem bohatersko się poświęci/uratuje pingwiny.
Eech... Marzenia... Oczywiście to, że to co było po "I pod koniec..." będzie prawdziwe, jest niemożliwe. Aczkolwiek lubię sobie czasem pomarzyć.
Ja wolę nie wymyślać teorii i nie wyobrażać sobie tego odcinka, jednak jak na razie poległam w tym na całej linii:D Ten odcinek nawet mi się śnił kilka razy..
Na razie nic nie wiadomo. Na żadnej stronie nie piszą kiedy ma być premiera. Schooley też nic nie pisał o tym niestety
A oni robią nadzieję fanom Kowaris, a potem okazuje się, że tyle czasu nie ma... :c
Byłoby już lepiej żeby z góry powiedzieli kiedy go wypuszczą, wtedy od razu się lepiej czeka. A takie trzymanie w niepewności jest jeszcze gorsze a niżeli już czekanie na z góry ustaloną datę..
Czytam ten temat non stop,i ciągle nie mogę uwierzyć- nareszcie wszystkiego się dowiemy?! Nie mogę spać po nocach, wymyślam własne teorie odcinka, śni mi się... Przeszukałam pół internetu w poszukiwaniu informacji, nawet fora angielskie!I niczego ważniejszego się nie dowiedziałam... Ale radość ma jest niczym morze nieskończona!
Odcinek poświęcony memu idolowi oraz jednemu z mych ulubionych tematów... To chyba sen!
Też tak zareagowałam.
Długo się otrząsałam z szoku...
Ale normalnie naprawdę już nie mogę się doczekać.
Widziałam Doris na plakacie i naprawdę już mnie tak nosi, że szok xDD
Bez kitu, moja reakcja była podobna;D
Ale nie rozumiem czemu w końcu nie wypuszczą tego odcinka. Przecież skończyli go już dawno temu:/
Pewnie chcą trochę nas pomęczyć...Potrzymać w niepewności!
Najbardziej boję się,że nie dowiemy się niczego konkretnego z tego odcinka...Że będzie jedną,wielką niewiadomą!
Pewnie tak.. No ale bez przesady;)
Ja w sumie nie tego się obawiam. Nie byłoby tak źle gdyby zostawili parę tajemnic, bo prawdopodobnie zostały by wyjaśnione w filmie:) Boję się że będzie nudny i jakiś taki przereklamowany..
Mnie męczy mnóstwo rzeczy mających związek z PzM,mogłaby wyjść książka,ale zważywszy na to,że co sezon to,mimo mocy genialnych tekstów,nudniejsze odcinki,to może być jak mówisz...Ale miejmy nadzieję!Nadzieja zawsze pomaga!
Jestem raczej pesymistką, wolę zawsze wyobrażać sobie najgorsze a potem ewentualnie się miło rozczarować..
Ale wkurza mnie strasznie to że jeszcze nie wyznaczyli daty premiery.
Czytałam,że premiera to środa 15 sierpnia.Taki dzień był w 2012,ale następny...Dopiero w 2019...O ile nie zmienią daty emisji,to sobie trochę poczekamy...
Tak, taka data jest na posterze, ale wątpię żeby premiera była dopiero w 2019. Skończyli go już parę miesięcy temu (z tego co mówił Schooley) i teraz to Nick dyktuje datę premiery. Już go znielubiłam za to..
Sama już nie wiem...!Najlepiej czekać...Tyle,że to ta najwyższa cena,jaką trzeba zapłacić za bycie fanem PzM.
A nie wiem. Najważniejsze, że w Stanach też go nie było.
Przynajmniej czekają WSZYSCY fani PzM, Bez względu na narodowość.
Poza tym ja sądzę, że nie puścili go, ponieważ on ma kończyć sezon (tak słyszałam), a tutaj jeszcze nie wyemitowali paru normalnych odcinków. Pozostaje nam więc czekać
-_-
Ja słyszałam że ma kończyć cały serial..
W Stanach inne odcinki już miały premierę, a Polska jest zawsze parę miesięcy do tyłu jeśli chodzi o tłumaczenie.
To raczej prawda-taka...Wielka niespodzianka na koniec!To będzie piękne pożegnanie z serialem,jeśli petycja nic nie da...
Szczerze, to jeżeli kolejne odcinki miałyby być takie beznadziejne (moim zdaniem) jak te pare z trzeciego sezonu to lepiej żeby skończyli ten serial i odeszli w wielkim stylu a nie ciągnęli go na siłę..
z jednej strony szkoda że serial się kończy, z drugiej się z tobą zgadzam.... zresztą skoro w tym odcinku wszystko wyjaśnią to o czym miały by być następne ? i tak mnie zastanawia o czym będzie film.
Mam nadzieję że w filmie będzie Bulgot (to najważniejsze) ale było by miło żeby ten odcinek skończył się tak, że właśnie dokończą to w pełnometrażowym filmie. Za coś epickiego, w którym wystąpi Bulgot, jestem gotowa czekać te dwa lata na film:)
albo zrobią tak,że w tym wyjaśnią sprawę Doris, a w pełnometrażowym sprawę Danii... niby ma być w odcinku ale gdzieś tam czytałam że zostanie jakieś ''ale''
Dania jest chyba w"Skipper makes perfect",ale jestem słaba z angielskiego,więc mogłam czegoś z tego odcinka nie zrozumieć...
To prawda, oglądałam ten odcinek i faktycznie to jest. Ale są to tylko jakieś flashbacki Skippera.. Tak naprawde to nic one nie wnoszą nowego.
Mają wszysko wyjaśnić chyba.. Ja bardzo licze na "ale". Głownie na związane z Bulgotem:D
Moja teoria w trzech momentach była bardzo podobna,ale uważam,że to kolejny pingwinomaniak wymyśla niestworzone teorie,aby narobić nam nadziei...!
W sumie bardzo prawdopodobne. Ale Schooley napisał, że zakłada że jest emitowany w innych krajach więc..
To pewnie kłamstwo, nie róbmy sobie nadziei.
Ale bardzo bym chciała, żeby to była prawda. Mam nadzieję, że pod koniec odcinka Doris pocałuje Kowalskiego. :P
Byłoby ciekawie...Dalej odczuwam bowiem pewien niesmak po"Kurze Mózgowej"...!
W P.E.L.T jest niestety podobnie:D.. Ale dla mnie jakoś tak dziko by było żeby nagle Doris się do niego przekonała..