PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127151
8,0 20 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Odcinek ; O

ocenił(a) serial na 10

Wybaczcie wszelkie błędy i nie gramatykę,ale na naszych oczach tworzy się historia.
Otóż jest oficjalnie potwierdzany odcinek o Doris.
Zwie się :
"The Penguin Who Loved Me"
Cudny tytuł na tłumacznie
"Pingwin,który mnie kochał"
Shooley powiedział,że będzie w nim Doris,ale dopiero go kończą.
Ale mi to nie przeszkadza.
Ważne,że jest!
Teraz wszystko się zmieni ;D
Taaaaaaak! ; )
Dobra,ogarniam i podaję link to stronki ;
http://penguinshq.forumotion.com/t1258-the-penguin-who-loved-me
TEŻ SIĘ CIESZYCIE?
TAK JAK JA?!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;D

użytkownik usunięty
ywogerezs

Jak fajnie jest dostać odpowiedź od sławnej osoby pt. "Thank you! You too!" w odpowiedzi na "Happy New Year"... ;)

ocenił(a) serial na 10

Ogólnie jest miło dostać odpowiedź od kogoś sławnego;D

ocenił(a) serial na 8

Em, a mogę wiedzieć co to znaczy?

ocenił(a) serial na 10
Merkura

A co?

ocenił(a) serial na 8
ywogerezs

"Kinda both."

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Trochę oba:)

ocenił(a) serial na 8
ywogerezs

Dzięki.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Pewnie będzie ogólnie miła ale opryskliwa dla Kowalskiego.. Tak myślę:D

użytkownik usunięty
ywogerezs

A ja myślę... W sumie, to ostatnio nie myślę... Ale myślę, że w jakiś sposób będzie powiązana z Bulgotem (a nawet współpracowała, ale mówiąc "powiązana" nie chodzi mi o to, że są rodziną, of course), jednak postanowi walczyć przeciwko niemu w odcinku. I pod koniec "zdradzi" ich, wyjawiając jakieś niezwykle smutne wydarzenie z przeszłości, lecz potem bohatersko się poświęci/uratuje pingwiny.

Eech... Marzenia... Oczywiście to, że to co było po "I pod koniec..." będzie prawdziwe, jest niemożliwe. Aczkolwiek lubię sobie czasem pomarzyć.

ocenił(a) serial na 10

Ja wolę nie wymyślać teorii i nie wyobrażać sobie tego odcinka, jednak jak na razie poległam w tym na całej linii:D Ten odcinek nawet mi się śnił kilka razy..

użytkownik usunięty
Merkura

Coś w rodzaju "Poniekąd oboje".

ocenił(a) serial na 8

Dzięki.

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Wie ktoś coś może więcej na temat kiedy będzie premiera?

ocenił(a) serial na 10
Julian17

Na razie nic nie wiadomo. Na żadnej stronie nie piszą kiedy ma być premiera. Schooley też nic nie pisał o tym niestety

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Szkoda :c

ocenił(a) serial na 10
Julian17

Dokładnie. Beznadziejnie:(

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Mogliby chociaż powiedzieć, że trzeba jeszcze trochę poczekać.

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

A oni robią nadzieję fanom Kowaris, a potem okazuje się, że tyle czasu nie ma... :c

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Trzymają nas w niepewności ...

ocenił(a) serial na 10
Julian17

Byłoby już lepiej żeby z góry powiedzieli kiedy go wypuszczą, wtedy od razu się lepiej czeka. A takie trzymanie w niepewności jest jeszcze gorsze a niżeli już czekanie na z góry ustaloną datę..

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Czytam ten temat non stop,i ciągle nie mogę uwierzyć- nareszcie wszystkiego się dowiemy?! Nie mogę spać po nocach, wymyślam własne teorie odcinka, śni mi się... Przeszukałam pół internetu w poszukiwaniu informacji, nawet fora angielskie!I niczego ważniejszego się nie dowiedziałam... Ale radość ma jest niczym morze nieskończona!
Odcinek poświęcony memu idolowi oraz jednemu z mych ulubionych tematów... To chyba sen!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Też tak zareagowałam.
Długo się otrząsałam z szoku...
Ale normalnie naprawdę już nie mogę się doczekać.
Widziałam Doris na plakacie i naprawdę już mnie tak nosi, że szok xDD

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Bez kitu, moja reakcja była podobna;D
Ale nie rozumiem czemu w końcu nie wypuszczą tego odcinka. Przecież skończyli go już dawno temu:/

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Pewnie chcą trochę nas pomęczyć...Potrzymać w niepewności!

Najbardziej boję się,że nie dowiemy się niczego konkretnego z tego odcinka...Że będzie jedną,wielką niewiadomą!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Pewnie tak.. No ale bez przesady;)
Ja w sumie nie tego się obawiam. Nie byłoby tak źle gdyby zostawili parę tajemnic, bo prawdopodobnie zostały by wyjaśnione w filmie:) Boję się że będzie nudny i jakiś taki przereklamowany..

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Mnie męczy mnóstwo rzeczy mających związek z PzM,mogłaby wyjść książka,ale zważywszy na to,że co sezon to,mimo mocy genialnych tekstów,nudniejsze odcinki,to może być jak mówisz...Ale miejmy nadzieję!Nadzieja zawsze pomaga!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Jestem raczej pesymistką, wolę zawsze wyobrażać sobie najgorsze a potem ewentualnie się miło rozczarować..
Ale wkurza mnie strasznie to że jeszcze nie wyznaczyli daty premiery.

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Czytałam,że premiera to środa 15 sierpnia.Taki dzień był w 2012,ale następny...Dopiero w 2019...O ile nie zmienią daty emisji,to sobie trochę poczekamy...

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Tak, taka data jest na posterze, ale wątpię żeby premiera była dopiero w 2019. Skończyli go już parę miesięcy temu (z tego co mówił Schooley) i teraz to Nick dyktuje datę premiery. Już go znielubiłam za to..

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Sama już nie wiem...!Najlepiej czekać...Tyle,że to ta najwyższa cena,jaką trzeba zapłacić za bycie fanem PzM.

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

A nie wiem. Najważniejsze, że w Stanach też go nie było.
Przynajmniej czekają WSZYSCY fani PzM, Bez względu na narodowość.
Poza tym ja sądzę, że nie puścili go, ponieważ on ma kończyć sezon (tak słyszałam), a tutaj jeszcze nie wyemitowali paru normalnych odcinków. Pozostaje nam więc czekać
-_-

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Ja słyszałam że ma kończyć cały serial..
W Stanach inne odcinki już miały premierę, a Polska jest zawsze parę miesięcy do tyłu jeśli chodzi o tłumaczenie.

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

To raczej prawda-taka...Wielka niespodzianka na koniec!To będzie piękne pożegnanie z serialem,jeśli petycja nic nie da...

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Szczerze, to jeżeli kolejne odcinki miałyby być takie beznadziejne (moim zdaniem) jak te pare z trzeciego sezonu to lepiej żeby skończyli ten serial i odeszli w wielkim stylu a nie ciągnęli go na siłę..

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Słowa,z którymi zgadzam się w stu procentach!

użytkownik usunięty
ywogerezs

z jednej strony szkoda że serial się kończy, z drugiej się z tobą zgadzam.... zresztą skoro w tym odcinku wszystko wyjaśnią to o czym miały by być następne ? i tak mnie zastanawia o czym będzie film.

ocenił(a) serial na 10

Mam nadzieję że w filmie będzie Bulgot (to najważniejsze) ale było by miło żeby ten odcinek skończył się tak, że właśnie dokończą to w pełnometrażowym filmie. Za coś epickiego, w którym wystąpi Bulgot, jestem gotowa czekać te dwa lata na film:)

użytkownik usunięty
ywogerezs

albo zrobią tak,że w tym wyjaśnią sprawę Doris, a w pełnometrażowym sprawę Danii... niby ma być w odcinku ale gdzieś tam czytałam że zostanie jakieś ''ale''

ocenił(a) serial na 10

Dania jest chyba w"Skipper makes perfect",ale jestem słaba z angielskiego,więc mogłam czegoś z tego odcinka nie zrozumieć...

ocenił(a) serial na 10
Annqa

To prawda, oglądałam ten odcinek i faktycznie to jest. Ale są to tylko jakieś flashbacki Skippera.. Tak naprawde to nic one nie wnoszą nowego.

użytkownik usunięty
Annqa

Oooookejjjj... Już lecę, by go pooglądać.

użytkownik usunięty
Annqa

wiem, oglądałam go... alee nie do końca zrozumiałam o co chodziło.

ocenił(a) serial na 10

Mają wszysko wyjaśnić chyba.. Ja bardzo licze na "ale". Głownie na związane z Bulgotem:D

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Na Wikii jest streszczenie tego odcinka..

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Moja teoria w trzech momentach była bardzo podobna,ale uważam,że to kolejny pingwinomaniak wymyśla niestworzone teorie,aby narobić nam nadziei...!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

W sumie bardzo prawdopodobne. Ale Schooley napisał, że zakłada że jest emitowany w innych krajach więc..

ocenił(a) serial na 8
ywogerezs

To pewnie kłamstwo, nie róbmy sobie nadziei.

Ale bardzo bym chciała, żeby to była prawda. Mam nadzieję, że pod koniec odcinka Doris pocałuje Kowalskiego. :P

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Byłoby ciekawie...Dalej odczuwam bowiem pewien niesmak po"Kurze Mózgowej"...!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

W P.E.L.T jest niestety podobnie:D.. Ale dla mnie jakoś tak dziko by było żeby nagle Doris się do niego przekonała..

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Oglądanie"P.E.L.T"i"KM"to dla mnie największa kara...A swoją drogą,byłoby to nieco naciągane,gdyby po 16,5 odrzuceniach nagle się do niego przekonała...Albo się kogoś kocha,albo nie.