PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=468032}

Pingwiny z Madagaskaru

The Penguins of Madagascar
2008 - 2013
8,0 127 tys. ocen
8,0 10 1 127151
8,0 20 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum serialu Pingwiny z Madagaskaru

Odcinek ; O

ocenił(a) serial na 10

Wybaczcie wszelkie błędy i nie gramatykę,ale na naszych oczach tworzy się historia.
Otóż jest oficjalnie potwierdzany odcinek o Doris.
Zwie się :
"The Penguin Who Loved Me"
Cudny tytuł na tłumacznie
"Pingwin,który mnie kochał"
Shooley powiedział,że będzie w nim Doris,ale dopiero go kończą.
Ale mi to nie przeszkadza.
Ważne,że jest!
Teraz wszystko się zmieni ;D
Taaaaaaak! ; )
Dobra,ogarniam i podaję link to stronki ;
http://penguinshq.forumotion.com/t1258-the-penguin-who-loved-me
TEŻ SIĘ CIESZYCIE?
TAK JAK JA?!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ;D

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Dokładnie.

ocenił(a) serial na 8
ywogerezs

Ale nie wiadomo czy Doris lubi Kowalskiego czy nie. Może będzie tak, że Ona tak naprawdę go lubi i Kowalski jej w czymś pomógł, a w podzięce go pocałowała.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Chyba w "Błyskawicznym zniknięciu" w oryginale Skipper mówił że Doris lubi Kowalskiego..

ocenił(a) serial na 8
ywogerezs

No, a w "Nienawiści od pierwszego wejrzenia" dowiadujemy się, że proponowała mu przyjaźń. Chyba jednak Kowalski nie jest dla Doris obojętny.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Na pewno nie jest. Liczę na to;)

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Przeczytałam w życiu tyle książek,i tak dokładnie przeanalizowałam ten odcinek,że mogę z 98% pewnością stwierdzić,iż powiedziała coś w deseń"Wiesz,bardzo cię lubię,ale...Nie pasujemy do siebie.Zostańmy przyjaciółmi!".Tak więc tak to mogło być...

użytkownik usunięty
ywogerezs

Niee... Wystarczy spojrzeć na to, jak to jest napisane. Od razu widać, że fake.

ocenił(a) serial na 10

A podałbyś link? Chcę zerknąć.

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Już to osunęli. Musieli bo przed premierą nie można zamieszczać streszczeń, o ile dobrze zrozumiałam..

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Ale to na Wikii było.

użytkownik usunięty
ywogerezs

Jak w ogóle można zamieszczać streszczenia przed premierą? Przecież nikt jeszcze wtedy nie zna fabuły. A twórcy zrobić tego nie mogą, bo wiki jest tworzona tylko przez fanów. Poza tym... To brzmi głupio.

ocenił(a) serial na 10

No tak.. Po prostu to opowiadanie było takie, że nawet chciałabym żeby było prawdziwe..

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Wiem,iż serial dalece różni się od życia,ale tam było coś o rodzeństwie Doris,a przecież to niemożliwe,gdyż delfiny wychowują max.jedno młode!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Ja też zwróciłam na to uwagę. I jeszcze to, że są do siebie zupełnie niepodobni.. Nimniej jednak ciekawie by było gdyby byli ze sobą w jakiś sposób spokrewnieni..

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Może to jakieś kuzynostwo?...Coś w ten deseń byłoby dosyć ciekawe,prowadziłoby do,że tak powiem,"rozbudowanego konfliktu wewnętrznego"!Zapewne...

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Już nie wiem co by było lepsze- Doris i Bulgot jakoś spokrewnieni czy kręcący ze sobą.. Ale chyba jednak to drugie. I reakcja Kowalskiego..

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Niedawno przyśniła mi się jego reakcja na samo pojawienie się JEJ,tak więc to może być lekko smutne...Tej miny nigdy nie zapomnę!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Potem pewnie by się wkurzył:D..
Mi się ostatnio śniło że Doris była tylko głosem pod koniec.. To było takie realistyczne, że myślałam na początku że ten odcinek już wyszedł..XD

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Jeśli o mnie chodzi,to te sny pojawiają się w dziwnych odstępach-raz przyśniło mi się"TPWLM",później z tydzień nic mi się nie śniło,a następnie:proszę,kolejny sen!
W tym pierwszym,tym smutnym,było jakoś tak,że:
Jak co wieczór oglądałam PzM na Pulsie.Nagle patrzę w telewizor,i oczom nie wierzę!"Pingwin,który mnie kochał"!Ale nagle pomyślałam:"Hola,przecież za granicą nie ma jeszcze tego odcinka!".Zasmuciłam się z lekka,ale już po chwili byłam w jakiejś białej sali,jakby wykonanej z marmuru.Były pingwiny,był i Julian.Nagle pojawiła się ONA :x
Smutku Kowalskiego nie zapomnę nigdy...Później sen się skończył...
A ten sen,który miałam niedawno był z grubsza taki,że,nie wiadomo skąd,Doris pojawiła się w Central Parku(ach,te moje sny!).Początkowo Owa Persona jej nie zauważyła,ale później-tej radości nie da się zapomnieć!Powiedziałabym nawet,iż była to euforia na miarę Pinkie Pie!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Matko Boska! Mi się śniło coś podobnego.. Też oglądałam Pingwiny na Pulsie i leciał właśnie TPWLM! Nie pamiętam już fabuły ale wiem że nawet we śnie musiałam ustąpić starszemu rodzeństwu, które nie podziela mojej miłości do Pingwinów...:/

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Ja na szczęście dla PzM jestem jedynaczką,niemniej jednak moi rodzice dostają białej gorączki,gdy o nich usłyszą...Nie wiem więc,jakim cudem dołożyli mi do pluszaka...(Kowalskiego,rzecz jasna! :D)

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Moi rodzice również nie lubią pingwinów i dostają szału, kiedy je oglądam. Wolą żebym oglądała coś stosownego do wieku.. :/ i często muszę oglądać je "nielegalnie":D

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Moi kochani rodzice ostatnio pozbawili mnie mojego kilkunastoletniego telewizora,bo ciągle oglądałam PzM...Teraz na szczęście go odzyskałam,niemniej jednak moi rodziciele,gdyby mogli,zastrzeliliby pingwiny...

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Ja niestety nie mam takiego luksusu w postaci telewizora, ale mam niezły telefon i wszystkie odcinki Pingwinków:D także nie jest źle:) Ale i tak grożą mi że zabiorą mi kartę..XD

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Ostatnio mama zagroziła , że zniszczy wszystkie moje szkice z PzM porozwieszane w pokoju . . .

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Też się tego obawiałam i wszystkie schowałam..

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

I właśnie dlatego jestem teraz w drodze po teczkę...Moje wątpliwe dzieła będą bezpieczne!

ocenił(a) serial na 10
Annqa

I dobrze:D A kogo konkretnie rysujesz?

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Spróbukę naszkicować Rico,ale sensacji nie oczekuję..c;

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Mi Rico wychodzi na jeszcze większego psychola niż jest:D ale całkiem nieźle wychodzi mi Bulgot i Hans..

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Z ich rysunkami też postaram się zmierzyć!A jeśli o mnie chodzi,to najlepiej wychodzi mi chyba Mort...

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Jego nawet nie próbowałam.. Uwieczniam (a raczej usiłuję:D) tylko moich faworytów. Nie przepadam za Julianem i Mortem..

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

A ile masz lat, jeśli wolno spytać?

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Kobiety się o wiek nie pyta:p
17..

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Kobiety się o wiek nie pyta:p
17..

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Przepraszam za podwójną odpowiedź, pisałam z komórki i coś się zwaliło..

ocenił(a) serial na 10
ywogerezs

Ja w Wikipedię już nie wierzę. Tyle razy już było na niej mnóstwo błędów, że przestałam się nią posiłkować. Wierzę tylko w info z USA, albo potwierdzone na Nicku.
A co do "KM" i "P.E.L.T."
Mam mieszane uczucia...
Te dwa-swoją drogą niezłe odcinki <tańczący Kowalski sprawił, że spadłam z kanapy xD>-całkowicie psują obraz Kowalskiego, jako wrażliwego i uroczego naukowca, zapatrzonego w jedną kobietę<tudzież delfina>. Zrobiły z niego jakiegoś podrywacza, który nie potrafi być wierny swojej jednej wybranej. Ja rozumiem, że to miało być 'iracjonalne', ale dla mnie było tam sporo naciągania i niejasności. A Burej Kury to szczerze nienawidzę!! Zabiłabym gdybym mogła !

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

Jeśli o mnie chodzi,to odcinek ten uważam,za poniekąd"schizowy",ponieważ takie rzeczy,że tak powiem,odrzucają mnie z lekka >.<
A co do piosenki-wersja angielska mniej przeraża,ale polskiej używam jako alarmu,aby wstać do szkoły.Swego rodzaju motywacja-aby wstać,i jak najszybciej rzucić się,aby to wyłączyć...
Poza tym uważam z lekka,że odcinek"KM"właśnie chyba od lat 7 do końca nie jest...

ocenił(a) serial na 10
Annqa

Od 7 lat na pewno nie. Mnie on demoralizuje, Ja nie potrafiłam tej jego piosenki normalnie do końca wysłuchać xDD
Zawsze coś odwalałam i nie mogłam...
Totalna masakra. A teraz ciągle jak słyszę gdzieś 'oczywiste' to zaraz mi przychodzi na myśl "To chyba oczywiste, że wpiszę cię na panien listę Kowalskiego"xD
A w ogóle to tekst tej piosenki mnie przeraża. Kowalski i lista panien xD
Jak to brzmi!! O.o

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

A ja uważam, że Kowalski i ta Kura byliby bardzo uroczą parką. xD

ocenił(a) serial na 10
Merkura

A ja nie. Już bardziej wolę Koris niż to coś!!
To by było straszne xDD

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

Ale oni idealnie do siebie pasują. Gdyby jeszcze ona nie odstraszała wyglądem to nie miałabym nic przeciwko takiemu związkowi. xD

ocenił(a) serial na 10
Merkura

A mnie ona wnerwia...
Taka na maksa zapatrzona w siebie.
Kowalski jest wrażliwy, a ona sarkastyczna i zła.
To by się nie udało...

ocenił(a) serial na 8
Angela1997

No wiesz, Kowalski też jest w pewnym stopniu zapatrzony w siebie. ^^ I Oboje myślą, że są super-hiper inteligentni.

ocenił(a) serial na 10
Merkura

Wiem, ale Kowalski się przyznał, że Kura jest od niego mądrzejsza, ona twego nie potrafiła.
Ich osobowości choć z pozoru wydają się ze sb współgrać w rzeczywistości są całkowicie różne.

ocenił(a) serial na 10
Angela1997

O, i tu się zgadzam. Nienawidzę tej Niebieskiej Kury, czy jak jej tam było...

A zresztą Kowalski-kobieciarz to fajna odmiana.
"Nie stłumisz swego pożądaniaaaaa!" - to mnie rzuciło na kolana.

ocenił(a) serial na 10
RaptorRed

Mi to burzy jego obraz i tyle...
Był słodki, jak był wrażliwy.
A taki Casanova-Lovelas mnie wnerwia xDD

Angela1997

Nie mam bladego pojęcia czemu uważacie Kowalskiego za słodkiego i wrażliwego. Słodkie są tylko jego miny (np. ptak zamknięty ptak szalony)
Wrażliwość? Nie. Myśli, że jest lepszy od innych (co widać gołym okiem) a płacze tylko za Doris. Mimo że się zasmucił w odcinku potwór z głębin to nie przeszkadzało mu to w objęciu dowodzenia kilka minut po "śmierci" Skippera. Czy tak się zachowuje osoba wrażliwa? Jego wiersz nie był w najmniejszym stopniu piękny i wzruszający. no błagam was.
Ja kupuję go jako Lovelasa. Chciałbym, żeby bym taki cały czas.

ocenił(a) serial na 10
mama_3

Moim zdaniem obraz Kowalskiego-Lovelasa to ciekawa odmiana. Ale na dłuższą metę na pewno działałby mi na nerwy.. To się kłóci z Kowalskim zakochanym w Doris.. jest jakieś takie.. dziwne..

ywogerezs

No niby tak, ale może zaczyna do niego docierać że Doris go nie chce?