PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=136269}

Plotkara

Gossip Girl
2007 - 2012
7,7 108 tys. ocen
7,7 10 1 108498
6,5 12 krytyków
Plotkara
powrót do forum serialu Plotkara

Liga Obrony Chucka to stowarzyszenie oparte na silnych fundamentach, jakie stanowią pozbawiona wszelkiej logiki miłość do Chucka Bassa, niezachwiana wiara w nadejście lepszych czasów dla Chair oraz nieodparta chęć dzielenia się swoimi wrażeniami (dotyczącymi oczywiście wyżej wymienionego Chucka Bassa, jak i całego serialu Gossip Girl) z innymi siostrami-członkiniami niniejszego stowarzyszenia.

Hasło przewodnie, odzew, znak rozpoznawczy stowarzyszenia: I’m Chuck Bass

Wstępując w szeregi LOCu bierzesz na swoje barki pewną odpowiedzialność, decydujesz się na przestrzeganie określonych zasad, których złamanie grozi natychmiastowym wydaleniem z naszej organizacji, a także wiecznym potępieniem przez jej członkinie:

Zasady:
1. Bronić Chucka do ostatniej kropli whisky.
2. Na każdy zarzut odpowiadać "I'm Chuck Bass" (dopuszczalne są również inne wypowiedzi, ale z doświadczenia wiadomo, że tylko to hasło skutecznie kończy dyskusję, tym samym uwalniając nas od obowiązku czytania kolejnych, wciąż tych samych zarzutów).
3. Codziennie dodawać coś, co jest związane z Chuckiem [animacja, zdjęcie, filmik itp.]
4. Odpowiadać ‘Amen’ na wypowiedzi, z którymi się zgadzamy.
5. Codziennie klikać w brzuszek Pajacyka [http://pajacyk.pl/] – zasada ta wiąże się z charytatywnym charakterem naszego stowarzyszenia.
6. Wypowiadać się kulturalnie, także do osób, które tej zasady nie przestrzegają.
7. Możliwie aktywnie uczestniczyć w dyskusji na forum.

Członkowie:
1. Kilmenyy - Angela
2. Aniula_anka - Ania
3. Fusiatko44 - Kasia
4. Alkamb - Ala
5. Karolina1 - Karolina
6. LeNa_ - Ania
7. MotherChucker - Nicola
8. Magoria - Ula
9. Carmelove - Kasia
10. Mitenka
11. Blair__waldorf - Kasia
12. Carmunia
13. Dzastulaa_ - Justyna
14. coconutP - Patrycja
15. Lise – Ola
16. DreamsAreMyLife
17. Mojapleckobieta – Agata
18. Yellow_Kar - Karolina
19. Sazemka
20. Karolina_4400 – Karolina
21. dap88 - Daria

Zarządzenia, ogłoszenia, obwieszczenia :
1. Cały czas poszukujemy nowych chętnych do rozmowy. Jeżeli jesteś fanką (lub fanem Chucka) nie bój się - pisz!
2. Jest to temat off-topowy, w którym możemy rozmawiać na wszelkie dowolne tematy ale pamiętając o Chucku!
3. Uprasza się, aby nowe członkinie LOCu przy wstąpieniu do stowarzyszenia, przedstawiły się.
4. Wszelkie propozycje, sugestie, pomysły dotyczące działalności LOCu są mile widziane i z pewnością zostaną rozpatrzone.

Ogłoszenie wielkiej wagi:
My, tutaj zgromadzone członkinie Ligi Obrony Chucka z całą stanowczością odżegnujemy się od tzw. Chuckistanu, którego działalność całkowicie potępiamy.

Na koniec pragniemy zaznaczyć, że jesteśmy zawsze chętne do dyskusji. Możesz brać udział w rozmowie, nie będąc fanką Chucka, a nawet będąc jego antyfanką. O ile uszanujesz nasze stanowisko – my uszanujemy twoje.

Zapraszamy do dyskusji!

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

No właśnie nie wiem , kurka trzeba wybadać co z nią , ze tak się nie odzywa , koniecznie . Poza tym co tu tak dziś cicho . Poza naszą 3 nikogo nie ma . Zakładam ze Kasia pewnie znowu skonana po pracy , ale jestem jej w stanie wybaczyć to ze jej nie ma własnie z tego powodu

fusiatko44

Właśnie chciałam pytać co z nią bo wieczorem zawsze była...

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Nie mam pojęcia, co z tymi ludźmi, ale my dajemy radę - zaraz skończymy kolejną stronę;)

Karolina1

To sie nazywa poświecenie dla LOC'u ;D

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Wysyłam jej wiadomość na tym nowym forum może da znać co z nią :)
Sprawdziłam na jej konto i nie zaglądala na forum od 11 dni . To chyba coś powaznego

Widziałyście na fb jak Blake , Ed i Chace dziękują za 10 mln fanów ?

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Nieee... Ostatnio prawie w ogóle nie zaglądam na fb.

fusiatko44

Mam Ole na GG wiec jak będzie mogę zapytać czemu sie nie odzywa ;]
Moze uznacie że jestem szalona ale wylosowałam kolejną osobę na postcrossingu, od razu wyśle dwie ;P Tym razem do USA ;D

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Ja wysłałam jedną wczoraj, a drugą dziś:) Wykorzystuję moją mamę i ona lata na pocztę;)

fusiatko44

Widziałam ich.. i ten krótki zwiastun... już nie mogę się doczekać ;D

ocenił(a) serial na 7
alkamb

A to jest jakiś filmik, tak? Dajcie link, obejrzę jutro bo teraz mój brat GRA, więc nie mogę mu blokować transferu...;/

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Jej chwile odeszłam a tu zaraz tyle czytania

Spokojnie możemy ci przyznać miano sędziego , Kasi oczywiście też , bo to ona pierwsza wyskoczyła z karnym jeżykiem . Ale jak będziecie te kartki formułować we wstępie to dajcie gdzieś tą nazwę karny jezyk błagam , tak mi sie spodobała xD

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Ja teraz nie piszę wstępu, niech ktoś inny się tym zajmie;) Oczywiście, że z Kasią, ja będę oskarżać, a ona sądzić;) Dzięki za link.;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Czekaj to ty będziesz prokuratorem a ona sędzią xD czy jak się nazywa ten co oskarża ?

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

yyy... oskarżyciel?:D

Karolina1

To musicie mi znaleźć jakąś role xD

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Coś się wymyśli... A może sama masz jakiś pomysł?

Karolina1

Na razie brak xD

Ogólnie dawno nie było zdjęć z Chuckiem, jak tak można xD

ocenił(a) serial na 7
alkamb

O! Może będzie Dostarczycielem materiałów związanych z Chuckiem!

Karolina1

Spoko ;DD

ocenił(a) serial na 7
alkamb

No to wywiązuj się z zadania!

Karolina1

Gotowe panie kapitanie ;D

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

http://www.facebook.com/video/video.php?v=196399933757258&oid=8811587900&comment s

ocenił(a) serial na 8
fusiatko44

widzialam ten filmik dzis! nawet dalam lubie to xDDD. chuck- mistrzostwo! ;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Jej ale ten zwiastun z tego czegoś Choice , no to powiem wam ze krótszego to już chyba nie mogli zrobić... tyle wam powiem
Ta pierwsza zapowiedz z OMG 4 sezonu była super

fusiatko44

No, i te późniejsze francuskie ;D

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Nie wiem, o czym wy teraz mówicie;)

Karolina1

O zwiastunach 4 sezonu ;P

ocenił(a) serial na 7
alkamb

Aha, aha, ja nic nie widziałam, więc nie bardzo się orientuję, ale może kiedyś nadrobię;)

ocenił(a) serial na 9
alkamb

No właśnie o ten francuski mi chodzi :)
Znam tylko ten bo innych nie oglądalam , bo szczerze to się wkurzyłam na ten serial , po tym jak zrobili końcówkę 3 sezonu !!! Obiecałam sobie ze już go nie oglądam , ale potem jak zobaczyłam ze Chuck i Blair w jakiejś scenie stoją razem na stacji , no to jednak dałam szansę. No i co dalej mnie rozczarowali na koniec !!! I chcę oglądać GG dalej ze wzgledu na ten test , daje jakąś nadzieję .... mimo szarych prognoz some...

http://www.youtube.com/watch?v=T05IWRdIqzQ

fusiatko44

Ja się obraziłam też. Ale nie potrafiłabym przestać oglądać ;P

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Dobra robaczki , ja znikam będę ogladać PLL :) podobno jakiś super odcinek . Zajrzę potem . Buuziak :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

To wasze PLL leci w wakacje, czy ty teraz nadrabiasz odcinki, które leciały wcześniej?

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Leci w wakacje :) Ostatni odcinek fajny, ale nie było Caleba :/

Wpadłam na chwilkę się pożegnać :) Dobranoc kochane :*

ocenił(a) serial na 7
coconutP

Dobranoc;)

Karolina1

Leci w wakacje.

Ja mam naładowane od 2 godzin ale mnie zagadujecie ;D

ocenił(a) serial na 7
alkamb

To bardzo dziwne, że leci w wakacje... A ja od pół godziny oglądam film, tylko robię przerwę co 5 minut i wchodzę na forum - to się nazywa system!

Karolina1

Ja chyba się już zabiorę do oglądania bo nigdy nie skończę ;D
Jutro rano mnie nie będzie bo jadę do dziadków, cała wielka podróż 8 minut autobusem xD Kupie od razu kartki żeby wysłać czym prędzej ;D

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Kurka coś anyfiles nawala !!! no było super wszytko sie dało oglądac bez limitu to i to nie działa ...

fusiatko44

Ja mam nadzieje że mi się nie wyłączy ;/

ocenił(a) serial na 9
alkamb

No nikomu nie dziala , ktoś podał inny link

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

Nie wiem na czym konkretnie polega ten wasz problem z linkiem, ale ja dziś próbowałam oglądać Przyjaciół i nie mogłam, bo cały czas wyskakiwał komunikat, że video jest tymczasowo niedostępne...

Ala, kup śliczne kartki i jak masz skaner, zeskanuj i wrzuć na postcrossing, żebyśmy mogły zobaczyć;)

Karolina1

Spoko ;]
Wrzucę tam albo wyśle wam linki.

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Też się zdziwiłam ze leci , ale to dobrze jest co oglądac przynajmniej :)

ocenił(a) serial na 7
fusiatko44

No racja. Szkoda, że GG albo TVD nie wpadło na ten pomysł...

Karolina1

Oni maja inny system niż ABC ;P i dobrze lecą przez cały rok ;]

fusiatko44

Dokładnie ;D

ocenił(a) serial na 9
alkamb

Kurcze ja jednak muszę jutro zeskanować te kartki nawet jesli oznacza to zburzenie gazetki xD

ocenił(a) serial na 7
Karolina1

Dobra dziewczyny, ja lecę spać;) Dokończcie tę stronę, proszę, zostało wam tylko 5 odpowiedzi:) (zawsze możecie zaszaleć i zaliczyć całą czternastą ;])
Dobranoc;)

ocenił(a) serial na 9
Karolina1

Dobranoc :) Chyba już na 14 nie zaszalejemy bo obie oglądamy PLL , ja przynajmniej próbuje

fusiatko44

Ach odpowiem i mamy 14 ;DD

Mi jakoś idzie ;D