PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1038
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

Rozmowy o AV

ocenił(a) serial na 9

Gubię się już troszkę w dyskusji "Jak wrażania po pierwszym odcinku?" więc postanowiłam założyć nowy :)

Co do dzisiejszego odcinka: nie spodziewałam się że powiem kiedyś coś dobrego o Lili i Cristinie ale wielki plus dla nich że nie siedzą na tyłku w mieszkaniu tylko starają się zarobić pieniądze (choć Cristina w gaże jak dla wojska ugotowała te swoje specjały:)

Druga rzecz to to że byłam w lekki szoku jak Kendra pozwoliła się zachowywać tak Odett wobec siebie. Nie pasowała mi te jej pokora.

dominik1989

Po takim wydarzeniu to na pewno zostaną przyjaciółkami. Niestety:/

użytkownik usunięty
jagodajulia

biedna Nikki :) te porywacze są okropni ,tego jednego starego kojarzę chyba z Triumfu Miłości był chyba alfonsem hehe
jeszcze ten drugi na dodatek się do niej dobiera

Szkoda mi Nikki... Ehhh, przezywa okropne chwile. Mimo, że czasem działa mi na nerwy to takiego czegoś nikomu nie życzę... Tak, on grał Skorpiona w TDA (najpierw był alfonsem, a później kimś innym), a tego drugiego porywacza kojarzę z PEAM :D hehehe tam grał poztywną postać hahaha obaj są obrzydliwi...

użytkownik usunięty
jagodajulia

sam ich wygląd odstrasza

ocenił(a) serial na 9

Musze przyznać że zaskoczyła mnie dziś jak przechytrzyła tego Archibalda czy jak mu tam było. Gdyby nie Kendra to pewnie udałoby sie jej uciec :(

Tomasina (kwiatuszek) widać że podbiła serce El Turka na dobre ;)

p_o_n_

Tak, zgadzam się, mnie też Nikki zaskoczyła.

użytkownik usunięty
p_o_n_

mnie tak samo ,odważna ,nie wystraszyła się tych bandytów

ocenił(a) serial na 9

a jej sen z Guzmankiem na łące piękny, teraz czekam na podobne w realu ;)

p_o_n_

Tak, sen piękny.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Anibal spotkał się po raz pierwszy z córką. I od razu zwrócił na nią uwagę.

p_o_n_

nie będziesz musiała długo czekać na coś między nimi w realu ;) dodając jeszcze mały, ogólny spojler napisze, że to wyjdzie z inicjatywy Nikki.

ocenił(a) serial na 9
viveraa

wiem wiem ale do tego z łąki będzie mu daleko ;)

użytkownik usunięty
p_o_n_

hahaha oby już niedługo bedzie się międzu nimi działo

ocenił(a) serial na 8

Ten drugi, co się do niej dobierał to się okazał naiwniak owinęła sobie go wokół palca a potem mu broń zabrała i trząsł się jak osika.Plan Salsero chyba się nie powiedzie, bo odnaleźli kryjówkę bandytów.

użytkownik usunięty
dominik1989

niby bandyci a i tak nic nie wyjdzie :) ten Salsero mnie wkurza ,Balvanerowie mu wierzą we wszystko

ocenił(a) serial na 8

No, ale jeden dobrze myślał, że pewnie mają kogoś w środku. No ciebie dopiero teraz wkurza mnie już to wkurzało po pierwszych 2 odcinkach, że mu tak ufają jak bajeczki wciskał Victorii o Arriage.

użytkownik usunięty
dominik1989

taaa i jeszcze zawsze w tych czarncyh okularkach

dominik1989

Dzisiaj się okaże. Hmmm, jednak Salsero jest z nimi i zawsze może ich ostrzec, chyba, że nie zdąży..
Tak, Zambrano tak pomyślał i bardzo dobrze. Salsero jest głupi, o ile Arriaga nie miał styczności z policją i tajnymi akcjami to Franki i jego kolega na pewno nie są idiotami, bo to przecież ich wyuczony zawód.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Mi się nie podobają taki typ czarnego charakteru jak Salsero, Bardziej mi się podoba taki typ jak Kendra albo ta Stara, co rywalizuje z Victorią. Bo Saletro to jest pierdoła. Albo Jaguar z Cud miłości to jest dopiero czarny charakter, kto oglądał ten wie, o kogo mi chodzi. Też mi się podobał ten stary z Białego Welonu miał dobre pomysły.

użytkownik usunięty
dominik1989

tez oglądałam Cud Miłości i Biały Welon ale nie pamiętam za bardzo czarnych chrakterów bo dawno ogladałam

ocenił(a) serial na 9
dominik1989

Ja mam podobnie z nim, już bardziej to mnie śmieszy. Szczególnie to że nosi non stop okulary :D

ocenił(a) serial na 8
p_o_n_

Nosi czarne okulary, bo coś ukrywa. Pewnie oczy go zdradzają. Albo za każdym razem, kiedy go ktoś przyłapie na rozmowie to mówi, że z mamusią rozmawia.

ocenił(a) serial na 9
dominik1989

tak, mamusia w środku nocy dzwoni :D nawet Arriage to zdziwiło :)

p_o_n_

Oni są naprawdę naiwni wobec Salsero, bo jak on się zachowuje niby jest ochroniarzem a zachowuje się tak jak by się bał ty bandytów, i w dodatku pierwszy nie chciał wzywać policji, powinni się już coś domyśleć że mają kapusia w swoim otoczeniu

użytkownik usunięty
jagodajulia

mam nadzieje że stanie się milsza dla Guzmanka

użytkownik usunięty
p_o_n_

Tomasina jaka odważna że nie bała się El Turka :) pamiętam tą aktorke jak grała w Esmeraldzie

p_o_n_

Ile lat ma Nikki? Nie wiem czy zostało to już powiedziane w serialu, być może taka informacja mi umknęła. W którymś z odcinków Arriaga mówił, że Nikki i Lili są w tym samym wieku, ale nie wiem w jakim. Chyba jest jeszcze nastolatką. Guzman ma 34 lata. Całkiem spora różnica wieku jest między nimi.

viveraa

Też na to zwróciłam uwagę. Lili ma 17 lat, a Nikki, albo ma tyle samo, albo może jest od niej starsza i ma około 20?

jagodajulia

Może być tak jak piszesz. Może Arriaga mówiąc, że dziewczyny są w tym samym wieku użył tylko takiego skrótu myślowego. Tak czy siak różnica wieku między Nikki i Fransisco jest duża.

ocenił(a) serial na 9
viveraa

Nie jestem pewna ale Nikki ma chyba 19lat.

viveraa

Nikki ma 23 lata, Guzman 34, a Ratiana niedługo skończy 18, więc dziewczyny nie są w tym samym wieku ;)

ocenił(a) serial na 8
klaudia1300

A gdzie to pisze, że Nikki ma 23 lata zachowuje się jakby miała najwyżej 19 lat. Wiadomo, że Nikki skończyła szkole i nie chciała iść na studia. A Lilii chodzi do szkoły prawdopodobnie chyba na studia poszła, bo ma szkole od października chyba.

dominik1989

Ja też myślę, że Nikki nie ma więcej niż 20 lat, poza tym zachowuje się jak nastolatka, ale może było gdzieś powiedziane ile ma lat, a ja tego nie pamiętam. Nie, Nikki nie skończyła szkoły, rzuciła ją dla modelingu.

jagodajulia

Nikki skończyła szkołę, dla modelingu rzuciła studia.

ocenił(a) serial na 8
klaudia1300

Mi się wydaje, że 23 lat nie ma, bo aktorka grająca tą postać podczas kręcenia telenoweli miała około 22 lat to by grała starszą niż jest.

dominik1989

podczas wywiadu, niestety nie pamiętam już jakiego, Sebastan Rulli, aktor który gra Guzmana, został zapytany o wiek bohaterów i odpowiedział, że ona ma 34, a Nikki 22-23 w ciągu telenoweli, czyli właśnie tyle ile ma Eiza Gonzalez

klaudia1300

błąd: ON* ma 34 lata

użytkownik usunięty
klaudia1300

Tak właśnie myślałam, że między Nikki a Guzmanem będzie najmniej 10 lat choć przypuszczałam, że ona ma 20 on 35.
Mnie też coraz bardziej wnerwia Liliana i powoli zaczyna pokazywać swój wredny charakterek. Nie wiem czy zauważyliście w tym odcinku co ona kłóciła się z Nikki o ten kwiatek w szklarni jak tylko pojawił się Arriaga to Ranczera zrobiła minkę niewiniątka. Wychodzi jak z niej manipulantka.

ocenił(a) serial na 8
klaudia1300

Niby ma 22-23 lata. A traktują ją jakby miała 19 albo 20lat. A Guzman w jednym odcinku jej powiedział, że jesteś nieletnia . Ja bym tam aktorom nie wierzył, co do wieku, bo oni zawsze coś przekręca. Moim zdaniem ma od 19 do 20 lat Nikki.

dominik1989

skoro tak twierdzisz ;) mi tam się wydaje, że skoro aktor, który jest wtajemniczony w losy swojego bohatera, wypowiada się na ten temat, to chyba wie, co mówi, poza tym (mam nadzieję, że to nie jest jakiś ogromny spoiler) w dalszych odcinkach, z tego co pamiętam, Victoria mówiła, że urodziła córkę niedługo po ślubie, a z Nelsonem są małżeństwem prawie 25 lat, więc wydaje mi się, że to, co powiedział Sebastian jest raczej prawdą.

ocenił(a) serial na 8
klaudia1300

Jeżeli tak to zbyt bardzo przesadzili, bo ona zachowuje się jakby miała, co najmniej 20 lat. Może pomyliło mu się i podał wiek aktorki a nie bohaterki .

ocenił(a) serial na 8
klaudia1300

Jak dla mnie to jest nie ważne, kto ile ma lat. Bo w telenoweli nigdy nie jest to do końca wiadome. I po za tym wątpię żeby ten, kto pisze telenowele aż tak szczegółowo każdemu wyliczał ile, kto ma lat. Widz ma oczy i sam się może domyślić, kto ma ile lat:)

p.s A tak po za tym zabawnie by to wyglądało jakby każdy bohater się wychwalał kile ma lat:).

dominik1989

Wydaje mi się,ze wiek jest mało istotny, znam 15latki dojżalsze od Niki. Czekam na jej zmiane, bo jej infantylność i dziecinność doprowadza mnie do szału...i mogłaby przytyć bo jest strasznie koscista.

użytkownik usunięty
vampire_12

Fakt aktorka jest strasznie chuda ale z tego co mi się wydaje to Eliza oprócz aktorstwa zajmuje się też modelingiem więc to by wiele wyjaśniało. Gdzieś to chyba przeczytałam, że w pewnym momencie produkcja kazała jej trochę przytyć bo zaczęły się oskarżenia, że doprowadzą aktorkę do anoreksji bo wszyscy myśleli, że ona konkretnie do tej roli tak się odchudzała.

klaudia1300

Co do wieku Guzmana to jest to prosta sprawa, bo o tym było powiedziane w telce (albo będzie).
Ja lubię wiedzieć ile lat mają bohaterowie. Jednak w telkach z wiekiem jest rożnie, osoby po 40 grają o wiele młodszych...

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Moim zdaniem to telka jest dla ludzi i to oni według siebie decydują, kto ile m lat. A Nikki to rozkapryszona pannica z bogatego domu.

jagodajulia

to prawda, że aktorzy zazwyczaj grają osoby młodsze od siebie, np. aktorka grająca Lilianę jest w rzeczywistości 9 lat starsza od swojej bohaterki, ale przecież tak naprawdę wiek postaci nie jest aż tak ważny. Ja napisałam tylko to co usłyszałam w wywiadzie i tyle.

użytkownik usunięty
klaudia1300

ale to nawet dobrze że Guzman jest starszy od Nikki , widac między nimi różnicę wieki ,to tylko dodaje charakteru tej parze

p_o_n_

Guzmancito był cudowny ♥ w dzisiejszym odcinku. Podobała mi się scenka, w której Nikki mówi, że dziękuje (albo że gratulacje należą się Fankiemu, bo uratował jej życie) Frankiemu ♥

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Super był :) Mi się podobało jak płakała nad nim po tym jak go trafili, a jego tekst po ocknięciu się: "jestem w niebie?" i ten otumaniony uśmiech do Nikki ♥