PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=658219}

Prawdziwe uczucie

Amores Verdaderos
2012 - 2013
7,7 1,0 tys. ocen
7,7 10 1 1038
Prawdziwe uczucie
powrót do forum serialu Prawdziwe uczucie

Rozmowy o AV

ocenił(a) serial na 9

Gubię się już troszkę w dyskusji "Jak wrażania po pierwszym odcinku?" więc postanowiłam założyć nowy :)

Co do dzisiejszego odcinka: nie spodziewałam się że powiem kiedyś coś dobrego o Lili i Cristinie ale wielki plus dla nich że nie siedzą na tyłku w mieszkaniu tylko starają się zarobić pieniądze (choć Cristina w gaże jak dla wojska ugotowała te swoje specjały:)

Druga rzecz to to że byłam w lekki szoku jak Kendra pozwoliła się zachowywać tak Odett wobec siebie. Nie pasowała mi te jej pokora.

dominik1989

Wg mnie nie, bo Eiza nazywa się Eiza González Reyna (pierwsze jest (powiedzmy) pierwsze [nazwisko] ojca, a drugie pierwsze [nazwisko] matki).

ocenił(a) serial na 8
klaudia1300

A Puls to chyba oczadział od 22 pazdziernika będzie dawać Zbuntowany Anioł wiem, że to popularna telenowela no, ale nie mają, co dawać tylko telka, która ma ponad 270 odcinków eh.

dominik1989

Może to z tego względu, że Natalia ma koncert u nas. Poza tym będzie leciał na obu kanałach i to ponad rok.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

To będę bał się włączyć puls albo puls2, które ostatnio były jedne z ulubionych moich stacji.

dominik1989

Ja czytałam, że na TV PULS od pon do piątku o godzinie 13:30. Powtórki zaplanowano na godzinę 12:30 od 22 października. Natomiast w Pulsie 2 od 28 października od pon do piątku o 7:00

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

No wiem czytałem na Tele magazyn tylko Puls 2 jeszcze nie ma wpisanego tam.

dominik1989

Ja gdzieś na jakieś stronce czytałam. Ja i tak nie będę oglądać. Za dużo odcinków.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

A ja mam zawsze taką zasadę, że oglądam tylko 1 telenowele.

dominik1989

Ja jeszcze nigdy nie widziałam drugi raz tej samej telenoweli. Wychodzę z założenia, że lepiej oglądnąć coś nowego niż to, co kiedyś widziałam. Aczkolwiek Zbuntowanego anioła nie widziałam, ale nie ciągnie mnie do tej telki.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Nie widziałaś ani jednego odcinka.

dominik1989

JAk w tv leciało nie widziałam. Parę lat temu na yt, ale to tylko kilka odc.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

No ja też kilka odcinków, bo wtedy był tylko 1 telewizor w domu hehe.

dominik1989

A ja już nie pamiętam z jakiego powodu, może nie miałam tego kanału, albo oglądałam coś innego, albo mniej czasu przed tv spędzałam. Poza tym u mnie telek się nie oglądało..

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

A po za tym nie lubię argentyńskich telenowel, bo są nudne i mają zazwyczaj dużo odcinków, W Zbuntowanym Aniele na plus jest tylko Rocky a tak to flaki z olejem.

dominik1989

Ja oglądam przeważnie meksykańskie telenowele. Kiedyś widziałam kawałek Sos mi vida, ale później już mi się nie podobało.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Ja oglądałem 2 telenowele z Peru Cud miłości i Fiorella, 2 z meksyku Biały welon i teraz Prawdziwe uczucie i USA/Wenezuela osaczona.

dominik1989

Ja z Peru żadnej nie widziałam. I dawno temu, jak byłam mała jakąś brazylijską. A ostatnio oprócz meksykańskich widziałam/oglądam: Eva Luna i Santa Diabla, a także kolumbijską Yo soy Betty la fea.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Peru nie słynie z telenowel ma tylko 3 telenowele, które osiągnęły sukces na całym świecie Luz Maria, Cud miłości i Fiorella. W Luz Maria i Fiorella grała ta sama aktorka oglądałem parę odcinków Luz Marii z dziadkiem.
p.s Muzyka z Fiorreli jest moją ulubioną nawet mam płytę z muzyką z tej telenoweli, bo kiedyś w Świecie seriali były piosenki z telenowel

dominik1989

Cud miłości... chyba widziałam kilkadziesiąt odcinków tej telki na wakacjach na tv4 chyba leciało.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Nom też oglądałem w wakacje powtórke jednego z ostatnich odcinków dużo miało odcinków aż 220 to pewnie parę przegapiłem.Bardziej bym się cieszył jakby puls dawał cud miłości bo mam spore luki w pamięci to bym rzucił tą w cholerę i bym sobie oglądał cud miłości.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Kurcze ale ta Lilli namieszała Guzman jej się zwierzył że ktoś na kim mu zależy jest chory na bulimie a ona poszła do swojej Matki i powiedziała że na pewno chodzi o siostrę Guzmana no i teraz co z tego wyniknie eh. No i teraz się zastanawiam po co on jej to mówił przecież widać że to hiper papla.
No i zachowanie Cristiny coraz bardziej mnie wkurza takim zachowaniem oddala tylko Arriage od siebie. Możesz wrócić za rok nawet nie zastanawiała się, że mógł mieć jakiś wypadek eh. Nie ma co robić tylko ją zdradzać.

dominik1989

Dokładnie. Prawdę mówiąc Franki pierwszy raz mnie zdenerwował. Miał nic nie mówić, a jednak powiedział. Może chciał rady..., ale Lili to raczej by mu nie poradziła za wiele w tej sprawie. A Lili sobie nieźle wymyśliła hehehe Też jestem ciekawa, co z tego wyjdzie.
Cristina też mnie wkurza, ale tak jakby z drugiej strony ją trochę rozumiem, aczkolwiek powinna bardziej ufać mężowi. Przecież nie sądzę, aby dawał jej powody do zazdrości... A ona z góry zakłada najgorsze...

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Jeżeli już chciał się zwierzać to lepiej by było jakby poradził się Tomasiny na pewno by mu lepiej doradziła.

dominik1989

Tomasina mogłaby się domyślić. Jak już chciał mógł pogadać z siostrą.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

No właśnie i mogliby coś wymyślić. Przecież Tomasina i tak pewnie już się powoli domyśla. A dla niej Nikki jest jak własna córka.

dominik1989

Wtedy Nikki byłaby zła na Frankiego, że się wygadał... Nie wiem, czy Tomasina się domyśla... Jakby tak było na pewno wspomniałaby coś o tym Victorii, a chyba nic takiego nie miało miejsca. Wg mnie Victoria (jak i Tomasina) ufa Nikki i daje jej duży kredyt zaufania. Chyba jest pewna, że jak Nikki będzie miała problem to jej o tym powie...

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

No, ale ona się nie wywiązuje z umowy to Guzman też nie musi przecież musi coś zrobić.

dominik1989

On nie widział, że podarła te kartki. Jeszcze czeka, aż ta wywiąże się z umowy.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Aż tak naiwny to chyba nie jest :)

dominik1989

Może jest :D Albo chce jej pokazać, że może mu zaufać o ile każde z nich dotrzyma słowa.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Moim zdaniem to powinien powiedzieć jej Matce jak Nikki nic z tym nie zrobi, bo ona uważa, że nie jest chora to i tak nie pójdzie do specjalisty.

dominik1989

Może pójść z nią, aby być pewnym, że to prawdziwy lekarz.:) Ale jak Nikki nie wywiąże się z umowy powinien od razu powiedzieć Victorii.

jagodajulia

Rozbawiło mnie to całe nieporozumienie z Francisco, bulimią i Lili.
Lili i Cristina będą teraz próbowały leczyć Beatriz z tej bulimii :P:P

jagodajulia

Podobno Fransisco uratował kiedyś Lilianie życie
W jaki sposób? Bo wtedy nie oglądałam

Vanessa100

Kendra zleciła popalenie domu Arriagi, Lili była w środku. Guzman tamtędy przejeżdżał i zobaczył pożar pojechał i uratował Lilianę.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Dzięki Nikki, bo wysłała go do sklepu po lakier do paznokci a tak to by się spaliła.

dominik1989

Serio mówisz?
Więc kaprysy Nikki mają czasem dobre skutki ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Nom, bo wtedy nikogo nie było w domu tylko Lilli spała i obudził ją dym. bo Arriaga z żoną gdzieś pojechali. No i jak Arriaga z żoną wrócili to już Guzman był w środku.

dominik1989

Ach, jaki ten Francisco bohaterski :D

dominik1989

Oni chyba do lekarza pojechali, a Lilia sama była.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

No i teraz Cristina namieszała, bo teraz powiedziała tej swojej sąsiadce o tym, że siostra Guzmana ma bulimie i teraz ona myśli, że jej córka ma bulimie takie rzeczy tylko w telenowelach i u Jerrego Springera.
No a Arriiage chyba nie smakowały wypieki Victorii no, ale dobrze się trzymał hehe.
A jak Nikki robi wszystko żeby nie wygadał się przed rodzicami Guzman i nagle nawet chce żeby zostali przyjaciółmi.

p_o_n_

Cristina jest mega zazdrosna o męża, nawet miała koszmary hahaha
Tak, namieszała. Paula jest zmartwiona, bo myśli, że jej córka jest chora.
Też tak sądzę, że mu nie smakowały :D
A Nikki jak zawsze tylko umie poniżać ludzi. Pokłóciła się z Guzmanem, bo stwierdziła, że ten się wygadał. Nawet chciała go spoliczkować, ale on się nie dał. Mi sie podobało jak powiedział, że oni nigdy nie zostaną przyjaciółmi hehe Ona nawet nie dała mu się wytłumaczyć, a przyjaciele tak nie postępują.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Cristina jest chora z zazdrości i teraz to już mnie to nie śmieszy ale denerwuje. Do tego dziś z tymi włosami tak roztrzepanymi jak wpadła do kuchni to na wariatke wyglądała.

Nie dziwie się Nikki że się wkurzyła, też bym pomyślała tak jak ona. Nie chce żeby ktoś się dowiedział o chorobie a słyszy jak Guzman rozmawia o tym z Lili której nieznosi. Co do Guzmana skoro już jej powiedział że nie będa nigdy przyjaciółmi to niech się tak zachowuje. Profesjonalista by powiedział o chorobie rodzicom a nie wchodził w żadne umowy z nią. Chce sobie na siłe wmówić że nic do niej nie czuje ale mu to nie wychodzi za bardzo.

p_o_n_

Dobre było jak wpadła i poprosiła o szklankę wody, a tam był tylko Nelson hahaha i musiał jej nalać i podać.

Ja tylko trochę rozumiem Nikki, bo ja też zła byłam na Frankiego, że gadał o bulimii akurat z Lili.

ocenił(a) serial na 9
jagodajulia

Tak, wpadła, powiedziała to co chciała a dopiero potem się przedstawiła :D

Guzman mnie troszkę denerwuje ostatnio. To jak ją potraktował po pocałunku, rozmowa z LIli, napadł na Salsero który mu tylko prawde powiedział. Facet już sie gubi we wszystkim. A to jak wypalił do NIkki "kochanie" gdy zemdlała też mu raczej nie pomogło tylko w główce namieszało. Dobrze że ona tego nie słyszała bo by jeszcze pomyślała ze sie nie bawi czy coś w tym stylu znając NIkki.

p_o_n_

Mnie nie denerwuje (zdenerwował mnie tylko tym, że z Lili o bulimii gadał). A mi się podobało to jak zachował się po pocałunku, Nikki robi wiele rzeczy impulsywnie. Przecież on może się zaangażować, a później może nic z tego nie będzie, a tak będzie ich do siebie ciągnęło. Poza tym Guzman jest jej ochroniarzem i ma ją ochraniać. ranki może się i zakochuje w Nikki, ale wie, że jako jej ochroniarz nie może.

jagodajulia

Czemu Kendra kazała podpalić dom Arriagi?

Ta potrawa Victorii chyba nie była zbyt smaczna :D:D

Nikki tak się wścieka, że Guzman odtrącił ją po pocałunku. Ale przecież to jej ochroniarz. Ma ją ochraniać, a nie z nią romansować. Próbował się zachować profesjonalnie. Nikki mogłaby choć troszkę wziąć to pod uwagę.
No ale ona przecież jest jak 5-letnie dziecko.

Frankie rzeczywiście nikomu nie powinien był mówić o tej bulimii.
Jeżeli już tak bardzo potrzebował o tym sekrecie z kimś porozmawiać, to mógł pogadać z kwiatkiem.
Kwiatek by się nikomu nie wygadał :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Bo chciała żeby znowu pracował u Victorii, bo się zwolnił, bo tym jak dostał kulkę.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

No, ale oni myślą, że to jego siostra jest chora nawet im do głowy nie wpadło, że chodzi o Nikki. A ona się wkurzyła, bo myślała, że gadają o niej a nikt o tym jeszcze nie wie, że ona jest chora ma bulimie.

dominik1989

Miałam o tym nie pisać. Ale nie wytrzymam dłużej. Nie dam rady. Tyłek Kendry zajmuje pół ekranu, powinien dostać osobną pensje.