Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73550
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

SWJ+offtopy cz.10

ocenił(a) serial na 7

SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 10 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P

Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.

A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.

A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).

A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.

Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa

DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa

DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99

DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa

DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy

DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown

monisia99

Nie, byli u niego na stacji w Burger Kingu ;) a on byl na spotkaniu dlatego nie bylo go tam na stacji u siebie :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no to nieźle :) a słyszałaś że Taylor Swift zaczęła spotykać się z Harrym Stylesem z One Direction i dostaje pogrózki śmierci od fanek OD..

monisia99

Slyszalam, ze sie spotykaja, ale o tych pogrozkach juz nie :P z tego co wiem to kazdej lasce, ktora spotyka sie z gostkiem z 1D, fanki potrafia zgotowacv prawdziwe piekielko :P to samo spotkalo zdaje sie Perry z Little Mix.

sandra_crashdown

Wreszcie oglądnęłam Królewnę Śnieżkę i łowcę bez przerw i jestem jeszcze bardziej zachwycona;D Czy tylko ja zauważam chemię pomiędzy Kristen a Chrisem??:P
I nie zgodzę się, że tylko Theron stworzyła świetną rolę, reszta też wypadła świetnie, Chris czy Kristen oboje przebili swoje dotychczasowe role, gratulacje. Już nie wspomnę o kostiumach, efektach specjalnych i ogólnie fabule i nowym spojrzeniu na tę baśń. Chodzi mi konkretnie na motyw łowcy, genialne posunięcie.

sandra_crashdown

Jeszcze bym zapomniała: chcę więcej takich cudnych adaptacji baśni dla dorosłych;D

izka21gramowa

Heh Izunia, przez przypadek kliknelam na Twoim poscie "zglos naduzycie", ale na szczescie w pore anulowalam ;) No mi sie ta Sniezka z Kristen tez bardzo podobala ;) to juz zadna tajemnica, ze Kristen nie lubie, wiec film musial byc rzeczywiscie dobry skoro nawet jej osoba mi nie przeszkadzala :P ale czy nie rozmawialismy juz o tym tutaj na forum? cos mi sie tak kojarzy jak pisalysmy wszystkie o zaskakujacym pocalunku miedzy Sniezka i Lowca :P

A tak przy okazji, ogladnijcie sobie SAVAGES! niesamowity film :D cos dla pokreconych umyslow jak moj :P Blake Lively jest od dzisiaj moja ulubienica, a Tylor Kitsch to niesamowity slodziak :D a tak poza oczywistem zachwycaniem sie nad przystojniakami to warto docenic oczywiscie gre takich slaw jak Travolta, Hayek i del Toro ;) no po prostu cud, miod i inne lakocie ;)

sandra_crashdown

Poluje na ten film, ale na razie nie bardzo mam gdzie oglądnąć. Ja Blake lubiłam od początku w przeciwieństwie do irytującej Blair. A co do sław, które wymieniłaś to należą do grona moich ulubieńców. A Kristen jak dla mnie w Śnieżce zagrała najlepsza rolę w swoim życiu jak dotąd.

izka21gramowa

Ja ogladalam chyba na kinolive ;)

izka21gramowa

Dzisiaj kolega do mnie powiedzial "Iza" i nie mogl zrozumiec czemu dostalam ataku smiechu xD

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

hehe a czemu on do Ciebie Iza mowi :P

monisia99

Nie wiem ;D moze mu jakas Iza chodzi po glowie ;)

A Ty tam sie nie migaj, gdzie jakies podsumowanie glosowania?! ;>

monisia99

Monia jak bedziesz na necie to sprawdz poczte ;) czeka na Ciebie kolejny rozdzial :*

sandra_crashdown

Olka tak samo;D:P Też mi zaglądnąć na pocztę szybko:P

ocenił(a) serial na 8
sandra_crashdown

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !
Spełnienia marzeń, szcześcia , miłości, więcej czasu na oglądanie seriali, i wiecej serialowych przystojniaków! I żebys dalej pisała bo świetnie ci to wychodzi ;*

sandra_crashdown

Hahaha XD Padłam;D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

przepraszam najmocniej ale przez te chorowanie i problemy w pracy nie miałam głowy do niczego.......

zaraz przeczytam rozdział i podzielę sie wrażeniami :)

top 3 z piosenek sandry
"I don't wanna miss a thing" Aerosmith – ARMAGEDDON 3pkt
"Time of my life" B.Madley & J.Warnes - DIRTY DANCING 3 pkt
"Iris" Goo goo dolls - Miasto Aniołów 3 pkt

Z każdej top3 wybieramy po jednej piosence :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

Sandy boski rozdział hehe a 2 piosenki cudowne milo greene i one republic od razu ściągam :)

ocenił(a) serial na 7
monisia99

aaaaaaa dziewczyny NASZA KOCHANA SANDY MA DZIŚ URODZINY :)

Kochana w Tym szczegolnym dniu życze Ci wszystkiego najllepszego, samych szczęśliwych i słonecznych dni, dużo miłości, szczerej przyjaźni, dużo buziaków oraz szczęścia, aby spełniły się Twoje najskrytsze marzenia i aby w życiu Ci było lekko :) no i żeby mąż był dobry, kochany i posłuszny :) Kochamy Cię Sandy buziaczki :)

monisia99

Dziewczyny dziekuje Wam bardzo, bardzo, bardzo za zyczonka ;) tez was wszystkie lovciam calym serduchem ;) :*

monisia99

"Iris" Goo goo dolls - Miasto Aniołów

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

"Time of my life" B.Madley & J.Warnes - DIRTY DANCING

monisia99

Dziewczynki byłam na drugiej części Przed świtem i tak jak Sandy jestem zachwycona;)))
Przygotujcie się na kilka momentów WOW!
Jest też kilka zabawnych akcentów;P
Polecam Wam, mi się ta część podobała najbardziej;)))

monisia99

Zeby bylo ciekawiej:

"I don't wanna miss a thing" Aerosmith – ARMAGEDDON

Podgrzewam atmosfere w tym naszym glosowanku ;)

sandra_crashdown

Ja tu miałam problem właśnie pomiędzy tą piosenką i Goo Goo Dolls. Ale ostatecznie wygrało Iris, przez sentyment;)))

izka21gramowa

Ja nie bylam w stanie wybrac, wiec stwierdzilam, ze dam ta, na ktora nikt jeszcze nie zaglosowal ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

no tak i każda zagłosowala na coś innego więc ktoś musi teraz zadecydować jaka piosenka przejdzie .......i wypadnie na Magdę

monisia99

Kasia jeszcze przeciez nie zaglosowala ;) takze spokojnie, spokojnie :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Nie mogłam się zdecydować więc wybrałam przy pomocy wyliczanki :P

"Time of my life" B.Madley & J.Warnes

ocenił(a) serial na 7
katia_2007

Kasia kocham Cię za wybór :)

dziewczyny uwaga oglądam 3 odcinek OUTa:P

ocenił(a) serial na 7
monisia99

To zasługa wyliczanki z dzieciństwa xD

ocenił(a) serial na 7
monisia99

"Time of my life" B.Madley & J.Warnes - DIRTY DANCING

Sorry dziewczynki że mnie tu ostatnio nie ma, ale mam teraz trochę zmartwień na głowie i jestem kompletnie zawalona nauką, więc po prostu padam na twarz.

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Sandy, moje Kochanie, spóźnione ale jak najbardziej od serca życzenia: dużo zdrowia, bo to najważniejsze w życiu, miłości i żeby ten Twój Książę dalej był jak z bajki ;), szczerych i oddanych przyjaciół, dużo pieniędzy ;D(nie wmawiać mi tu że one nie dają szczęścia, za pieniądze można kupić czekoladę, a to już pełnia szczęścia ;P), żebyś dalej tak świetnie przed mężem chowała przystojniaków w szafie, i żeby spełniły się Twoje najskrytsze marzenia. Kocham Cię bardzo ;*

_Joy

Awwwww <3 Dziekuje Skarbeczku :*

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

a to Graham z OUT nie żyje ?

monisia99

Tak ;( buuuuuuuuu ;( nawet mi nie przypominaj ;( potem pojawia sie juz tylko w bajkowym swiecie chyba raz ...

Moniaku wlasnie sie skonczyl XFACTOR. Najbardziej podobali mi sie dzisiaj James i Union J :) jutro wyniki ...

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

ja kończę 9 odcinek i idę spać przełamałam się i przekonałam się do serialu :)

monisia99

Monia ucieszysz sie ;) odpadl Rylan :)

sandra_crashdown

Dziewczyny jaka mialam przezabawna sytuacje wczoraj;P
Byliśmy na imprezie i podszedł do mnie jakiś obcy koleś i powiedział, że mu się tak strasznie spodobałam i czy wyjdę za niego:P Pierwsze oświadczyny w moim życiu haha:D

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Jak nie był mocno pijany to, to jest na prawdę komplement :D

katia_2007

No właśnie nie był:P Normalnie z nim gadałam:P

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

Otwieram kolejne głosowanie, wybieramy jedną piosenkę :)

“I Will Always Love You” Whitney Houston –– Bodyguard 3pkt.
“She Is Like A Wind” Patrick Swayze 4 pkt.
“You're The One That I Want“ John Travolta & Olivia Newton-John 3 pkt.
Show me the money" Petey Pablo - Step up - 3pkt.

w poprzednim głosowaniu wygrała piosenka "Time of my life" B.Madley & J.Warnes - DIRTY DANCING która wchodzi do ścisłego finału :)

monisia99

Show me the money" Petey Pablo - Step up

monisia99

“She Is Like A Wind” Patrick Swayze - DD ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

She Is Like A Wind” Patrick Swayze

ocenił(a) serial na 7
monisia99

“I Will Always Love You” Whitney Houston

ocenił(a) serial na 7
monisia99

“I Will Always Love You” Whitney Houston

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

No to super. U mnie w bibliotece wczoraj był dzień misia pluszowego, było pełno ludzi, i taki jeden super chłopak, w sumie wydaje mi się, że nie więcej jak 16 lat miał. Ale ja nie mogłam się powstrzymać i co jakiś czas gapiłam się na niego, a on jakimś dziwnym trafem cały czas kręcił się gdzieś obok. xD

A potem gdy miałam już chwilę czasu, to jakby rozpłynął się w powietrzu.

katia_2007

Haha no to super:P A skoro się kręcił w pobliżu to może jeszcze się pojawi:P Musisz być cierpliwa:P

Dzień Misia, jakie słodkie, sama bym poszła:p

ocenił(a) serial na 7
izka21gramowa

No bo był wczoraj Międzynarodowy Dzień Misia Pluszowego, 110 lat od powstania pierwszego.

Gdzieżby tam, mnie takie rzeczy się nie zdarzają

katia_2007

No to kiedyś musi być ten pierwszy raz i sie zdarzyć:P

O nawet nie wiedziałam, że wczoraj był taki dzień.