SWJ kontynuuje swoją działalność po raz 10 (!)
<wiwaty> <fanfary> <owacje na stojąco> <fajerwerki w tle> :P
Zanim przypomnę Wam wszystkim krótko czym jest nasze Stowarzyszenie, pozwolę
sobie dodać kilka słów od siebie do wszystkich naszych wiernych członków, którzy
zacięcie i wytrwale angażują się w funkcjonowanie Stowarzyszenia.
A więc... Kochani ... Jesteście duszą i sercem SWJ. Bez Was- nie byłoby nas. Przez ten
krótki czas staliśmy się prawie rodziną ;) Dzielimy razem smutki i żale, ale także śmiechy
i żarty :) Ale co najważniejsze wspieramy się! Różnice w gustach czy charakterach nie
dzielą nas, a jedynie łączą :)
Pragnę wyrazić swój niepohamowany entuzjazm, który odczuwam, kiedy pomyślę nie o
tym co było, a o tym ile jeszcze przed nami! Mam nadzieję, że wytrwamy w niezmienionym
składzie.
A teraz krotko i dla przypomnienia, czym jest SWJ? Wbrew swojej nazwie, nie piszemy tu
tylko o tym jaki Jason jest cudowny (chociaż to zdarza się dosyć często :P) innymi słowy,
można tu natrafić na rozmowy o wszystkim i o niczym :D
Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych
wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś
zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik(nie musi on dotyczyć tylko PLL)-
postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA/JARIE W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w
ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to
choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Cookie
-Boski bóg Jason
8.I najważniejsza zasada: SZANUJEMY SIĘ! Jesteśmy tu po to, żeby porozmawiać, a nie
wyżywać się na innych :).
A tak na poważnie, każdy jest tu mile widziany, jeśli tylko przestrzega punktu 8 :)
I jeszcze jedno. Jeśli masz zamiar pisać tu teksty w stylu "Dziecko, ogarnij się", to
możesz stąd spadać. "Regulamin" został stworzony tylko i wyłącznie dla zabawy i nikt nie
bierze tego na serio. Więc proszę-skoro masz zamiar kogoś obrażać, nie pisz wcale.
Wszyscy będą szczęśliwsi.
Podpisano:
_Joy-PREZES
sandra_crashdown-DYREKTOR NACZELNY (która jest autorką tej pięknej przemowy, za
co bardzo jej dziękuję :*)
NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja
przedyskutuje problem)
Poniedziałek-katia_2007
Wtorek-izka21gramowa
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-izka21gramowa
DLA WRENA
Wtorek-_Joy
Środa-katia_2007
Czwartek-katia_2007
Piątek-monisia99
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-alexxa
DLA TOBY'EGO
Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-alexxa
Czwaretk-monisia99
DLA DAMONA
Poniedziałek-monisia99
Środa-sandra_crashdown
Piątek-_Joy
Sobota-alexxa
Niedziela-alexxa
DLA DANA
Poniedziałek-sandra_crashdown
Wtorek-monisia99
Czwartek-alexxa
Niedziela-_Joy
DLA PEETY
Poniedziałek-izka21gramowa
Wtorek-alexxa
Środa-alexxa
Czwartek-_Joy
Piątek-izka21gramowa
Niedziela-sandra_crashdown
a czekaj district 3 nie oglądałam chyba przeoczyłam o już mam też byli fajni :)
"Danza Kuduro" Don Omar & Pitbull - Szybcy i Wsciekli 5
"Show me the money" Petey Pablo - Step up
“I Will Always Love You” Whitney Houston –– Bodyguard
“I Will Always Love You” Whitney Houston
“She Is Like A Wind” Patrick Swayze
“She Is A Maniac” Michael Sembello
“I Will Always Love You” Whitney Houston
“She Is Like A Wind” Patrick Swayze
“You're The One That I Want“ John Travolta & Olivia Newton-John
Przepraszam że mi się to tak długo zeszło ;/
“She Is Like A Wind” Patrick Swayze - Dirty Dancing 3 pkt.
"Show me the money" Petey Pablo - Step up - 2 pkt.
“You're The One That I Want“ John Travolta & Olivia Newton-John – Grease 3 pkt.
Sandy nie pisz mi kto odpadł bo nie moge obejrzeć wczorajszego odcinka bo jeszcze nie ma ....
znalazlam słabej wersji ale sobie obejrzę więc jednak możesz napisać :) hehe to miałaś zamieszanie ładne
W ogole zapomnialam wczoraj napisac, ze w zupelnosci sie z Toba zgadzam Monia co do nowego Glee :/ podobalo mi sie jedynie wykonanie Blaine'a, ale to przeciez zadna nowosc xD <3
Cześć Drogie moje :) Chciałam dzisiaj tylko napisać że wróciłam do domu już w sobotę, ale nie pisałam nic bo nadrabiałam szkolne zaległości, dzisiaj w sumie tak samo. Padam już na twarz, ale przed chwilą zobaczyłam TVD, więc muszę coś napisać, bo mnie aż rozrywa od środka ;p
Wkurza mnie wątek Elenki i jej ciągłego poczucia winy. To już jest nudne, mogliby w końcu z tym skończyć. Dziwne jakoś że Caroline nie miała z tym prawie wgl. problemów, tylko męczennicy Elenie trzeba na to poświęcić pół sezonu ;/ Aczkolwiek nie licząc tego całego "OMG, zabiłam człowieka, jestem potworem, to wasza wina" to w tym odcinku nie była aż taka zła (akcja z Damonem niezła ;d).
Stefan mnie wkurzył. Moim skromnym zdaniem on chce zdobyć to "lekarstwo" dla Elenki tylko po to, żeby pozbyć się poczucia winy że to przez niego się przemieniła i tyle (nie wspominając już o tym, że on też by zapewne z tego skorzystał). No i Damon&Stefcio i ich rozmowa na koniec-bezbłędny tekst Damona: "I'm fine with her either was, brother. So, if we do this, I’m doing it for you.". Co Stefciu, zatkało kakało? ;P
No i takie zasadnicze pytanko: CO ONI ZNOWU CHCĄ ZROBIĆ MOJEMU JERROWI?! ZOSTAWIĆ MI GO, ON JUŻ SIĘ WYSTARCZAJĄCO NACIERPIAŁ!
Nienawidzę April. Nie wiem czemu, ale wkurza mnie ta jej głupiutka twarz już od samego początku. I mam wrażenie że czasami robi zeza, ale to może mi się wydaje xD Byłaby idealną partnerką dla Mattoła. Ciągnie swój do swego, jak to mówią.
No i moje ulubione teksty w tym odcinku:
“Since when do we team up with Klaus and the Lollipop Guild?”
“I’m sorry mate, are you going to answer, or should I just assume you’re back to being... How did you phrase it? Oh, yes, my little bitch?” - bezbłędne :D
“Where’s Stefan? I’m going to kill him.”
"For someone who doesn’t wanna be like me, you sure are good at it."
A Ty kochana w końcu napiszesz co tam u Ciebie czemu w szpitalu byłaś :)
Oczywiście jeśli masz ochtę i chwilkę czasu to zagłosuj na top 3 z piosenek Sandy i moich :)
Haha, no nie zgadne :P
A z tym glosowaniem to chyba juz nie ma na co :P zaglosowalas na wszystko na co mialas przeciez :P
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GmcUQjehtmE#!
Dziewczyny co myslicie o tej piosence bo ja mam mieszane odczucia poki co :P
Teledysk jest hardcorowy za to xD Doda i Fokus pojechali w niektorych scenach, takie sa, ze tak te ujme .... smiale :P:P:P
No miałam pisać, że teledysk jest w tym wszystkim najlepszy:P
Taa aż mi sie znowu coś przypomniało a propo tych scen:P
Z biurkiem związane:P
Kojarzysz??:P
Absolutnie nic :D ja nie wiem Iza co Ty tam czytasz za jakies akcje na biurkach bezwstydnico mala xDxDxD
Hahaha to jest tajne i poufne łamane przez nie wiem XD
Nie przejmuj się po prostu mi odbija jak zawsze:P
hehe no właśnie chciałam to samo napisać :P co Ty za wypociny tworzysz to prześlij i mi przyda się jakaś konretna lektrura :)
No wlasnie ja bym Ci wyslala, ale to musze miec pozwolenie od Mirabelki, ona ma wszelkie prawa autorskie do tego :P hehe ja jestem tylko piorem, ona wyobraznia xD
Ale to wiesz Iza, nasze ulubione shipy musza miec jakis fanow, ktorzy zdecyduja o ostatecznym ukladzie :P Monia sie moze w jakims goscinnym wystepie pojawic i w ogole xD
Ej, ej , ej ja też poproszę kopie! :D Już nie moge się doczekać czytania fantazji Izy przeniesionych na papier przez Sandy :D
No nie wiem czy to wykonalne, bo Monia musiałaby podpisać umowę, że nie ruszy żadnego z naszych panów:P ŻADNEGO!:P
Nie, nie i jeszcze raz nie!:P Jeszcze co do czytania mogłabym się zgodzić, ale nie do dzielenia facetami, wykluczone:P
ja przepraszam a czemu Iza ma dostęp a my nie ? to nie sprawiedliwe !!!!! hymmm a pod jakim względem musialabym nie ruszyć naszych panów ? normalnie pazerna jesteś jak nie chcesz się dzielić
Iza ma dostep bo Iza byla pomyslodawca historii, a ja realizatorem ;) Ale widze, ze sie zgodzila, wiec moge Ci podeslac jak cos xD
Dobra koniec gadania, też chce żeby moja wyobraźnia działała, nie możesz być taka skąpa Izka :D Zaraz mi to wysyłać prosze :D
Dziewczyny apeluje o spokoj! Ja naprawde nie wiem czy wy chcecie to czytac xd to jest takie troche .... no jakby ... przeniesienie naszego grafiku do prawdziwego zycia!!! ;P