Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 74 tys. ocen
7,5 10 1 73545
5,3 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

Witam was moi drodzy, w 2 części tego jakże odjechanego tematu :) (Trzeba to opić. Składamy się na flaszkę? ;D) Nasze tajne Stowarzyszenie Wielbiących Jasona (w skrócie SWJ) oficjalnie kontynuuje swoją działalność.
Jeśli chciałbyś do nas dołączyć, musisz zapoznać się z naszymi ZŁOTYMI ZASADAMI:
1.Masz chociaż początkowe stadium Jasonozachwytu. Inaczej nie połapiesz się w naszych wypowiedziach na jego temat, uwierz mi.
2.Wiesz, co to jest Ezrowstręt. Niekoniecznie musisz na niego cierpieć, ale jesteś zaznajomiony z tą chorobą.
3.NIGDY nie myślisz źle o Jasonie.
4.Kiedy myślisz źle o Jasonie, patrz punkt 3.
5.Kiedy tylko znajdziesz jakieś interesujące zdjęcie/filmik-postanawiasz podzielić się nim razem z innymi.
6.GŁOSUJESZ NA JASONA W RANKINGU. Nie musi być to codziennie, ale w ramach ukazania naszej bezgranicznej miłości, każdy członek SWJ powinien robić to choć raz w tygodniu.
7.Znasz chociaż 2 tytuły szlacheckie Jasona (poniżej wymienione)
-Ezra's killer, Aria's lover
-Mr Hottie
-McDreamy
-McSteamy
-McSexy
-McBoski
-Kitek
-Cookie
-Boski bóg Jason

Dołączając się do SWJ zobowiązujesz się do przestrzegania tych zasad.

Z poważaniem,
_Joy-założycielka najznamienitszego tematu pod Słońcem

(Oczywiście, tylko żartowałam z tymi zasadami, tutaj każdy jest mile widziany ;))

NASZ GRAFIK DLA JASONA (wszelkie niedogodności proszę zgłaszać, komisja przedyskutuje problem)

Poniedziałek-Dracy
Wtorek-Number_Fourteen
Środa-Kreciolka
Czwartek-Kreciolka
Piątek-sandra_crashdown
Sobota-_Joy
Niedziela-_Joy

NASZ GRAFIK DLA WRENA

Poniedziałek-Kreciolka
Wtorek-_Joy
Środa-_Joy
Czwartek-Number_Fourteen
Piątek-Kreciolka
Sobota-sandra_crashdown
Niedziela-sandra_crashdown

NASZ GRAFIK DLA TOBY'EGO

Poniedziałek-_Joy
Wtorek-sandra_crashdown
Środa-
Czwaretk-
Piątek-Number_Fourteen
Sobota-Kreciolka
Niedziela-Kreciolka

Enjoy!

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Sandra, mi też się wydaje, że GG to po prostu jedno wielkie dno, niestety :( Gdyby nakręcili jeszcze jeden sezon, to jak dla mnie to byłoby tylko ośmieszenie tego serialu, bo zszedł na psy. Niestety, ale taka jest prawda :(

_Joy

Podnosze zlodziutkie :):):)

W zwiazku z tym, ze nie ma teraz co ogladac skusilam sie ostatnio na Awkward :) bardzo fajny serial - z czystym sumieniem polecam ;)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

A ja się właśnie zastanawiam co wybrać-90210 czy może Glee? Pomóżcie! ;D Ostatnio też jest duży szał na Mistifis ale mnie jakoś do tego specjalnie nie ciągnie.

_Joy

Nie moge byc obiektywna bo z tych dwoch ogladam tylko Glee :) prawda jest taka, ze z pelnym zainteresowaniem ogladalam jedynie poltorej sezonu :P teraz juz bardziej z przyzwyczajenia bo nie potrafie przestac ogladac w polowie :D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Dobra, więc chyba zacznę od 90210. Za 2 dni Mikołajki, a ja nie mam kupionych prezentów DLA NIKOGO, bo byłam chora. Masakra... Jak ja nie cierpię grudnia, trzeba wtedy tyle pieniędzy wydawać :P

_Joy

90210 zacznij ;)

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Obejrzałam pierwsze 2 odcinki. Jakoś specjalnie mnie nie wciągnęło, ale początki zazwyczaj są daremne, więc i tak będę oglądać dalej ;D A ja dzisiaj wyruszam na polowanie prezentów. Mimo że mam zapalenie gardła :P

_Joy

Napisz pozniej co kupilas bo ja nie mam w tym roku zadnych pomyslow i moze mnie zainspirujesz ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Więc jak na razie kupiłam mojej przyjaciółce łańcuszek z wisiorkiem. Wiem, to bardzo dużo ;P Ale jakoś nie mogłam znaleźć czegokolwiek, co by mnie do końca zadowoliło. A ja jestem strasznie uparta, więc jadę na zakupy jeszcze dzisiaj, tyle że do innego centrum handlowego.

_Joy

Mi wczoraj jak z nieba spadly reklamy w tv ;D moja mamuska krzyczala do ciotki jak bardzo chcialaby miec taka szczotke, ktora podkreca wlosy przy czesaniu :P wiec wychodzi na to, ze jeden prezent mam z glowy o ile sobie sama nie kupi do tego czasu :P gorzej bede miala z reszta rodziny :P ksiaze pewnie dostanie ode mnie gre na xboxa bo coz innego moglabym mu kupic biorac pod uwage jego obsesyjne zarywanie nocy przed konsola ;P

Uciekam ogladnac najnowszy odcinek GG i podciac sobie przy tym nadgarstki ;D coz stracilam juz wiare w ciekawe ciagniecie watkow przez scenarzystow :(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Ja też się właśnie zastanawiam, czy oglądać teraz i kompletnie popsuć sobie humor, czy może dopiero wieczorem :P

Podobno Lucy Hale ma zagrać w ekranizacji powieści "Upadli". Cieszę się, bo serię tych książek uwielbiam ;D. Starają się żeby jej 'kochasia' zagrał Alex Pettyfer, ale nic nie jest jeszcze pewne. Osobiście nic do niego nie mam, spodobał mi się po "Jestem numerem 4".

_Joy

W "Beastly" tez byl calkiem znosny ;) ogladalyscie juz ten nowy film z Lucy o Kopciuszku? Ja jeszcze nie, ale moja mama ogladala i nie byla specjalnie zachwycona pomimo, ze lubi Lucy i tez oglada PLL [tak wiem, nie ma to jak miec mame, ktora jest wieczna nastolatka, ale taki juz jej urok:D] ...

A GG ... nie bylo takie straszne jak je zwiastun malowal :P calkiem dobry odcinek i szkoda mi Dana :( dajcie mi go to go przytule :P

sandra_crashdown

ja jeszcze nie widziałam nowego GG, ale te 2 ostatnie odcinki nie były złe ;)

jeżeli szukacie nowego serialu to polecam New Girl, bo nie widzę żebyście miały w oglądanych :D świetny jest :D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

Ach i po co to pisałaś? Teraz będę oglądać kolejny serial, chociaż nie mam na to czasu! :P

_Joy

Odcinki 20minutowe tylko, więc dasz radę! :D

ocenił(a) serial na 7
Kreciolka

No dobra, przekonałaś mnie ;D

Jak tam kupowanie prezentów? Ja kupiłam aż różowego kaktusa dla koleżanki, bo ma obsesję na ich punkcie.

użytkownik usunięty
_Joy

Jeżeli są tutaj jakieś fanki Gossip Girl to zapraszamy do zabawy: http://www.filmweb.pl/serial/Plotkara-2007-136269/discussion/Z%C5%81OTE+BARTY+20 11,1792203

;)

ocenił(a) serial na 7

Ok, jak tylko będę miała nieco więcej czasu, żeby się zastanowić nad pytaniami to wezmę udział :D

Dziewczyny, pomóżcie mi wyeliminować Ezrę z 'Bitwy postaci' ! Jeszcze tylko 1 głos i poleci do HoS ;D

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Przepraszam za posta pod postem, ale muszę to napisać. Oglądam właśnie 1 odcinek New Girl i płaczę ze śmiechu ;D Serial jest świetny, dzięki Sylwia, że nam o nim napisałaś ;D

_Joy

Nieeeeee! Moglas sklamac i napisac, ze beznadziejny ;D teraz mam dylemat czy w koncu zaczac ogladac Zycie na Fali czy zabrac sie za New Girl :(:(:(:(

Tak, tak ;) o zabawie wiem z forum i przymierzam sie do glosowania :)

sandra_crashdown

Oglądałam już dwa Kopciuszki (jeden z Hilary Duff, drugi z Seleną Gomez) i nie zachwycały, więc nawet nie chce mi się oglądać tego samego filmu, który oprócz innych twarzy nie będzie się różnił od innych Kopciuszków :P Swoją drogą, fajną masz mamę :D

smiles

A dziekuje, pewnie sie ucieszy jak jej powiem ;D Jest tez wielka fanka Pamietnikow i kocha sie na zaboj w Damonie :):):) Mam z nia prawie jak z mlodsza siostra ;D

A skoro juz jestem przy TVD - Joy dopiero dostrzeglam zmiane avatara ;D Rebecca? Serio? :P:P:P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Też chciałabym mieć taką mamę, niestety-moja nie podziela moich pasji :P Na szczęście jest jeszcze moja starsza siostra, którą zaraziłam czytaniem książek, chociaż wcześniej tego nienawidziła, więc mam z kim pogadać chociaż o tym.

Lubię Rebeccę. Naprawdę :P Czasem zachowuje się jak rozpieszczona małolata, ale ją polubiłam.

P.S. EZRA WYELIMINOWANY! ;D

_Joy

Moja mama jest zwyczajnym maniakiem filmowo-serialowym i chyba przekazala mi to w genach ;) Przewaznie polecamy sobie rozne nowosci :)

Kurcze Joy to musi Ci byc przykro, ze ja "zamrozili" w tej piwnicy teraz ;D

No i gratuluje Ezrze "zaszczytnego" miejsca w HoS :) calkowicie zasluzenie :P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Jedynym serialem, który oglądam wspólnie z moją mamą jest House, ale to też nie zawsze, bo ja te wszystkie odcinki, które lecą teraz w TV już widziałam.

No, w sumie to jest mi trochę przykro, ale jestem pewna, że jeszcze ją 'odmrożą' :P Boję się tylko, że ją zabiją pod koniec sezonu :(

Aha, chciałam jeszcze dodać, że mój ranking dobiegł końca, aczkolwiek radzę się wam wstrzymać z tym najlepszym zdjęciem Jasona przynajmniej do stycznia, bo wtedy dopiero ludzie sobie przypominają o tym forum :P

Dobra, kupiłam wczoraj prezenty prawie wszystkim ;D Zostały mi jeszcze moje siostry i mój chłopak. I tu mam poważny dylemat-chciałam pójść za radą Sandry i kupić mu tą kolejną głupią grę, ale zakładam, że wtedy zostanę 'odstawiona na boczny tor' :P Kompletnie nie rozumiem, jak można grać w to cały Boży dzień, ale dowiedziałam się, że "ja mam swoje seriale, więc nie mam prawa się go czepiać" :P Oprócz tej gry pozostaje mi jeszcze opcja kupienia mu koszulki z napisem "Książę z bajki", ale nie mam zielonego pojęcia, czy w ogóle kiedykolwiek ją założy. Jestem w kropce.

_Joy

Pomysl z koszulka super, ale chyba masz racje, ze w praktyce moze byc gorzej :/ pewnie wyladuje na dnie szafy :D a tak poza tym to musze jeszcze dodac, ze podziwiam Cie Kochana. Ja swoje zakupy swiateczne robie na ostatnia chwile :P dopiero choinke zamowilam :D nie mowiac juz o prezentach ;)

Z kolejnym rankingiem rzeczywiscie poczekajmy do stycznia, mi samej juz sie znudzily, wiec moze do stycznia mi przejdzie i znowu znajde w sobie inspiracje do glosowania :)

PS. Ogladal ktos Sylwester w NY? Taka fajna obsada :) zastanawiam sie czy nie wybrac sie do kina :)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Sandra, ja też z reguły kupuje wszystko na 2 dni przed, ale wtedy jest wszystko ponad 2 razy droższe i wszędzie pełno ludzi, więc w tym roku postanowiłam się zmobilizować i kupić wszystko wcześniej :P

Ja też już mam dosyć tych rankingów, nawet nie wiecie jak mi ulżyło, że skończyłam tamten. Od teraz nie będzie żadnego przymusowego wchodzenia na filmweb, 'bo trzeba podliczyć głosy' :D

Nie oglądałam, ale film powiada się fajnie pomimo jednej pomyłki, którą jest Zac Efron w obsadzie :P

_Joy

Oj tam, oj tam ;) dla jednego Zaca nie zrezygnuje z filmu :P z reszta traktuje go dosc neutralnie, ani mnie on ziebi ani grzeje ;)

Wlasnie siedze na iitv i probuje podjac meska decyzje co do wyboru kolejnego serialu i cos czuje, ze skonczy sie tak jak wczoraj - ostatecznie ogladne jakis film ;D Naprawde, wierzcie mi, nie moge sie zdecydowac :(

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Zacznij oglądać Supernatural :D Nie zrażaj się tym, że ma tyle sezonów-serial naprawdę świetny, przynajmniej jak dla mnie. Albo New Girl-chociaż to zdążysz zapewne nadrobić w 2 dni, jak nie 1.

_Joy

czemu w ogóle nikt się tu nie jara, że Blair będzie z Chuckiem o ile on przeżyje? ten ostatni odcinek super, w ogóle znowu kocham Gossip :D

w styczniu to chyba oszaleję z tymi serialami, bo chyba wszystkie jakie oglądam będą mieć wtedy nowe odcinki :D

co do prezentów to kupiłam na razie mojemu chłopakowi i są to spodnie w H&M w kolorze ciemnej wiśni ( nie mogłam się oprzeć :D )
oraz mojej przyjaciółce portfel w Parfois, w sumie można tam sporo fajnych rzeczy znaleźć na prezent i pakują za darmo w pudełko i torebkę:)

mam jak zwykle problem co kupić rodzicom i chyba w tym roku pójdę na łatwiznę i kupię im karty podarunkowe, tacie w empiku a mamie w jakiejś sieciówce..

mój chłopak chce kupić swojej mamie wejściówkę do SPA na jakiś masaż, czy coś, więc może taki pomysł Wam się spodoba, bo moim zdaniem jest świetny ;D

Kreciolka

Hehehe Kochana :) ja sie nie jaram z wiadomych przyczyn - nie trawie tego zwiazku :P ile razy mozna sie schodzic i rozchodzic, a po drodze sprzedawac za hotel i kochac sie na zaboj w dwoch roznych pannach? :P Nie kupuje juz Chair niestety :( a motyw z modleniem sie do figurki Matki Boskiej w kaplicy(zwiastun!) o zycie Chucka jest tak denny, ze przypomina mi Zbuntowanego Aniola :D Nie bede juz pisac o tym, ze kolejny raz zycie dziecka Blair jest tak istotne jak zeszloroczny snieg ;D Nie mowie, ze bylam fanka tego watku od poczatku, ale jak juz sie scenarzysci na niego zdecydowali to trzeba bylo to jakos racjonalnie i sensownie pociagnac, a nie robic z malucha jakiegos bekarta, ktorym nikt sie nie interesuje :/

Co do prezentow - uwazam karnet w SPA za swietne rozwiazanie :) i musze przyznac, ze sama rozwaze taka opcje :) albo zrobie sobie samej swiateczny prezent :P

sandra_crashdown

to że z tego serialu robi się telenowela (albo raczej już zrobiła) to jest fakt, ale dla mnie jest on znowu TOP TEN, pewnie ze względu na powrót Chucka na salony :D nie wiem, chyba nigdy nie przestanę go uwielbiać :D

irytuje mnie tylko, że Serena znowu coś czuje do Dana :/ chyba naprawdę nie mają już czego wymyślać z jej postacią.. niech już lepiej poczuje coś do Nate (chociaż on ostatnio mnie już nie wkurza :D)

nie zmienia to wszystko jednak faktu, że powinni skończyć Plotkarę na 5 sezonie, bo chyba nie ma sensu ciągnąć dalej tego serialu..

Kreciolka

A wszystko wskazuje na to, ze niestety beda. Aktorzy maja podpisane umowy na 6 sezonow, wiec pewnie zobaczymy przynajmniej 12 epizodow sezonu 6tego :/ Nie bede ciagnac tematu Chair, nic mnie juz w tej kwestii nie przekona :( Ale jesli mialabym wybierac miedzy Derena a Serenate to zdecydowanie wybieram Serenate ;)

GG zawsze byla moim TOP TEN i nic sie w tej kwestii nie zmienilo, smiem nawet stwierdzic, ze jak dadza mi moje uwielbiane DAIR to bedzie nawet No. ONE :):):):)

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

W sumie, to nie wiedziałam, że kiedykolwiek to powiem, ale miałam ochotę coś zniszczyć, jak Chuck i Blair znowu się zeszli :/ I ten cały wypadek? Nieco żałosne... Ale przynajmniej w końcu Charlie się przyznała i (miejmy nadzieję) nie zobaczymy jej już więcej.

DAWAĆ MI TU DAIR I TO W TRYBIE NATYCHMIASTOWYM! :P

P.S. Czy tylko ja miałam ochotę wrzeszczeć z rozpaczy, kiedy okazało się, że owy tajemniczy pokój wcale nie był przygotowany dla Dana i Blair? :P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

Oficjalnie nie oglądam już House'a, bo dowiedziałam się, że nie będzie w nim Olivii Wilde. A szkoda, bo oglądałam ten serial tylko ze względu na nią i Chase'a :(

_Joy

Kurcze jestem chyba jedyna osoba na tej planecie, ktora nigdy nie widziala nawet pol odcinka tego calego House'a ;D sama nawet nie wiem dlaczego, jakos tak sie nie zlozylo :P

Co do Ivy/Charlie. Producenci chyba cos mowili, ze aktorka, ktora ja gra dolaczyla do stalej obsady, wiec to raczej oznacza, ze do konca sezonu sie jej nie pozbedziemy :/ Zaczyna mnie to powaznie irytowac! Juz chyba dosc czasu antenowego zabrala w tym sezonie. Prawie kazdy odcinek byl jej poswiecony :/

Co do Dair - Kochana czytasz w moich myslach. Jak zniszcza ten watek to nie wiem co im zrobie.

Zaczelam ogladac Zycie na Fali. Adam Brody jest rewelacyjny! Ktos mi powie czy Seth i Summer bede na koncu razem? Mam do nadrobienia 4 sezony, a chcialabym juz wiedziec ;D

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

Naprawdę nie nigdy widziałaś House'a ? ;o Przeszłam mały szok :P

Nie, nie, proszę, tylko nie to! Nie mam ochoty oglądać więcej je słodkiej buźki :/

A ja i moje 90210 stoimy w miejscu :P Jakoś nie mogę się zebrać, żeby w końcu zobaczyć 3 odcinek.

użytkownik usunięty
_Joy

http://www.filmweb.pl/serial/Plotkara-2007-136269/discussion/Z%C5%81OTE+BARTY+20 11,1792203?page=2#post_6711143 title= jeśli jeszcze nie oddałyście głosu to zachęcam bo powstało nam kilka remisów ;)

wybaczcie spam !

Ja juz dawno zaglosowalam ;)

sandra_crashdown

Seth i Summer będą razem :D ale rozstaną się z 50 razy ;D kocham ich! a Seth dla mnie to jedna z najlepszych postaci ze wszystkich seriali jakie kiedykolwiek widziałam ;D

zazdroszczę Ci, że teraz to oglądasz po raz pierwszy :) chciałabym jeszcze raz to przeżyć hahah ;D

Kreciolka

Nie dziwie sie, ma duze szanse zostac i moja ulubiona postacia ;D nie podobal mi sie tylko ten caly watek z wybieraniem miedzy Summer i Anna, a raczej sposob w jaki to zostalo przedstawione! No, ale zrzucam to na garb tego, ze kilka lat temu widz nie byl jeszcze tak wymagajacy jesli chodzi o seriale i scenarzystom pewnie najzwyczajniej w swiecie wydawalo sie, ze to zabawne ;P wyobrazasz sobie, zeby ktos tak teraz dziewczyny potraktowal w GG, zaraz by sie na nich rzucili przedstawiiciele praw czlowieka i zjedli za uprzedmiotowywanie kobiet. Juz z tym jak zachowywal sie Chuck mieli zdaje sie duze problemy ;D

Dzisiaj bede ogladac odcinek 1x15 :) gdyby nie to, ze praca, a do tego przygotowania do Swiat to pewnie juz konczylabym pierwszy sezon ;D strasznie sie wciagnelam! a muzyczny motyw przewodni nuce sobie pod nosem od wczoraj ;P

A tak w ogole to Wesolych Swiat Dziewczeta :)

Ps. ogladalyscie nowe promo PLL? Jest zabojcze! Nawet jest Jason przez sekunde ;P

ocenił(a) serial na 7
sandra_crashdown

A ja nareszcie wciągnęłam się w 90210. Jestem akurat przy momencie, kiedy Ethan ma wypadek, bodajże w 1x14. Szczerze powiedziawszy, to na początku byłam absolutnie zauroczona tym całym Ty'em, ale teraz zostanie tatusiem, więc automatycznie już nie wchodzi w grę. Chociaż zapewne wszystko się jeszcze zmieni :P No i ten jego pseudo-wąsik... Facet wie jak zrazić do siebie kobiety :P

No i gra tam nasz drogi Tyler (tak, tak Sandra, Twój Tyler z TVD :P), ale jego postać jest jak dla mnie zupełnie nijaka. No i przystawia się do Naomi, a ta dziewczyna działa mi na nerwy :P Prócz tego uwielbiam jeszcze Dixona, Silver i babcię Tabithę, która jest po prostu powalająca :D

Nie widziałam jeszcze promo, ale zaraz zapewne zobaczę napiszę co sądzę :P

ocenił(a) serial na 7
_Joy

http://www.youtube.com/watch?v=_mflScxi7qY&feature=related

Tak jakoś mam słabość do tej piosenki :P

_Joy

Ja w 90210 też na początku najbardziej lubiłam Silver :D Potem przeszłam na uwielbianie Adrianny, potem Annie, następnie Naomi, a teraz jestem fanką Ivy, której w 1 sezonie nie ma :) Ogólnie lubię je wszystkie wyłączając Adriannę, której od 3 sezonu do teraz nie mogę przetrawić.

Z chłopaków najbardziej lubię Liama, jeżeli jeszcze się nie pojawił to za pewne stanie się to w najbliższych dla Ciebie odcinkach. Do teraz jest moją ulubioną męską postacią + Raj, który pojawi się w 3 sezonie i Charlie, który będzie grał epizodycznie przez chwilę również w 3 sezonie :D

Ogólnie to polecam 2 i 3 sezon, które moim zdaniem są dużo dużo lepsze od 1 i 4 :)

Kreciolka

Dla tych co nie widzieli jeszcze ;)

http://www.youtube.com/watch?v=GyxSjcJ4ZVQ

Aaaa i ze niby co? ze niby Tyler?<3 kurde! zaczne ogladac 90210 jak tylko skoncze O.C :) jestem juz po 1x20 i kocham Seth'a jeszcze bardziej! :) nie chce, zeby sie rozstawali z Summer :( ale domyslam sie, ze nie moga byc ze soba przez 4 serie :P a szkoda :(:(:(

Ale za to dziewczyny! 2 stycznia tuz tuz :D PLL z Jasonem na czele zbliza sie wielkimi krokami :) a razem z PLL reszta naszych ulubionych seriali ... jak ja tesknie za TVD! nie macie pojecia ... Seth stara sie jak moze, zeby mi zastapic milosc do Damona, ale same rozumiecie ... Co Damon to Damon :D:D:D

sandra_crashdown

Tyler występuje tylko epizodycznie w 1 sezonie, więc nie ma się co napalać haha ;D

A co do promo to mnie przeraża i nie mogę się doczekać nowych odcinków! :D

użytkownik usunięty
Kreciolka

Pragnę oficjalnie zaprosić na galę rozdania Złotych Bartów, w piątek (23 XII) o godzinie 20.00, na forum 'Plotkary' na filmwebie.

Żeby przybliżyć nieco koncepcję tej zabawy: o ustalonej godzinie będzie już założony osobny temat poświęcony tylko i wyłącznie na ogłoszenie wyników naszego głosowania. Poprowadzimy wirtualną galę, na której oczekujemy obecności każdego/każdej z was;) Będziemy podawać wyniki w każdej kategorii osobno, po kolei. Będziecie więc mieli okazję do skomentowania rezultatów, podzielenia się własnymi opiniami, wyjawienia, kto był waszym faworytem. Bardzo serdecznie zachęcam wszystkich do przybycia i aktywnego uczestnictwa, nikt Was nie skrzywdzi, będzie panowała przyjemna atmosfera, obiecuję;)
Jak na galę rozdania tak prestiżowych nagród przystało, obowiązują oczywiście stroje wieczorowe (od czego w końcu mamy avatary?).

Jeszcze raz bardzo zachęcam do wspólnej zabawy w piątek, mam nadzieję, że pojawi się przynajmniej część z Was. W razie jakichkolwiek wątpliwości, piszcie, odpowiadamy na wszystkie pytania.

Pozdrowienia, zespół LOC ;)

ocenił(a) serial na 7

Oczywiście postaram się 'wpaść' ;D

Dobra, zaczęłam oglądać 2 sezon i jestem na 5 odcinku. Sylwia, czy Ethana już w ogóle nie będzie w serialu? Bo zdążyłam już go polubić, chociaż strasznie mnie zdenerwował wątek S&amp;E jako pary. Przez to już w pierwszym sezonie wychodziło z tego serialu takie trochę 'każdy z każdym'.
No i wątek z Silver i tej jej całą psychozą-troszeczkę niedopracowany jak dla mnie. W jednym odcinku zachowuje się jak jakaś wariatka, a w drugim jest już całkowicie w porządku.
Matko, jak Naomi mnie irytuje :/ Świetna z niej 'przyjaciółka', skoro zrobiła Annie takie świństwo. Ok, rozumiem-czuła się zraniona. Ale potem było wielkie 'ja tego nie zrobiłam'.
Też lubię Liama. Szkoda mi tylko, że tak się marnuje przy Naomi (tak, nie trawię dziewczyny-cóż poradzić :P).
No i wydaje mi się, że ten cały Jasper coś knuje przeciw Annie.

P.S. Ostatnio zapomniałam wspomnieć, że Navid jest przesłodki :D

_Joy

Ethana nie będzie już w ogóle. Też go polubiłam pod koniec, więc potem trochę żałowałam, że już go nie ma :D
"Każdy z każdym" w 1 sezonie to nic :D Potem będzie jeszcze lepiej :D
Jasper to psychol, zobaczysz co odwali haha :D nie lubiłam go, bo był jakiś taki obleśny :D
Mi Navid dopiero zaczął się podobać w 4 sezonie, czyli teraz :D
A co do Naomi to niedługo ją polubisz :D Przynajmniej ja tak miałam :D