Panowie i panie o to nowy temat spoilerowy :)
No i poprosimy chyba na scenę pana Ridwana. Ten gość coś się już zbyt długo nie pokazuje, A byłby to dobry czas żeby wreszcie się uaktywnił i zaczął działać. Toby się przydało i Yigitowi bo czas żeby się otrząsnął.
A my możemy tylko czekać. Mam nadzieję ze dadzą 2 zapowiedź chociaż gdzieś w środku to myślę że oni te 3 odcinki puszczą bez zapowiedzi jako że napisali że to skrót 3 sezonu,
na razie to tylko wrzucają jakieś stare zdjęcia nawet bez podpisu. i trochę starych klipów. ale są miłe np nur ratowana z pożaru lub scena z porwania.. Lubię od czasu do czasu popatrzeć na te wybrane fragmenty bo pokazują i przybliżają ich miłość. Dlatego wierzę że serial dobrze się skończy.
wiesz zco ja wole zeby tego Ridwana nie było jak ma zabierać czas bo ani on ciekawy ani nic. Lepiej poswiecic czas na coś lepszego;p np. ujawnienie intryg
Ja to chce widzieć aytul w kaftanie bezpieczeństwa xD i do psychiatryka lub więzienia do tych co trafiła Nur i żeby z nią to samo zrobili co z Nur.
ciekawe jak to zrobią, ciekawe. Co zrobią z Aytul, Iclal, Nazan, Fikret... wszystkich do wiezienia i psychiatrykow nie odprawią
Ja też na to liczę.nie zasługuje on na nią nawet jakby dowiedział się o sprawkach swojej zony wobec Nasli i Elmas..
A tak z innej beczki temat..wiece że jedna 18 letnia amerykanka pozwala rodziców o to, że zamieścili bez jej zgodzi 500zdjęć z jej wizerunkiem kiedy była dzieckiem 11 letnim i nawet nie wiedziała że rodzice to robią..i w końcu ich pozwala do sądu o to..nieźle co :D
Oj oj ale przepowiednie co do końca serialu. Mamy takie marzenia a tam już nakręcili koniec i nic się nie zmieni.
Ja swoje marzenia napisałam parę postów wyżej.
A co do tych wiedzm i ich knowan to nie wierzę że nastąpi taki radykalny zwrot. Yiğit ani cioci ani matki swego dziecka nie pozwoli skrzywdzić . Ja chcę tylko żeby wiedział co one knuly i co zrobiły przdciw ich milisci i od tej pory jedną prawdą żeby była nur.
No chyba ze okaże się kto zlecił zabicie nur w więzieniu i wtedy to nie będzie oskarżenie prywatne.
A 2 zwiastuna to nie widać i nic nie słychać. Chyba czekamy do następnego czwartku
A ja wyczytałam na jakimś aşku ze Almeda siedziała na planie AV i Tolgahan byl wiecznie zestresowany i nie mógł dobrze grać scen z Amine .
Pamiętacie kiedyś widziałam takie zdjęcie Alnedy i dziwilysmy sie dlaczego hest na planie chociaż nie gra w tym serialu. A ona pilnowała Tolgahana . Ha ha
Mówiłam że pewnie go pilnuje. ALE żeby siedzieć całe dnie na planie i gapić się na sceny jego i Amine??
Dlatego myślę że będzie z nią nieszczęśliwy. Nie można tak się na stałe dać podporządkować 2 osobie.
A Bogusia pisała ze to "drugi seroal" i miała rację. Coś z boku się działo poza oczami fanów i to bagkasnusno trochę dla reklamy a myślę że Almeda nakręcala całą tę spiralę. Zawsze niby nic a coś wyciekły do prasy jak na naszym serialu zawsze skąds się znajdowali dziennikarze gdy Nur spotykała się z Keremem
Ja się dziwię ze nikt na ig nie pyta o ten zwiastun. Jakby wiedzieli że go nie będzie...(?)
Obyś miała rację. Zawsze nam coś by rozjaśnil. A tak trzeba czekać. A jeśli to faktycznie był zwiastun 3 sezonu a nie 57 odcinka to mamy z głowy i nie wiemy co tak naprawdę będzie w. 57 idcinku
Może chcą nas zaskoczyć i nie dadzą zwiastunu... jak tak, to trudno... już wytrzymamy to pare dni :)
To tylko 6 dni damy radę..wytrzymalysmy 3 miesiące to wytrzymamy kolejnych 6 dni..ja wolę z jednej str zwiastun bo bym się psychicznie do odcinka nastawiła.a tu suprise...dali coś w formie zwiastunu i się zastanawiaj czy to skrót jednego czy 3 odcinków...i ten finał..
Znalazłam przypadkiem vos takiego
http://www.imgrum.net/media/1160253716262332130_2187857344
Ciekawe co to?
Niby Nur w ciąży..załamany Yigit jak po wypadku merta i chyba wspólne dziecko Nur i Yigita
Ale to trochę mało możliwe żeby takie coś pokazali.
W tym podpisie to trochę tłumaczyła i my wychodzi ze lm miej ze jest bardzo wzruszony. Ale minę ma dziwna .
A może to jak się dowiedział po fakcie bo oba a biednym mieszkaniu jest
Tez być może. Kiedyś widzialysmy juz zdjęcie Nur w ciąży. Może to być zszywka dużo tego.
To zdjęcie wrzucone przez fanów arabskich ,to są ich marzenia
co do Nur i Yigita .Elza już wcześniej widziała Nur w ciązy-czy to jest to samo zdjęcie co wczesniej widziałaś?/a pózniej zniknęło/
Ja tez widziałam zdjęcie ślubne Nur i Yigita i tez zniknęło-teraz zastanawiam sie czy to nie był fotoshop.
Nie to nie było to samo zdjęcie. Tamto było inne a Nur była inaczej ubrana chyba.
Ja tez myślę że to fotoshopy są i radosna twórczość fanów. Zlepek różnych zdjęć i podpisy. Może się ktoś nabierze.
Teraz jest wrzucone zdjęcie Merta z maluchem i podpisane "braciszku baw się dobrze". I to juz prędzej jest jakieś zdjęcie może z kuzynem Merta z realu.
Ja tez gdzieś wyczytałam ze mert jednak umrze. Ale moim zdaniem to tez jakieś przewidywania. Bez pokrycia. Nie wierzę że ktoś z planu sprzedał info o treści tych 3 ostatnich odcinków. Ma być zaskoczenie i będzie. Takie rozwiązanie jakie przyjęli do 3 serii juz się nie zmieni. To tylko kilka dni.
Ale musze wam powiedzieć ze jtz się nie mogę doczekać. Wydaje mi się ze znów nas czymś zaskoczą. Oby to nie była równia pochyla ku nieszczęściu!
No ale co by nie było i tak się ciesze ze tylko 3 odcinki. Co by nie nagrali to da się znieść. A już bym nie dała rady znosić dalszego upokorzenia Nur przez całą serię odcinków gdyby wymyślili ich dużo więcej. I już bym nie chciała patrzeć na zwyciężające zło. I na bezradnego i nagle strasznie naiwnego Yiğita.
A tak myślę że może faktycznie Mert nie przeżyje to by uzasadniało wrzaski Iclal na Yiğita i jego rozpacz w basenie. Wtedy by cierpiał i po śmierci Merta ale też z powodu tego ze zabiła go jegj ukochana Nur.
Wydaje mi się, że jakby uśmiercili postać Merta to nie wykazywaliby nazwiska tego chłopca w obsadzie serialu i chyba nie byłoby go już na planie zdjęciowym.... (chyba że w internecie krążą stare zdjęcia zrobione przed przerwą wakacyjną)
Wszystko możliwe. Za nimi bardzo trudno trafić. Mert jest w obsadzie ale przecież może nadal leżeć w szpitalu w bardzo złym stanie. Ale wolałabym żeby przeżył. I żeby zaakceptował Nur i związek ojca z Nur. Jeszcze tylko 5 dni i będzie czwartek. I przynajmniej dowiemy się co w 57 odcinku będzie.
Chyba nie dam rady obejrzeć z wami. W domu będę pewnie ok 21. może ostatnie pół godziny mi się uda. ale z chęcią przeczytam forum i wasze odczucia oraz nastawie się psychicznie na oglądanie w piątek ( a wesoło pewnie nie będzie). Jestem strasznie ciekawa co takiego wymyśliły nasze drogie scenarzystki psychopatki i sadystki
Elza gdzie wyczytałaś ,że Mert umrze aż serce mnie zmroziło,
myslę że tyle złego się wydarzyło w tym serialu,nie zrobią nam tego,ja wierzę,że MERT bedzie zdrowy,Nur urodzi bliżniaki
i będą z Y SZCZĘŚLIWĄ RODZINĄ.
Ale zanim do tego dojdzie pewnie zaserwują nam jazdę bez trzymanki .... i akcja będzie się toczyć w przeciągu kilku miesięcy albo lat ...
Mój Google now od czasu do czasu wrzuca mi jakieś informacje bo wie co mnie interesuje. I był jakiś artykuł cxy blog i zdanie "yiğit po śmierci merta... ", ale ja tsk bardzo w to nie wierzę.
Nie chce wierzyć w informacje BZ temat 3 sezonu których nie było w zajawe. Nie dajmy się zwariować .
A Nicea obejrzysz dużo filmu. On się kończy po 23.00. Dużo reklam w środku.
Jak pamiętam to chyba 2 lub 3 razy przerywają ale to trwa długo.
Jest jak w naszym Polsacie lub TVN tylko chyba dłużej trwają. Dlatego zamiast 2h filmu ciągnie się do 23.00 a ostatnia raczej krótka reklama jest tuż przed zakończeniem i poten jest zapowiedź następnego odcinka.
Przynajmniej tak było.
Oglądaj oglądaj. W czasie reklam wymieniamy posty. Piszemy co rozumiemy albo co nas wkurza lub raduje. Im nas więcej tym fajniej się potem wymienić opiniami. A potem się okazuje ze po tłumaczeniu całkiem to inaczej wygląda ha ha.
https://www.instagram.com/p/BKOI-Z9DY9C/?hl=pl
Tsk wyglądała w 1 odcinku. Inny welon
Ona to z pierwszego odcinka.a reklamy to około25 min jedna leci..dłużej niż Polsat serwuje nam reklamy..a przeważnie kończy się o koło 23:15
Tylko kiedy ona zajdzie w ciążę i je urodzi chyba ze w ostatnim odcinkubi dadzą" 9 miesięcy później" i pokażą poród Nur itd
Ja to już nie nam pomysłu jak to się skończy. Fakt ze w ciągu 6 godzin można dużo pokazać ale znając ten serial i co się działo dotąd to nie wiem. Nie na drugiego zwiastuna i tak naprawdę to może ten już pokazany to wszystko z 3 odcinków. Tam było tak napisane i był też napis "wielki finał". Wiec chyba musimy poczekać i się okaże co wymyślili. Nadal wydaje się że będzie szczęśliwe zakończenie. Ale myślę że zanim będzie to jeszcze nas nieźle wkurza. Taki już jest ten serial ze nieprzewidywalne są sytuacje . Tak przecież było w tym zwiastunie ze nawet w najgorszych przypuszczeniach tego żadna z nas nie przewidziała.
Wiec czekamy na 3 kolejne czwartki a potem na tłumaczenie ros. I tyle.
Ja to się zastanawiam jak odkryją że to Fikret za wszystkim stoi i co z nią zrobią w ogóle. Bo w więzieniu jej nie ma bo by pewnie była z Nur. Do psychiatryka też wątpię. Wiec co? Uciekła? Dziwne trochę