PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Panowie i panie o to nowy temat spoilerowy :)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Oj to biedny bardzo jest. A ty z nim. Chore dziecko to duży kłopot.
Mam nadzieje ze mu szybko przejdzie. Trzymaj się

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Jak patrze na te ostatnie zdjęcia to jednak mi żal ze Tolgahan nie zrobił sobie na zakonczenue chociaż 1 zdjęcia sam z Amine . Takie serdeczne i "przytulone". Teraz np wrzucił "przytulone" zdjęcie z Nazan. Z tylu Cahit.
Ma też piękne zdjęcie z Mertem. A z Nur zawsze jakoś tak że albo ktoś obok albo ona z tyłu...
Patrzę na zdjęcie fatiha z iclal. Jest super. Przecież to na pamiątkę. Mógłby tak bardzo nie bać się Almedy.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

On pod pantoflem jej..boi się jej..przy okazji ja też chora

ocenił(a) serial na 9
maja9128

To podwójnie współczuję. Kurucie się. Musisz wyzdrowiec i uczyć się tureckiego. Przecież wkrótce musimy sobie tłumaczyć 57 odcinek na show tv.
Als bez żartów. Zdrowia życzę .

maja9128

Maja, to może ja się z Toba podzielę swoimi doświadczeniami. Tak będziesz miała przez rok z okładem. Moja córka zaczęła przedszkole w zeszłym roku i chodziła mega w kratkę, że ja osobiście rwałam sobie włosy z głowy gdy widziałam, że znowu się zaczyna. Standardem było, że szła do przedszkola w poniedziałek a w czwartek wieczorem zaczynała się choroba. Teraz chodzi od zeszłego tygodnia i już zalicza pierwsze przeziębienie a ja razem z nią. Niestety, przedszkole to siedlisko wszystkiego po kolei. Trzeba przetrwać. Trzymam kciuki.

ocenił(a) serial na 9
Anka_Skakanka_2

Dzięki.mój Kacper chory a ja razem z nim..ledwo co w zeszłym tygodniu wyzdrowiał po 2,5 tyg choroby..a teraz od nowa.mam nadzieję że szybko mu przejdzie :)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja tam trenuje turecki haha ale z tymi końcówkami ş,ç, itd to ciężko cokolwiek zrozumieć z reszta oni niezbyt wyraźnie mówią jak dla mnie szczególnie przy klotni

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Co taka cisza dzisiaj ?? Opalacie się ,grillujecie??

maja9128

Cóż za fajne zdjęcia pojawiły się na insta AV :)

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Nie w sukience ślubnej :o może to jej ślub będzie i te stoły..ale nie cieszę się na zapas..to może być podpucha

maja9128

Dokładnie, ale już gdzieś z tyłu głowy pojawiła się mała radość i nadzieja ;)

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Oni specjalnie tak robia :/ żeby ludziom nadzieję zrobić..mam nadzieję że tak będzie jak na zdjęciu..

maja9128

Wiem o tym :) i udaje im się, ludzie się na to łapią...

Julia_trololo

Ale piękne zdjęcie na AV jest, Tolgahan i Amine... Doczeklaymsy się w końcu och zdjęcia razem :) ładna para by byli, Amine jest naturalnie piękna!

ocenił(a) serial na 9
agisikaav

Mnie tu nie było parę godzin a tu się spełniły moje marzenia.!!!
TOLGAHAN OBEJMUJE AMINE!!
I nikogo obok nie ma dla złamania "cudownosci" tego obrazka.
Moja radość nie zna granic. Ha ha. Zaspokoili moją potrzebę zobaczenia ich razem. Mam nadzieje ze to zdjęcie nie jest z serialu.
Ale z nich śliczna para ...
A dziś jakoś cichutko na forum. Czekamy na 57 bölüm? Maju gratuluję nauki tureckiego. A te ş ç to po prostu nasze śliczne zdrobnienia. Czasem też zamiast r jest sz. Podoba mu się ten język. Zwłaszcza gdy to jest AV!

Elza49

A pod zdj komentarz Tolgahana, którym już się wszyscy zachwycają... i te nerwy, kiedy się nie rozumie o co chodzi :/

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Jaki komentarz po turecku nie pojmuje

Elza49

Jest już na insta AV

Julia_trololo

https://www.instagram.com/p/BKL9PmSB1it/

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Dzięki. Widziałam ten ale myślałam że jest już po ang. Po ang jest podziękowanie amine bardzo piękne . Dziękuje całej ekipie i Tolgahanowi za pomoc .
Ale fajnie ze sobie zrobili tyle zdjęć na zakończenie. Wszyscy świetnie wyglądają i s tacy uśmiechnięci. Ale nasza para wprost cudowna. Będzie nam brakować tego serialu jak się skończy.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Jest juz po angielsku. Super wpis Tolgahana
https://www.instagram.com/p/BKL0Na9gEF3/

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Amine i tolgahan powinni być para w realu tak ślicznie razem wyglądają :/ tolgahan gdzie ty masz oczy :/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Powiem że padam na twarz a jeszcze mnie rozłożyła grypa :/ ech masakra z chorobskami

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No właśnie gdzie??? ale przynajmniej na koniec objął Amine i pięknie odpowiedział na jej wzmiankę o nim. Tylko mu podziękowała ze ja wspierał a on o takich pięknych dniach i czasie spędzonym razem przez te 59 odcinków.
Ja myślę że ona mu się podoba. Bo niby dlaczego nie? Ale coś im razem nie wyszło . a szkoda.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Myślę że on mógł się Amine zauroczyc i może dlatego Almeda kopnela tolgahana xd..może wyczuła rywalke w niej widząc sceny jego z Amine...ale oboje pięknie napisali o czasie który spędzili razem kręcąc ten serial :D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Pięknie. Az się sama gęba śmieje jak się na to patrzy i czyta

Elza49

Ojjjj! Jak malutko! :D będzie mi ich brakowało :( już widzę siebie w ostatnich minutach ostatniego odc jak rycze xd to musi mieć szczęśliwe zakończenie!.... i szkoda, że między nimi coś nie pykło...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Wszyscy żałujemy. Może onu tez???
Teraz tak pięknie o sobie piszą. Ale nasz racje, będziemy ryczec...

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A Almeda pewnie rwie włosy z głowy po przeczytaniu tego :D..żeby go znowu z domu nie wyrzucila

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Były tańce. Widziałaś. Tolgahan wywijłał z Amine a tu chyba telefon ....
Pewnie Almeda nakazała "do domu wracaj natychmiast!"

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Z nudów przetłumaczylam to co tolgahan odpisał..

droga, po prostu trzeba zobaczyć łzy leje rolę jest to słowo . Ty mnie bardzo emocjonalna , duża część z was 59, pozostawił gdy patrzę wstecz , moim zdaniem zawsze przyjazny wesoła przezabawny dni gelicek podziękowania. Wiedziałem dobrze, że jestem z tobą dobrze w inżynierii. Według dać Bogu wszystkie serca

Trochę kiepsko z translate google ale może zrozumiecie

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Nie widziałam gdzie to jest ???

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Proszę link
https://www.instagram.com/p/BKMKVW1A4O8/?hl=tr

Oczywiście dopisek był mój.. takie gdybanie co to jesteśmy w tym najlpsze.
A ja wysłałam link do tłumaczenia tego co Tolgahan napisał . Kilka postów wstecz zaraz podrzucę ci znowu.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

https://www.instagram.com/p/BKL0Na9gEF3/
Proszę bardzo

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A tu masz jeszcze tłumaczenie.
https://www.instagram.com/p/BKMOa3cAHvL/?hl=tr.
Wyobraźcie dobie ze teraz pod koniec serialu Google zaczął mi tłumaczyć napisy pod zdjęciami!!! Jestem w szoku

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Oto co mi przetłumaczył.
"Moja droga. Ja grałem te rolę z przyjemnością i twoje słowa mnie podekscytowany aż do łez. 59 episodow z tobą ... nie poddawaj się. Gdy wróciłem do ciebie zawsze widziałem twoja wesoła twarz i było dużo śmiechu. I za to wszystko ci dziękuję. Jak dobrze ze cie spotkałem jak dobrze jest ze pracowaliśmy razem. Bóg niech zawsze będzie w naszych sercach. Dobranoc kochanie. Dobranoc wszystkim."

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Widziałam właśnie;)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Tolgahan pewnie SMS z Almeda xD zamiast tańczyć

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No właśnie . Stąd mój tekst pod zdjęciem
Pewnie przeczytała co napisał amine i się wkurzyła.
No ale przyznaj. Napisał b ładnie.

No i nasze tłumaczenia przez Google niewiele się różnią okazuje sie. Trochę wiemy już co może być napisane i resztę sobie dospiewamy.

A jak die czujesz? Trochę przeszło?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Mnie rozłożyło.grypa.mały trochę kaszle i smarka zakatarzony.a mnie wszystko boli mięśnie, głowa..
To prawda bardzo ładnie napisał do niej i tekst "droga" mógł dodać "moja droga" brzmiało by lepiej

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Tak nazwał Amine ??"kochanie? "Hmm tłumacz Google w cały świat tlumaczy

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Napisałam dwa moje posty wstecz to tłumaczenie Google. Tam jest ""moja dtoga".
Tam jest też "kochanie".
Sama byłam w szoku jak to czytałam.
A nasze koleżanki śpią albo korzystają z resztek lata nikt nic nie pisze. Tylko my

Elza49

Ja nie śpię,ale byłam zajeta, mam duże zaległości w pracy ,w domu,sprawdzam posty i zdjęcia i jestem w szoku,Twoje marzenie Elza się spełnilo-mam na myśli zdjęcia Tolgahana i Amine-piekne a ich wpisy jeszcze piękniejsze-łezka mi poleciała.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Mnie też. Jaka szkoda ze nie zaiskrzyło między nimi. Naprawdę świetnie razem wyglądają.

Mogliby jeszcze coś razem zagrać. Amine zrobiła się bardzo dobrą aktorka. A Tolgahan dobrym aktorem jest. Niektóre ujęcia z nim to naprawdę super sceny. Fajny był ten serial niezależnie od zakończenia jakie nam przygotowali. Niedługo będzie tylko wspomnieniem.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

na polskie odcinki trzeba bedzie poczekac dluuugo

ocenił(a) serial na 9
maja9128

ach pieknie sie na tych dwoje patrzylo jak grali,smutek,gniew,radosc, i piekna milosc.a ja sadze ze zaiskrzylo,tylko ze na drodze stoi almeda

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ale wiesz ze te pocięte i krótkie polskie odc online zupełnie zmieniają urok tego serialu. Może chociaż przestaną uciąć sceny

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Wątpię..akurat dzisiaj znalazłam fragment odcinka z serialu "miłość na wynajem" którego w tv ani tureckiej nie pokazali ani w tv puls nie pokaza. nie pokazali bo zbyt erotyczny był.więc myślę i tu się nie zmieni

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Myślisz ze w AV mogą być TAKIE sceny??
Ja szczerze wątpię. Na to jednak Tolgahan nie pójdzie myślę że to co dotąd widziałysmy to szczyt erotyzmu. He he
Ale ja myślę o zwykłym ucinaniu które dotychczas robi tvp2

Będzie nam brak AV mimo wszystko. Juz to wiem.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Myślę że mogli nakręcić ale usunęli..