Panowie i panie o to nowy temat spoilerowy :)
Oj to biedny bardzo jest. A ty z nim. Chore dziecko to duży kłopot.
Mam nadzieje ze mu szybko przejdzie. Trzymaj się
Jak patrze na te ostatnie zdjęcia to jednak mi żal ze Tolgahan nie zrobił sobie na zakonczenue chociaż 1 zdjęcia sam z Amine . Takie serdeczne i "przytulone". Teraz np wrzucił "przytulone" zdjęcie z Nazan. Z tylu Cahit.
Ma też piękne zdjęcie z Mertem. A z Nur zawsze jakoś tak że albo ktoś obok albo ona z tyłu...
Patrzę na zdjęcie fatiha z iclal. Jest super. Przecież to na pamiątkę. Mógłby tak bardzo nie bać się Almedy.
To podwójnie współczuję. Kurucie się. Musisz wyzdrowiec i uczyć się tureckiego. Przecież wkrótce musimy sobie tłumaczyć 57 odcinek na show tv.
Als bez żartów. Zdrowia życzę .
Maja, to może ja się z Toba podzielę swoimi doświadczeniami. Tak będziesz miała przez rok z okładem. Moja córka zaczęła przedszkole w zeszłym roku i chodziła mega w kratkę, że ja osobiście rwałam sobie włosy z głowy gdy widziałam, że znowu się zaczyna. Standardem było, że szła do przedszkola w poniedziałek a w czwartek wieczorem zaczynała się choroba. Teraz chodzi od zeszłego tygodnia i już zalicza pierwsze przeziębienie a ja razem z nią. Niestety, przedszkole to siedlisko wszystkiego po kolei. Trzeba przetrwać. Trzymam kciuki.
Dzięki.mój Kacper chory a ja razem z nim..ledwo co w zeszłym tygodniu wyzdrowiał po 2,5 tyg choroby..a teraz od nowa.mam nadzieję że szybko mu przejdzie :)
Ja tam trenuje turecki haha ale z tymi końcówkami ş,ç, itd to ciężko cokolwiek zrozumieć z reszta oni niezbyt wyraźnie mówią jak dla mnie szczególnie przy klotni
Nie w sukience ślubnej :o może to jej ślub będzie i te stoły..ale nie cieszę się na zapas..to może być podpucha
Oni specjalnie tak robia :/ żeby ludziom nadzieję zrobić..mam nadzieję że tak będzie jak na zdjęciu..
Ale piękne zdjęcie na AV jest, Tolgahan i Amine... Doczeklaymsy się w końcu och zdjęcia razem :) ładna para by byli, Amine jest naturalnie piękna!
Mnie tu nie było parę godzin a tu się spełniły moje marzenia.!!!
TOLGAHAN OBEJMUJE AMINE!!
I nikogo obok nie ma dla złamania "cudownosci" tego obrazka.
Moja radość nie zna granic. Ha ha. Zaspokoili moją potrzebę zobaczenia ich razem. Mam nadzieje ze to zdjęcie nie jest z serialu.
Ale z nich śliczna para ...
A dziś jakoś cichutko na forum. Czekamy na 57 bölüm? Maju gratuluję nauki tureckiego. A te ş ç to po prostu nasze śliczne zdrobnienia. Czasem też zamiast r jest sz. Podoba mu się ten język. Zwłaszcza gdy to jest AV!
A pod zdj komentarz Tolgahana, którym już się wszyscy zachwycają... i te nerwy, kiedy się nie rozumie o co chodzi :/
Dzięki. Widziałam ten ale myślałam że jest już po ang. Po ang jest podziękowanie amine bardzo piękne . Dziękuje całej ekipie i Tolgahanowi za pomoc .
Ale fajnie ze sobie zrobili tyle zdjęć na zakończenie. Wszyscy świetnie wyglądają i s tacy uśmiechnięci. Ale nasza para wprost cudowna. Będzie nam brakować tego serialu jak się skończy.
Jest juz po angielsku. Super wpis Tolgahana
https://www.instagram.com/p/BKL0Na9gEF3/
Amine i tolgahan powinni być para w realu tak ślicznie razem wyglądają :/ tolgahan gdzie ty masz oczy :/
Powiem że padam na twarz a jeszcze mnie rozłożyła grypa :/ ech masakra z chorobskami
No właśnie gdzie??? ale przynajmniej na koniec objął Amine i pięknie odpowiedział na jej wzmiankę o nim. Tylko mu podziękowała ze ja wspierał a on o takich pięknych dniach i czasie spędzonym razem przez te 59 odcinków.
Ja myślę że ona mu się podoba. Bo niby dlaczego nie? Ale coś im razem nie wyszło . a szkoda.
Myślę że on mógł się Amine zauroczyc i może dlatego Almeda kopnela tolgahana xd..może wyczuła rywalke w niej widząc sceny jego z Amine...ale oboje pięknie napisali o czasie który spędzili razem kręcąc ten serial :D
Ojjjj! Jak malutko! :D będzie mi ich brakowało :( już widzę siebie w ostatnich minutach ostatniego odc jak rycze xd to musi mieć szczęśliwe zakończenie!.... i szkoda, że między nimi coś nie pykło...
Wszyscy żałujemy. Może onu tez???
Teraz tak pięknie o sobie piszą. Ale nasz racje, będziemy ryczec...
A Almeda pewnie rwie włosy z głowy po przeczytaniu tego :D..żeby go znowu z domu nie wyrzucila
Były tańce. Widziałaś. Tolgahan wywijłał z Amine a tu chyba telefon ....
Pewnie Almeda nakazała "do domu wracaj natychmiast!"
Z nudów przetłumaczylam to co tolgahan odpisał..
droga, po prostu trzeba zobaczyć łzy leje rolę jest to słowo . Ty mnie bardzo emocjonalna , duża część z was 59, pozostawił gdy patrzę wstecz , moim zdaniem zawsze przyjazny wesoła przezabawny dni gelicek podziękowania. Wiedziałem dobrze, że jestem z tobą dobrze w inżynierii. Według dać Bogu wszystkie serca
Trochę kiepsko z translate google ale może zrozumiecie
Proszę link
https://www.instagram.com/p/BKMKVW1A4O8/?hl=tr
Oczywiście dopisek był mój.. takie gdybanie co to jesteśmy w tym najlpsze.
A ja wysłałam link do tłumaczenia tego co Tolgahan napisał . Kilka postów wstecz zaraz podrzucę ci znowu.
A tu masz jeszcze tłumaczenie.
https://www.instagram.com/p/BKMOa3cAHvL/?hl=tr.
Wyobraźcie dobie ze teraz pod koniec serialu Google zaczął mi tłumaczyć napisy pod zdjęciami!!! Jestem w szoku
Oto co mi przetłumaczył.
"Moja droga. Ja grałem te rolę z przyjemnością i twoje słowa mnie podekscytowany aż do łez. 59 episodow z tobą ... nie poddawaj się. Gdy wróciłem do ciebie zawsze widziałem twoja wesoła twarz i było dużo śmiechu. I za to wszystko ci dziękuję. Jak dobrze ze cie spotkałem jak dobrze jest ze pracowaliśmy razem. Bóg niech zawsze będzie w naszych sercach. Dobranoc kochanie. Dobranoc wszystkim."
No właśnie . Stąd mój tekst pod zdjęciem
Pewnie przeczytała co napisał amine i się wkurzyła.
No ale przyznaj. Napisał b ładnie.
No i nasze tłumaczenia przez Google niewiele się różnią okazuje sie. Trochę wiemy już co może być napisane i resztę sobie dospiewamy.
A jak die czujesz? Trochę przeszło?
Mnie rozłożyło.grypa.mały trochę kaszle i smarka zakatarzony.a mnie wszystko boli mięśnie, głowa..
To prawda bardzo ładnie napisał do niej i tekst "droga" mógł dodać "moja droga" brzmiało by lepiej
Napisałam dwa moje posty wstecz to tłumaczenie Google. Tam jest ""moja dtoga".
Tam jest też "kochanie".
Sama byłam w szoku jak to czytałam.
A nasze koleżanki śpią albo korzystają z resztek lata nikt nic nie pisze. Tylko my
Ja nie śpię,ale byłam zajeta, mam duże zaległości w pracy ,w domu,sprawdzam posty i zdjęcia i jestem w szoku,Twoje marzenie Elza się spełnilo-mam na myśli zdjęcia Tolgahana i Amine-piekne a ich wpisy jeszcze piękniejsze-łezka mi poleciała.
Mnie też. Jaka szkoda ze nie zaiskrzyło między nimi. Naprawdę świetnie razem wyglądają.
Mogliby jeszcze coś razem zagrać. Amine zrobiła się bardzo dobrą aktorka. A Tolgahan dobrym aktorem jest. Niektóre ujęcia z nim to naprawdę super sceny. Fajny był ten serial niezależnie od zakończenia jakie nam przygotowali. Niedługo będzie tylko wspomnieniem.
ach pieknie sie na tych dwoje patrzylo jak grali,smutek,gniew,radosc, i piekna milosc.a ja sadze ze zaiskrzylo,tylko ze na drodze stoi almeda
Ale wiesz ze te pocięte i krótkie polskie odc online zupełnie zmieniają urok tego serialu. Może chociaż przestaną uciąć sceny
Wątpię..akurat dzisiaj znalazłam fragment odcinka z serialu "miłość na wynajem" którego w tv ani tureckiej nie pokazali ani w tv puls nie pokaza. nie pokazali bo zbyt erotyczny był.więc myślę i tu się nie zmieni
Myślisz ze w AV mogą być TAKIE sceny??
Ja szczerze wątpię. Na to jednak Tolgahan nie pójdzie myślę że to co dotąd widziałysmy to szczyt erotyzmu. He he
Ale ja myślę o zwykłym ucinaniu które dotychczas robi tvp2
Będzie nam brak AV mimo wszystko. Juz to wiem.