Panowie i panie o to nowy temat spoilerowy :)
Oj bardzo miło..a tolgahan mógłby zęby sobie zrobić :) bo uśmiech ma brzydki :x
Ona ma na imię Almeda..haha ona to i cycki i usta i policzki ma zrobione botoxem
Gdzie wy te hejty widzicie o almedzie i zębach tolgahana?
Ja nam chyba zaćmienie bo od dawna nie widzę żadnych wrzutek na temat almedy.
A jak zobaczyłam że jest ten filmik to pomyślałam 2 fragman.. i że yiğit wita nur po wyjściu z więzienia. Ale miałam błysk marzenia co??
A tu "tylko" pożegnanie i faktycznie milo ale wciąż nam niedosyt . Ale może zobaczę coś miłego w 3 sezonie.
Jeszcze nie. Mam teraz gości do 19 września i jeżdżę po Polsce nie nam czasu niestety. Ale nadrobienia wszystko bo będę miała po 19 mnóstwo czasu. Tak sobie zorganizowała życie ze teraz i nowe i stare seriale pooglądać.
Pewnie tak. Teraz tknelam Siłę ale tylko 4 odc bo nie mam czasu. Nie wiem czy oglądasz jest na pulsie.
Ale najpierw chce AV skończyć. Jestem ba ten serial wyjątkowo nastawiona. W inne się nie wkręcam i nie angażują mnie emocjonalnie. Teraz bym chciała trochę amerykańskichy produkcji pooglądać po ang bo musze sobie żywy język przypomnieć.
A czy to nie było kręcone przed przerwą wakacyjną, bo ta bluzka Aminę bardzo podobna do tej, w którą była ubrana jak potrąciła Merta w serialu .....
Chyba nie. Wtedy miała taką niebieska koszule. Jak ja prowadzili policjanci to była w jedno barwnej koszuli a tu ma kolorowa .
https://www.instagram.com/p/BKeETAKg71D/?hl=pl
Szkoda ze przestali kręcić jak usiedli przy tym torcie
Aaa a ja myślałam że to jakieś opinie. Generalnie zachwycają się jego uśmiechem ale ja jak zawsze wole chmurnego Yigita ,zresztą oni oboje chyba lepiej wyglądają jak są tacy zasmucdni swoją sytuacja. Taka radość jak w Adana to trochę wygląda sztucznie. Może dlatego że jak są poważni to rozmawiają o problemach i wiemy o co chodzi. A te sceny pozytywne to są tylko obrazki. Jakby nie potrafili włożyć om w usta fajnych tekstów. Mało jest fajnych scenw których o czymś rozmawiają i się śmieją. Np ta scena po faulu İclal na nur albo jak yiğit powiedział ze pojadą do Adana razrm albo w hotrlh lub w jego biurze po "molo". Teraz jak sobie różne sceny przypominam to jakoś tak mi to wychodzi . Może być ze teraz tak widzę po czasie .
No ja też wolę chmurnego Yigita niż wesołego chociaż pamiętam że początki w domu z Nur jak wyprowadził się to piękne były uśmiechnięty że jest w końcu z Nur aż drugiej akcja z mertem i ciąża iclal z in vitro psuje ta radość i miłość..
Zgoda, ja też mam takie wrażenia. Yiğit w tym ich domu był wesoły i szczęśliwy ale nie "wesołkowaty". Też w tym hotelu jak puszczał oczko do Nur i w biurze gdy go odwiedzała po tej "kursokonfersncji". Ja jednak zawsze wspominam Yigita z 1 serii. Nawet jak brał z Nur ślub i był szczęśliwy i wesoły to wyglądał bardziej naturalnie . Był radosny ale to był ten yiğit, który spowodował, że wkręciłam się w serial. Spodobał mi się ten skomplikowany mroczny facet z piękną prezencja, z przeszłością , która wyziersla z jego trochę zmęczonych oczu i nieprznikniona twarzą na wymuszonych przez İclal imprezach. On nawet głos miał zmęczony gdy z nią rozmawiał. A potem z Nur nabiera jakiegoś blasku. Po prostu Tolgahan grał tu świetnie!
Jego image popsuł ten nastroszony loczek nad czólkiem. I tak mi się juz z tym loczkiem kojarzy wesołkowatość z Fikret i mała wrażliwość na smutek i kłopoty Nur ze zdrowiem. Może to dlatego wolę chmurnego Yigita.
Yigit lepiej wyglądał z 1 serii jak zaczął mu czub rosnąć to i głupota mu się włączyła..
I przestał się Nur przejmować..dopiero go ruszyło kiedy ona wyszła za tego psychola..wgl to jakoś obawiam się tego pierwszego odcinka 3 sezonu..i martwi mnie to że nie ma drugiego fragmentu
I prawdopodobnie nie będzie , może przy następnych odcinkach dadzą ale to też nie jest pewne .Piszesz że obawiasz się 1 odcinka 3 sezonu i wiesz mi , że nie tylko ty . Piszecie dużo o Y i jego postawie z 1 sezonu . Myślę że podobał się wszystkim ,doskonale wyglądał i te jego smutne często oczy przyciągały uwagę . Ale w moim odczuciu był wówczas człowiekiem silnym , władczym , nie liczył się ze zdaniem innych , /widać to było w pracy jak traktował C / , miał wysokie mniemanie o sobie /fakt sam na to zapracował / i to spowodowało że był jednocześnie /egoistą /. Poznanie N przewróciło ten jego ułożony świat ale tylko częściowo .Owszem przestał się mścić ,złagodniał ale jego ego zostało .Nie doceniał N , wdał się w to udawanie /szczęścia / czasami za bardzo . A gdy ona miała dość takiego życia zaczęły się schody .Nie była bez winy to się zgadza .Ale on dość łatwo zamrażał sobie serce , spędzał znacznie więcej czasu z I ignorując N . Nie wiem czy tak zachowuje się kochający mężczyzna . Kochał ją a jednocześnie oddalał się .Oddalił się także od M czego nie potrafię zrozumieć , jak I bardzo udawała matkę odpuścił .A to co działo się z nim w 2 serii i to co dzieje się teraz to już nie wiem jak to skomentować . Scenarzystki postarały się o to żeby stał się tym drugim czyli /tchórzem / lepiej uciec od problemów , nie widzieć że N potrzebuje pomocy ,skoro można miło spędzić czas z F .Ciekawa jestem gdzie go to zaprowadzi i ile ucierpi przez to N .
Pięknie to podsumowałas. Właśnie zwyciężył w nim tchórz, który uciekł od wszelkich problemów. Zostawił Nur samej sobie, zostawił Metta fałszywej miłości İclal. Sam bawił się dobrze pusząc się przed Fikret swoim bogactwem i sukcesem. Czas zaczął spędzać z nią bo nie wymagało to od niego żadnego wysiłku. Odsunął się też właściwie id İclal czego nie robił gdy był z Nur. Ten facet nie może się nam podobać. Niestety nie nam też złudzeń ze bardzo poprawi się to s 3 sezonie . Na peeno zostanie jego image bo bujna grzywa nadal "zdobi" jego głowę. Musiałby przejść ogromną metamorfozę by znów się nam spodobać. Zobaczymy. Ale jak każdy kto czeka na ten 1 odcinek 3 sezonu pozostaje s pewnym niepokoju. Może to dobrze bo lepiej się zaskoczyć niż rozczarować.
Wszystko zależy jak ułożony jest dalej scenariusz ,ale też nie spodziewam się wiele , zwłaszcza po Y . Pewnie będzie brnął dalej w ślepy zaułek /rozpaczy / . Ja powiem ci , że zaczynam się uodparniać na dalszy ciąg niezależnie jak się skończy . Z jednej strony chciała bym , żeby niestety zapłacił za swój egoizm i ślepotę . Czy tę karę wymierzy mu N , kiedyś powiedziała , że da mu nauczkę . Trudno powiedzieć .
To tak jak ja. Juz kiedyś pisałam zw pokazali nam takie okropnosci ze bez względu na to co jeszcze pokażą ja to przyjmę ze stoickim spokojem.
Ale tak mówię a nie wiem czy jak zacznę oglądać to przy tym wytrwać. Jednak powinien yiğit w jakiś sposób "odpokutowac " za swoje postępowanie wobec Nur. Zwłaszcza że faktycznie zapetlil się w swoim odgrywaniu szczęścia z İclal i wtedy bez powodu ranił Nur a potem wybrał egoistyczne "mile" spotkania z Fikret i wtedy chyba najbardziej nie mogłam nu wybaczyć opuszczenia Nur. Wbrew temu co mówił ze jest dla niego najważniejsza to ranił ja najbardziej bo opuścił ja bez powodu (nie było już wymówki jak w przypadku İclal).
A z drugiej strony chciałabym żeby byli razem. Pasują do siebie i są taka fajna para gdy są razem
Wszystko się zgadza ,N zasługuje by być szczęśliwą i nie wiem czy potrafiła by związać się z kimś innym .Pokochała Y pierwszą miłością , poświęciła dla tego uczucia wszystko ,znosiła upokorzenia bo nie potrafiła z niej zrezygnować .. Ale niestety Y /podzielił /trochę swoje uczucia i tak jak piszesz musiał by się całkowicie zmienić i jednoznacznie się określić . Może wydarzy się coś co tą zmianę spowoduje . Jak poczuje bliskość N ,jej czułość zapomni o wszystkim . Oby nasze sp też tego chciały .Póki co na zimne dmucham i nie nastawiam się bo nie chcę się zawieść.
Ja tez. Jak pisałam wole się mile zaskoczyć niż ewidentnie rozczarować.
Serial skończony nakręcony i finish. Co zrobili to obejrzymy. Gdzieś z tyłu głowy nam nadzieje na dobry finał ale jej nie rozbudzam. Nawet te zdjęcia niby z planu wcale mnie nie przekonuja. Tak mieszają stare i nowe na ig tyle fotoshopow tam jest że nie trafi za nimi co prawda a co fałsz.
Poczekamy . Do czwartku juz tylko tylko... A po 1 odcinku 3 sezonu coś się pewnie wyjaśni albo jeszcze bardziej zagmatwa. Nie wiadomo czego dotyczył ten fragman bo jeśli tylko 57 odc to czegoś się dowiemy. Ale jeśli wszystkich trzech to klapa. Może się właśnie skończyć śmiercią Nur i nie doczekamy się niczego o czym marzymy. Trochę mnie tylko uspokaja ta ich radość w realu po zakończeniu serialu ..
Ale w sumie nic nie wiadomo. Poza tym może ze na peeno będzie horror.
Nie dopuszczam nawet takiej myśli ,Nur nie umrze,mogę sobie nawet wyobrazić slub Y i I ,rowniez że mogą wyjechać,ale nie śmierć Nur.
Bogusia ma racje Nur nie zwiąże się z kimś innym nawet z Fatihem,który pomoże jej wyjść z więzienia,może nawet pomoże jej /jeśli ją kocha/odzyskac Y.
A to pytanie fatiha czy yiğit sobie odpuścił i zrezygnował z Nur, to może mieć 2 podłoża. Po 1 może chce zająć się Nur i zdobyć ja dla siebie (pamiętacie ta ich rozmowę po wypadku hel gdy fatih powiedział ze zawsze zwycięża), po 2 müze chce zmobilizować yiğit do walki o Nur. Ja chcę żeby to był ten 2 przypadek.
Ja tez chce żeby Nur przeżyła ten zamach na jej życie. Absolutnie tak. Ja tylko czytam różne teksty w tureckich blogach i gazetach i tam piszą "Nur umrse". Dlatego ten wyżej opisany pomysł ze będzie próba znalezienia mordercy przez upozorowanie śmierci Nur. Wtedy te informacje miałyby sens.
Ale za 3 dni będzie juz coś wiadomo .
ja nie czytałam tych tekstów,może taka plotka przeszła do prasy chcą sprawdzic reakcje fanów,ale jeśli miałaby umrzec
to serial miałby spełnić funkcję grożby dla nas?
Doniesienia medialne i cały ten szum który widzimy od ponad tygodnia ma rozbudzić ciekawość oglądania dalszych odcinków. . Może to nie mieć nic wspólnego z tym co będzie , mogą to być tylko domysły ,a może chcą zmylić widzów .Ale analizując na chłodno możliwości może być kilka .Oczywiście scenariusza nikt nie przewidzi, ale niestety może zakończyć się śmiercią N ,może być tak jak pisała Mija /ślub Y z I i wyjazd /, ślubu N z F też bym nie wykluczała . Nur ma takie ogromne poczucie winy wobec M , że może chcieć się odsunąć jak zrobiła to z K . Nie wiadomo też czy M przeżyje bo to będzie myślę najważniejsze . Więc same widzicie , że żadnej z tych wersji wykluczyć nie można .Same czarne scenariusze napisałam , ale może jednak jednak dadzą jakąś nadzieję / może podsłuch ,może wyjdą sprawki winnych i przy całym tym horrorze wszystko skończy się dobrze , kto wie .Oby.
Dlaczego dla nas? Raczej dla osób które chcą zakłócić życie rodzinne w Turcji. Ha ha. Nie wierzę w to. Anu w tskue zakończenie. Nur przeżyje nawet jeśli będzie udawać martwa dla potrzeb śledztwa. Yiğit i Nur będą w końcu razem. To im się nalezy po tym co oboje wycierpieli.Tak jak razem świętują z fanami zakończenie serialu. Te filmiki są króciutkie ale miłe. Wszędzie są razem i razem spotykają się z publicznością
A teraz w realu będą razem zasiadać w jury wyborów Miss Turcji 2016. !!
Niechby jeszcze coś razem zagrali!
no wlasnie fajnie by bylo jakby jeszcze gdzies zagrali wgl to Gunaydin wszystkim :)
Fajnie by było oczywiście. Tolgahan zachowuje się jak gwiazda nie uważacie? Amine tak trochę jakny w jego cieniu tak jak w filmie wszyscy (Cahit i Nur) byli w cieniu Yiğita.
No ale ważne ze z fanami i po serialu są razem a nie ma İclal ani Aytül .tylko Fâtih z nimi. Ma rację Bogusia ze ten szum wokół serialu to dla podsycenia ciekawości.
Co by nie mówić T ma już dość duże doświadczenie w swoim fachu i to on był w serialu główną gwiazdą . Co prawda rola którą grał może nie przysporzyła mu poklasku ale to w końcu tylko rola . Myślę , że Amine zyskała najwięcej i to także zawdzięcza w dużej mierze jemu . Jest rozpoznawalna , kochana przez fanów i uważam , że jak na tak młodą osobę , nie aktorkę , powinna być z siebie dumna . A że oboje stworzyli piękną medialnie parę będą teraz na fali . I oby tych sukcesów mieli wiele , może pokuszą się producenci i napiszą dla nich coś jeszcze , bo na prawdę patrzy się na nich z przyjemnością .Piszesz , że będą brać udział w wyborach miss trochę martwi mnie gust T czy potrafi dobrze wybrać . Oczywiście to żart ale z podtekstem .
Ha ha. Süper .
A Amine faktycznie zasługuje na wielkie uznanie. I molo ze Tolgahan ja ze doba wszędzie pokazuje. Miała rację dziękując mu za wsparcie. Rzeczywiście jeśli hej pomagał to robi to dalej. BEZINTERESOWNIE?
On jest gwiazdą ale w tym wypadku jej obecność uważam jest jak najbardziej na miejscu . Stworzyli parę więc pokazywanie się razem daje dodatkowy prestiż , on bez niej niestety tak jak w serialu być nie może .Sukces osiągnęli w równej mierze . A co do reszty trzymajmy kciuki może jednak .
Skąd jest to zdjęcie? Nie pamiętam
https://www.instagram.com/p/BKhq34cAOdo/?hl=pl
Myślę że to Photoshop..nie pamiętam sceny takiej..z reszta można policzyć na palcach jednej ręki ile było sytuacji że Nur budzi się w ramionach Yigita..chyba że to fotka kiedy oni zamieszkali razem w tym domu zanim Yigit dowiedział się o ciąży iclal
No właśnie zupełnie nie pamiętam takiej sytuacji. Chyba jednak fotoshop. Może tu zamiast nur byka iclal
Może masz rację. To może być wtedy gdy do drzwi zadzwoniła iclal z wiadomością o ciąży
Myslę,że to photoshop tło jest inne za Tolgahanem i inne za Nur
Cieszę się,że będą razem w jury,ja widziałam na instagramie że Togahan ale nie wyczytałam,ze również Amine.Ona swoją skromnością ,pracowitością i talentem zasługuje na uznanie.
Fajnie ,ze razem zagrali,gdzieś czytałam ,że postać Nur miala zagrac inna aktorka notabene była dziewczyna Tolgahan,ale on się nie zgodził.
No to nowinka. Nie wiedziałam że Tolgahan nie chciał z kimś grać z kim kiedyś był. Ciekawe . ..
A z tym yury to był najpierw wybrany Tolgahan. Wtedy wyczytałam ze ludzie pisali żeby też Amine była i potem jest to zdjęcie Amine z jakiejś reklamy i podpisane ze będzie w yury. Super. Sa oboje na oficjalnej stronie miss Turcji 2016.
Ja to się ciesze ze oni gdzieś nadal razem są. Nie wiem tylko czy też się cieszy Almeda... No ale Tolgahan musi sobie z tym poradzić. Chce jak najwiecej wspólnych zdjęć Tolgahana i Amine. Ślicznie razem wyglądają.
Dzięki,super i brawa dla fanów Amine,magazyn turecki
podał ,ze Tolgan wprowadził do rodziny Almedę,albo odwrotnie
-może to były zaręczyny nie wiadomo jak to zrozumieć.Pewnie już sobie radzi z zazdrością Almedy,bo jak bylo to otwarcie knajpy i cos tam mówił do kamery to ktoś przetłumaczył na angielski pytanie dziennikarza kiedy ślub ,a
tolghan odpowiedział ,że on nie ma zamiaru się żenić.-jesli to bylo dobre tłumaczenie a nie dowcip fana.
To się powiedzą to co pisali ze amkbw nie chciała z nim być bo on nie dąży do stabilizacji
Bogusiu gdzie widziałaś ten wywiad. Ja tylko notatkę widziałam ze był zaproszeni przez Murata który otworzył knajpek
Właśnie jak pisałam ten post chciałam wysłać link z tym wywiadem /to bylo video/bo ty jestes dobra z j. tureckiego i nie mogłam znależć.,ale ja to tłumaczenie czytałam ze zdjęcia,ktore bylo z tego video.
Teraz mam problem ,z którego zdjęcia bo fani zrobili kilka -to jest to gdzie tolgahan jest w tej koszuli we wzorki czy kwiatki i kapeluszu jasnym na instagramie .