Panowie i panie o to nowy temat spoilerowy :)
Ja mam tylko nadzieję w takim razie, że tureccy fani lubią szczęśliwe zakończenia. W tych 3 odc akcja musiałaby być naprawde wartka, żeby rozwiązać wszystkie intrygi. Kto wie. Moze to będą trzy najlepsze odcinki serialu..
Miejmy nadzieje.
Ja czytałam z wiadomości tureckich , że fani zgłosili 10 głównych zarzutów. Między innymi dotyczyły tego że Fikret tak swobodnie działala i w domu i poza domem Nur, że nikt nie zaprowadził Nur do lekarza (czytaj yigit), że Nur prowadzili ze szpitala i takie tam. Nic tak naprawdę o intrygach İclal i Aytül . O tym było jednym zdaniem. Wiec nie wiem czy on zebrał to co trzeba i zaspokoi nasze potrzeby. Ale miejmy nadzieję że fani tur tez kibicują naszej parze. To widać co piszą na ig. I tego się trzymajmy.
Chyba Bogusia pisała ze w 1 odc oni potrafią dużo zmieścić. A nasze s-p to zdolne bestie są więc pozostaje w pozytywnym nastawieniu. Tym bardziej im bardziej zapowiedzi są złe i wróżą koszmarne zakończenie.
Ja to bym chciała żeby te intrygi podsluchal fatih pokazując te nagrania z podsluchu Yigitowi żeby w końcu uwierzył że Nur miała rację co do intryg iclal i aytul o których mu mówiła że je podejrzewa a które on uznał za niewiarygodne.może ta jego frustracja w basenie będzie dotyczyć właśnie Tych intryg i wsciekal się że nie wierzył Nur..i że dał się iclal i aytul manipulować.a z cahitem też liczę na to że widząc szczęście Elmas z dzieckiem u boku innego faceta zrozumie swoje błędy ,myślę że i on sam był manipulowany przez nazan przez lata więc dlatego tak łatwo dał się omamic porwaniem dziecka ze szpitala itd..szkoda mi Elmas
Szkoda mi tych wszystkich którzy w tym serialu ponoszą klęskę za klęska.
Tez bym chciała żeby intrygi się wykryli. Liczymy na fatiha i może tak będzie. Ale chyba nic nie wymyślimy bo każdy odcinek nas od nowa zaskakuje.
A pamiętacie jak naszym największym marzeniem było
zeby yiğit pod rękę z nur wszedł jak kiedyś z iclał na salony... I myślę że wtedy nie miał by takiej nieszczęśliwej miny ...(chociaż zawsze wtedy podobał mi się bardzo, był taki przystojny i bardzo męski)
A teraz już tylko chcemy żeby jej uwierzył...Minimalizm marzeń fanów serialu. !!
Yigit pod ręke z Nur na salony to marzenie ścietej głowy,
Ical dopilnowała ,zeby to sie nie stało-prasa opisała jak została pobita będąc w ciąży przez Nur ,a teraz prawie zabiła jej syna.
Nie mogę się z tym pogodzić,że zło się tak panoszy.Faruk jest chyba nieszczęsliwy w życiu ,że taki scenariusze akceptuje.
Ja nie wiem skąd u ludzi tyle tego zła i dlaczego taki jego wybór i taka jego akceptacja. Może jest nieszczęśliwy a może odwrotnie i potrzeba mu takiej adrenaliny.
Ja to, jak wcześniej pisałam , nie mogę zrozumieć tych kobiet scenarzystek. Przecież co trzeba mieć w głowie i w sercu żeby tak upodlic Nur i tak "popsuć" yiğita. Jak patrze na niego w tym basenie to strach mnie ogarnia co one tam popisały ze do takiego stanu go doprowadziły..
Tak wyglądał po ślubie nur z keremem na tej plaży gdy płakał na ramieniu Cahita.
TAK MI ŻAL I ICH I ICH MIŁOŚCI
Właśnie.
Do Elzy myślę,że Y dowiedział się ,że Nur zaatakowali w więzieniu ,była w ciąży i straciła jego dziecko i jest umierająca
No w tych art. które czytałam było napisane ze yiğit znów się załamał gdy dowiedział się o sytuacji nur.
Jeśli faktycznie o to chodzi to yiğit który spowodował ze nur jest w tym więzieniu (bo złożył oskarżenie, jak dawniej pisaliśmy) miałby prawo się załamać. Ale to wszystko domysły. Juz bym chciała żeby był 22. Wprawdzie nie wszystko się wtedy wyda ale już cos będzie wiadomo.
Jednak ta spółka potrafi nakręcić napięcie.! Może w Turcji to lubią i ich kochają za to. No nawet w amerykańskich serialach nie pamietam takiego napięcia. Nawet w kryminalnych. A AV nie jest przecież kryminałem, to zwykła obyczajowka z wkładką mafii. Ha ha
Jeszcze znalazłam tłumaczenie co nur krzyczy w więzieniu gdzie wszystkie go niej podbiegły o się biją. Ona krzyczy "nie rozmawiajcie o mercie". Ja myślę że one coś na temat tego wypadku i może ze mert nie przeżyje albo że sam sobie winien.
Tak sobie dedukuje
Tutaj ciężko powiedzieć..bo krzyki wyrwane z kontekstu..jak się obejrzy odcinki to się przekonamy.ja już nie gdybam co będzie w odcinkach bo znowu się zawiodę..byle by fatih pomógł Nur oczyścić jej imię..i doprowadzil do uniewinnienia
Tez tak chce i czekam na 22. 09. A to już za 2 tygodnie.
Przynajmniej część się wyjaśni.
Właśnie.myślę że Yigit załatwi jej adwokata po tym jak dowie się że została ciężko ranna
Widziałam jakieś przystrojone stoły i tego co gra wujka Nur.ale nic innego nie widziałam.
No pewnie nic więcej nie pokażą. Ale elmas śliczna. To pewnie z planu. Mam tylko nadzieje ze to będzie ślub yiğita i Nur a nie yiğita i İclal...
Elza, na logikę. Czy Iclal zaprosiłaby na swój ślub Elmas, jej ojca i te babkę? Raczej nie.
Tam jest jeno zdjęcie gdzie połowa to Tayar a druga połowa to plan zdjęciowy jakoś tak bokiem. Widać stoły weselne i cieśninę.
Tez to widziałam. I czytałam podpisy,. ze to ślub Yiğita i Nur.
Ale on nie jest ubrany jak na slub . Dlatego myślę że to zdjecia z planu. To zdjęcie elmas jest jak widzisz inne bo w tle jest jakaś kobieta a nie yiğit.
Może i on . Ale tak myślę że dopiero kręcą. Fajnie by było gdyby to był huczy ślub Yigita i Nur .
Ale Elmas śliczna!
Chociaż są tez głosy ze to może ślub Nur i fatiha
Wtedy byłoby uzasadnienie goście od rodziny nur
Ja tez . No byłoby super. Wreszcie sprawdziły się nasz scenariusz chociaż tylko co do tego ślubu.
Może jeszcze Yigita z Nur na salonach zobaczymy. Oj żniw mu się marzy
mam nadzieje ze chociaz piekna suknie jej dobiora...o ile to ich slub..a moze mert cos wie na temat zachowan nazan wobec nasli i elmas..nie opowiadala mu Nasli tego co jej robi nazan??
Coś mu mówiła o czarnej kotce która chce odebrać jej tatusia. Ale İclal ha złapała i powiedziała ze to ich tajemnica. O ile dobrze pamiętam więcej nic mu nie mówiła
A teraz oglądam 53 odc. Jak Fikret proponuje İclal pomoc w pozbyciu się nur. Ona do siebie powiedziała ze İclal dowie się o co jej chodzi jak ja załatwi. Straszna kobieta. Niech ze fatih się zrehabilituje i pomoże Nur .
mysle ze rzeczywiscie zrobili ze upozorowali smierc nur zeby dowiedziec sei kto zlecil zabojstwo jej w celi..tylko zastanawia mnie fakt ze niby pewnie bedzie w ciezkim stanie po tej ranie w plecy a nie bedzie miec aparatury nawet jak ja usmiercili to przez chwile zawsze zostawiaja aparature ze wzgledu na narzady np..
No właśnie też pomyślałam że to może być ślub emina i yağmur. Znowu nas czymś podpuscili i właściwie to jestem zła. Bo raczej to nie jest ślub Y i N . Nie ujawnili by takiej informacji o finale.
a mnie zastanawia postac nieprzytomnej nur i nad nia gderająca Aytul..i pytanie czy tu uzorowali smierc na korzysc zlapania sprawczynie dzgniecia nozem.mimo ze mogla byc w ciezkim stanie to nie dali jej aparatury..dziwne to wszystko..i malorealne ..
Te zdjęcia są na bank z planu. Wszędzie są ekrany porozstawiane. I teraz dorzucili jeszcze zdjęcie jakby to przyjęcie było w domu Yigita i Nur. Strzałkami oznaczają lampion drzewo pomarańczowe i fasadę budinku. I tez widać ekrany.
A gdzie widziałaś gderajacą Aytül nad nieprzytomną Nur??
To trailer tylko czy coś jeszcze gdzieś jest?
Nie, mnie się wydaje, że A gdera w domu. To tylko zlepek różnych scen i się wydaje, ze mówi coś do Nur.
No w treilerze odczułam że ona stoi nad nieprzytomna Nur..tak jakby się upewniala że w końcu się jej pozbyła..bo oglądałam kilka razy ten trailer i najpierw pokazali nieprzytomna Nur i zaraz po tym aytul coś gderajaca i wyglądało tak jakby ona stała nad nia
Mnie też się zdaje że to zlepek scen. Bo jak ją dzgiała ta postać to tez było słychać głos Aytül "babcia robi to dla rodziny"
No ale wszystkiego się dowiemy . Same wiemy że nas te trailery wprowadzaj często w błąd . tłumaczenia trailera w różnych miejscach podawane tez się różnią. Choćby tekst ickal. Najpierw było że " zrobiłeś to dla syna i dla nas yigit" co nam się wydawało że to znaczy że on złożył oskarżenie . A potem że " to ty to zrobiłeś synowi i nam yigit." A to już nie jest to samo bo znaczy ze İclal jego obwinia za wypadek.
Ja myślę że to zdjęcie Nur to jest jak ją zabierają do szpitala dopiero. Bo jasne że nie jest możliwe żeby tak leżała bez niczego. Musiała by być świadoma i tylko udawać że jest nieprzytomny a to raczej nie wchodzi w grę.
no wlasnie nie wchodzi w gre...zeby lezala ciezko ranna bez aparatury..dziwne to wszystko..
no chyba ze to byla prowokacja Fatiha..moze domyslil sie ze np sprawca bedzie chcial sie upewnic czy ona zginela..a lekarze np mogli jej podac lek ktory spowalnia akcje serca i wyglada czlwiek tak jakby umarl..co mogloby byc uzasadnione tym ze chca dopasc sprawce.
teraz to sie kryminal szykuje :D w AV
No i tylko ridwana brakuje. !!!
Ja nadal nam nadzieje że będzie super. Widziałaś to ostatnie zdjęcie na ig że niby to przyjęcie kręcą w tym domu co yiğit dla nich kupił. Tam strzałkami oznaczyli to co wspólne.
Te wszystkie zdjęcia "ślubne" są z planu bo widać te białe ekrany. No ale jeśli to w tym domu przyjęcie to może faktycznie dotyczy Yigita i Nur??
Widziałam zestawienie dwóch zdjęć, na jednym była Nazan i Nur. A na drugim Nazan i Yghit a wtle na obu zdj było widac krzesła. Białe stroly, jakby właśnie przyjęcie. Yghit wystylizowany o czywiscie na złe, a Nur... Jak Nur...skromnie w kucyku. Ale jakby była wystylizowana itp to za dużo by pokazali fanom.
No nie :)) ale i tak bym chciała,żeby właśnie tak jak Maja bodajże pisala, Yghit wyszedl z Nur pieknal jak nigdy do tad na salony i pokazał kto jeszcze est dla niego najważniejszy. No a potem ślub dzieci i happy end :D
A tak szczerze to wątpię by było tak jak gdbyacie z tym pozorowaniem smieci Nur, jakoś wydaje mi się to za sprytne jak na ten serial....
Ja tez nie widzę zdjęcia N i N oraz N i Y.
A te zdjęcia o których ja pisałam są na asla vazgecmem instragram.
A co do tych salonów Yigita i Nur to my z Mają o tym marzymy od tego odc w którym Yigit i İclal poszli pierwszy raz na aukcję. Co jakiś czas to marzenie wraca ale jest to chyba marzenie ścięte głowy.
Niech to się już kończy, chcę już odetchnąć :) oczywiście zakończenie ma być piękne, innego nie dopuszczam...
Ja tez chce juz żeby się skończyło. Ja nawet mowie niech będzie cokolwiek ale niech już nie myślę w kolko co będzie???
I'm bliżej do 22 września tym bardziej chce końca tego koszmarne grającego na emocjach serialu. Jak juz pisałam NIGDY tak się nie wkrecilam w żaden serial ano film. I już dłużej tego nie chce.
A co do tych "spojlerow" to tez myślę że to jakaś zmylka i nie dotyczy ślubu Yiğita i Nur bo przecież by nam takiego newsa nie sprzedali "za darmo." To fani są zdolni i robią takie fotoszopy