PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Panowie i panie o to nowy temat spoilerowy :)

Julia_trololo

Wiecie co... Teraz przeglądam i szukam tego zdjęcia i nie ma go :/ a przeszło Mo PR z ez myśl by zrobić zrzut ekranu...

ocenił(a) serial na 9
agisikaav

Ja myślę że czasem coś wrzuca czego nie powinni i szybko to likwidują. Juz parę razy się na tym złapałam. Coś widzę a potem tego w ogóle nie ma.
Kiedyś widziałam zdjęcie Nur w ciąży i potem znikło. Nie kazdy go widział.
A teraz jest wywiad z Amine ale o Tolgahanie powiedziała tylko ze był bardzo pomocny przy scenach (pokazali te najbardziej "intymne" z serialu min pocałunek który widział Sinan.)
Ale nic nowego w żadnych wiadomościach nie ma. Także innych zdjęć z planu tez nie ma.
Nie dziwne ze ukrywają wszystko bo w koncu musi być tajemnicą zakończenie serialu.

Julia_trololo

Szukam i szukam, ale nie mogę znalesc jakby zniknęło..:/ a było to zdjęcie, szkoda ze nie zrobiłam zrzutu ekranu jak mi przez myśl przeszło...

ocenił(a) serial na 9
agisikaav

Trudno. Pewnie ktoś się wychylił i szybko usunął albo zgłosili nadużycie i skasował.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Mnie się na szczęście udało zobaczyć zdjęcie z Nur w ciąży :D nie każdy miał okazję..zanim wrzuca na Instagram to powinni zobaczyć co wrzucają bo później co chwilę kasować coś to lipa..

maja9128

Oni specjalnie tak podsycaja nasza ciekawosc, mówię Wam. Dlatego tak robią, to wszystko to gra z widzem

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No właśnie. A my jak trafimy to zobaczymy coś czego potem nie ma. I nasza ciekawość zaspokojona a i tak myślimy potem czy to prawda i czy to będzie w serialu czy to tylko fotoshop...
Kiedy będzie 22 .09???

Elza49

Ja bede napewno.od dluzszego czasu Was tu czytam i powiem Wam ze jestescie boskie tak wlasnie boskie i bardzo Wam za to dziekuje.

ocenił(a) serial na 9
kamilamichalbaranowscy

Patrzcie ale nas doceniają.ponad 5tys wpisów z czego połowa to o głupotach :) i gdybaniach 22.09 będzie za 2tyg..Elza mam przeczucie że jednak z wami obejrzę 1odcinek 3sezonu..ostatnio mały przez przedszkole chodzi przed 20 spać..śpi mi do 7 więc mam czas by oglądać :)..niech już będzie 22.09!!! Elza trzeba szlifowac Turecki żeby więcej słów zrozumieć :)...

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Oglądanie po turecku denerwuje jak się ogląda :/ bo nic nie da się zrozumieć przynajmniej trochę słów udało nam się nauczyć więc co nie co się zrozumie...ale nie zawsze dobrze się odbiera sytuację a po przetlumaczeniach z tureckiego na rosyjski i z ruskiego na polski wychodzi że to nie jest dokładnie tak jak my to odbieralysmy oglądając po turecku

ocenił(a) serial na 9
kamilamichalbaranowscy

Miło nam i dziękujemy za te ciepłe słowa.
My tu juz jak grono przyjaciół wymieniamy nasze uwagi i dzielimy się emocjami. Bo serial AV to 1 z najbardziej emocjonujacych filmów które udało nam sie obejrzeć.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Emocje sięgają zenitu xD szczególnie oglądanie na żywo tego..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Merak etmeyin (nie martw się). Ja juz ćwiczę oglądając klipy z tekstem po turecku. I nawet jak tera to oglądam raz jeszcze to już mogę od razu wyłapać o czym ono gadają.
No i te wszystkie piosenki z serialu jak mogę to sobie tłumacze i nam jak znalazł.
Szkoda ze tak mało znamy ten język ,bo jak dla mnie, to łatwo wpada w ucho. I podoba mi się bo jest taki miękki...

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Na ig są super zdjęcia Yiğita i Merta . Niestety podpisane " dziś jest ostatni dzień zdjęciowy".
A więc jeszcze troszeczkę i ....koniec z naszym serialem. Jak my bez niego się znajdziemy???

Elza49

Aytul(imienia nie pamiętam) tez wrzucila zdjęcie z Amine i Tolgahamem, swoją drogą zadko można zobaczyc zdjęcia tych dwoja na jednym bez fotoshopa fanów :P

Niby chce się już końca serialu, ale jednak gdzieś w środku jest chęć oglądania dalej ich miłości, szczegolnie takiej jak jak do F... Ja bym mogła jeszcze pooglądać ich sielanke :D

agisikaav

Podpisane jest:
Ve asla vazgecmem de son sahnem
Z tlaczenia translate:
nigdy nie poddawaj się i jestem na ostatnim etapie...
Czyli koniec.

ocenił(a) serial na 9
agisikaav

https://www.instagram.com/p/BKGz6OphOHE/?hl=pl
To link do tego zfjecia

Elza49

Tak, to :)

ocenił(a) serial na 9
agisikaav

Chyba będę płakać.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

https://www.instagram.com/p/BKGvD8MBVGg/?hl=pl
To tez śliczne. Szkoda ze bez Nur

Elza49

Znalalzlam te co o nich mówiłammm! :) Nur.Yghit_Kozan jakoes 9zdj wcześniej.

ocenił(a) serial na 9
agisikaav

Znalazłam. Ale nie wiem czy to jakieś ślubne. Stoliki są i krzesełka ale ani yiğit ano Nazan ano nur nie wyglądają na gości tego przyjęcia. Chociaż jeśli to z planu to zawsze mogą się ustyliziwac.

Ja juz tak naprawdę nie wiem czego chcę. Raz się ciesze ze tylko 3 odc a drugim razem mi żal ze się ten serial kończy. Chyba ze się dobrze skończy...
Nie uważacie że jakoś szybko skończyło się to kręcenie. Jeśli dziś ostatnie zdjęcia to co oni tam zdążyli zmieścić...

Elza49

Mnie tam jest żal ,że się kończy ,a tym bardziej ,że nie będzie scen Nur z Yigitem,ona jest w więzieniu,a potem nie wiadomo jakie zakończenie wymyślily sp....Tolgahan zaledwie przyjechał do Turcji i już skończyli zdjęcia.

Bogusia2311

Tak zakręcili tymi zdjęciami z planu,że można zwariować.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

No właśnie. Co mozna w ciagu tak krotkiego czasu nakrecic? Serial w 3 odc to jakies 6h, a przynajmniej 4 gh filmu to trzeba troche czasu na sceny na charakteryzacje na duble itp. No i chybs nie krecilu e 1 miejscu. Tolgahana nie było. Szalał z ameba w stanach. Chyba ze ta spółka razem z aktorami to tacy czarodzieje. Moze oni faktycznie kolejne odcinki i poprzednio w tydzień kręcili
Ja to już dawno mówiłam ze juz nie zobaczymy nic co nas tak wzruszało w 1 serii i co jeszcze do tego 52 odcinka wydawało się serialem "stulecia". Szczęśliwy Tolgahan z ciotka i Nur oraz z Mertem może równie dobrze wskazywać na szczęśliwe zakończenie jak i na szczęście z powocu zakończenia serialu. Mnie się zdaje że jemu się już nie chciało w tym grać i trochę ten scenariusz był robiony pod niego . Jest w końcu chyba ich największą gwiazdą w tym projekcie .

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Pewnie tak..Günaydin wszystkim.dzisiaj rzadko się będę odzywać niestety mój mały ledwo co poszedł do przedszkola a już chory :/ :( i siedzę z nim w domu.a co do Tolgahana to możliwe że nie chciał grać za mniejsza kasę i zrobili scenariusz pod niego i jego plany związane USA.niech tam robi karierę tylko czy da radę grać sceny erotyczne i czy zniesie to Almeda..

maja9128

Gunaydin wszystkim,
Dziewczyny zobaczcie zdjęcie Nurjak idzie do Merta z prezentem ,trzeba kliknąc w to /uwaga jest ich kilka,ja kliknęłam w 2 -to niżej i pojawił się taki adres wasset bh,jak kliknęłam w ten adres zobaczyłam tam nowo narodzone bliżniaczki -co o tym myslicie?

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Myślę że będzie grał sceny jak Rambo bo po to chyba ćwiczy tezyzne fizyczna i pokazuje to na ig żeby go podziwiać. (He he).
Co do serialu znów mam mieszane uczucia. Wygląda na to ze oni wszystko kręcili i wcześniej na bieżąco. Teraz zaczęli 25 .08 i skończyli 8.09. To równo 2 tygodnie. Potrzeba im trochę czasu na wyczyszczenie i zgranie wszystkiego na czysto. I koniec. Dsha ba ekrsn. Wiec to nie tak jak się kręci w stanach (często pisza s gazetach ile dni zdjęciowych) albo nawet u nas. Widziałam dzień zdjęciowy na planie w Polsce. Nakręcili raptem kilka scen. Potem był pokaz i np faceta który idzie ścieżka pokazywali 30 razy żeby potem wybrać najlepsze ujęcia
Juz się nie dziwię ze w tym serialu jest tyle niedorobek. Pamiętacie te nasze wpisy o staruszce w czerwonej chustce w tym autobusie który zatrzymał yiğit albo ten naszyjnik co to yiğit zabrał go do pracy a Nur w nim poszla do merta. I wiele innych jeszcze .
Bo jak się dwugodzinny odcinek kręci w tydzień to nie dziwne ze takie rzeczy mogą się zdarzyć.
No ale i tak bas urzekło tym serialem wiec pewnie zdolni są.
A Tolgahan nie zrobił sobie zdjęcia TYLKO z Amine , ciotecxjw obok postawił. HR he. Ale go ta Almeda pod pantofle wzięła. Ciekawe czy będą szczęśliwi. ...

Elza49

Do poprzedniego mojego posta-chodzi o zdjęcie na instagrAV
oczywiscie ,czy ten adres : WASEET BH TO TYLKO REKLAMA TEJ STRONY?

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Chyba nie rozumiem co chcesz wiedzieć .

użytkownik usunięty
Elza49

A ja myślę,ze Tolgahan nie ma nic do gadania

ocenił(a) serial na 9

Też tak sądzę że on nie ma nic do gadania.Almeda trzyma go krótko a on dał się jej rządzić.dzięki niej przestanie dostawać szanse na grę w filmach i serialach

użytkownik usunięty
maja9128

Źle mnie zrozumiałeś, ja sądzę że Tolgahan w AV nie ma nic do gadania

ocenił(a) serial na 9

I nigdy się tego nie dowiemy

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Dobrze cię zrozumiałam.Akurat to pierwsze zdanie które napisałam tyczylo się do twojej wypowiedzi..a reszta..to do innego tematu.

użytkownik usunięty
maja9128

A rozumiem sorki :)

ocenił(a) serial na 9

Ha ha. Temat Tolgahan wywołuje emocje? Niech mu się wiedzie. Ja myślę że w sumie on dobrym aktorem jest więc niech gra. Amina tez coś powinna dostać. Moim zdaniem bardzo się rozwinęła w tym serialu.

Elza49

Tolgahan na czacie w czerwcu powiedział,ze chciałby zagrac z Aminą jesli byłby jakis projekt.Zyczę im tego z całego serca.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Tez to czytałam. Mogliby im cos razem zaproponować. Narazie to Tolgahan się chwalił ze coś gdzieś od stycznia na zagrać

ocenił(a) serial na 9
Elza49

No i żeby Almeda się nie denerwowała mogliby na przykład zagrać śmiertelnych wrogów. Ha ha

Elza49

Bardzo dobry pomysł

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Siper ekipa.
https://www.instagram.com/p/BKIzBUkhR0a/?hl=pl
Ale fajne self!

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A podpis jeszcze lepszy "Nur ma pierścień na palcu"

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Hmm grunt że się lubią xD

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No mogliby coś jeszcze razem zagrać. Fajna z nich para

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Może mały kryminał który zakończyłby się ślubem tej drugiej

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Której drugiej???
Myślisz o tym żeby w takim kryminale zagrała ALMEDA??
To by pierze leciały na planie ha ha

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Akurat o Amine i tolgahanie

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Źle mu życzysz. Raczej. No ale może tak bardzo ją kocha że wszystko przetrzyma.
A jak Kacperek?

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Katar,kaszel,jeszcze zwymiotował teraz..masakra jeszcze rano dzisiaj goraczke mial