PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Spojlery cz6

ocenił(a) serial na 10

Będzie tysiaczek

kamilamichalbaranowscy

I jest w czarnej sukience i czerwonym czy rozowym dlugim plaszczu lub sweterku w takim co F do niej dzwonil a A zabrala jej tel.

kamilamichalbaranowscy

To szlafrok, a fragman jest z odc 47 i to sen Nur.

Julia_trololo

A to przepraszam a ja juz myslalam ze cos odkrylam nowego.kurcze musialam przegapic ten fragment

kamilamichalbaranowscy

I te blum59 to tez mnie zmylilo

kamilamichalbaranowscy

No tak ;) nic się nie stało

ocenił(a) serial na 10
Julia_trololo

kamilamichalbaranowscy ma tacje Iclal w odcinku 58 i w zwiastunie ma czarną sukienke naszyjnik i czerwony płaszcz lub swetr, w odc 58 stoi i rozmaeia w tym ubraniu z Feratem gdy podchodzi Aytül i wyrywa jej tel z ręki i tak samo jest ubrana w zwiastunie odc 59 gdy stoi na posesji Nur z Ygtem i Nur w momęcie gdy pada strzał

ocenił(a) serial na 10
kamilamichalbaranowscy

Masz racje w odc 58 i w zwiastunie odc 59 Iclal jest w czarnej sukience i czerwonym płaszczu lub swetrze

ocenił(a) serial na 9
kamilamichalbaranowscy

To stary odcinek i to tylko sen Nur. Nie przywiązuje się do takich scenek. Zawsze patrz kiedy była publikacja. Ten fragment był parę miesięcy temu.

ocenił(a) serial na 9
pati5601

Final jak zawsze o 20.00 naszego czasu. Tam jest wtedy 21.00. Przwgapilabys godzinę odcinka.

użytkownik usunięty
Elza49

Szkoda że będę w pracy więc pewnie nie będę tu wchodzić do niedzieli... aż obejrze z ruskkmi już xd

ocenił(a) serial na 9

Nic nie stracisz. Tu teraz tylko w kolko powtarzamy nasze wizję i hipotezy. Czasem fajnie potem hurtem poczytać. A w niedziele juz może będzie tłumaczenie jak było ostatnio.

Elza49

Oo... szkoda, odpadną twoje przemyślenia w czwarek :/ no cóż :) ale się pogotujemy za 5 dni.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Ja myślę że Grzechu mówi o tej najbliższej niedzieli

Elza49

Aaaahaaaa... mój błąd, w takim razie w porządku :)

Julia_trololo

hejka,
u naszych sąsiadów zza miedzy jakaś dziewczyna na vk zobowiązała się "streszczać" na bieżąco ten finałowy odcinek, pewnie w przerwach reklamowych będzie tłumaczyć im na rosyjski ;) będę śledzić jej poczynania i pewnie coś tu wrzucę.

An_Ka2904

Na inst.AV jest informacja ,że Tolgahan zagra w nastepnym filmie z Ozge jako jej byłego męża ,maja syna..........

Bogusia2311

Anka_Sk zastanawiała się kilka postów wyżej o co chodzi Aytul,ja tez kiedys sie zastanawiałam, ona nienawidzi Nur bo weszła w ich świat i zburzyła wszystko-Aytul w 1 odcinku powiedziała,że w Kozan
każdy zna swoje miejsce............ale nie Nur

Bogusia2311

To już na pewno nie będzie to samo co nasze AV ;) nie dam się wciągnąć, dziwnie tak będzie go widzieć bez Amine na ekranie xD nawet jeśli to Özge.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

A co na to almeda? On ma słabość do aktorek ze WS i tu może się źle skonczyc

Elza49

Dziewczyny a może wiecie kiedyw TVP nowe odc? Bo fajnie by było po polsku pooglądać bo oglądam po turecku ale za dużo nie rozumiem. A jeszcze nigdy żaden serial mnie tak nie wciągnął!

ocenił(a) serial na 9
ania86_filmweb

Od 17.10 na tvp2 będą dalsze odc TVP kupiła wszystkie 69 odc tur.
Teraz jest powtórka z poprzedniej edycji . Czyli 1 i kawałek 2 sezonu.
Jak did skończy dobrze toteż będę oglądać pk polsku

ocenił(a) serial na 9
ania86_filmweb

Będą jak tylko te powtórki skończą się,pociągną dalej te odcinki

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Od niedzieli do dzisiaj już 12 stron zapisanych to do finału potrzebny będzie kolejny wątek spoilerowy..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Elza Günaydin:)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Günaydın. Merhaba.
Trwam w nicości. Brak nowych informacji i musze przetrwać do niedzieli bo myślę że ukarze się już info po ros i dowiem się co ten yiğit zrobił (czytaj: co im mowil jak sie tak nad nimi znecal) z tymi krzewami z tym sektorem co to go później do basenu wrzucił.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

jak cos to daj dialogi na forum tutaj szkoda ze ja nie znam ruskiego ;/

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No jasne. Korkma. Nie bój sie

maja9128

dzięki bardzoza odp!

ocenił(a) serial na 9
ania86_filmweb

Nie ma za co :), wgl to wszystkim Günaydin :)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Co taka cisza na forum.?? Mam złe i dobre wieści. Od których zacząć?

Elza49

od dobrych

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Jest już tłumaczenie odc 58 dla płatnych. Zaraz będzie dostępne o dla nas!
A ta zła? Dowiemy się co naprawdę mówił yiğit do nur żeby się jej pozbyć i o czym rozmawiał z fatihem zd ten się zaraz przykazań oświadczyć?
Jakoś aż się boje tego dowiedzieć.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A tak w ogóle czemu tak cichutko?
Skończyły sie pomysły na szczęśliwe zakończenie.?
Musimy się jakoś podtrzymać na duchu bo ciężko samemu z takim obciążeniem emocjonalnym. Skończymy jak Fikret w samotności i zlach

Elza49

Ja się wzięłam za porządki ale myślami cały dzień z serialem! i ciągle zerkam na forum czy coś nowego wiadomo!

Elza49

Dzięki,zaraz to znaczy dzisiaj ?
Ja tez się boję,bo to były słowa straszne zapewne ,widac po minie Nur,słowa są narzędziem relacji między ludzmi oprócz emocji i mogą dogłębnie skrzywdzić.
Jaka jest metafizyka między Nur i Yigitem,ona nie odwróciła się
leżąc w ogrodzie ,kiedy Y przyszedł do Elmas,wiedziała ,że to on ,w szpitalu też była pewna ,że był mowiła ,ze czuła jego ciepło i zapach.JAK myslicie dlaczego schowała się jak Y wracał po rozmowie z Tayarem ,bo nie bylo Elmas

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Ona się boi tak jak yigig ze patrząc na niego rzuci mu się na szyjej albo co najmniej dotknie jego serca.
Musiał ją strasznie zranić tym co mówił ze mu powiedziała 3 razy "korkma" aby się nie bał ze ona coś .. no i przecież biedak chciał swój obraz w jej oczach obrzydzic . Długo znecal się nad tymi roślinami udając ogrodnika by wytrzymać jej słowa. Potem się odwrócił i patrzył na nią jak wróg. To straszna scena !
Tez jestem ciekawa co yiğit powiedział jak jej nie znalazł na tym leżaku. Nie to słyszała.

A co do tłumaczenia może juz jakieś dialogi będą dzisiaj z jutro ba pewno

Elza49

Witajcie, od dawna śledzę to forum i wątek. Jestem cały czas z Wami i postanowiłam w końcu się ujawnić ;)`bo nie ma co ukrywać... emocje sięgają zenitu :)
Elza, gdzie można znaleźć tłumaczenie odc 58?

ocenił(a) serial na 9
izabela_mu

Na str aşla vazgeçmem rus sub
Witaj na naszym forum im nas więcej tym razniej

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Na pewno bedzie ciekawie jaka pogoda u was?? U mnie w Kielcach jak na październik 25stopni i slonko świeci do tej pory

ocenił(a) serial na 9
maja9128

U mnie w Lublinie tez. Ciepło słoneczko super.

maja9128

U mnie Białystok i 16 stopni

ania86_filmweb

W Gdańsku 16 stopni i chyba znacznie padać :/ zaczyna się jesień, ale podibno ma być ciepło.

Julia_trololo

A co do więzi metafizycznej Y i N, to jest ogromna ;) ona nawet majacząc w śnie, po pytaniu Fatiha do Yigita (czy rezygnuje z Nur) szepcze żeby z nich nie rezygnował. Zupełnie, jakby czuła jego ból i strach...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

To tak wspaniała miłość ze nie ma takiej drugiej. Brawo za pokazanie ze nawet tak straszne przeciwności jej nie zabiły. Niezaleznie jak się serial skończy to z tej zapowiedzi wynika ze kochają się tak jak pierwszego dnia . Ten sam obrazek jak znad stawu w 1 odc i z ostatniego fragmentu pokazuje że ich miłość przetrwała. To cudowne i bardzo wzruszające. Gra na emocjach udała się s-p na pewno.

Elza49

Taaaak, dokładnie tak! Miłość, której nic nie zniszczy... tyle bólu przetrwała i nadal nic się nie zmieniło :) kurcze... niech będzie ten Happy End, bo normalnie padnę! Jeszcze jak wspomnę wcześniejsze odc, (np. Wtedy kiedy za sobą "biegali") to już w ogóle przepadam. I te ciągłe myśli o tym serialu... echhh... wspominam dopóki mogę, bo jeśli będzie koszmar, to już nie obejrze żadnego odc, zwiastunu ani zdjęcia.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Mam to samo. Przeglądam klipy z dodanymi piosenkami ich losy śledzę. Zresztą oglądam na bieżąco powtórki na tvp2 i patrze na ich walkę na upory. Co za wspaniałe słowa i ta zazdrość i to co mówi yiğit do Cahita ze nur się zmieniła ale ze ja kocha i ze wszystkim się godzi. Teraz będą w tym hotelu gdzie nur kręci reklamę. Co za cudne odcinki. Jak İclal myśli ze ja pokona szykuje się na noc z yigitem a yiğit udaje że spi. .
Nie sposób zapomnieć jak to wszystko się zaczęło i jakie straszne rzeczy przeżyli
I tak ma się to skończyć? Jak pytała nur w więzieniu..

Elza49

No nie można tego zniszczyć! Tyle walki o siebie! Nie godzę się na to! Ahaha... ta żałosna Iclal, która nigdy nie zwyciężyła z Nur ;D

Julia_trololo

Jeżeli będzie pomyślne zakończenie to każdą intrygę przejdę spokojnie na tvp2, bo będę już wiedziała, że wszystko przetrwali :) a jeżeli nie, to mijając o 17 tvp2 za każdym razem będzie mi przykro... a już w ogóle, że tyle oglądających będzie miało nadzieję...

Julia_trololo

https://www.instagram.com/p/BKGy0xJheg8/ to na pewno Aytul strzelała... to ta scena... te same ubrania

Julia_trololo

I dopisek, że ostatnia scena? Jej? Czy ogólnie?! Mam nadzieję, że jej! :<