PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Spojlery cz6

ocenił(a) serial na 10

Będzie tysiaczek

użytkownik usunięty
maja9128

No widzisz xd no paznokcie długie :D myślę że może chciała pomóc Nur dogadać się z Mertem. Bo wcześniej o tym rozmawiały i Iclal niby mówiła że nigdy jej nie wybaczy ale kto wie co się zmieniło

na 100% to jest Iclal w różowym płaszczu, czarnej kiecce tej samej w której była jak Firat dzwonił + ten sam naszyjnik. No i ten nos, jedyny w swoim rodzaju.
Aytul Firatowi mogła mówić, że nie dopuści do jego związku z Iclal i prędzej ich pozabija i dlatego pewnie dzwonił do Iclal z ostrzeżeniem a ta poszła do Nur za Yigitem. Może wiedząć że Aytul coś planuje chciała go ochronić.
Kurcze tylko Y. chyba sprzedał Elmas Cahitowi, bo po ich rozmowie ten coś jak paszporty wyciągał i chyba szykowali się z Nazan do ucieczki z kraju , a może go tylko nastraszył, że po akcji z reporterami w całym kraju będą ich szukać.

Nur w białej sukni w tym zielonym domu - to wyglądało jak retrospekcja albo jakieś marzenie, a płacząca Nur wyglądała jak uciekająca panna młoda, w jakimś hotelu, z tyłu walizka, może mówiła "nie potrafię wyjść za Fatiha" ?

Pazury strzelającej osoby były długie, ale "nie zrobione" taka damesa jak Aytul raczej miałaby pomalowane, chociaż może w tym szale nie zdążyła ;)

przeklęte limity na filmwebie musiałam czekać z wpisem, w tym czasie sprawdziłam komentarze na ruskich stronach i tam jest tłumaczenie fragmentu, co mówi Yigit kiedy tuli Nur
сказал что до конца своей жизни ничего не забудет, ну в смысле то что они пережили, их не забудет
reszta z zajawki jest taka jak z fb
acha i ruski uważają, że strzelała ciotka żmija ;)

hihi ... ale będzie przytulanko w następnym odcinku i buzi na koniec yes, yes, yes.

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Wgl przyglądałam się psychologicznie do zachowania Iclal i sądzę że ona kocha merta tylko przez to jak ja matka traktowała to ona w podobny sposób traktowała merta jeśli chodzi o bliskość z Nur itd..w pewnym sensie myślę że zazdrościła Nur że miała taki dobry kontakt z nim a ona tego nie potrafiła.rozumiejąc aytul to ona samotna matka całą matczyna miłość przelała na iclal która w pewnym stopniu bez konsultacji z matka nic by nie zrobiła bo aytul tak ja zmanipulowala ze iclal czuła się jakby była ubezwlasnowolniona większość decyzji aytul za nią podejmowała w sprawie Yigita albo robiła to za jej plecami..żal mi w pewnym stopniu że matka tak z nią postępuje że zamiast cieszyć się że będzie szczęśliwa z kimś kto ja kocha,to na siłę chce ze niby żyła w bogactwie i była nieszczęśliwa ale wtedy miałaby wszystko pod kontrola..
Aytul lubi kontrolować wszystko,Yigita kontrolowala odkąd on i cahit zostali bez matki,iclal też od małego manipulowala i to od niej się nauczyła iclal manipulacji.mam nadzieję że w końcu aytul trafi t gdzie jej miejsce w więzieniu na długie lata

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Myślę że zmienił się fakt że ona chce być z firatem i że zrozumiała że Yigit tylko Nur kocha z całego serca i dla niej zrobi wszystko nawet poświęci się i odejdzie by ta była szczęśliwa,ale on za to nie będzie szczęśliwy.na drugi fragment nie ma co liczyć.
Jeden i tak dużo dał...dużo do myślenia.ale jeśli faktycznie to iclal pomoże Nur w zbliżeniu się do merta lub na odwrót to chyba naprawdę w niej się uczucia jakieś włączyły..

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Jakoś nigdy nie widziałam by aytul miała pomalowane paznokcie ale to jest widoczna starsza ręka,więc 99% to będzie aytul,przecieŻ odgrazala że Nur popamieta ja..czy w reportazach..czy osobiście...ale dobrego diabli nie biorą..w sumie powinno być "złego diabli nie biorą.."a ja trochę pokombinoealam

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Coś mi mówi ze chyba İclal tak się nie nawróci. Ja wbogole gorzej niż wy odbieram ten fragment. Ja myślę że nie skończy się dobrze. Nawet jak yiğit przytula nie to jakby się z nią żegna a ona ma taką strasznie smutna minę i oczy pełne łez . Nie widzę szczęścia. I to mnie martwi. Mize Ga dziś mam taki odbiór ale cis mi mówi ze zbyt by odkryli karty jak na ten serial . Müze chcą żebyśmy tak ntskeli a faktycznie yiğit zginie i dlatego nur płacze w sukni ślubnej bo tak się to wszystko kończy . Onym się mylila

Elza49

Obyś się myliła.

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Obym się mylila. İli geceler

Elza49

też uważam, że Iclal się nie nawróci, ona przy tej strzelaninie była w domu Nur bo tam był Yigit , więc albo jechała za matką (te same ciuchy co w scence jak matka jej wyrywa telefon), albo chciała ochronić Yigita alba sama szukała ratunku u niego, przed matką psychopatką.
U rusków pojawiły się sugestie, głównie po tych tekstach Yigita, że zostaną z Nur przyjaciółmi.
Kurcze zaczynam mieć złe przeczucia, a jestem raczej optymistką :(

ocenił(a) serial na 9
An_Ka2904

No właśnie to coś jak:" bądź szczęśliwa ha cie nigdy nie zapomnę śle nie możemy być razrm"

Elza49

Ja też niestety nie mam dobrych przeczuć. Wpadli obydwoje do tego basenu a potem jakaś taka scena enigmatyczna jak właśnie przy nim się do siebie tulą i nie na nikogo wokół. Jakby marzenie...

ocenił(a) serial na 9
Anka_Skakanka_2

Najgorzej ze nie wiemy czy oni specjalnie pomieszali te sceny żebyśmy zawału dostali czy są po kolei. No bo może tak być ze to İclal dostała kulkę i teraz yiğit musi być z synem a ten nie cierpi nur i jej się boi. Albo że po tym ewet które powie nur to on chce żeby była szczęśliwa tak jak nigdy oni nie mogli być i się jednak rozstaja..

ocenił(a) serial na 9
Elza49

a ja mysle ze nie dojdzie do slubu,ze nur nie bedzie potrafila powiedziec "tak" fatihowi..to ze przyjela oswiadczyny nie znaczy ze dojdzie do slubu,moze ten placz w sukni jest po to ze jej marzeniem byl slub z yigitem,nie z fatihem,i ze nie moze przemoc sie zeby z kims innym niz yigit wziac slub,predzej zostala by sama niz byc z kims kogo sie nie kocha, a moze jednak bedzie szczesliwe zakonczenie tylko specjalnie pokazali te zle fragmenty,zeby ludzi zaskoczyc zakonczeniem?? Elza pamietasz koncowke serialu 1000 i jedna noc,tez byly przygotowania Szeherady z tym starym siedzieli juz przy urzedniku,tamten powiedzial "evet".a ona nie umiala tego powiedziec i przyszedl Onur...i skonczylo sie tak jak powinno...moze i tu tak bedzie ???moze wparuje Yigit z mertem i gdy nur bedzie przysiege skladac powie "hayir"

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Tez bym tak chciała. Ale te ich sceny bliskości to mnie rozłożył. To byli dla mnie jak rozstanie...

maja9128

Masz rację! Nur powie "evet" przy stole Fatihowi?! Akurat, już w to wierzę... przecież ich zadaniem jest nas trzymać w napięciu ;)

Julia_trololo

Hej! Pierwszy raz dodaje komentarz bardzo wciągnął mnie ten serial wczoraj oglądałam nowy odc i w zwiastunie wydaje mi się ze jak Nur płacze w sukni trzyma w dłoniach jakby czyjś portfel. dziewczyny a może wiece czy TVP wznowienie emisję nowych odc?

ania86_filmweb

siemka
przejrzałam klatka po klatce płaczącą Nur w białej sukience ona w ręce trzyma telefon, chyba dostała złą wiadomość .
Z tyłu za nią to pufa a nie walizka jak wcześniej myślałam, więc opcja "uciekająca panna młoda to nie jest" :(
Ale na ścianie po lewej jest chyba jakiś plakat z białą sukienką, i za jej plecami też chyba kiecki wiszą, to chyba jest przymierzalnia .
Ciekawe dlaczego Yigit tak szarpie Fatiha, ubrani są tak samo jak w chwili oświadczyn i chyba to się dzieje w domu Nur sądząc po elewacji.
Nur krocząca w białej sukni to chyba marzenie Yigita, zwłaszcza, że to jest po jego słowach "bądź szczęśliwa jak nigdy ze mną nie byłaś", czy coś w tym stylu...
Pomieszali scenki w zajawce, ta ostatnia gdy się całują to jest ciąg dalszy tej ze środka gdy się przytulają, te same ciuchy fryzury itp. czyli nie jest to scena po kąpieli w basenie, sziet ...
zaczynam się bać, że film skończy się skokiem to basenu i że ta jedna kula zabije ich oboje, czyli dopiero śmierć ich połączy :(
albo, że zabije Yigita, który gdy przytulał Nur mówił "do końca życia będę pamiętał...", ta pocięta scena z tuleniem i całusem na końcu nie daje mi spokoju :(

ocenił(a) serial na 9
An_Ka2904

Słuchajcie tsk bam namieszać ze juz nawet nie poczuwam się do napisania komentarza. Chyba nie daje rady a jak pomyślę ze ich nie ma to mnie to totalnie rozwala.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

trzeba czekac do przyszlego tyg,drugiego fragmentu nie dadza, wiec jeszcze 6dni!;)

ocenił(a) serial na 9
maja9128

I znowu odliczanie. Tak mnie to zmwczylo i właściwie dobrze ze się kończy. Nie dałabym rady czekać wciąż co dalej nasze s-p wymyśla. Atmosfera pokręcona do zenitu.
I tak by się skończyło jak się skończyć miało. Dlatego lepiej prędzej niż później. Jeszcze 1 odcinek wytrzymam. A jak becie ok to obejrzę do końca po polsku. Wtedy będę na luzie i popatrzę innym okiem na zmagania bohaterów. Ale zrobili takie love story ze nie pogadać . Romeo i Julia +Tristan i Izolda i jeszcze kaawalki czegoś tam. I ta muzyka ... i Tolgahan w świetnej roli...i debiutująca śliczna Amine

Elza49

Na pewno dostał Y gdy podbiegł do N . Na jego białej koszuli pojawia się plama krwi , która powiększa się /z prawej strony koszuli . N krzyczy jego imię gdy to zauważa ,wzbrania się przed skokiem przez chwilę ,ale Y pociąga ją i wpadają do basenu .Wydaje mi się ,że N nie jest ranna , ale kto wie ,ta kula mogła trafić też ją bo ona stała z jego prawej strony . Z tyłu stała I /oni tam razem z Y przyszli ,co zdziwiło N / , Nie wiadomo czy rana jest śmiertelna , trzeba poczekać do czwartku . A zajawka wydaje się być pomieszana .

Bogusia53

I jeszcze jedno : N płacząca ma proste włosy i pierścionek na prawej ręce , a ta stojąca z welonem i bukietem ma lekko falowane włosy i pierścionek na lewej . Sukienka wydaje się być ta sama .Więc mogą to być 2 różne sytuacje .

ocenił(a) serial na 7
Olilurka

Ja mam wrażenie, ze w zwiastunie kiedy Nur jest w białej sukni to moze być ostatnia scena serialu, wydaje mi sie, że ona jest w domu, który kupił Ygit. Wiec mam nadzieję, ze bardzo dobrze skończy się ten serial.

ocenił(a) serial na 9
marcia9213

ja zadnej czerwonej plamy na jego koszuli nie zauwazylam...tak to jest dom w ktory yigit kupil dla nur,i nie wiem czy obraczke czy pierscionek przy scenie jak idzie w tym domu ma na lewej rece i naszyjnik,a na pozniejszym ujeciu nie ma naszyjnika i beczy trzymajac chyba portfel..tylko czyj??moze yigita jako pamiatke?nie wiem ;/

maja9128

To chyba jednak komórka

ocenił(a) serial na 9
maja9128

wgl rozumujac dzialanie yigita wciagajac nur do basenu to po prostu ja chronil rzucil sie na nia by ona nie dostala kulki od aytul..a czy dostal to chyba nie..ale nie jestem pewna bo zaslonil sie ...Bogusia ale ja ten fragment widzialam juz ze 20x i nic takiego nie widzialam zeby yigit dostal kulke...mam nadzieje ze jednak iclal pomoze troche nur z mertem..mimo ze sie nie nawidza,ona i tak go nie kocha i udaje ze sie troszczy o niego...widac po niej ze nie jest szczesliwa z tej sytuacji bo juz dawno by byla z firatem z daleka od matki..i skonczylaby sie manipulacja nia..a zaczela by sie z mertem..tak jak z yigitem..a yigit to nie wiadomo czy rzeczywiscie pomoze elmas czy tylko udawal ze pomoze..

marcia9213

Obydwa ujęcia są w tym samym pomieszczeniu tylko jedno jest na tle kominka a drugie w salonie .Widać charakterystyczne zielone ściany .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Julia to jestes bardziej spostrzegawcza ode mnie, faktycznie telefon,mysle ze ta rozpacz to mogla byc np po smierci Fatiha ze stracila przyjaciela.a ten wczesniejszy urywek to nur ma raczej radosna mine bo wydawalo mi sie ze sie usmiecha...

maja9128

Przejrzyj na stop klatkach od chwili jak podbiega do N , jest moment gdy pada strzał Y lekko skula się i pojawia się plama krwi w środkowej części jego klatki piersiowej po prawej stronie . Plama początkowo nie jest duża ale przed skokiem do basenu powiększa się .Jest to przed tym jak N zaczyna krzyczeć jego imię .Ja też tego wcześniej jak oglądałam nie zauważyłam , ale po dokładnym obejrzeniu jestem tego pewna .

Bogusia53

On ma marynarkę i może dlatego ta plama krwi jest mniej widoczna .

maja9128

Patrząc na ten faragment, tak myślę że może Ical jednak się nawroci... Wiedząc,że jej matka coś planuje może chciała ich ostrzec?! - a to na pewno będzie Aytul- w ten sposób wyeliminuja z serialu osobę, która najgorzej knuje i jest głównym problemem- Yghit dal jej czerwona kartkę i na pewno po takiej akcji wsadzi ja do wiezienia bez dwóch zdań. Cahit tez się nawroci i wypier ta Nazan i będzie prosił Elmas o wybaczenie za krzywdy, a ta niech go kopnie!
A i Yghit pokaże troge swojego starego "ja", przylozy Fathiemu za oświadczyny hehe ;)
A co do Nur, pokazali nam dwa ujęcia w których zupełnie inaczej wygląda... Trudno tu jednoznacznie stwierdzić kogo one dotyczą, ale nie kozna im zazucic wiedzą co pokazać bu zaciekawić widzą xD

ocenił(a) serial na 9
agisikaav

Ja chyba nie umiem oglądać ba stop klatce. Zawsze mi sie przewija.
Ja juz chyba mogę tylko was czytać bk nic mi do głowy nie przychodzi. Mam pustkę j targach ma strach. Nie miałam dotąd tak pesymistycznego nastawieinia.

Elza49

Po tym co piszesz widać że jest ci ciężko . Mnie także , nie mogłam wczoraj zasnąć i dziś jestem jak /wypluta/ .Jeżeli chcesz jeszcze raz prześledzić ten fragment , to na pasku tym czerwonym który pokazuje czas filmu przesuwaj po małym kawałeczku myszką i zatrzymuj .Też powinnaś to zobaczyć .Ale powiem ci że jakby Y zginął to chyba wolała bym żeby ona też . Mówi się co prawda że czas leczy rany i jest to prawda , ale dramaturgia tych scen i ta wielka rozpacz powoduje , że takie nasuwa się zakończenie . Ostatnio pisałaś że oddał dla niej krew to oddał by tez życie i jakbyś to przewidziała .Ale może trzeba mieć odrobinę nadziei że przeżyje , ale czy wtedy będą razem .I ta niewiadoma jest najgorsza .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Jak dotąd było ze mną inaczej. A teraz wole tak hak ty nastawiać sie na najgorsze.
A tera tylko z tobą w tv oglądam. Zawsze oglądam bo ich kocham

Elza49

A teraz napiszę ci moje marzenia / ściętej głowy / . Stara A do więzienia ,I z Firatem , N z Y ,mieszkają blisko siebie po sąsiedzku i razem zajmują się M .I nadal są rodziną i przyjaciółmi. M odzyskuje zdrowie i wszyscy są szczęśliwi . Tak ja bym to skończyła gdybym pisała scenariusz .

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

no w sumie nie wiadomo jaki dalszy ciag byl rozmowy iclal z nur,to ze powiedziala ze nie wybaczy jej tego ze potracila jej syna to zrozumiem,bo nur sama sobie nie umie tego wybaczyc,z reszta widac jak plakala i wspominala merta i jego strach przed nia..moze to jakos rozwiaza i skonczy sie happy endem,nadal gleboko w to wierze :) gorzej jak ja to zniose jak koniec bedzie zupelnie inny niz myslimy?

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

Dzięki za fajne zakończenie. Zamykam oczy i widzę sielanka.
Ale mi się coś zrobiło. Nawet nie umiem sobie nic wyobrazić. Widzę yiğit jak życzy Nur szczęścia z Fâtihem a potem jak mówi jej ze nigdy nie zapomni aż do śmierci tego co się wydarzyło. . I ciarki mi chodzą . Zryczalam się ba tych scenach i nic już nie chce tylko żeby byli razem.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

ja to chce zobaczyc yigita przy "oltarzu" i idaca do niego Nur! koniec i kropka innego zakonczenia nie uznaje!.bo jesli bedzie inne niz myslimy to tytul niedotyczyl milosci nur i yigita tylko psychopatek!

ocenił(a) serial na 9
maja9128

I nagle tego się boje. Straciłam optymizm ale może mi przejdzie.
Ale sama powiedz wzruszające te sceny prawda?
Ja to powiem tak: serial jak hipnoza, piękna wzruszająca historia 2 ludzi którym wszystko i wszyscy stają ba drodze do szczęścia, cudowna gra Tolgahana i wspaniały debiut Amine..
To tyle

maja9128

Ja tez mam nadzieje ze będą razem! Innego zakończenia nie może być!

ania86_filmweb

Elza masz rację ten serial to hipnoza ja cały dzień myślę co się wydarzy w nastp odcinku!!

ocenił(a) serial na 9
ania86_filmweb

Co by nie mówić o tychs-p to zrobiły z nas niewolników a razem z tym jak grają główni bohaterowie to.. bez słów

Elza49

Ja wczoraj ledwo zasnelam z tych przeżyć, nie po filmie a po tym zwiastunie. Ogladalan dzisiaj go już z milion razy i nic optymistycznego tam nie widzę... To jak jej mówi,że życzy szcescia to jest na pewno po oswiadczynach jest widno i ten ubiór. Późniejsza scena z tym ich zbizeniem twarzyczek/usciskiem/jego słowa ze będzie wszystko apmietal to jest na bank jedna scena-ten sam ubiór/tło. Wiec może jednak tu się pogodza/przyjaciele a scena z wystrzalem jest później jak tlumaczyly Ical,że jej wybaczt itp... I Trafia Yghita kulka, ten leży w szpitalu ale nadal pragnie jej szczęścia. Oba mierzy ta suknie i dostaje wiadomość,że Yghit nie żyje i dlatego płacze. A wyydzie za Fathiego...
Dla mnie jak Nur Idzie w tej sukni to wcale nie wygląda na szczęśliwa, taka nijaka jest na twarzy...

O matko ale się zagalopowalam! Ale co o tym kminie to nie widzę żadnego pozytywnego zakończenia. W dodatku naczytalam się na Fb mało pozytywnych Komentarzy...tam dziewczyny tez juz tracą nadzieje :\

ocenił(a) serial na 9
agisikaav

A może jednak nas wkrecaja?

Elza49

My nie znamy takich seriali z taką ogromna ilością intryg , i to wieczne zwycięstwo zła nie mieszczące się w głowie .I to nie przez kilka odcinków , to jest nagonka przez cały niemal film . A jak na przeciw temu wszystkiemu jest biedna kochająca się para /dobrali ich do siebie cudownie/ . Powiem nawet ,że mimo iż T jest tu gwiazdą ,to rola A taka trochę naiwna i dobroduszna ,i te jej jakieś niedostatki umiejętności aktorskich kompletnie w niczym nie przeszkadzały a wręcz przeciwnie , nawzajem się uzupełniali .I chyba stąd ta magia tego serialu .Szkoda tylko ,że tak mało byli szczęśliwi , oni walczyli z przeciwnościami a my razem z nimi i sp nas tym zniewoliły .

użytkownik usunięty
maja9128

Ja naprawdę nie wiem jak Wy możecie mieć pesymistyczne nastawienie. Przecież po tym zwiastunie można się domyślić że będą razem... po co by dawali scenę pocałunku? Na pożegnanie? Proszę was xd ogólnie co do strzelaniny to wydaje mi się że Yigit miał opóźniony zapłon. najpierw padł strzał. Potem on się rzucił i nikt nie wyglądał na rannego. Czyli ta idiotka Aytul nie trafiła. Ja to chyba nie będę mógł tu przychodzić przez tydzień bo na mnie te pesymistyczne nastawienie też wejdzie. A co do czego przyjdzie to nie było czym się zamartwiać. Potem tylko będzie ,,wiedziałam że będą razem ,, eh xd niech mój optymizm na was przejdzie ;)

użytkownik usunięty

Nur i Yigit przyjaciółmi XD błagam

ocenił(a) serial na 9

WItam cie Grzesiu...ja za to mam bardzo pozytywne myslenie co do zakonczenia...skoro faruk mowil ze zrobil tak jak widzowie chcieli to raczej nie wkrecal...mysle ze jesli faktycznie dziewczyny zauwazyly krew to moze byc po prostu zwykle draśniecie kuli..a to mozliwe ze to aytul bo aytul kiedys do firata strzelala z tej broni z tego co pamietam...yigit sie spoznil najpierw padl strzal a potem rzucil sie w kierunku nur co moglo go drasnac niekoniecznie zabic,sie dowiemy z jakiego powodu nur dopiero za tydzien ;/ale na 95 % bedzie happy end Yigita i Nur...

ocenił(a) serial na 9
maja9128

z reszta z jakiej racji Nur by miala brac slub z fatihem w domu ktory kupil dla niej Yigit ?przeciez to nie mozliwe prawda??raczej nie chcialaby brac slubu w domu,ktory przypominal by jej o YIGICIE ??

ocenił(a) serial na 9

To jakaś głupota. Ale ha chyba inny zwiastun oglądałam. Oni się całował? Chyba chcieli prawie prawie .. i znowu zadzwoni telefon ??