PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2737
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Spojlery cz6

ocenił(a) serial na 10

Będzie tysiaczek

ocenił(a) serial na 9
Elza49

ciekawa jestem co z Elmas sie stanie, a Yigit to chyba z posterunku policji wychodzil ,elmas chyba postrzelila Cahita..
a co zwiastunu tam widac ze maja sie zamiast pocalowac na samym koncu..ale czy to zrobia???chyba ze to urywek z pokazowki...

ocenił(a) serial na 9
maja9128

I zadzwoni telefon!!!!

ocenił(a) serial na 9
Elza49

A jeśli będzie pozytywne zakończenie to będę szczęśliwa. No ale wątpliwości można chyba mieć. Dużo w tej zajawce nie pokazali. Dla mnie ich zbliżenie to cudne sceny ale jakieś rozpaczliwe. Nikt się nie uśmiecha. To jak jakieś straszne pożegnanie. Ale to może być fragment większej całości i oby tak było.

użytkownik usunięty
Elza49

Ale co głupota? Nie powiedziałem że się alowali tylko scena pocałunku

ocenił(a) serial na 9

no wlasnie scena pocalunki,przymierzali sie by sie pocalowac a tu "telefon od ALMEDY-(TOLGAHAN TYLKO NIE WCZUWAJ SIE W TEN POCALUNEK Z AMINE BO CI WYRZUCE WSZYSTKIE RZECZY ZA OKNO I FINITO) HAHAHA"
Oczywiscie to zart hihi

ocenił(a) serial na 9
maja9128

No i nareszcie mnie rozbawił. Takich żartów mi dziś potrzeba

ocenił(a) serial na 9

Głupota by byli przyjaciółmi. Nie scena pocałunku.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

mysle ze yigit predzej by odszedl niz zostal jej przyjacielem tym bardziej ze kocha,i nie moglby zniesc malzenstwa nur z kims kogo on nie cierpi :)choc sam sobie jest winien bo pcha fatiha w str nur..i jeszcze szarpal fatiha?bardzo jestem ciekawa calej rozmowy iclal z nur,i co zrobi firat..

użytkownik usunięty
Elza49

Moim zdaniem to nawet o takim czymś nie ma co myśleć bo to jest niemożliwe... nie będą tłumaczyć,kazdy kto oglądał i wczul się w ich uczucia będzie wiedział czemu nie mogą zostać przyjaciółmi:D

Ta scena wg zajawki skończyła się , że zetknęli się nosami tak jak wtedy gdy wyznawali sobie miłość.Czy się pocałują zobaczymy za tydzień .

Bogusia53

cały zwiastun "przeklatkowałam"
Nur w białych sukienkach to są dwie różne sceny i nie mieszajmy tego, te kiecki się różnią, biżuteria, fryzura i makijaż Nur też się różni.
Nur w tym ich domu w białej sukni - wg mnie to jest marzenie Yigita ale mogę się mylić bo ona ma niewyraźną minę i kroczy jakoś niepewnie.
Płacząca Nur trzyma na 100% telefon.
Pocałunek N+Y to jest dalsza część sceny z tuleniem i tymi tekstami pożegnalnymi. (Nur ma na palcu pierścionek Fatiha).
akcja w domu Nur.
Nur stoi i słucha kogoś, pewnie Aytul, minę ma jakby nie wierzyła w to co słyszy, Yigit ją zasłania, Iclal jest w szoku
Yigit faktycznie dostał kulkę (0:50 sekunda) i ma czerwoną plamę na koszuli po prawej stronie, na wysokości ostatniego żebra albo raczej płuca, więc jest szansa, że przeżyje.
Strzela Aytul, zeskanowałam obraz i powiększyłam sobie jej pazury gdy wyrywa telefon Iclal, ma tak samo spiłowane paznokcie i bez lakieru. No chyba, że w Turcji taka moda i to np. Fikret :)

An_Ka2904

aha i jeszcze jedno, wg mnie inaczej niż do tej pory nie dali w tym zwiastunie zajawki z końcówki odcinka, bo by widzom sprzedali zakończenie filmu.
Ani płacząca Nur ani strzelanina w jej domu to nie będzie i nie może być ostatnia scena filmu.
Więc ... wszystko jest możliwe, nawet happy end!

ocenił(a) serial na 9
An_Ka2904

Elza polecam sie na przyszlosc jesli chodzi o poprawianie humoru :D,moj maly na przedszkolanki wola ciocia :D choc on tylko do dwoch osob do tej pory tak sie zwracal :) wiec chyba atmosfera w przedszkolu mu sie podoba bo nawet zaczal jesc niektore zupy co do tej pory koszmar...a z tym telefonem tak jakos samo mi przyszlo do glowy :D jak zawze yigit z nur mieli sie calowac to dzwonil tel...i tak od razu skojarzenie z almeda mi wyszlo :D

ocenił(a) serial na 9
maja9128

iclal byla w szoku,wiec mozliwe ze aytul strzelala bo to reworwer..a taki sam miala jak strzelala do firata w jego biurze jak jeszcze nur z nim pracowala jako modelka...na zajawce faktycznie aytul ma tak spilowane paznokcie to raz a dwa jej wyglad rak sam swiadczy ze to starsza osoba...wiec to na pewno aytul strzela,a plamy nawet w klatka po klatce jakos nie zauwayzlam moze jeszcze raz juz chyba 50 dzisiaj raz obejrze zeby przyjrzec sie tej scenie strzalu

maja9128

obejrzałam zwiastun z wystrzałem bardzo dokładnie i ja widzę czerwoną plamę na wysokości klatki piersiowej

An_Ka2904

N stała zaskoczona ,bo zobaczyła wchodzących Y z I stąd ta jej mina . W momencie strzału są blisko N ,Y odbiega od I zostaje postrzelony .

Bogusia53

A mi się wydaje, że Nur jest w jakimś salonie i przymierza sukienkę. W tej przymierzalni było zdjęcie na Ig. I ona przymierzając ją wyobraża sobie, że jest w domu I. Tak mi się wydaje.

dona_13

I może wcale jej nie kupi, nie będzie ślubu,bo ona nie da rady.

ocenił(a) serial na 9
dona_13

tez tak moze byc tym bardziej ze zakladajac suknie slubna bedzie wspominac slub z yigitem

ocenił(a) serial na 9
Bogusia53

moze tez drasniety zostal..nadal nie wierze w to ze nur zrobilaby slub z fatihem w domu w ktorym ma wspomnienia z yigitem to nie mozliwe,a ten telefon w rece,placz tu moze byc info ze moglo cos sie z elmas...albo z fatihem..moze wlasna siostra go dopadla...i bum

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Boże kochany. Podziwiam was . Skanowanie paznokci Aytül to wyczyn, za który chyba grająca ja osoba powinna za darmo zaprosić ba jakieś show.
Kochane jesteście ze mnie pocieszać. Uśmiałam się . I już mi lepiej

Elza49

A ja mam z kolei takie przemyślenie, ktorym pocieszam serce. Rozum jakoś podpowiada kiepskie scenariusze..
Mianowicie, Nur w sukni ślubnej i również te sceny, które kiedyś widzieliśmy były kręcone w ślubnej scenerii są z domu N&Y. Jakoś mi się wierzyć nie chce, żeby Nur zaproponowała Fatihiemu: Hej! Mamy wolną chatę, pobierzmy się w miłosnym gniazdku moim i Y.
Przecież ona na dużą wille z ogrodem. Tam sobie mogła ślub z F urządzać.

Ogólnie mam mieszane uczucia. Z jednej strony naprawde kiepsko to wszystko wygląda i o ile dobrze zrozumiałam mowę ciała bo z tureckim u mnie wciąż na bakier to właściwie jedynie Eminowi sytuacja się klaruje. Pogonił Yaren. Będzie zabiegał o Yagmur. Poza tym nic... Bo jakoś mi się wierzyć nie chce, że Elmas z otwartymi ramionami przyjmie skruszonego Cahita. O wyjawieniu intryg wobec głównej pary to nawet nie marzę. No chyba, że w scenie z pistoletem przy basenie Aytul w przypływie emocji dostanie słowotoku i ze wszystkiego sie wycyka. Mogła by też wspomnieć o motywach swojego postepowania, bo w głowę zachodzę o co tej babce chodzi tak naprawdę. Dobro córki jak dla mnie już dawno się zdewaluowało. Pieniądze to chyba też żaden powód bo Y by jej na lodzie nie zostawił mino wszystko.
Z drugiej strony jest nadzieja. Zawsze coś może się odwrócić. Może I przejrzy na oczy i zechce znaleźć szczęście u boku Firata a wtedy wspomoże N&Y w kontaktach z Mertem. Who knows.. Główni bohaterowie nieco odpuszczają ale nadzieja umiera ostatnia.

ocenił(a) serial na 9
An_Ka2904

Ja też przejrzałam tą scenę ze strzelaniną i mnie się wydaje że to nie rana tylko druga ręka Nur. Według mnie serial nie powinien się źle skończyć bo mówili że chcą żeby widzowie byli zadowoleni. Jakby skończyli śmiercią Yigita czy Nur to dopiero by ludzie pisali że okropnie zakończyli serial. Według mnie wszystko się dobrze skończy nie patrząc co pokazali w zwiastunie. W poprzednim też niektórzy myśleli że Nur będzie w ciąży a to była tylko podpucha więc wydaje mi się że w tym przypadku będzie tak samo.

pati5601

Ja tez ogladalam kilkanaście razy i niezauwazylam plamy krwi. Moim zdaniem będą razem ale pewnie w ostatnich min filmu przy innym zakończeniu caly serial by stracili. Bo po co by to wszystko przeżywali?!

ocenił(a) serial na 9
ania86_filmweb

a ja myślę że to cień od ręki i dlatego się powiększa że ręka się zbliża.
Nasze gdybanie jest oczywiście konieczne bo każdy ma jakieś przemyślenia. ale i tak będzie to co nakręcili a wyśrubowali ten zwiastun żeby rozbudzić ciekawość.

My już tak powkręcani jesteśmy że we wszystko uwierzymy i każda opcja wydaje się możliwa.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Elza ja nie skanowałam paznokci aż taka zdesperowana nie jestem ale aytul nigdy nie malowała paznokci..przynajmniej tak mi się wydawało..po rękach można poznać że to ręka starszej kobiety po 50tce czy 60..ja tam plamy czerwonej nie zauważyłam...prędzej bym stwierdziła że to cień ręki padający na koszule albo światlo

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Czytając te wasze komentarze na temat tego fragmentu to zaczęłam myśleć pesymistycznie. Jednak dzięki tej grupie na fb wróciłam do tego że będzie szczęśliwe zakończenie. Wrzuciły tam któreś osoby zdjęcia Tayyara tak jakby ze ślubu, który prawdopodobnie odbył się w tym domu Nur i Yigita więc teraz wydaje mi się że będzie takie zakończenie na jakie liczymy.

ocenił(a) serial na 9
pati5601

Poza tym na Instagramie Nur miała inna sukienkę do ślubu..więc myślę że specjalnie dali taki urywek.. żeby zmylić nas..Nur na zdjęciach z planu miała bardziej błyszcząca suknię. Więc możliwe że sobie wyobrazala to.

Elza49

Pomyslałam przez chwilę,że może Fathi kocha ja jednak i zrezygnował ze ślubu widząc jej cierpienie i że ona go nie kocha,
tym bardziej ze chyba zdaje sobie sprawę ,że Y nie do końca z niej zrezygnował.JA myslę ,że Nur nie wyjdzie za fatiha ,siedząc w tej ślubnej sukni płacze bo musi podjąć taką decyzję,a potem będzie się działo.Faruk rozliczy tego kogo
uznał ,że musi ponieść karę ,za swoje czyny,jesli Aytul nie poniesie kary,to jesli będę w Turcji pójdę protestować przed jego biurem.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

A ja dołączę do ciebie haha!!

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja to zawsze miałam pozytywne myślenie co do zakończenia serialu..muszą być razem innej opcji nie ma.ja wczoraj o tym pisałam że ona może płakać bo musi podjąć decyzje która wiadomo będzie odmowa ślubu z fatihem

Bogusia2311

To nie może się źle skończyć! Przecież Faruk napisał, że spełnia oczekiwania widzów, a nie sądzę żeby Turcy oczekiwali śmierci obojga albo, co gorsza jednego z nich... Przecież po coś dołożyli te 3 odc (licząc 57)

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Może w końcu wyjaśnia jak Yigit doszedł do tego że fikret trula Nur

maja9128

Również myślę, że to cień ręki Nur... taki duży spoiler by dali? Taka pomyłka? Nie sądzę... tak jak ktoś już wspomniał-nie pokażą nam zakończenia w zwiastunie. Ja do końca w nich wierzę!

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Zabierz mnie ze sobą w razie czego. Tez będę protestować, tylko ze tam niebezpiecznie i jeszcze nas zamkną . Ale w wiezieniu powołamy się na analizę ręki Aytül i nic nam nie zrobia.
Ja sobie żartuje oczywiście. Z tym sjanowaniem paznokci tez. Ale miło się trochę odstresowac .

Może i macie racje. To nie jest streszczenie odcinka to wielki finał wiec poczekamy i zobaczymy. Może i będzie ślub albo nie będzie ale i tak jakoś się skończy.
Tylko popatrzcie ze w tej scenie z basenem to juz chyba lato się skończyło juz płaszczyk i sweterki. To może być tak że minęło trochę czasu i oni chcą wziąć ślub . İclal się godzi bo mert wyzdrowial. Oczywiście mówi nur ze nadal ma do niej pretensje ale sama chce być z fiatem wiec niech tam. Tymczasem Aytül nie może odpuścić yiğita i nie chcąc dopuścić do ślubu z nur idzie ją zabić. Wszyscy się zbiegli bo yiğit z lclal przyszli do nur powiedzieć właśnie ze iclal nie będzie protestować a tu Aytül z giwera.
No a potym Aytül do paki ickal do firata a nur w ślubnej sukni do yiğit cała jak we śnie...
I jak wam się podoba???

Elza49

jestem za!!!!!!!

Elza49

Mnie bardzo,tylko ślub będzie latem w nastepnym roku ,bo skoroto już jesieńjak piszesz sweterki maja,a pamiętasz na inst.
zdjęcie z planu jakiejś uroczystości jest tam Elmas w sukience letniej.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Mo napiszą "po iluś tam miesiącach" i będzie ok. Przecież mert musi wyzdrowial żeby ganciak nałożyć

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Maju oglądasz królowa. Są momenty

Elza49

Jak sobie pomyślę, że ta dwójka miałaby nie być razem, to mnie mdli...

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Chyba będą cjiciaz może w ostatniej sekundzie

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Kochana nie oglądam,powiem ci że już mi obrzydly tureckie seriale..czekam aż się zaczną moje seriale Amerykańskie to będę oglądać je..może jak pójdę do szpitala na operacje to obejrzę sobie..szpital ma darmowe WiFi to trzeba będzie coś robić..by się odstresowac.ten serial królowa nocy to nadal trwa czy już zakończyli serial całkowicie ?

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Maju on jest zakończony. 19 odcineczków. Miodzio . Jest bardzo fajny i ma ok zakończenie. Intrygi zupełnie innego rodzaju niż w AV bo główny boss rodziny to stary mafioso. Film mimo to lekki w oglądaniu. Intrygi zjadliwe i wyjaśnione .
poza tym już wiem na czym się wzorowały nasze sp, bo jest facet który ma żonę bo jego wychowujący go ten boss dał mu córeczkę . Ta, jak Iclal, kocha go i jak on się po raz 1 zakochał (jak nasz Yigit) i chciał rozwodu to ta spowodowała wypadek. I ona przeżyła i on, ale poskarżyła się tatusiowi a tatuś podsłuchał rozmowę "zięcia" z ukochaną i ..... się zaczęło.
zobacz sobie jutro rano 2 odcinek o 10 na jedynce. Tego gościa gra Murat ten co zaprosił Tolgahana na otwarcie knajpy w Stambule. Dziewczyna to Hurren ze Wspaniałego Sulecia. I ważne zakochany facet nie ma zazdrosnej Almedy za plecami. Całuje, ściska i takie tam.

Elza49

Ale będzie boleśnie jak ten cały ślub w tym domu, wujaszek i ta piękna Elmas, to tylko sen N lub Y... i to jak Y obejmuje N to jakieś marzenie albo też sen np. Gdyby umarł... ale bym ryczała! ooooo nieee! Chyba aż tak nas Faruk nie nienawidzi :O

ocenił(a) serial na 9
Julia_trololo

Faruk sam powiedzial ze wybral scenariusz ktory zadowoli widzow,tak jak oni chcieli tak bedzie...a wiekszosc chciala zeby yigit byl z nur wiec raczej tak sie zakonczy

maja9128

Faruk musi połączyć N i Y bo jeżeli nie to będzie miał dużo osób na sumieniu.

ocenił(a) serial na 9
dona_13

Patrząc na minę Nur to może Aytul powie o wszystkich intrygach gdy będzie strzelała do niej. Szkoda, że finał dopiero o 21:00 a nie o 20.

pati5601

Ja w nich wierzę i nigdy ta wiara we mnie nie umarła, do końca będę się jej trzymała! Zuch! :D

Julia_trololo

A tak w ogóle, to scena zanim Yigit wyrzucił Nur z ich domu, w której wodzą wzajemnie za swoimi zapachami była piękna ;) oni tacy biedni, tak bardzo siebie potrzebują i cierpią przez tę długą rozłąkę.

Julia_trololo

Dziewczyny poszperalam troche i na show jest fragment ost.finalowego odcinka jak Y szczela do Ferat przed domem N jest tam tez I