Film świetny :) Aktor grający Alexa , gra znakomicie. Efekty specjalne w filmie są znakomite :) Każdy napewno poprze moje zdanie :) Film świetnie nakrecony w pieknej scenerii :* Poprostu 10++ :)
No to ja bym wygldala jak 7 latka :D Skoro przykladowa roznica to 7 lat :D Hmm.... ale tego bym nie chciala :D
Taa to niech mnie przerobią na siedmolatke :P Ale my chyba akurat jestesmy w takim wieku ze trudno nas by bylo jednak na duzo mlodszych przerobic, zmieniamy sie teraz szybko :P
Całkowicie się zgadzam :D Na starszych to by nas zrobił :D Ale na mlodszych :D Zreszta tak jak mowisz zmieniamy sie i to nie tylko w wygladzie ale takze charakter nam sie zmienia :D A no i nie mowie o zainteresowaniach bo oczywiscie zmieniamy je jak rekawiczki :D A no i filmy tak samo mnie naprzyklad kreci coraz wiecej mlodziezowych i musicali ---> High School Musical :* Kocham ten film :*
moja kolezanka tez wielbi ten film (ogladala go po raz pierwszy jak mieszkala przez rok w Ameryce)
No fakt... Może niespecjalnie da sie nas przerobic na 7-latkow. Źle to ujęłam. Chodziło mi o to, że o wiele starszego aktora mozna przerobic na pietnastolatka (nawet mozna zmniejszyc komputerowo), lub piękność na obrzydliwego garbusa ze spuchnietym okiem:)))
No to fajnie ze HSM ma coraz wiecej fanow :D A no na pewno piekność da się przerobić na brzydkiego czlowieka gorzej z odwrotem :D Bo nie z kazdego da sie zrobic pieknego :D
no, to jest fakt:) Chyba, że się zrobi z brzydala w piękność komputeowo:))))
Sama też oglądałam HSM (za sprawą tej dziewczyny) i to naprawdę fajny film, choć wolę Wredne dziewczyny:)
Coz nie widzialam tego filmu --> Wredne dziewczyny :D Ale HSM bardzo mi sie podobal ogolnie uwielbiam wszystkie filmy muzycczne i musicale :D Ale mysle ze nie tylko ja :P
ja kocham ogolnie muzykę wiec chodze do szkoly muzycznej:] A wredne dziewczyny są cudne!!! Najlepsza scena z tego filmu: główne bohaterki tańczą na konkursie taniec, ktory wykonuja co roku (w strojach seksownego mikolaja). Nagle jedna z nich przez przypadek trąciła magnetofon, z którego leciał podklad muzyczny. Płyta się zacięła. Zdenerwowana patrzy na przyjaciolki, podbiega do magnetofonu i kopie go z calej sily. Magnetofon wali w morde jej chlopaka, ktory siedzial w pierwszym rzedzie:]]] Kocham te scene:)))
No to musial byc rzeczywiscie fajny :D Musze go kiedys ogladnac :P Nie wiedzialam ze chodzic do szkoly muzycznej :D A grasz na czyms ?? :P
Kopiując i cytując moją wypowiedź z tego forum:
A mi się nie podobał:(
Pierwsze sceny jakby wyjęte z Mission: Impossible - ok, ale dalej jest już tylko gorzej, bardziej sztucznie i pompatycznie. Jak dla mnie 5/10.
Kopiując i cytując moją wypowiedź z tego forum:
A mi się nie podobał:(
Pierwsze sceny jakby wyjęte z Mission: Impossible - ok, ale dalej jest już tylko gorzej, bardziej sztucznie i pompatycznie. Jak dla mnie 5/10.
no pewnie:) masz całe życie przed sobą. O kurcze, coraz ciekawsza dyskusja w temacie Alex ---> świetnie:)
No tak coraz ciekawiej ale nie na temat : D Ale coz :D Wazne ze jest dyskusja a z toba sie fajnie gada :D
mi też film się mardzo podobał, Alex też...:) Luelle: za mała w sensie że za młoda czy że za niska????
Jak to siem mowi lepiej pozno niz wcale :d Ja ogladalam Alexa w dniu premiery wiec to byl chyba ktorys listopada :D I odrazu postanowilam je zalozyc :D
kochana Martusiu... Zacznijmy od tego, że wielokrotnie bywalas na tym forum, bo sama mi to mowilas w szkole:PP I jak dobrze wiesz (tlumaczylam ci to przed jakąs lekcją geografii [glupia jędza z Małpy, no nie!?]) aby pojsc na wiolonczele bylam za mloda:D W tym sensie to powiedzialam:)
Ja osobiscie nie wiem o co chodzilo wam z ta za mloda bo przeciez kazdy to jasno rozumie --> przynajmniej ja o co chodzi :/ Moze niektorzy nie ale to ich sprawa :D No coz moze to u niektorych przez kolor wlosow (choc nie wiem jaki macie ) No ale coz :D
mi nie mówiłaś na pewno przecież bym pamiętała....\Małpa to małpa i nic tego nie zmieni/ Na forum byłam kilka razy tak jakoś zaraz po obejrzeniu filmu, a potem tak jakoś wyszło że nie zaglądałam. A co do Emmy W. kiedy naślesz na nią tych terrorystów??
ja ci powiedzialam dzis przed sklepikiem szkolnym:" zastanawiam sie jaki dokladnie oddzial na nia nasłac":P
mowilam ci o moim wielkim marzeniu - wiolonczeli (ale nie pamiętasz:P) Co do blondynki... taaak... taka masz nature, ktora najlepiej pozytkujesz na wf:) Kingusia: te zdjęcie, ktore wtedy podawalam linka to bylam ja i obecna tu MARTUSIA:))) Zajrzyj jeszcze raz tam:)
Wiem że pytałam ale Ty zamiast dać mi jasno do zrozumienia, zaczęłaś ją obgadywać a ja Ci troszeczke pomogłam. A wiesz że ja nie posiadam zbyt dobrze rozwiniętej zdolności dedukcji i trzeba walić jasno o co chodzi... A co do wiolonczeli: nadal twierdze że mi nie mowiłaś! Ale już sie dowiedzialam i koniec tematu bo i tak ja mam racje. a na zdjęciach wychodze jak łoś więc prosze sie nie śmiać.
taak? a ja myślalam, że to Ja mam racje, zgodnie polemizowaniem moich tzw. kolezanek klasowych:)
Przecież sama powiedzialas bym nazywala cie Łosiek!:)
A to fajnie ze siem znacie :D A co do tego zdjatka to mysle ze wiem ktora ty jestes a martusia ?? bo nie zabardzo wiem :D
znamy sie, znamy:) chodzimy do jednej klasy:)
co do zdjecia: Martusia to ta dziewczyna o ksywie Pąkowa i mozna ją zobaczyć na zdjęciu-duecie ze mną - ja opieram sie o kaloryfer w niebieskiej bluzie, a ona nade mna w bialym (niech ci bedzie, Pączusiu:*) sweterku:)
a propos w temacie Filmy na moim gronie pojawiły się teledyski Evanescence. Są to najnowsze Call me When You're Sober i Lithium oraz starsze: Bring Me To Life i Going Under. Więcej będzie jak będzie mi się chciało i humor miało:))
Aha czyli juz wiem ktora to martusia czy ta pakowa :D No coz :D Ladna masz bluze :) Ta niebieska czy zielona wiesz o co chodzi :D
nom:D Właściwie to mozna nawet powiedziec, że turkusowa, bo część osób uparcie twierdzi, że to zieleń, a druga część, ze niebieska:D Czyżby szerzył się daltonizm?:P hehe:) A co sądzisz o naszej drogiej martusi?:) Ogólnie fajna z niej babka, choć troche roztrzepana (dobra ja tez taka jestem, ale u mnie w gre wchodzi tez szalenstwo)
wg. mnie morska, no ale cóż, może to przez oświetlenie;) hehehe z chwalenia filmu zeszliśmy na dyskutowanie o marzeniach i ubraniach Luelle hehehe
widze właśnie że od dawna:)
Nie czytałam książki \ale mam zamiar w najbliższym czasie\ więc czy może mi ktoś powiedzieć co sie dzieje w kolejnej części??
O dobry pomysl :D Ja tez nie czytalam ksiazeczki wiec moze ktos powie o czym jest dalej ?? Bo film chyba nie bedzie zbyt szybko :D (O ile bedzie :P ) No ale coz :D A co do tego co sadze o martusie to nie gadalam z nia nigdy ale po zdjeciu widac ze jest ulozona zreszta nie wiem :D
hehe ciesze się że chociaż normalnie wyglądam:)
heh widze że nikt nie jest chętny do poinformowania nas i ciągle żyjemy w niewiedzy:( trzeba czekać na Luelle:D
szczerze? przed chwilą napisałam streszczenie, ale strona sie zawiesila i wszystko przepadlo...:/ popatrzcie na stronie Ambra - na pewno jest tam streszczenie!!
Kingusia, popieram Cie!!
Luelle: wiem jak ty kochasz tą książkę i jak kochasz opowiadać, więc z łaski swojej napisz. Poza tym jak Ty to zrobisz to będzie ciekawiej niż opis ze strony wydawnictwa.... PISZ
naprawdę, przykro mi, ale nie mam dziś ochoty... dostałam złą wiadomość... moze innym razem, ok? jestem przybita...
Naprawde, ostatnio chce mi sie tylko plakac...:( Na szczescie wlasnie zaczely mi sie ferie, wiec sie troche podreperuje na duchu!!
E to fajnie ze masz ferie :D Mi siem zaczynaja od 12 lutego :/ No ale wkocu to juz niedlugo :D Jakos wytrzymam :D
eh... szczerze to wolalabym miec ferie wlasnie 12:) Bo mam urodziny 16 lutego i mialabym rowno impreze zrobiona:) A tak to musze robic wczesniej...
A no to rzeczywiscie mialabys lepiej :D Ale co powiesz o moich urodzinach ---> 4 lipca (do d....) A imieniny 24 lipca :) No coments :/
No a zajrzyjmy do historii co jest 4 lipca w moje urodziny ---> świeto w stanach "Dzień Niepodległości" :P A co najlepsze moja mam ma urodziny 11 listopada :D Odpowiednik tego swieta tylko w Polsce :D