To tymczasowo. Jestem zła, jestem yakuza, jestem "kill'im". Ono bezczelnie dziecię zbuntowane mię awatar publicznie popsuło. Także chwilowo mam taki.
W sumie ładny - jak się powiększy. Mały mało charakterystyczny. Jakoś zawsze byłaś bardziej wyrazista.
A Martin ma ładnego tego starego wilka, ale też jakoś teraz trudno mi się do niego przyzwyczaić. Ostatnio miał jakieś takie inne te kolorki - drewniano-ludowe :P i nagle taki chłodny czarnobiały....
Pogadamy w przyszłym sezonie. Zobaczymy czy Lech utrzyma formę. Wisła i Legia miały swoje pięć minut, które przesrały. Zobaczymy co zrobi Lech.
Ale, że niby co? Lech ma obronić tytuł i awansować do LM? Nie ma takiej opcji. Zresztą o LM w przypadku polskich klubów w ogóle nie ma co mówić. To nie ma nic do rzeczy, grunt żeby Legia spadła. Należy im się wreszcie. Tylko to się liczy. ;P
Eeee tam, wszak nikt dotąd nie zdefiniował życia. Są różne definicje tej przypadłości.
Jeżeli przyjąć demoniczne korzenie wampiryzmu, to ów proch nie byłby już taki pewny.
Na forum nie wchodzicie, to wrzucę –
Jak Pani Basia (autorytet moralny XXI wieku) załatwiła tych od "Wygrałeś BMW, przyślij SMS-a" http://www.youtube.com/watch?v=UZx1QNuUetE – mistrzostwo ;)
Piwo temu panu i pani Basi też. Tak powinno się załatwiać sprawy z tymi oszustami od BMW-SMS-ów. Czy ich akcje z wprowadzaniem użytkowników w błąd nie są czasem nielegalne?
Czy ja wiem, czy żerowanie na głupocie ludzkiej powinno być nielegalne?
Problemy interpretacyjne w razie wprowadzenia jakichś zakazów raz, w perspektywie kompletne zdziecinnienie konsumentów - dwa.
Z całym szacunkiem, ale kiepska była. Seweryn po roli ks. Wiśniowieckiego nikomu się nie kojarzy jako "komediant", a że Pszoniak był kiedyś rewolucjonistą, to już najstarsi dołale nie pamiętają. Zaś sformułowana była tak, że wyglądało to na jakieś modne dzieło hollywoodzkie (dopiero od miejsca, w którym Popeye wpadł na trop, mógłbym odgadnąć).