Internet mi wczora padł, UPC dba o moje zdrowie psychiczne. I oczy.
Tę lokalizację sobie wpisałam sama, z palca, czy z google maps, bo to jest adres kawiarni u Bliklego, gdzie chcę pić kawę latte w ogródku latem. Ustawicznie. Tzn. jeśli chodzi o kawę, to wolałabym kawę z kafejki "Tere fere", ale ogródek u Bliklego jest bardziej strategicznie rozpołożony, zawsze kogoś można spotkać i takie tam.
Tam jest jakieś kino, nie?
Chociaż jak wpisałem w google ten adres, to na początku wyskoczyło mi "Doner kebab" ;D
O w mordę, to ja nic nie wiem. Kebab jest po drugiej stronie placu, nazywa się Amrit, a w budynku Plac Wilsona 2 jest kino Wisła, wychodzi się z niego na moje podwórko.
Kurde, nie wiem. Mnie się otwiera taka mapa, ja na niej zaznaczam takim czerwonym pipaczkiem, w kształcie pinezki, gdzie stoję i wciskam "Zapisz".
Wiecie co miśki? Ciocia mikka idzie sobie stąd. Dobrej nocy, dobrego dnia wszystkim życzę. I jak mi jutro te 400 powiadomień na raz na skrzynkę przyjdzie, to mnie kurwica trafi. Doooobranooooc.
Tylko nie miśki, tylko nie miśki, dobrze?
(ursidae to uwsteczniony umysłowo prymityw w porównaniu do canidae lub felidae;)
A co to VD?? chcę wiedzieć:) żeby obejrzeć i prowadzić długie, wieczorne dyskusje na temat tegoż
Kochaniutka, ja tu wyczekuję czerwieni a tu się avik zmieniło Nie jestem na to gotowa, ja chcę czerwoną Oshin :D
Przypuszczam, że jakieś Vampire Diaries - oni tu się podniecają takimi rzeczami ;)
Oshin nawet gdy robiła test na poglądy polityczne, to wyszło że czerwona.
Ale przynajmniej wypióry mają kły na właściwym miejscu i się nie świecą. Co do fabuły - to kolejne pozmierzchowe popłuczyny, ona piękna, on wampir, kochali się, że aż strach i inne takie. Ale jakoś się żeśmy z Regisem wciągnęli...
Lucynka, to by pewnie wolała jak by bardziej przypominali mojego Mikołaja w czarnych botkach :>
Ale nie ma Lucynko takich sexownych seriali. Pewnie nie robią, bo by kobiety porzucały się na telewizory i porozwalałyby wszystko w atakach podniecenia.
To by był przebój!
Ale pewnie nastąpiłby bunt facetów. Żaden przecież nie wytrzymałby aż takiej konkurencji.
Mikołaj jako James Bond
jako Edward Cullen
jako Hans Kloss
jako Hanna Montana
:D
szał ciał i orgia dusz :D
...ale między nami (mną i nim) zaiskrzyło... oczywiście, że każde z nas znało wcześniej różne osoby... nie żyjemy w końcu na biegunie... tzn. on często... ale nie cały czas...
Że stare, to nic. Paskudne i wytapetowane na maksa.
Jeden men jest fajny, tylko też wymagałby chyba opłukania "czysto wodo" oraz impregnacji wewnętrznej, np. przy użyciu żołądkowej. Ale jakiś zarys jest.
A! To nie. Za gładki, jak pupka niemowlęcia. Za to Saltzmana ładnie przyciemnili w drugim sezonie, więc obleci - może robić za przystojnego. W przeciwieństwie do wuja wilkołaka. Metro-wilkołek. Phi!
Swoją drogą cichutko i spokojniutko dzisiaj. Wczoraj był szał - tyle stron w tak krótkim czasie! a dzisiaj schodzimy :P dopalacze rządzą się swoimi prawami...
Ja, żeby się pochwalić, że też zaliczam jakies seriale na bieżąco, to ja oglądam "Lie To Me". Jak zawsze generalnie ze względu na Tima Rotha.
a ja oglądam Glee (:D)
i Supernatural - głownie na Jensena (mniam mniam ;D)
a innych juz nie chcę bo się przyzwyczaje i kicha
Ja oglądam takie, które się kończą i to jest jednak przykra chwila.
Jak bym miała oglądać te niekończące się, to każdy odcinek byłby przykrą chwilą hehe