Jakiś film fantasy? Niech pomyślę... oczywiście HP jeśli lubisz... LOTR... POTC... a jeśli coś innego niż zachodnie produkcje to mozesz obejrzeć sobie rosyjski film "Volkodav"...
Dobre to 'w czopku urodzona' Hi hi. Czy ja wiem czy jestem w czepku urodzona? Może pod względem OzN? Prawie wszystko mi sie udaje
Oj ty to masz szczęście :-D Ja to bym na twoim miejscu zapragnęła zagrać w filmie OzN albo zoaczyć na żywo aktorów :-D
Uhuhu Selenia to ty mnie chyba nie znasz;) A myślisz,że o czym ja cały dzień myślę? Ja to chciałam jechać na premierę do Pragi albo do Niemic bo najbliżej, ale jeszcze szkoła trwała no nic nie wyszło:(
Zawsze możesz spróbować w 2010 :-D ale wtedy to ja się zabiorę z tobą może mi szczęście przyniesiesz :-)
HP oglądałam mnóstwo razy a jeżeli chodzi o Volkodav to pani z biblioteki mi nawet polecała ale jakoś nie koniecznie chce mi się oglądać jakieś inne propozycje?
Hmmm ciężko... Ja to dziwna jestem. Uwielbiam fantasy ale mało filmów oglądałam z tego gatunku... Nie wiem, możesz zobaczyć u mnie w ulubionych, mało mam tam fantasy, ale może jakieś inne cię zainteresują:)
Hahahaha! Jeśli nikomu to nie będzie przeszkadzać, to czemu nie? Ale jak ty lub ktoś inny nie lubi na takich pisać, to nie musimy;)
Julia większość filmów które tam masz oglądałam i uwielbiam je :-D no dobra to ja zmykam pa wam! może później będę i napisze jaki w końcu film wybralam :-D
Ja z HP oglądałem tylko częściowo "więźnia Azkabanu". Akurat lecialo w telewizji.
Ja obejrzałam I część jakieś 5 lat temu. Jak leciało w kinie. Okropne( z całym szacunkiem dla fanów)
Ja akurat fanem HP nie jestem. Po prostu leciało i tyle. Byłem za to na pierwszym filmie. Jak mnie irytowal ten dubbing dziecięcy!
Bo czasem film jest niezrozumiały dla tych, którzy nie czytali książki. Dlatego mówią, że nie podoba się. A książki są świetne.
Zawsze coś się znajdzie. Na przykład pewne ciekawostki z filmu. Zauważyłyście bliznę nad okiem Piotra?