Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
2008
6,8 129 tys. ocen
6,8 10 1 128673
5,8 22 krytyków
Opowieści z Narnii: Książę Kaspian
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Książę Kaspian

To co powiecie na kolejną kontynuacje, moje drogie panie?

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Melise:D Fajnie byłoby tak umieć zagrać taką melodię z Narnii! Samemu jeszcze!;)

ocenił(a) film na 8
Julia_20

jak narazie umiem piratów z karaibów, władce pierścienie, pearl harbour i prawie wszystkie bajki disneya.. do mojej kolekcji brakuje mi TYLKO NARNII! i moze dlatego tak mnie wkurza, że nie moge ich znaleźć.

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

"Szukajcie, a znajdziecie". Właśnie przypomniało mi się, że kiedyś umiałam zagrać na pianinie jedną kolędę:D A Disney tez świetny!

ocenił(a) film na 8
Julia_20

Jak narazie znalazłam jakąś angielską stronę gdzie jest 30 linków do nut z muzyką filmową, więc moze coś znajde.. Nadzieja to podstawa!

Trzymaj kciuki :P

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Spokojna głowa!:)

Jednak nie tak łatwo znaleźć... :D

ocenił(a) film na 8
Julia_20

a najgorsze jest to, że wszedzie jest HSM!!!! I "boski Zac" :/ Aż sie odechciewa jak sie na to patrzy...

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Zac:P Ile ludzi na niego jedzie!... Ja tam jego wielką fanką nie jestem, ale nie wymyślam na niego (i inne gwiazdy) różnych "określeń"... a przynajmniej staram się nie wymyślać :D

ocenił(a) film na 8
Julia_20

Ja też nie.. jest aktorem i chwała mu za to, ale niech go juz wszedzie nie wciskają, bo to sie robi denerwujace :/

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Co za dużo, to niezdrowo! Chociaż w przypadku Narnii, nie:)

ocenił(a) film na 8
Julia_20

Narnia a HSM to niebo a ziemia :P tego sie nie da porównać :P

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

O taak... Narnia jest jedyna w swoim rodzaju:)

Ja już lecę, branoc xD

ocenił(a) film na 8
Julia_20

Alleluja! Znalazłam: Can't Take It In, Evacuating London i Lucy Meets Mr. Tumnus!!!!!!! Euforia!

Ja teraz też juz uciekam :) Kolorowych i miłego o ile to możliwe powrotu do szkoły :) :*

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Widzisz, jednak coś się znalazło;) Teraz tylko grać;)

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja bardzo lubię ścieżkę dźwiękową z Narnii. Dzięki niej daje się przeżyć ten klimat baśni...

ocenił(a) film na 9
Tatar

Oh ja też uwielbiam soundtrack z OzN, ale na instrument, na którym gram raczej wątpię, żeby były nuty :(

ocenił(a) film na 10
troll_3

kurcze, Ty tez grasz na czymś?... Same talenty tu... A soundtrack OzN jest świetny, bo są i weselsze utwory, i bardziej smutne.. Tak wymieszane.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja też uwielbiam soundtrack z OzN, jest przepiękny, ale ja jak na razie na moim instrumencie potrafie zagrać może dwie melodie :) Mam jesze przed sobą trzy (łącznie z tym rokiem) lata nauki... Ale potrafie zagrać malutki fragment, z sountrack'u z OzN ;) , jednak nie pamiętam z której cześci, to jest :(. AnaMaria , na jakiej stornie znalazłaś te nuty? Mogłabyś podać linka? Zawsze w końcu można pomęczyć siostre żeby zagrała, a potem sama- raz ze słuchu, raz z nut ;D

ocenił(a) film na 10
Ann129

Ja jeśli chodzi o muzykę, to mogę co najwyżej jej słuchać. Nie grać.

ocenił(a) film na 10
Tatar

Ja raczej nie umiałabym zagrać takiej długiej melodii... Z takich większych talentów, to u mnie jest rysowanie xD W ogóle nigdy nie myślałam na poważnie o muzyce.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja też nigdy tak nie myślałem o muzyce. Dopiero parę lat temu zacząłem słuchać wielu piosenek. Tal to nie lubiłem tego, bo moja starsza siostra głośno puszczała swoje piosenki.

ocenił(a) film na 10
Tatar

U mnie tak teraz jest. Siostra słucha przeważnie rock, metal, czy co tam jeszcze, i to dość głośno. No, ale taką muzykę to chyba najlepiej słucha się głośno.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja dzisiaj bardzo lubię swoje piosenki z mp3. NIektóre to mnie wprowadzają w stan jakiejś nirwany, czy cos w tym guście.

ocenił(a) film na 10
Tatar

To czego tak słuchasz?... Ja obecnie nie mam jednego ulubionego gatunku muzycznego.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Głównie muzyka pop. Głownie stare przeboje z lat osiemdziesiątych.

ocenił(a) film na 10
Tatar

Chciałęm powiedzieć, że cokolwiek.

ocenił(a) film na 10
Tatar

Aha. Ja za to nie bardzo orientuję się w takich starszych przebojach.

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Ja aż tak stary nie jestem, ale większość moich ulubionych pisoenek jest właśnie z tego okresu.

ocenił(a) film na 10
Tatar

Aż taki stary nie jesteś, ale może gdy byłeś mały, to wkoło huczały takie piosenki i wpadły ci w ucho, dlatego teraz je tak lubisz;) (żart)

ocenił(a) film na 10
Julia_20

możliwe.

ocenił(a) film na 10
Tatar

naprawdę to forum zamiera...

ocenił(a) film na 10
Julia_20

Bo mało ludzi. Znowu jesteśmy tylko my dwoje. Cały dzień ani śladu Tygrysek.

ocenił(a) film na 8
Tatar

To była jakaś angielska strona... nie mam linka. Ale moge ci je wysłać na e-maila tylko musisz podać mi adres.

Jeśli chodzi o muzyke to jestem od niej uzależniona. przez tą szkołę muzyczną potrafię się utopić w muzyce i całkowicie odciąć od świata. Obojetnie co by to było (z wyjatkiem techno, hip-hopu i całej reszty tych "nowoczesnych" gatunków). Wystarczy że to bedzie cos nastrojowego a macie mnie z głowy. A klasyki i filmówki to juz wogóle :P

ocenił(a) film na 9
AnaMaria

mam tak samo :) Ach ta szkoła muzyczna...
Ale lepiej się teraz nie zatapiaj w muzyce, bo forum Cię potrzebuje :)

ocenił(a) film na 10
troll_3

No właśnie;)
Co do muzyki, to ja takiego bzika nie mam na jej punkcie xD Ostatnimi czasy słucham przeważnie soundtracku OzN.

ocenił(a) film na 9
Julia_20

Ja generalnie uwielbiam soundtracki z różnych filmów, ale oczywiście najbardziej lubię ten z OzN. Urzkła mnie też muzyka z Amelii, Dumy i uprzedzenia i Władcy Pierścieni. A ostatio zaczęła mi się podobać muzyka z Mr & Mrs Smith

ocenił(a) film na 10
troll_3

Tamtych nie słuchałam wszystkich. A lubię jeszcze z HP i Titanica (mój pierwszy wielki ulubiony film;)!

ocenił(a) film na 9
Julia_20

Och jeśli tematyka spada na te tory, to kiedyś gdy była żałoba narodowa i zmienili program telewizyjny zaczęłam oglądać pewien film, który totalnie mnie zaczarował. Oglądałam go z zapartym tchem, a kończyłam z łzami w oczach. Później okazało się, że to była "Rozważna i romantyczna". :)

ocenił(a) film na 10
troll_3

A słyszałam o nim ale nigdy nie oglądałam;] A zawsze jak oglądam jakiś film, to pierwsze co muszę znać, to tytuł!

ocenił(a) film na 8
Julia_20

Też nie oglądałam tego filmu... A z Soundtrackó uwielbiam jeszcze piratów i "Marzyciela"... Ale na razie nie moge tego słuchać, bo mam za dużo nauki (a jak tego słucham to nie moge sie skupić)... w tym tygodniu mam już trzy sprawdziany z czego pierwszy jutro, a w przyszłym jak na razie dwa :/ Czy mówiłam już że nie cierpie szkoły? :P

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Już sprawdziany?! o kurde... Jak mnie się już nie chce tak rano wstawać!

ocenił(a) film na 8
Julia_20

ja po tym jednym dniu mam tak serdecznie dość, ze jak dotrwam do konca tygodnia to bedzie cud.. o końcu roku nie mówie!

wypierając profil popełniłam samobójstwo...

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

u mnie nie było za dużego wyboru profilu...
Dziś to mieliśmy przeważnie tylko lekcje organizacyjne.

ocenił(a) film na 8
Julia_20

My większosć też, ale chemie i biologie normalnie, "bo za rok matura". A jutro jeszcze fizyka <sciana>

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Druga klasa chyba zawsze jest najgorsza pod względem nauki:( Pierwsze kilka tygodni trudno będzie się przyzwyczaić. Później może trochę lepiej będzie (sama nie wierzę, że to piszę...)

ocenił(a) film na 8
Julia_20

wiesz chyba tylko ta mysl sprawia ze wstaje o 6.30 i wloke sie do tej budy. :P

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Nienawidzę szybko wstawać! Dziś w szkole cały dzień ziewałam!...

ocenił(a) film na 8
Julia_20

Ja na pierwwszej lekcji to nie wiedziałam jak sie nazywać. A na dodatke to była chemia i nauczycielka oczywiście mnie wyrwała żebym coś tam jej podyktowała i oczywiście nie miałam zielonego pojecia o co chodzi... piękny początek.

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Ja nie też nie lubię wcześnie zaczynać. Ale za to lubię wcześnie kończyć. Dlatego zawsze wolałem wstać o siódmej czy wcześniej, żeby skończyć gdzieś koło pierwszej-drugiej.

ocenił(a) film na 10
Tatar

Bo tak jest w pewnym sensie lepiej. Ma się wtedy trochę więcej wolnego czasu.

ocenił(a) film na 9
Julia_20

Och zdecydowanie... My w tym tygodniu chodzimy na drugą lekcję i przez to kończymy później. To bez sensu bo rano i tak się niczego nie zrobi. A klasa sportowa przyszła dziś na 8.00 skończyła o 12.30, a moja klasa siedziała jeszcze w budzie dwie godziny. To nie jest fair :(