To co powiecie na kolejną kontynuacje, moje drogie panie?
Melise:D Fajnie byłoby tak umieć zagrać taką melodię z Narnii! Samemu jeszcze!;)
jak narazie umiem piratów z karaibów, władce pierścienie, pearl harbour i prawie wszystkie bajki disneya.. do mojej kolekcji brakuje mi TYLKO NARNII! i moze dlatego tak mnie wkurza, że nie moge ich znaleźć.
"Szukajcie, a znajdziecie". Właśnie przypomniało mi się, że kiedyś umiałam zagrać na pianinie jedną kolędę:D A Disney tez świetny!
Jak narazie znalazłam jakąś angielską stronę gdzie jest 30 linków do nut z muzyką filmową, więc moze coś znajde.. Nadzieja to podstawa!
Trzymaj kciuki :P
a najgorsze jest to, że wszedzie jest HSM!!!! I "boski Zac" :/ Aż sie odechciewa jak sie na to patrzy...
Zac:P Ile ludzi na niego jedzie!... Ja tam jego wielką fanką nie jestem, ale nie wymyślam na niego (i inne gwiazdy) różnych "określeń"... a przynajmniej staram się nie wymyślać :D
Ja też nie.. jest aktorem i chwała mu za to, ale niech go juz wszedzie nie wciskają, bo to sie robi denerwujace :/
Alleluja! Znalazłam: Can't Take It In, Evacuating London i Lucy Meets Mr. Tumnus!!!!!!! Euforia!
Ja teraz też juz uciekam :) Kolorowych i miłego o ile to możliwe powrotu do szkoły :) :*
Ja bardzo lubię ścieżkę dźwiękową z Narnii. Dzięki niej daje się przeżyć ten klimat baśni...
Oh ja też uwielbiam soundtrack z OzN, ale na instrument, na którym gram raczej wątpię, żeby były nuty :(
kurcze, Ty tez grasz na czymś?... Same talenty tu... A soundtrack OzN jest świetny, bo są i weselsze utwory, i bardziej smutne.. Tak wymieszane.
Ja też uwielbiam soundtrack z OzN, jest przepiękny, ale ja jak na razie na moim instrumencie potrafie zagrać może dwie melodie :) Mam jesze przed sobą trzy (łącznie z tym rokiem) lata nauki... Ale potrafie zagrać malutki fragment, z sountrack'u z OzN ;) , jednak nie pamiętam z której cześci, to jest :(. AnaMaria , na jakiej stornie znalazłaś te nuty? Mogłabyś podać linka? Zawsze w końcu można pomęczyć siostre żeby zagrała, a potem sama- raz ze słuchu, raz z nut ;D
Ja raczej nie umiałabym zagrać takiej długiej melodii... Z takich większych talentów, to u mnie jest rysowanie xD W ogóle nigdy nie myślałam na poważnie o muzyce.
Ja też nigdy tak nie myślałem o muzyce. Dopiero parę lat temu zacząłem słuchać wielu piosenek. Tal to nie lubiłem tego, bo moja starsza siostra głośno puszczała swoje piosenki.
U mnie tak teraz jest. Siostra słucha przeważnie rock, metal, czy co tam jeszcze, i to dość głośno. No, ale taką muzykę to chyba najlepiej słucha się głośno.
Ja dzisiaj bardzo lubię swoje piosenki z mp3. NIektóre to mnie wprowadzają w stan jakiejś nirwany, czy cos w tym guście.
To czego tak słuchasz?... Ja obecnie nie mam jednego ulubionego gatunku muzycznego.
Ja aż tak stary nie jestem, ale większość moich ulubionych pisoenek jest właśnie z tego okresu.
Aż taki stary nie jesteś, ale może gdy byłeś mały, to wkoło huczały takie piosenki i wpadły ci w ucho, dlatego teraz je tak lubisz;) (żart)
To była jakaś angielska strona... nie mam linka. Ale moge ci je wysłać na e-maila tylko musisz podać mi adres.
Jeśli chodzi o muzyke to jestem od niej uzależniona. przez tą szkołę muzyczną potrafię się utopić w muzyce i całkowicie odciąć od świata. Obojetnie co by to było (z wyjatkiem techno, hip-hopu i całej reszty tych "nowoczesnych" gatunków). Wystarczy że to bedzie cos nastrojowego a macie mnie z głowy. A klasyki i filmówki to juz wogóle :P
mam tak samo :) Ach ta szkoła muzyczna...
Ale lepiej się teraz nie zatapiaj w muzyce, bo forum Cię potrzebuje :)
No właśnie;)
Co do muzyki, to ja takiego bzika nie mam na jej punkcie xD Ostatnimi czasy słucham przeważnie soundtracku OzN.
Ja generalnie uwielbiam soundtracki z różnych filmów, ale oczywiście najbardziej lubię ten z OzN. Urzkła mnie też muzyka z Amelii, Dumy i uprzedzenia i Władcy Pierścieni. A ostatio zaczęła mi się podobać muzyka z Mr & Mrs Smith
Tamtych nie słuchałam wszystkich. A lubię jeszcze z HP i Titanica (mój pierwszy wielki ulubiony film;)!
Och jeśli tematyka spada na te tory, to kiedyś gdy była żałoba narodowa i zmienili program telewizyjny zaczęłam oglądać pewien film, który totalnie mnie zaczarował. Oglądałam go z zapartym tchem, a kończyłam z łzami w oczach. Później okazało się, że to była "Rozważna i romantyczna". :)
A słyszałam o nim ale nigdy nie oglądałam;] A zawsze jak oglądam jakiś film, to pierwsze co muszę znać, to tytuł!
Też nie oglądałam tego filmu... A z Soundtrackó uwielbiam jeszcze piratów i "Marzyciela"... Ale na razie nie moge tego słuchać, bo mam za dużo nauki (a jak tego słucham to nie moge sie skupić)... w tym tygodniu mam już trzy sprawdziany z czego pierwszy jutro, a w przyszłym jak na razie dwa :/ Czy mówiłam już że nie cierpie szkoły? :P
ja po tym jednym dniu mam tak serdecznie dość, ze jak dotrwam do konca tygodnia to bedzie cud.. o końcu roku nie mówie!
wypierając profil popełniłam samobójstwo...
u mnie nie było za dużego wyboru profilu...
Dziś to mieliśmy przeważnie tylko lekcje organizacyjne.
My większosć też, ale chemie i biologie normalnie, "bo za rok matura". A jutro jeszcze fizyka <sciana>
Druga klasa chyba zawsze jest najgorsza pod względem nauki:( Pierwsze kilka tygodni trudno będzie się przyzwyczaić. Później może trochę lepiej będzie (sama nie wierzę, że to piszę...)
Ja na pierwwszej lekcji to nie wiedziałam jak sie nazywać. A na dodatke to była chemia i nauczycielka oczywiście mnie wyrwała żebym coś tam jej podyktowała i oczywiście nie miałam zielonego pojecia o co chodzi... piękny początek.
Ja nie też nie lubię wcześnie zaczynać. Ale za to lubię wcześnie kończyć. Dlatego zawsze wolałem wstać o siódmej czy wcześniej, żeby skończyć gdzieś koło pierwszej-drugiej.