Tym razem prehistoryczne zło objawi się w skrzydlatej i żarłocznej postaci, obwieszczającej swą obecność skrzekiem wyrażającym głód krwi i terroru. (Zapowiedź jak w typowym opisie na Fw xD) Wszystkich fanów prehistorii i Klubowiczów zapraszamy na wspólny seans już w najbliższy poniedziałek, 25.03 o 20!
Po filmie odbędzie się seans dzieła "Wielka Stopa" (Bigfoot, 2012).
No nie? Chyba według tej kretynki trzeba mieć jakieś silikony i botoksy i ofc różowe wdzianko.
Coolio!
Profesor dobrze gada: zapowiada się świetna zabawa!
Witam was szanowni klubowicze na tym zacnym seansie.
Możliwe. Osobniki charakteryzujące się inteligencją kamienia albo giną pierwsze, albo ostatnie. To samo tyczy się czarnych.
Ja niestety nie, późno troszke i nudne będzie z pewnością. Czekam na rekiny w tornadzie bo te zwykłe to nuda
Ja już kiedyś oglądałem i to taki niezbyt emocjonujący katastrofiak, jakieś drony do kontroli pogody się wymknęły spod kontroli, o ironio, i robią pogodę z Pojutrza z tornadami. Nie polecam.
A ja przypomniałem sobie dzięki archiwum GW jeden film co go widziałem w Walt Disney przedstawia
dobry wieczór państwu :):):) przeskoczyłąm tu :) okazało sie, ze widziałam juz tamte film :):):)