Czytałam wiele dyskusji na ten temat , zarówno tu jak i w innych miejscach .Wiadomo , są ludzie którym to absolutnie nie przeszkadza , są też ci atakujący. Zauważyłam , że wiele osób "broniąc" homoseksualistów używa słowa 'seksualność' , ponadto w dyskusjach padają też słowa 'prokreacja' , 'rozmnażanie' , 'przedłużenie gatunku'(rzadko). Rzadko kiedy z kolei spotykam się z określeniami typu 'miłość' .Mało o uczuciach , wiele o popędach. Czy to jest najważniejsze ? Pytam , bo niespecjalnie się na tym znam, nie wiem co w związkach homoseksualnych jest na pierwszym miejscu.
problem w tym, że życia nie da się opisać wzorem. To właśnie różni nas - humanistów od matematyków itp. dla was wszystko można zebrać i opisać wzorem. Dla humanistów życie jest zbyt fascynujące, by postępować z nim tak radykalnie. Nie potrafię działać wg jakiegoś schematu. Być może dlatego kiepski ze mnie matematyk, czy biolog. ;)
Oj wybacz. Z nicku, ani poprzednich wypowiedzi nie wywnioskowałam jakiej płci jest mój rozmówca. To czy ja jestem wierząca to bardziej skomplikowana sprawa. Nie sądzę bym z perspektywy jakiegokolwiek Katolika była wierząca. ;) Humaniści górą ^
Widać nie dane mi być błogosławioną xD
Tsa zaproszonko, a bo co? Szukam znajomych xD
Ile masz lat ?
ah.. xD
wybacz, ale jestem blondynką ;d
jestem karolina, 15 ;d
jeszcze bardziej młokos ;d
15 xD Rozumiem ;D Miło poznać ;) Jak się nazywam to ta pode mną i tak pewnie zaraz wyśpiewa xD
Imię Gotreka (nie wiem jak odmienić) się przedemną nie ukryło, więc odkrycie twojego wieku to była kwestia czasu :)
Do mnie mówisz mały xD
Irish lepiej spodni pilnuj, bo nie znasz dnia ani godziny kiedy Ci znikać zaczną xD
Siemia Parapsychiczna :)
Nie jestem mały ;P Ty jesteś młoda ;)
Pilnuję xD
Nie wiem co to Siemia czy cuś :P
A ty znów się czepiasz :( Jutro mnie nie będzie :(
Młoda jestem ale nie wiele mładsza od Ciebie :)
Nie jesteś mały? To ile masz wzrostu? xD
Jakby przymknąć jedno oko głowę przechylić w lewo i być na kacu to całkiem ,całkiem xD
A tak serio, to ty?
A czy ja napisałem, że jestem wysoki? Średni wzrost mojego rocznika to 178 więc...no ;p
Ja liliput? Tyle co moi idole xD Dave King, Shane MacGowan !! xD
Piszesz bzdury wielkoludzie ;p
Nie jestem wielkoludem :( Ty,ty zły nie dobry ty się tu ze mnie i z mojego wzrostu wyśmiewasz ty, ty pekaesie jeden ty XD
Pekaesy to nie są zwykłe pekaesy, to sposób na życie ! xD W Irlandii pełno takich pekaesiarzy jest ! xD
Zobacz jakie ten deskorolman ma pekaesy ! xD http://www.youtube.com/watch?v=rcEEAjGtAkY