no no racja :) fajnie że na puls jest ja mino że mam 19 lat ale go zawsze oglądam :) znasz Przyjaciół lubisz komedie? :)
ja oglądam jak nie zapomnę, a Przyjaciół to jak tylko wyczaję że są :D bardzo lubię ten serial, oglądałam go jak byłam mała ale wtedy to nie rozumiałam tych niektórych żartów ;p Przjaciele sa super :D
Najlepszy jest Joey i jego ie żarciki i ogólnie jego charakter :) nie zapomnę jak się jarał cykami świni :)
nie pamiętam tego akurat ale pamiętam jak odpinał staniki wzrokiem :D ja lubię każda z głównych postacie, ale każdego za coś innego, chociaż Monica mnie czasami irytowała ;p lubię piosenki Phoebe :D
Monika mi sie bardzo podobała uwielbiałem jej pedantyczność <3 Fibi jest boska zawsze coś walnęła śmieszniejszego Ross i Reachel cały serial napaleni na siebie a Chandler jego zajebistość zostawię bez komentarza :) no i Joey co zawsze w każdym odcinku aż miało się zmarszczki na twarzy od śmiania :3 i mówię jak on ie jarał cykami u świni to poezja :) http://serialnet.pl/ogladaj/1-10557/friends-sezon-5-odcinek-7 :)
ja zawsze byłam jakby taka spięta jak Monica coś organizowała, np jak była impreza w dwóch mieszkaniach ze względu na rodziców Rachel to tak drętwo było u Moniki że aż ja to czułam, taki jakiś dyskomfort, no nie wiem. to samo miałam jak pierwszy raz oglądałam "Zmierzch", przez cały film ;p Joey jaki zboczuch :D a co do Rachel i Rossa to prawda, ale w końcu ze sobą byli już tak na stałe :) Chandler to debeściak, podobnie jak Phoebe ale ona trochę w innym sensie ;p
no, chyba tylko na Rachel to nie działa :P kiedyś było odcinek kiedy o tym mówili i przyszła chyba jej siostra i on jakby z rozpędu powiedział do niej "how you doin'"a Rachel od razu "DON'T" :D
nie, dużo jest filmów których nie oglądałam i jak teraz mam wolne to staram się to jakoś nadrabiać :) ostatnio np oglądałam Wywiad z wampirem. wchodziłeś na fejsa ostatnio?
no pewnie jak się na kinie domowym ogląda to jest magia a co mówić w teatrze :) i piękny jest Upiór w wykonaniu Nightwisha :)
jakoś w podstawówce koleś od muzyki puścił nam polską wersję musicalu i poznałam to od razu ale jakieś takie słabe było jakby ;) co się stało że zmieniłeś avatar?
Xena to Lucy Lawless a to Arwen z Lord of the ring :)) a tak po za tym Lucy miała w LOTRze zagrać Galadriel ale nie zagrała przez ciąże :)
nie dziwię sie jej grać Elfa w ciąży to duży wyczyn bo Elf ma być postawny i prosty :)
ale za to była na całej trylogii na premierach bo lubi obsade i ludzi z niego https://www.google.pl/search?q=lucy+lawless+lord+of+the+rings+preview&um=1&ie=UT F-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=8ojAUeDnKcb4sgad3oDIBg&biw=1680&bih= 935&sei=9YjAUfiRGoPbswbVx4HwDg#imgrc=_ :)
niedawno oglądałam Juno, to o nastolatce w ciąży, i jak jechała do szpitala już to tak okrakiem do samochodu biegła, wiem że to nie powinno być śmieszne, ale śmiałam się jak nienormalna. no ale tak jest podobno, że plecy bolą i nogi :/
mi nie chodziło że nienormalna jesteś i się zgadzam broń boże tylko to że plecy bola i nogi :)
a nie, mi chodziło, że miło w związku z Lucy, że była na tych premierach ;p o tym co napisałeś to nawet nie pomyślałam :D dopiero jak to przeczytałam... nie no żartuję. więc twierdzisz, że plecy i nogi nie bolą? O.o
nie no fajnie się cieszę że Lucy na moim Lotrze była :) napisałaś tam "no ale tak jest podobno, że plecy bolą i nogi :/" i z tym się zgodziłem :)
a zgodziłeś, ok ;p nie ma to jak dobra komunikacja ;) nie no serio jak patrze na miniaturkę to mam wrażenie, że to Xena ;D taki schizik
czasem jestem ale tak o nie niektórzy mi mówią ze jestem bardziej uległy i ustępliwy za bardzo :)