no nie wiem, ostatnio jest truskawkowo, bo ciągle mamy je w domu :) robię z mama dżemy i soki :) pysznie jest. a u ciebie?
u mnie jest chorowicie mam gorączkę 38 i jeszcze te upały koszmar.. nie śmie juz trzecią noc ale jest ok :))
o ja, to już lepiej rozchorować się po jakimś dzikim wypadzie nad jezioro czy ognisku, oto nagroda za sprzątanie ;) a jak tam wasza szopa?
to jak moja koleżanka spaliła kuchnię to też podobno 3 przyjechały ;p garnek zaczął palić się żywym ogniem :D
na początku nie pozwalaliśmy jej wchodzić do kuchni ;p a w jej domu mama obsługuje kuchenkę, tak dla bezpieczeństwa :)
porównanie do Phoebe nie jest obraźliwe, czasami inna koleżanka mi ją przypomina, nawet często, jak coś dowali to nie wiemy czy mówi serio czy żartuje :D
widziałeś wschód księżyca? kiedyś akurat szłam ze znajomymi i w pobliżu lamp nie było i księżyc wschodził zza lasu. ogromny pomarańczowy księżyc :) i wznosił się normalnie na naszych oczach, super wyglądało :D
tak i jestem wykończony budzę się o 3 już czwartą noc koszmar... jeszcze ten upał..