ale cóż, tak jest w Polsce, ale nie chciałabym mieszkać gdzie indziej, mimo że nie jest tu aż tak dobrze
Krajobrazy Finlandii są piękne szczególnie nocą i nie dla tego bo Nw jest Finlandii nie dlatego wierz mi :)
kocham Nw nawet bardzo ale wyprowadzać się bo oni mieszkają w Finlandii to głupota :)
nom i to jest juz nie do wytrzymania ciągle mokry wstaję już nie mam koszulek do spania..
a bardzo dobrze, spotkałam się dzisiaj z koleżanką której nie widziałam chyba ponad rok :) fajnie było znowu się spotkać :]
też lubię takie spotkania z kuzynem z którym 1 na rok się widzimy zawsze przy piwie się fajnie gada i wspomina :3
no trochę lipa, no i dowiedziałam się że sporo się u niej pozmieniało :) no i juz nie wiem co jeszcze :)
heh xD ja jak z kuzynem sie spotykamy to zawsze coś jest nowego do opowiedzenia :3
no horror, taki w sumie może być, chwilami nawet się śmiałyśmy ;p trochę fantastyczny ale podobał mi się :) i sorki że dopiero dzisiaj odpisuję
bo gościa miałam wieczorem, to nie sprawdzałam poczty :) a ty widziałeś ostatnio jakiś ciekawy film? albo bajkę? ;p
Oj rozumiem rozumiem :) Hmm. Lord of Salem Roba Zombie taki schizujący z dobrą muzyką horror :)
a dla mnie to dobrze właśnie, bo mogę sobie wybrać, albo jak którys jest z limitem to inny włączam ;p
ja lubię jak przełącza ci na tą stronę co możesz pobrać film i tam tez oglądasz :)
o przypomniało mi się :D jakiś czas temu oglądałam Xenę i tam była scena gdzie wzięła jakąś ścierę, zamoczyła, wycisnęła z wody i ta ścierka była taka jak kij :D służyła jej za broń, widziałeś ten odcinek? myślałam że padnę ze śmiechu :D
Widziałem :3 uwielbiam humor z Xeny :D a Lucy i Renee są takie uwodzicielskie :3
Renee to Gabriella tak? no nie wiem;p ja zawsze lubiłam Callisto, mimo tego, że była raczej czarnym charakterem :)