Alan RickmanI

Alan Sidney Patrick Rickman

8,9
93 197 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Alan Rickman

Postanowiłam założyć nowy temat ponieważ doszły mnie głosy ze niektórym to bardzo przeszkadza jak rozmawiam z innymi użytkowniczkami na różne tematy nie koniecznie o Alanie ale o nim też. Ustanawiam jedną zasadę piszcie co chcecie do mnie i nie tylko do mnie będzie mi bardzo miło. Uważam że powinnyśmy zakopać te grabki wojenne i sobie odpuścić ;)
Wiem że mnie kochacie a jak nie no cóż trudno ;P

sunshine_7

naprawdę cię to dziwi? ;D

sugmanik

wiesz że tak nie jest ale musiałam coś napisać
Mittron sie nie odzywa więc zostaliśmy sami :>

sunshine_7

No właśnie, Mittron odezwij się skarbie :)

sugmanik

odzywam sie mój najsłodszy;)

sunshine_7

łahaha, chciałabyś;P

Mittron

wiesz co Mittron a właśnie miałam uwieść kolega
tak czy inaczej ogromnie mi przykro że jesteś :P

Mittron

widzisz sun, jak się poprosi, to nasz archaniołek się odzywa :D

sugmanik

Sun, aż zaniemówiłem ;D

sugmanik

nie bój nic ze mną nic ci nie grozi

sugmanik

nie uda ci sie to;P bo ja jestem jego aniolem;D

Mittron

no dobrze niech ci będzie jak to sie mówi ja sie z koniem kopać nie będę

sunshine_7

A ja myślałem, że się pobijecie, no nic, koniec tematu...

sugmanik

zauważyłam że od wczoraj zrobiło się z nas takie kółeczko wzajemnej adoracji

sunshine_7

no i widzisz jak miło:D

sugmanik

a to tylko w sferze marzeń;)

sunshine_7

nie powtarzaj sie skarbeńku;) przeciez jestes oryginalna;D

Mittron

ja sie nie powtarzam tylko przytaczam słowa przecież napisałam "jak to się mówi..."

sunshine_7

dobra, ok:D chodzilo mi o to ze pamietalam, iz tak pisalas tylko do kogo innego;)

Mittron

sun powinnas być dumna, twoje wypowiedzi są godne zapamietania, nawet przez drugi dom/klan

sugmanik

też zauważyłam:) Zrobiły się jakieś 2 obozy na forum Alana i zagladaja do siebie z ciekawosci;D(bez sensu i zabawne w sumie;)), ale to dobrze że na forum znów są wszyscy, którzy są fanami i byc powinni. To dobra tego strona;)

Mittron

Jeśli powstaną jeszcze dwa klany, to będzie jak w hogwarcie ;D

Mittron

ok ok wiem
nie wiem czy to miło to znaczy ok z wami sie rozmawia w porządku ale obawiam sie że niebawem zamienimy się w ten "najwierniejsze fanki" które nie zaśmiecają forum
jak przyszła agusia370 to bylam taka szczęśliwa na widok świeżej krwi ale przestraszyła sie dziewczyna i już do nas zapewne nie wróci
chyba odstraszam ludzi
no ale cóż trudno boli mnie tylko to ze nie mam sie z kim pokłócić

sunshine_7

ze mną zawsze mozesz się kłócić :)

sugmanik

nie z tobą nie moge jestes za sympatyczny tak samo jak Mittron na początku się z nią droczyłam ale teraz to już nie to samo

sunshine_7

Sun jasne, ze będziemy się do Ciebie odzywać :) Już kiedyś Ci napisałam, że przynajmniej coś sie dzieje jak piszesz:) no i że lubię się z Tobą kłócić :) Jak z nikim innym :P

sugmanik

o matko medycyna pracy błeeeeeeeeeeeeeee a choroby jeszcze gorsze :) Co studiujesz bo nie mogę z tych wszystkich wypowiedzi wszystkiego zapamiętać, no chyba, że nie napisałeś gdzie się uczysz.

sunshine_7

sun, to może skusisz się na wampira?

sugmanik

skuszę sie na kazdego kto przyjdzie przestalam być wybredna już dawno
(och ach jak mnie tam delikatnie obgadują na temacie "rozmowy z nami")

sunshine_7

A widziałyście moze film nobel son?

sugmanik

nie jeszcze nie podobno juz jest gdzie w internecie ale jeszcze nie znalazłam chce go zobaczyć z powodu jednej sceny

sunshine_7

jakiej??;P

sugmanik

teraz widać wyraźna konkurencjs;P, ale ja tam i tak mam taki stosunek do wszystkiego jak wcześniej;)
ogladalam trailer ostatnio i nie mam pojecia skad go wziąć;/

Mittron

konkurencja stara się nas wygryźć a raczej mnie bo was nie pociągne na dno
chodzi o scenę w której alan się chędoży(proszę się nie czepiać slówka)z dziewczyna na biurku

sunshine_7

w tej scenie i tak chyba nic nie widać (tylko można posłuchać...)

sugmanik

chodzi mi o to jak jest zagrana jakoś nie mam ambicji zaglądać w intymne miejsca tegoż mężczyzny
w filmie oczywiście ale gdybym się miała z nim przespać w rzeczywistości to wtedy tak bo niby jak inaczej ??

sunshine_7

i kto tu jest zboczony?!;P ale tak serio to ze sie tak wyraze on tak bezposrednio nigdy sie nie "chędoży"
, rozumiecie mnie?;Pale że jak wygryźć?;P Ja się z nikim nie kłóciłam, a odpowiedzi nie otrzymalam, czyli powodu brak czuje się bezpiecznie;) Nie pociagniesz mnie? Jesteś wspaniała;)

Mittron

Mittron sama cię utopie jakby co

sunshine_7

ah, coz za poświęcenie, wzruszylam sie;P
Ale widzialas trailer? Tam tez jedna scena jak Alan jedzie w aucie mnie zniesmaczyla, ale szczegoł, za to chędożnie się poświęce;P

Mittron

on gra albo zboczeńca albo debila co za człowiek przeciez naprawde taki nie jest chociaż kto go tam wie

Mittron

A mi sie podobała ta scena w samochodzie :D
To było urocze...

sugmanik

bo jesteś facetem i dlatego

sunshine_7

sun, chyba za mało filmów widziałaś, skoro tak mówisz...
Rickman miał tez porzadne role

sugmanik

ok płk. Brandon jest poza tematem i jeszcze Harry z "to właśnie miłość" chociaż Harry tez bo przecież kręcil na boku (podobno) z sekretarką czyli zboczeniec i debil w jednym

sunshine_7

dobra Sunszajn...co masz do przymiotnika psitkowy?! Ja go lubie i bede używać, o;P
Ale mam nadzieje ze o tej samej "uroczej" scenie mówimy?
Dupa! Zboczeńca i debila?! Nie-e! A ja go za to kocham...zboczneca jak zboczenca...;) ale nie debila!!;P

Mittron

widzisz a już myślałam ze już nie potrafie się ciebie czepiać a jednak
Alan tym całym sobą tymi rolami głosem nosem i w ogóle mnie skrzywił emocjonalnie bo w każdym facecie szukam takiego drugiego jak on

sunshine_7

sun, znajdziesz takich, ja już widziałem trzech (w wieku okołło 40, 45, 55) mieli taka samą alanową urodę :)

sunshine_7

no masz satysfakcje;P
Ze mna jest identycznie. Mnie już na poziomie psychicznym nieodwracalnym. Zabawne...taka sama sprawa:) A Ty Alan? Też szukasz w partnerze Rickmana?;D

Mittron

bardzo dowcipne Mittron ;D

sugmanik

dziękuje skarbeczku:* za te komplementy Cię kocham;D

sunshine_7

a w takich filmach jak snow cake, something..., judas kiss, blow dry... nie był debilem i zboczeńcem :)