Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
chorzowianka

witam.znów jestem do tyłu/o czym rozmawiacie?

Jenks

zostałam sama?

Jenks

Hej ja jestem właśnie weszłam xD więc też nie wiem o czym Aniołki rozmawiałyxD

Ulcia_6

coś o lumpeksach.

Jenks

Hehe ale temat se znalazły hyhy xD

Ulcia_6

No to o czym popiszemy xD

Jenks

Idę zaraz uczyć się ino skończę mój nowy chory pomysł xD

ana89

Jaki pomysł?????????

Ulcia_6

właśnie?uwielbiam te chore!

Jenks

Ja też xDDD

Ulcia_6

jeszcze chwilkę, bo chyba muszę go zmienić :P

ana89

chwile mnie nie było a Wy już 5 stron xD co się działo?

ana89

OK.POCZEKAMY!

Jenks

jak się nudzicie to możecie zgadywać co zrobię :P i co to za nowa akcja :P

ana89

hehehe ale o co wogle chodzi co to za pomysł wogóle?

ana89

sprzątasz!

Jenks

to coś związanego z johnnym :P taki nowy pomysł

ana89

uj.czyli nie sprzątasz...

ana89

annalaura zakochałam się w twoim avatarku :D

rose_18

No masz śliczny avatorek xD

Ulcia_6

była taka mała nowa akcja z wybieraniem mojego avka :)
parę stron wcześniej, możecie zobaczyć kogo pokonał mój nowy avek :)

Ulcia_6

Ja nigdy nie czytam xD hehehe :P xD zawsze sie pytam kogoś o czym mniejwięcej rozmaiwaja hehe

rose_18

Wiecie co, chyba zrezygnuje z tego forum, przykro mi, ale nie mam czasu czytać tych 11 stron :( może zajrzę tu za jakis czas

Lady_From_Burton_World

Ej, coś Ty, nie musisz czytać tych 11 stron;P Nie odchodź;D

Peace;)

Lady_From_Burton_World

nie opuszczaj nasssssssss!szkoda że sobie idziesz.ja nie czytałam ale trudno.

Jenks

Winona nie możesz nam tego zrobić nie możesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ulcia_6

Ej, Ulcia, tak trochę z dupy pytanie, ale którego maja kończysz 16 lat?;D

Peace;)

Lady_From_Burton_World

nie rób tego

wtedy będę miała powódż w domu co johnny zacznie płakać:(

rose_18

O czymże tak rozmawiacie zacięcie?;)) nie mam czasu teraz czytać, wezmę się za to wieczorem, ale na pewno przeczytam;)

kamilakamila

Winona chce nas opuścić!! Che odejść Winona nie możesz!!

Rozczochrany łeb a skąd wiesz ,że ja z maja jeste hehe ;))

Ulcia_6

No bo gdzieś tam kiedyś pisałaś;P A poza tym ja też w maju kończę 16;D

Peace;)

Ulcia_6

Aha :) hehehe 26 maja ;) a Ty?

Ulcia_6

A, no to jestem starsza;) 8 maj.

Peace;)

Ulcia_6

Jezuuu Winona nie! ja dla Ciebie tu jestem <lol2> mua;* chyba mi tego nie zrobisz;)

kamilakamila

Ehm...Nam :)

Ulcia_6

Ajjj :P o pare dni hyhyhyhy ;)))

Ulcia_6

hmmm wlaśnie doczytałam, że pisałyście o koszulce z Johnnym - można takową zamówić w internecie, wydaje mi się, że są takie strony, co robią właśnie koszulki na zamówienie...no ale cóż, niestety do tego trzeba money, a my musimy oszczędzać na Francję;)

kamilakamila

taką co miała Amy Winehous?

kamilakamila

Hehe :) nio trzeba trzeba ;)

kamilakamila

szczerze Wam powiem ze ja rozumiem Winone, bo mialam tak jak ona przez pare chwil. Chcialam przestac to forum nawiedzac, bo jak wracalam ze szkoly to mialam po 15 stron do nadrobienia, ale zmienilam taktyke i nie czytam wszystkiego, bo bym zwariowala chyba, a bardzo chcialam z Wami zostac.

kamilakamila

Ale można kupić taki specjalny papier, że jak się coś na nim wydrukuje, to będzie to można naprasować na koszulkę;)

Peace;)

rozczochrany_leb

Ale miałam przed chwilą rozmowe z rodzicami wiec tak:

Moi starsi siedza sobie na kanapie w dużym pokoju mój tata przełancza sobie programi i stopóje na kanale E! <chyba wiecie, co to za kanał> no i tam leciało jakis program 20 najseksowniejszych ludzi kina akcji. Była chyba gdzies pozycja 15 czy 14 i gadali o Keanu Reeves, no akórat ja weszłam do pokoju, a mój tata z grunta "Czemu naprzykład go nie lubisz? Mi sie wydaje nawet, że on jest przystojniejszy od Johnny'ego Depp'a i powiem, ze faceta lubie" a moja mama "No ja też go lubie fajny facet" a mój tata "Dokładnie co ty widzisz w tym Depp'ie jak tu np jest fajny i przystojniejszy aktor" A ja se pomyslałam zaraz tu chyba jebne w kalendarz, co za ludzie ja widze w Johnnym wszystko. A tata znów z gwinta "Czemu cie on nie przyciąga on w tylu fajnych filmach grał, a nie jakiś Depp" A ja prosto z mostu o boże, a dajcie mi juz z tym spokuj nie przełamiecie mnie i tak bede uwielbiała Johnny'ego ide stad bo nie juz nie moge...

No myslałam, ze jebne z tej gadaniny k u r w a czy oni robia mi to specjalnie czy, co chca mnie namówic, zebym zmieniła, aktora na innego pff nie darady nie przełamią mnie moga se mówić co chca, ale i tak bede dalej uwielbiała Depp'a co za ludzie

PS Winona nie odchodz proszę!!!!!!!!!!

rozczochrany_leb

Gin ja też tak miałam ,ale myśle po co to czytać ;) pfff szkoda czasu ;):) Winonko nie rób Nam tego błagam Cię....:((((

Rozczochrany Łeb mam pytanie czemu piszesz ciągle na końcu PEACE?

Ulcia_6

Molly-Rose dlatego nie mówie moim rodzicą ,że jestem fanką ,bo będa mi dokuczać ;)) Hehe a nawiasem mówić to moja mama nawet chyba nie wie ,kto to jest hehe...Tato wie bo oglądał ze mną PIRATÓW hehe ;D i Desperado 2 ;)

Ulcia_6

Jejku, nie rozpaczajcie tak ;) jakaś inna przyjdzie ;)

To tak na pożegnanie wam powiem, że moi rodzice mnie rozwalają czasami ;) dziś poszłam do skrzynki sprawdzić czy autografu nie ma, wracam z niczym a mój tato (ze niby smutną miną ;))- I co, nie podpisał Ci sie Dżep? ;)) byłam zła, że nie ma autografu a śmiałam się z tego Dżepa pół godziny ;)

Bywajcie!

Ulcia_6

Molly-Rose bardzo mi ciebie szkoda!u mnie rodzice nawet nie zwracają uwagi na to jakich aktorów lubię.mama chyba nawet lubi Johnny'ego a tatowi jest on obojętny.

Jenks

Znaczy bardziej tato niż mama ;) ale to tylko na żarty by było ;)

Ulcia_6

Heh, już się ktoś o to pytał;)
Peace oznacza pokój, ale nie pomieszczenie tylko brak wojen itp. Jako, że z przekonań jestem pacyfistką, to kończę tak swoje wypowiedzi;)

Peace;)

rozczochrany_leb

Aha :) Możliwe ,że wtedy mnie nie było na forum ale dzięki ,że mi napisałaś ;)

Ulcia_6

Winona nie ;( nie nie nie nie!! NIE! NIE NIE NIE NIE NIE!! EJ nie możesz opuścić aniołków! Kto mi kiedyś mówił aniołkiem się zostaje na całe życie TY!! Winona ja Cię nie proszę lecz błagam nie rób tego ;(