była taka mała nowa akcja z wybieraniem mojego avka :)
parę stron wcześniej, możecie zobaczyć kogo pokonał mój nowy avek :)
Wiecie co, chyba zrezygnuje z tego forum, przykro mi, ale nie mam czasu czytać tych 11 stron :( może zajrzę tu za jakis czas
O czymże tak rozmawiacie zacięcie?;)) nie mam czasu teraz czytać, wezmę się za to wieczorem, ale na pewno przeczytam;)
Winona chce nas opuścić!! Che odejść Winona nie możesz!!
Rozczochrany łeb a skąd wiesz ,że ja z maja jeste hehe ;))
hmmm wlaśnie doczytałam, że pisałyście o koszulce z Johnnym - można takową zamówić w internecie, wydaje mi się, że są takie strony, co robią właśnie koszulki na zamówienie...no ale cóż, niestety do tego trzeba money, a my musimy oszczędzać na Francję;)
szczerze Wam powiem ze ja rozumiem Winone, bo mialam tak jak ona przez pare chwil. Chcialam przestac to forum nawiedzac, bo jak wracalam ze szkoly to mialam po 15 stron do nadrobienia, ale zmienilam taktyke i nie czytam wszystkiego, bo bym zwariowala chyba, a bardzo chcialam z Wami zostac.
Ale można kupić taki specjalny papier, że jak się coś na nim wydrukuje, to będzie to można naprasować na koszulkę;)
Peace;)
Ale miałam przed chwilą rozmowe z rodzicami wiec tak:
Moi starsi siedza sobie na kanapie w dużym pokoju mój tata przełancza sobie programi i stopóje na kanale E! <chyba wiecie, co to za kanał> no i tam leciało jakis program 20 najseksowniejszych ludzi kina akcji. Była chyba gdzies pozycja 15 czy 14 i gadali o Keanu Reeves, no akórat ja weszłam do pokoju, a mój tata z grunta "Czemu naprzykład go nie lubisz? Mi sie wydaje nawet, że on jest przystojniejszy od Johnny'ego Depp'a i powiem, ze faceta lubie" a moja mama "No ja też go lubie fajny facet" a mój tata "Dokładnie co ty widzisz w tym Depp'ie jak tu np jest fajny i przystojniejszy aktor" A ja se pomyslałam zaraz tu chyba jebne w kalendarz, co za ludzie ja widze w Johnnym wszystko. A tata znów z gwinta "Czemu cie on nie przyciąga on w tylu fajnych filmach grał, a nie jakiś Depp" A ja prosto z mostu o boże, a dajcie mi juz z tym spokuj nie przełamiecie mnie i tak bede uwielbiała Johnny'ego ide stad bo nie juz nie moge...
No myslałam, ze jebne z tej gadaniny k u r w a czy oni robia mi to specjalnie czy, co chca mnie namówic, zebym zmieniła, aktora na innego pff nie darady nie przełamią mnie moga se mówić co chca, ale i tak bede dalej uwielbiała Depp'a co za ludzie
PS Winona nie odchodz proszę!!!!!!!!!!
Gin ja też tak miałam ,ale myśle po co to czytać ;) pfff szkoda czasu ;):) Winonko nie rób Nam tego błagam Cię....:((((
Rozczochrany Łeb mam pytanie czemu piszesz ciągle na końcu PEACE?
Molly-Rose dlatego nie mówie moim rodzicą ,że jestem fanką ,bo będa mi dokuczać ;)) Hehe a nawiasem mówić to moja mama nawet chyba nie wie ,kto to jest hehe...Tato wie bo oglądał ze mną PIRATÓW hehe ;D i Desperado 2 ;)
Jejku, nie rozpaczajcie tak ;) jakaś inna przyjdzie ;)
To tak na pożegnanie wam powiem, że moi rodzice mnie rozwalają czasami ;) dziś poszłam do skrzynki sprawdzić czy autografu nie ma, wracam z niczym a mój tato (ze niby smutną miną ;))- I co, nie podpisał Ci sie Dżep? ;)) byłam zła, że nie ma autografu a śmiałam się z tego Dżepa pół godziny ;)
Bywajcie!
Molly-Rose bardzo mi ciebie szkoda!u mnie rodzice nawet nie zwracają uwagi na to jakich aktorów lubię.mama chyba nawet lubi Johnny'ego a tatowi jest on obojętny.
Heh, już się ktoś o to pytał;)
Peace oznacza pokój, ale nie pomieszczenie tylko brak wojen itp. Jako, że z przekonań jestem pacyfistką, to kończę tak swoje wypowiedzi;)
Peace;)