Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
ana89

Ulcia, też Cię już dodałam :*
Modlę się!! Znajdzie, da radę! Jak wszystkie będziemy trzymać kciuki, to Twojej mamie się uda. Niech moc Aniołów będzie z nią! :D

ana89

(...) Amen... Już się pomodliłam <mam nadzieję, że skutecznie>;)
P.S. Dodaję po kolei do ulubionych - trochę to zajmie;)

BoA

Dziękuje za wsparcie :D niech moc będzie z moją mamą!
Boa dodałam Cię do ulubionych ;)

BoA

Przyłaczam się do modlitwy :)

Ulcia_6

Rany... Tam w niebie Bogu muszą uszy puchnąć;P... Jak tak wszystki mówimi do niego: "Proszę, niech mama załatwi annielaurze <czy jak się to odmienia:P> don juana de marco" xD

BoA

nie wiem jak to się odmienia ;) tak w ogóle to mam na imię tylko ania, ale podoba mi się imię laura :P dlatego mam taki nick ;)

oby mnie wysłuchał, chociaż pewnie ma mnie gdzieś bo za bardzo wierząca to ja nie jestem... ale zawsze można spróbować ;)jak co to ta moc przejdzie na moją mamę i może instynktownie znajdzie odpowiedni sklep z filmem :D

ana89

O!Dokładnie o to :) świetne są te miny!między innymi za to uwielbiam Johnny'ego xD nikt inny tak nie potrafi.

verena_3

Oj tak, miny Johnnego są fenomenalne.

Peace;)

rozczochrany_leb

ja tez dodaje was wszystkich do ulubionych :) ;)

rozczochrany_leb

Tak szczególnie tam na końcu to takie "twink twink", nie wiem jakby to nazwać jak tak rusza ustami :)

ana89

No właśnie! ;P To jest fenomenalne. I jedynie w swoim rodzaju.

chorzowianka

W "Sleepy Hollow" też robił świetne miny,choć niektórzy uważają,że wyglądał jak idiota,ale wg mnie to było extra i ubarwiało postać Ichaboda Crane (czy jak mu tam) :)

verena_3

no no :)
ale mało kto potrafi tak twarzą wyrazić tak wiele
Kiedyś często puszczali ten film o ile dobrze pamiętam, a teraz to już nic :(

ana89

Jak rozpoczęła się moja totalna fascynacja Johnnym to miałam dużo szczęścia- co tydzień leciały w tv jakieś filmy. Blow, Marzyciel, Donnie Brasco i Benny i Joon. No i się zaczęło...Odbiło mi i już ;D
A teraz jak na złość albo w środku nocy ;/ albo na kablówce, której niestety nie posiadam. Ech.
Ale istnieje, dzięki Bogu, takie coś ja internet ;D :D

chorzowianka

Hehe a Wasi rodzie wiedza ze jestescie fankami Johnnego wiedza kto to wogle jest ?

Ulcia_6

Moja mama wie ;D Początkowo się śmiała, ale teraz mnie wspiera w moim szaleństwie :P Nawet mój brat wie...Oficjalnie mnie nie wyśmiał. Ale i tak w rodzinie staję się powoli "tą, która szaleje za Deppem".
Nie przeszkadza mi to! ;D A nawet pomogą, np. w kwestiach prezentów dla mnie. Rodzinka już wie, że jakiś film, czy też plakat to świetny pomysł :)

Ulcia_6

mój tata to na pewno zna, ale czy lubi... nawet nie wiem. wiem tylko, że nie lubi Toma Cruise'a:D bardziej się interesuje muzyką niż filmem.
moja mama też wie, kto to Johnny (nie może mi się pomieścić w głowie, ze są ludzie, którzy nie wiedzą!), co prawda tak z grubsza, ale wie. ale i tak się tym za bardzo nie interesuje... nie ma pamięci ani do nazwisk aktorów, ani do tytułów filmów, ani piosenek:)

Ulcia_6

U mnie wszyscy wiedzą;D Począwszy na rodzicach, a skończywszy na ciotkach, wujkach, kuzynkach...
Ale ja uważam, że fajnie jest mieć fioła na punkcie czegoś. Mieć coś takiego czym się iteresujemy, co nas uszczęśliwia. Np. ja prócz Johnnego mam jeszcze kilka takich fiołów;D

Peace;)

Ulcia_6

Moja mama się powoli oswaja z moim nowym szaleństwem
Heh <Bo ja w rodzinie to wogóle uchodzę za kogoś dziwnego;)> Odbija mi na punkcie japoni i tego języka, a o tańcu to już nawet nie wspomnę.;P Do tego dochodzi Boa i Ayumi Hamasaki, a no i jeszcze Hark Tsui;)... Ześwirowałam ostatnio na punkcie bollywood, a teraz Johnny <powiesiałam go sobie ---> rany jak to zabrzmiało;), nad biurkiem i łózkiem;)> a niech czuwa też nademną (pisze się to razem czy osobno;P?) xD...
A rodzinka?... No cóż musi się wkońcu pogodzić, że jestem "INNA";)

BoA

No właśnie, o to mi chodzi. Ja poza Johnnym mam fioła na punkcie Tolkiena i jego twórczości, jak i filmu "Władca Pierścieni". Ubóstwiam też muzykę, a moim idolem muzycznym jest Bob Marley. A poza tym kocham kabarety, szczególnie Łowców.B i Monthy Pytona.

Peace;)

rozczochrany_leb

Ooo;)... Tes lubię Monthy Pytona ---> ale jeszcze nie świruję na jego punkcie;) ... hm... jeszcze;)

BoA

No to pewnie niedługo zaczniesz;D A widziałaś ich skecz 'zabójczy żart'?;D

Peace;)

chorzowianka

no ja akurat jak jeszcze nie interesowałam się tak Johnnym to leciały filmy z nim :P ale oglądałam je i tak (widocznie mój instynkt przeczuwał, że kiedyś stanę się aniołkiem dżonego ;))

tak chwała komuś kto wymyślił internet xD komu ja zwierzałabym się z tego wszystkiego?

ana89

No właśnie. Co innego, że rodzinka wie, że za nim szaleję. Ale przecież nie będę im się zwierzać z tego, że on jest taki przystojny, utalentowany itp. :P Wyśmialiby mnie! A tutaj- cud, miód i orzeszki :D

ana89

Mogłabyś pozwierzać się zwierzętom ja tak robię XD

chorzowianka

No pamietam maraton filmow z Johnnym na swieta obejrzalam wszystkie :D Mogliby tylko Marzyciela powtorzyc :(

ana89

Niestety :( ostatnio puścili go w zeszłym roku lub...półtora roku temu? :/ eh...cały czas puszczają jakieś beznadziejne filmy,zamiast puścić coś przyjemnego,wartościowego-chodzi o dobre filmy,a nie jakieś gnioty,których nikt nie ogląda.No wczoraj był Madagaskar-był extra :D a dziś będzie Braveheart-robią postępy xP

verena_3

ulcia - mama trochę wie :P tata nic... i chwała za to, bo już śmiałby się
ze mnie :P chyba jeszcze nie widział mojej gazetki w pokoju

no no robią, ale wciąż niewielkie... zamiast jakieś programy z gwiazdami mogliby dać coś ambitniejszego.

ana89

Mój tato ani mama nie wiedzą jedynie siostra która go też uwielbia :D xD jak ona to powiedziała ona nie kocha Johnnego Deppa tylko Jacka z PzK :D hehehe :P

Moja mama nawet chyba nie wie kto to Johnny Depp lol.....ale spox:D

Ulcia_6

a wiecie co? ino mnie nie zabijcie... jak widziałam Piratów po raz pierwszy to nie lubiłam Jacka :P ale jak zobaczyłam 2 raz to zmieniłam zdanie ;) stwierdziłam wtedy, że był najlepszy i tego się trzymam.

ana89

e tam, nie zabijemy Cię ;D Ja np. kiedyś nie oglądałam Żony Astronauty, bo "mi się nie chciało". Ale nie wiedziałam nawet, że on tam gra! Serio! Teraz żałuję ;)

Ulcia_6

Mi też sie Jack nie podobał!! TYLKO WILL...dopiero jak ogladełam drugą część to jakoś go doceniłam...

Ulcia_6

haha u mnie tak samo! na początku lubiłam willa bo był taki porządny itp. dobro, sprawiedliwość itp.

Ulcia_6

A mi się akurat Will nie podobał... tylko Jack <taki "niby czarny charakter">;P... I powiem szczerze "Piraci z Karaibów" to byl pierwszy film z Johnnym a później to jakoś poleciało ---> i ześwirowałam;P

BoA

No to tak jak u mnie. To juz bedzie rok a mnie nie przechodzi i utwierdzam sie w przekonaniu ze jako staruszka tez bede opowiadala wnukom o Johnnym ;D A one beda zachwycone Jack'iem (jego synkiem) ;D

BoA

a ja widziałam inne filmy z nim wcześniej :P piratów jakoś później zobaczyłam. jakoś ja jestem nastawiona źle to czegoś bardzo popularnego, ale jakoś przełamałam się i zobaczyłam.

ana89

Ja gdyby nie puscili w tv to do tej pory zylabym w nieswiadomosci istnienia takiego filmu :P

Ulcia_6

Moi rodzice spokojnie przyjęli do wiadomości moją fascynację Deppem,innymi aktorami i aktorkami oraz filmem xD nie piszczę na widok Deppa czy coś-zachowuję się normalnie.po prostu uwielbiam go jako aktora (i człowieka) i kolekcjonuję z nim filmy - staram się obejrzeć każdy który leci w tv akurat.Tata tylko uważa go za dziwoląga :P

ana89

Właśnie...zamiast tych śpiewów, cyrków...Żal na to patrzeć :| Zauważyłam, że najczęściej TVP puszcza filmy z Johnnym. Ale i tak rzadko, na dodatek późno.

chorzowianka

weź cyrk to już pobili siebie (biedne zwierzątka!), jak z tym tańcem na lodzie xD

Jenks

ok, dodałam chyba wszystkich z tego forum do ulubionych... nie wiem, czy kogoś nie ominęłam, ale co tam. :)

lilakate

HBO puszcza dużo filmow z johnnym.....

Ulcia_6

Zawsze w nowym programie na cały tydzień sprawdzam, czy coś z Johnnym leci ;D No i właśnie często leci na HBO...Niestety nie posiadam tego kanału.BUU.

Ulcia_6

Tylko nie mam HBO :P A poza tym to wciaz te same ;/

Astartte

Ja też nie mam HBO, bo ja w ogóle mam tylko kilka programów;P

Peace;)

Astartte

założymy klub Poszkodowanych Dzieciątek, Bez Dostępu Do HBO? :D

chorzowianka

założymy klub Poszkodowanych Dzieciątek, Bez Dostępu Do HBO? :D

chorzowianka

Hmm... wiecie co? Muszę się dołączyć do tego klubu <łee;)>, chyba że przekonam mamę;)... Myślę, że pół roku wystarczy, więc chyba zostały mi jeszcze jakie 4 miesiące;P

Ulcia_6

Ja kiedyś oglądałam Desperado 2 czy jak to ma...i tam Johnny grał haha a ja nawet nie wiedziałam ,że to on xD to był mój pierwszy film z nim xD tak samo kiedyś leciały te reklamy z PzK ,że do kina iść wielką sensacje robili z tego (i ja myśałam ,że to GŁUPI film i mówiłam pff wielka sensacja pewnie głupi film na pewno) ale jak kiedyś leciało na Polsacie to mówie oglądne zobacze czy to takie fajne i okazało się ,że jednak ZAJEBISTY FILM:D

Ulcia_6

Ja też nie posiadam :P