mi też nie byłoby szkoda, gdyby nie istniała jeszcze jedna miłość w moim życiu jak kupowanie ciuchów xD teraz ciężko mi jest wybrać to czy to :P
Dokładnie :D mam ten sam problem,ale dziś wybrałam filmy.Kupiłam Truposza,bo jeszcze nie oglądałam :)
Chyba też tak zrobię :P w końcu były święta, odwiedzało się rodzinkę :P a po co mi więcej ubrań. czas dać trochę kasy do kieszeni Johnnego i kupić coś z nim ;)
Ja też lubię kupować ciuchy, a prym wiodą...lumpeksy. W okolicy mam parę takich perełek, ze aż szczęka opada. Ostatnio znalazłam oryginalną koszulkę z Broodway'u (czy jak to się tam odmienia ;D), z Króla Lwa- mojej ukochanej bajki. A teraz sobie marzę o koszulce z Deppem...Może sama sobie zrobię? ;D
Tak! Koniecznie z tą fotką nr. 3 :D Z naszymi nickami, czy coś...To byłaby najpiękniejsza koszulka na świecie ;D
Moja kumpela znalazja w szmatlandzie koszulke Bon Jowi ;( A z Johnnym nie ma ;( Ale juz to pisalam, ze moi znajomi mi powiedzieli ze jak se taka kupie zainstaluje na sobie i pojde na miasto to mnie w niej pochowaja xD Ale tak serio to by mi sami taka kupili jakby bylo gdzie ^^
Ja też mam taki problem;P... Hm ciężkie jest życie dziewczyny z ograniczonym dopływem finansów do kieszeni;P
Rany, żebym ja w takiej wsi mogła mieszkać to życie bym oddała;P... Mojej mieściny to nawet na mapie nie ma, no ale tylko do końca roku, bo później wybywam dalej <przynajmniej mam taką nadzieję;P>
Ja mam jutro spr. z angola...A w tym tygodniu jeszcze wypracowanie z angola i 140 słówek z włoskiego :D eee...ale dam radę, a jak! :P
Ej...wiecie, że ja zdjęcie Johnnego mam nawet w portfelu? <ściana> :P
o kurcze fajny pomysl. Wyciagasz kase z portfela, a ktos z tylu Ciebie zamiast patrzec na nomianaly spoglada na Johnnego - niezly odciagacz wzroku:)
Dobra musze leciec :D Jestescie super pamietajcie o tym jak mnie nie bedzie xD I nie pedzcie tak, bo bede miala za duzo do nadrabiania! xD
Ps. Jutro ma do nas wracac Cathi, juz widze jej mine jak zobaczy ile ma do przeczytania xD I nie wiem czy sie bedzie tak cieszyla jak my, ze "zapierdalamy z tym tematem" xD
Papapa :*
wątpię żebyśmy nie zapierdalały :P to jest jak z czekoladą, która stoi przed Tobą i czeka, aż zjesz ją :P
Ja wam w pewnym sensie zazdroszczę.Mieszkam w mieście,a wolałabym w małym miasteczku lub na wsi-cisza,spokój-czego więcej chcieć? :) Jestem marzycielką i typem samotnika.Ogólnie,czasem lubię powariować z przyjaciółmi,ale ostatnio zaczęłam cenić prywatność i samotność.To człowieka uspokaja :)
No nawet marzycielka i typ samotnika zwriował by mej mieścinie;)... Wierz mi;)... Tu nie ma nic!;)... Hm... no oprócz szkoły;) ale tylko podstawowej;P
ja w sumie mieszkam na przedmieściach i to mi się podoba:) bo mam niedaleko las i miasto, czyli mam to i to naraz ;) ciszę i spokój, a jak się nudzę to mogę wpaść do centrum i jest ok.
No ja też się żegnam wpadnę coś koło ósmej:) i mam nadzieję że już nie będzie nowego tematu bo nie zdąże przeczytać;P... Buuuziaki;*
ja mieszkam w centrum miasta...i czasami brakuje mi spokoju i ciszy. Ale trudno, daję radę :) Na wakacje zawsze jadę w moje kochane, spokojne miejsca...Wtedy odpoczywam :)
Ja bym dała wszystko,żeby mieć blisko jakiś lasek czy coś...zazdroszę Ci Annolauro :) gdybyście mieszkały w mieście też miałybyście podobne zdanie :)
Ja mam las ze 3 stron :) i zawsze latem chodzę na grzyby z rodzicami i z psem :) albo na rowerze gdzieś pojadę :) więc nie narzekam.
Ja chyba też powinnam spadać.Choć trochę się pouczę... xP Stanowczo za długo siedzę przy kompie.niedługo chyba oślepnę xP bye! :*
dobra aniołki :P ja mam genialny pomysł, nie piszcie tyle, to ja trochę napiszę tej mojej maturki xD i jak to skończę to możemy dalej gadać xD nie no żartuje :P
oj, ja też tak mam -stanowczo za długo :P właśnie weszłam do kuchni i mówię do mamy "czy tam na dworze jest tak różowo, czy ja coś źle widzę?", a moja mama "nieee, normalnie jest". Ja ślepnę! :P Hehe.
Też będę spadać- sprawdzę, co mnie jutro w szkole czeka. Trochę nauki, a potem znowu do was wrócę :) :*
Dobra ja też tak jakoś będę :) chyba, że siora zajmie mi kompa, ale uprzedzę ją wcześniej ;)
to do usłyszenia wszystkim :*