Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
verena_3

mi też nie byłoby szkoda, gdyby nie istniała jeszcze jedna miłość w moim życiu jak kupowanie ciuchów xD teraz ciężko mi jest wybrać to czy to :P

ana89

Dokładnie :D mam ten sam problem,ale dziś wybrałam filmy.Kupiłam Truposza,bo jeszcze nie oglądałam :)

verena_3

Chyba też tak zrobię :P w końcu były święta, odwiedzało się rodzinkę :P a po co mi więcej ubrań. czas dać trochę kasy do kieszeni Johnnego i kupić coś z nim ;)

ana89

Ja też lubię kupować ciuchy, a prym wiodą...lumpeksy. W okolicy mam parę takich perełek, ze aż szczęka opada. Ostatnio znalazłam oryginalną koszulkę z Broodway'u (czy jak to się tam odmienia ;D), z Króla Lwa- mojej ukochanej bajki. A teraz sobie marzę o koszulce z Deppem...Może sama sobie zrobię? ;D

chorzowianka

Ja też często kupuję ciuchy w lumpach. Swietne rzeczy można znaleźć;)

Peace;)

rozczochrany_leb

a ja nie wiem gdzie są u mnie takie lumpeksy, a słyszałam, że można tam znaleźć niezłe perełki :)

rozczochrany_leb

Popieram :)

chorzowianka

ej może zaprojektujmy markową koszulkę z fotami johnnego i napisem aniołek dżonego?

ana89

Tak! Koniecznie z tą fotką nr. 3 :D Z naszymi nickami, czy coś...To byłaby najpiękniejsza koszulka na świecie ;D

chorzowianka

nie ma sprawy xD to byłoby świetne! robimy robimy! nowa akcja aniołki :D :D :D

chorzowianka

Moja kumpela znalazja w szmatlandzie koszulke Bon Jowi ;( A z Johnnym nie ma ;( Ale juz to pisalam, ze moi znajomi mi powiedzieli ze jak se taka kupie zainstaluje na sobie i pojde na miasto to mnie w niej pochowaja xD Ale tak serio to by mi sami taka kupili jakby bylo gdzie ^^

ana89

Ja też mam taki problem;P... Hm ciężkie jest życie dziewczyny z ograniczonym dopływem finansów do kieszeni;P

BoA

Ja się już boję, że jak kiedyś będe zarabiać to wydam prawie całą kasę na filmy, plakaty itp. :P

chorzowianka

Ja teraz nawet o tym nie myślę, bo ta myśl mnie przeraż!:P

verena_3

A w mojej wiosce nawet wypożyczalni nie ma ;(

Sininen_Uni

O proszę, Zmora, ja też jestem ze wsi i jestem z tego cholernie dumna;D

Peace;)

rozczochrany_leb

a ja musze się uczyc o fitohormonach fuck :( ale juz prawie umiem ;)

rozczochrany_leb

A ja tez ze wsi, bo Lublin to najwieksza wies ze wszystkich miast xD

Astartte

ha ha a ja z Kraśnika to jest dopiero miastowa wieś! 50 km od LUBLINA :)

NonaT

nie martwcie sie, Kielce choc miasto wojewodzkie tez niezla wioska:))

Astartte

;D No widzicie, wiejskie dziołchy najlepsze;D

Peace;)

rozczochrany_leb

tak! mamy wprawę w dojeniu :0 heheheh to był zbereźny żart sorka ;)

NonaT

Takie sa najlepsze xD ;P

Astartte

Rany, żebym ja w takiej wsi mogła mieszkać to życie bym oddała;P... Mojej mieściny to nawet na mapie nie ma, no ale tylko do końca roku, bo później wybywam dalej <przynajmniej mam taką nadzieję;P>

Astartte

Ja mam jutro spr. z angola...A w tym tygodniu jeszcze wypracowanie z angola i 140 słówek z włoskiego :D eee...ale dam radę, a jak! :P
Ej...wiecie, że ja zdjęcie Johnnego mam nawet w portfelu? <ściana> :P

chorzowianka

o kurcze fajny pomysl. Wyciagasz kase z portfela, a ktos z tylu Ciebie zamiast patrzec na nomianaly spoglada na Johnnego - niezly odciagacz wzroku:)

Gin

Z jednej strony portfela Orzełki- siatkarze moi kochani, z drugiej Johnny ;D Kocham mój portfel! :P

Astartte

Dobra musze leciec :D Jestescie super pamietajcie o tym jak mnie nie bedzie xD I nie pedzcie tak, bo bede miala za duzo do nadrabiania! xD
Ps. Jutro ma do nas wracac Cathi, juz widze jej mine jak zobaczy ile ma do przeczytania xD I nie wiem czy sie bedzie tak cieszyla jak my, ze "zapierdalamy z tym tematem" xD
Papapa :*

Astartte

ja nie wiem co ja zrobię jak wrócę ze szkoły...

to do jutra baj :*

Astartte

Paaa i niech moc będzie z Tobą;D;*

Peace;)

rozczochrany_leb

Papa! :) Postaramy się "nie zapierdalać". Chociaż trudno obiecać...:P

chorzowianka

wątpię żebyśmy nie zapierdalały :P to jest jak z czekoladą, która stoi przed Tobą i czeka, aż zjesz ją :P

rozczochrany_leb

Ja wam w pewnym sensie zazdroszczę.Mieszkam w mieście,a wolałabym w małym miasteczku lub na wsi-cisza,spokój-czego więcej chcieć? :) Jestem marzycielką i typem samotnika.Ogólnie,czasem lubię powariować z przyjaciółmi,ale ostatnio zaczęłam cenić prywatność i samotność.To człowieka uspokaja :)

verena_3

ja ma w miejscu legitymacji zdjecie Johnnego i Burtona :)

verena_3

No nawet marzycielka i typ samotnika zwriował by mej mieścinie;)... Wierz mi;)... Tu nie ma nic!;)... Hm... no oprócz szkoły;) ale tylko podstawowej;P

verena_3

ja w sumie mieszkam na przedmieściach i to mi się podoba:) bo mam niedaleko las i miasto, czyli mam to i to naraz ;) ciszę i spokój, a jak się nudzę to mogę wpaść do centrum i jest ok.

ana89

A ja mieszkam na wsi jakieś 70 km od Wrocławia i jest mi tu dobrze;)

Peace;)

ana89

No ja też się żegnam wpadnę coś koło ósmej:) i mam nadzieję że już nie będzie nowego tematu bo nie zdąże przeczytać;P... Buuuziaki;*

ana89

ja mieszkam w centrum miasta...i czasami brakuje mi spokoju i ciszy. Ale trudno, daję radę :) Na wakacje zawsze jadę w moje kochane, spokojne miejsca...Wtedy odpoczywam :)

chorzowianka

Ja bym dała wszystko,żeby mieć blisko jakiś lasek czy coś...zazdroszę Ci Annolauro :) gdybyście mieszkały w mieście też miałybyście podobne zdanie :)

verena_3

Ja mam las ze 3 stron :) i zawsze latem chodzę na grzyby z rodzicami i z psem :) albo na rowerze gdzieś pojadę :) więc nie narzekam.

verena_3

Ja chyba też powinnam spadać.Choć trochę się pouczę... xP Stanowczo za długo siedzę przy kompie.niedługo chyba oślepnę xP bye! :*

verena_3

dobra aniołki :P ja mam genialny pomysł, nie piszcie tyle, to ja trochę napiszę tej mojej maturki xD i jak to skończę to możemy dalej gadać xD nie no żartuje :P

verena_3

oj, ja też tak mam -stanowczo za długo :P właśnie weszłam do kuchni i mówię do mamy "czy tam na dworze jest tak różowo, czy ja coś źle widzę?", a moja mama "nieee, normalnie jest". Ja ślepnę! :P Hehe.
Też będę spadać- sprawdzę, co mnie jutro w szkole czeka. Trochę nauki, a potem znowu do was wrócę :) :*

chorzowianka

może umówmy się. robimy przerwę i wracamy o którejś godzinie co wy na to?

ana89

świetny pomysł :D to o której robimy wielki powrót??

chorzowianka

hmmm tak po 8 albo później? :P
mi to lotto jak wy tam wolicie, ile czasu potrzebujecie?

ana89

ok, to ja będę koło 20 jakoś :) Trzymajcie się Aniołki! :* do usłyszenia! :D papa! :*

chorzowianka

Dobra ja też tak jakoś będę :) chyba, że siora zajmie mi kompa, ale uprzedzę ją wcześniej ;)

to do usłyszenia wszystkim :*

ana89

Papa! :) :* Wracajmy wszystkie wypoczęte i z nowymi siłami do rozmów :D paa!