dzieki:) też nie mam HBO, w ogóle nie mam duużo pragramów... często cierpię z tego powodu:) ale ,,kto nie doznał goryczy ni razu, ten nie dozna słodyczy w niebie" ... mam nadzieję, że w niebie będę mogła oglądać mnóstwo filmów z Johnnym:)
No to jak juz bedziemy bojkotowac Taniec z Gwiazdami to jeszcze wynegocjujuemy telewizje N dla wszystkich Aniolkow xD
Ja mam :D Polsat Jedynkę Dwójkę Trójkę TV4(nieraz odbiera hahah) i TVN <hahaha> ale namawiam mame na CYFRĘ :D
Znaczy mama chcę kupić ale tato mówi ,że nie a później by pewnie oglądał xD i bym wogóle tv nie miała bo by same ogladał sportowe kanały ;
Ja mam jeszcze Puls :P a tak to zestaw podstawowy- TVP 1, TVP 2, TVP 3, TVP Polonia, TVN i Polsat :P aa...i TV 4. Więc bieda ogólnie ;P
ha ha a ja zaczełam od filmu sleepy hollow lecial kiedys na tvp2 jak byłam w wieku.... hmmmm 12 lat? i tak sie bałam to byl dla mnie prawdziwy koszmar i "nawet fajny aktor" :)
Ja tez wczesniej widzialam Sleepy Hollow ale razem urywkami zobaczylam moze 15 minut filmu a johnny to byl dla mnie "o jaki smieszny koles" xD Gdybym siadla na dupie i obejrzala cale to bym byla jego fanka juz z 2 lata temu :P
Też nie mam HBO,ale tam praktycznie tylko Piraci lecą (i to w dodatku co kilka dni) xP Na początku też jakoś zbytnio nie przejmowałam się Piratami.Pomyślałam,że pewnie znowu jakiś zwykły,nudny film (nie zauważyłam w ogóle,że grał tam Johnny) xP dopiero mnie koleżanka uświadomiła.A teraz uważam,że to świetny film.Może trochę komercyjny,ale i tak go uwielbiam :)
u mnie tak samo było z Piratami :)
też dołączam się do klubu ludzi bez HBO :(
ja mam 5 kanałów + satelita gdzie wszystko jest po niemiecku, albo po fran. czy arabsku :P więc mam szczęście xD
Oooo, tej to dobrze;P
A ja mam 1, 2, 3, Polsat, TVN (ale taki, że pożal się Boże;P), TV4 i dwa czeskie;D
Peace;)
Ale wybór języków... Qrczę ja nawet tego nie mam;P... Hm... a no przepraszam jakiś czeski kanał... rany;)... Hm a co do N ---> dla wszystkich aniołków za darmo ma się rozumieć;P?
Witam spowrotem widzę, że ciekawa rozmowe prowadzicie o kanałach no cóz ja mam polsat cyfrowy, ale tam nie ma HBO wrrr. A tak propo to o czym gadaliscie w tamtych strankach bo nie wszystko czytałam ja jak zwykle zacofana :///
Możemy znowu postraszyć tvn :P wiecie jakaś mała bombka ;) może nam dadzą!
no wszystko rozumie :P z niemieckiego to jeszcze kapuje jak oglądam ale reszta xD
Annalaura dodała trochę <świetnych w każdym bądź razie;P> zdjęć, i była rozmowa o kim kto świruję, i jaki Johnny miał fajny strój kompielowy w Sweeney Todd'dzie;)... I co tam jeszcze było?;) Przypomnijcie. Ah no wiele nowych Aniołków się pojawiło;)...
hehehe pójdziemy do stacji TVN i powiemy, albo filmy dajecie na kanale, albo kase na dekoder N inaczej smierc natychmiastowa z karabinu i noży xP
Uśmiałam się nieźle xD Wyobraziłam sobie taką grupę dziewczyn, z nożami i karabinami...Napadamy rano np. jak leci Dzień Dobry TVN :P Atakujemy Prokopa...Haha! :P Przejmujemy władze nad programem ;D
o matko, też właśnie stworzyłam sobie przed oczami taką projekcję xD
i jeszcze zamiast pończoch na twarz to maski z twarzami od Johnnego :P
No właśnie! Co oni sobie myślą? Że taka doborowa grupa jak Aniołki Johnnego będzie za darmo korzystać z telewizji N? Jeśli tak, to się grubo mylą;D
Peace;)
Na Ale kino często leci "Rozpustnik"-jeszcze go nie oglądałam :( a jak kiedyś Gilbert Grape leciał na TVP1 po 23,to moja mama przyszła i wyłączyła mi tv,bo stwierdziła,że jest za późno na oglądanie itp :/
to Ci mama zrobiła psikusa xD
jeszcze jest takie coś jak wypożyczalnia video, będę musiała tam ponownie zawitać :)
uu, ale też tak wypożyczają filmy na dvd :) w ten weekend zafunduję sobie noc z ulubionymi filmami :) jak mi rodzice dadzą kase :P
Też tak sądze;)... Hm ja już się gubię, ale jakoś sobie daję rady;)... Przynajmniej mam taką nadzieje;)
Nie, nie... ja dopiero będę wybierać, ale to coś znajduje się w moim pomyśle na przyszłość;P... Chociaż preferuję matmę;P
nie nie :P zrezygnowałam z tego w 2 klasie.
a chciałam być, bo podobało mi się to co robili w serialu "ostry dyżur"
teraz to nie wiem co zrobię :P zależy gdzie to dostanę się na studia ;)
johnny kiedyś grał geja :P i nazywał się bon bon :P nie mogę jak zawsze patrzę się jak on grał to mam uśmiech na twarzy.