Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
Ulcia_6

no ja tez nie:(((( lilakate tez Cie dodaje:)

Gin

ja Ciebie też dodaję, bo jeszcze nie mam :)

Gin

dzieki:) też nie mam HBO, w ogóle nie mam duużo pragramów... często cierpię z tego powodu:) ale ,,kto nie doznał goryczy ni razu, ten nie dozna słodyczy w niebie" ... mam nadzieję, że w niebie będę mogła oglądać mnóstwo filmów z Johnnym:)

lilakate

no to ja AnnoLauro Ciebie tez:)

Ulcia_6

No to jak juz bedziemy bojkotowac Taniec z Gwiazdami to jeszcze wynegocjujuemy telewizje N dla wszystkich Aniolkow xD

Ulcia_6

Ja mam :D Polsat Jedynkę Dwójkę Trójkę TV4(nieraz odbiera hahah) i TVN <hahaha> ale namawiam mame na CYFRĘ :D

Ulcia_6

Znaczy mama chcę kupić ale tato mówi ,że nie a później by pewnie oglądał xD i bym wogóle tv nie miała bo by same ogladał sportowe kanały ;

Ulcia_6

Ja mam jeszcze Puls :P a tak to zestaw podstawowy- TVP 1, TVP 2, TVP 3, TVP Polonia, TVN i Polsat :P aa...i TV 4. Więc bieda ogólnie ;P

Ulcia_6

ha ha a ja zaczełam od filmu sleepy hollow lecial kiedys na tvp2 jak byłam w wieku.... hmmmm 12 lat? i tak sie bałam to byl dla mnie prawdziwy koszmar i "nawet fajny aktor" :)

NonaT

Ja tez wczesniej widzialam Sleepy Hollow ale razem urywkami zobaczylam moze 15 minut filmu a johnny to byl dla mnie "o jaki smieszny koles" xD Gdybym siadla na dupie i obejrzala cale to bym byla jego fanka juz z 2 lata temu :P

Ulcia_6

Też nie mam HBO,ale tam praktycznie tylko Piraci lecą (i to w dodatku co kilka dni) xP Na początku też jakoś zbytnio nie przejmowałam się Piratami.Pomyślałam,że pewnie znowu jakiś zwykły,nudny film (nie zauważyłam w ogóle,że grał tam Johnny) xP dopiero mnie koleżanka uświadomiła.A teraz uważam,że to świetny film.Może trochę komercyjny,ale i tak go uwielbiam :)

Ulcia_6

u mnie tak samo było z Piratami :)
też dołączam się do klubu ludzi bez HBO :(
ja mam 5 kanałów + satelita gdzie wszystko jest po niemiecku, albo po fran. czy arabsku :P więc mam szczęście xD

ana89

ja mam cyfrowy polsat :) moze namówie ich(rodziców) na wykupienie hbo i cinemax :)

NonaT

Oooo, tej to dobrze;P
A ja mam 1, 2, 3, Polsat, TVN (ale taki, że pożal się Boże;P), TV4 i dwa czeskie;D

Peace;)

ana89

Ale wybór języków... Qrczę ja nawet tego nie mam;P... Hm... a no przepraszam jakiś czeski kanał... rany;)... Hm a co do N ---> dla wszystkich aniołków za darmo ma się rozumieć;P?

BoA

Witam spowrotem widzę, że ciekawa rozmowe prowadzicie o kanałach no cóz ja mam polsat cyfrowy, ale tam nie ma HBO wrrr. A tak propo to o czym gadaliscie w tamtych strankach bo nie wszystko czytałam ja jak zwykle zacofana :///

BoA

Ja mam nadzieję! :) Za darmo! Z funkcjami nagrywania, pauzy itd. ;D

BoA

Możemy znowu postraszyć tvn :P wiecie jakaś mała bombka ;) może nam dadzą!
no wszystko rozumie :P z niemieckiego to jeszcze kapuje jak oglądam ale reszta xD

ana89

Annalaura dodała trochę <świetnych w każdym bądź razie;P> zdjęć, i była rozmowa o kim kto świruję, i jaki Johnny miał fajny strój kompielowy w Sweeney Todd'dzie;)... I co tam jeszcze było?;) Przypomnijcie. Ah no wiele nowych Aniołków się pojawiło;)...

BoA

Jak za darmo? Nic nie ma w zyciu za darmo!!!

Maja nam jeszcze doplacac ;)

Astartte

hehehe pójdziemy do stacji TVN i powiemy, albo filmy dajecie na kanale, albo kase na dekoder N inaczej smierc natychmiastowa z karabinu i noży xP

BK_201

jasne!
albo zawładniemy nad stacją i będziemy puszczać sobie co chcemy, to jest lepsza opcja.

ana89

Tak i będzie dużo filmów z Johnnym;P... Wkońcu trzeba o nas dbać;)

BK_201

Uśmiałam się nieźle xD Wyobraziłam sobie taką grupę dziewczyn, z nożami i karabinami...Napadamy rano np. jak leci Dzień Dobry TVN :P Atakujemy Prokopa...Haha! :P Przejmujemy władze nad programem ;D

chorzowianka

o matko, też właśnie stworzyłam sobie przed oczami taką projekcję xD
i jeszcze zamiast pończoch na twarz to maski z twarzami od Johnnego :P

chorzowianka

Moja wyobraźnie też podziałał;P... <lol>

Astartte

No właśnie! Co oni sobie myślą? Że taka doborowa grupa jak Aniołki Johnnego będzie za darmo korzystać z telewizji N? Jeśli tak, to się grubo mylą;D

Peace;)

Astartte

Tak! Dopłacać i oferować nam pełne pakiety z Deppem. Muszą się o nas starać! A jak! ;)

ana89

Na Ale kino często leci "Rozpustnik"-jeszcze go nie oglądałam :( a jak kiedyś Gilbert Grape leciał na TVP1 po 23,to moja mama przyszła i wyłączyła mi tv,bo stwierdziła,że jest za późno na oglądanie itp :/

verena_3

to Ci mama zrobiła psikusa xD
jeszcze jest takie coś jak wypożyczalnia video, będę musiała tam ponownie zawitać :)

ana89

Moje video padło już dawno ;/ I jakoś nikomu się nie chce naprawiać ani kupować nowego. Ech.

chorzowianka

uu, ale też tak wypożyczają filmy na dvd :) w ten weekend zafunduję sobie noc z ulubionymi filmami :) jak mi rodzice dadzą kase :P

chorzowianka

aniołki wybaczcie ze powiem to tak "poetycko" ale zapierdalamy z tym tematem :)

NonaT

Też tak sądze;)... Hm ja już się gubię, ale jakoś sobie daję rady;)... Przynajmniej mam taką nadzieje;)

BoA

ja też już nie daję rady!
aa moja matura :P nie zdam przez was xD

ana89

Hm... wiesz... Ja mam do wyboru miękisz asymilacyjny lub Johnny'ego:P... Zgadnij co wybiorę;P

BoA

wiem wiem :P
zgadnij co ja wybieram na razie xD
czyżby profil biologiczny? :P

ana89

Nie, nie... ja dopiero będę wybierać, ale to coś znajduje się w moim pomyśle na przyszłość;P... Chociaż preferuję matmę;P

BoA

aa ja już 3 klasa biol-chem :P i nie wiem co mam zrobić ze swoim życiem ;)

ana89

Hm... zostań lekarzem, może w przyszłości uratujesz życie Johnny'emu;)!

BoA

nie nie :P zrezygnowałam z tego w 2 klasie.
a chciałam być, bo podobało mi się to co robili w serialu "ostry dyżur"

teraz to nie wiem co zrobię :P zależy gdzie to dostanę się na studia ;)

NonaT

Hahahaahahahahaahaha;D Nona, kocham Cię;*;D

Peace;)

rozczochrany_leb

Ja tez Cie kocham! xD xD xD

rozczochrany_leb

rozczochrany łebku ja Ciebie tez! :)

NonaT

ok wszystkich was kocham! Szara i łepek pobierzmy sie ;)

NonaT

No ja bardzo chętnie;) To będzie dla mnie zaszczyt wyjść za Nonkę i Szarą;D

Peace;)

rozczochrany_leb

yay! mówcie mi Bon Bon ;)

NonaT

A czemu Bon Bon?;P

Peace;)
<za krótki>

rozczochrany_leb

johnny kiedyś grał geja :P i nazywał się bon bon :P nie mogę jak zawsze patrzę się jak on grał to mam uśmiech na twarzy.

ana89

Heh :D U mnie z wypożyczalni nici.Mam ją 3 kroki od domu,a nic w niej ciekawego nie ma.Kobieta powiedziała mi,że nie ma żadnych filmów z Johnnym prócz "Sleepy Hollow" :/ jestem zdana na kupowanie filmów z J.D.ale mi to nie przeszkadza :)