No i dobiegłyśmy do 1000!!! I co?! Zabrakło miejsca na kolejne wpisy... Zapraszam więc tutaj!
Ja tylko początek dalej zasnęłam:P
Zobaczcie to:
http://www.plotek.pl/plotek/0,78882,398208420.html?tag=zgadnij%20kto%20to
Wejdzcie na 4 zdjecie pozanjecie kto to?
Pozdrawiam
Łatwiejszego chyba nie mogli dać ;/
Wlaśnie zrobilam filmik z urywkami z filmu "Edward Nożycoręki" i tak strasznie mnie dobija ta scena gdy Winona (znaczy się w filmie XDDD) podchodzi do niego i mówi "Hold me" a on "I can't" takie to smutne i przygnębiające jest... Ale potem jakos sobie poradzili XDDD
Pozdrawiam ;*
No w końcu wczoraj do końca oglądnęłam 'Bekse':D:D:D:D:D Eeee ten film jest zajebisty:D Pomimo tego, że jest taki stary to i tak był super:) Podobał mi się bardzo:) Mojego brata wczoraj w domu nie było to sobie do końca zobaczyłam film:P:P:P daje mu <myśli2> 9/10:D:) Super:P:P:P:P Uśmiałam też się z niego i to nieźle:P:P:P:P:P:P I oczywiście słodki Depp zagrał przecudnie:):):):) Jak zawsze gra wspaniale:P:P:P:P Pozdrawiam;)
Żałucie dziewczyny, że nie widziałyście "Las Vegas parano"-dodałam ten film do ulubionych a Beksy to JESZCZE nie widziałam;p U mnie super słoneczna pogoda;)
Ale jestem happy;););) dorwałam drugi tom książki "To!"-Stephena Kinga. Myślałam, że w tej posranej Książnicy (czyli biblioteka) nie będzie bo ja mam takiego pecha, że ludzie przetrzymują książki a tu taka miła niespodzianka=D Dziś sobie wieczorkiem a raczej w nocy poczytam=]]]
No dziewczyny ja sie już powoli z Wami żegnam, bo jutro tej porze już mnie nie będzie w domu. Ale jak wrócę to od razu tu wpadnę...
Oczywiście na wyjeździe oglądnę Czekoladę i Na żywo choć obydwa filmy już widziałam :D
Pozdrawiam panie serdecznie!
Cholera:D Dziewuszki:D:D:D Bo wiecie co, nie chce was wprowadzić w błąd;/ Czytałam tu na filmwebie, że ma być 'na żywo' na polsacie w poniedziałek o 21. Ale cholera w telewizji nie widziałam by była reklama na żywo:/ Na fw też nic nie pisze:D:D:D Ale miejcie nadzieje, że będzie:D Bo ja nie widziałam a chce zobaczyć:D:D:D:D Myślałam, że oglądne dziś 'marzyciela' to sobie nie oglądne bo braciszek w domu:( A mój kuzyn dziś zajumał mi dziewiąte wrota:| Bo to Horror i ten chce sobie zobaczyć... Lol:D:D:D Kasiu widzisz coś Ty zrobiła:D:D:D Pozdrawiam;)
Słodziutkie jednak was nie wrobiłam:D:D:D Teraz sobie siedze na FW i obok mnie idzie Skazany na śmierć(w TV) no i reklama. Jakiś film polecają... Olewam to jak każdą reklame... do czasu gdy nie wymienili imion aktorów w filmie. Usłyszałam takie imię i nazwisko Johnny Depp. A ja NEMO załapałam. Bo jak słysze jak ktoś mów Depp to ja nagle łapię takie NEMO:| I zaraz do ekranu telewizora buźke przyklejam "Na żywo w poniedziałek o 21":D:D:D Laseczki:D:D:D Jednak jest:D:D:D No to teraz jestem pewna, że będziecie oglądać tak jak ja:D:) Pozdrawiam;)
Ja napewno będę oglądać czekoladke i na żywo ;) A przed chwilą sobie po raz trzeci oglądnęłam Beskę i ten film tak strasznie mi humor poprawia ze chyba bede codziennie golądać XDDDDDD Dosłownie... teraz to mam ochote normalnie tańczyć! Pozdrawiam was dziewczęta! ;*;*;*;*;*
A ja cierpie na brak imprez. Wczoraj byłam na rynku i było super:)
O super że bedzie na zywo bo jeszcze nie widziałam. Kasiu szkoda zę nas opuszczasz.
Pozdrowienia:*
No Moon nie na długo, bo na tydzień! Dzięki za pożegnanie, ale jeszcze jutro napisze oficjalne pożegnanie :) Eh... będę tęsknić!
Ja oczywiście będę oglądać obydwa filmy choć je już widziałam, ale: ja chce jeszcze raz!! :D
Kasiu, będe tesknic ;(;(;(;(
A tak wogole to wlasnie dopiero przed chwila zajarzylam ze ten mlody - Freddie Highmore zagral w Marzycielu i Charlie i fabryka czekolady u boku Johnnego. Szczęściarz... Kurcze no, ja to mam zapłon...
Hej dziewczyny!
Sorki bo nie jestem w temacie i że znikłam bez słowa ale zasilacz mi w kompie nawalił no i....;/;/
No ale już jestem...
Pozdrawiam :)
Iza... Właśnie:D Gdzieś Ty była. Ja się zastanawiałam gdzieś Ty się podziała, a tu komputer Ci poszedł się rypać:) Dobrze, że już jesteś. Gadamy wiesz o czym:P:P:P O tym co zawsze czyli o życiu prywatnym<lol2> a czasem zahaczymy o Johnnego Deppa:D:D:D:D Heheheh:) Teraz żegnamy Kasie;(
Która jedzie na wakacje:( Na tydzień i jej nie będzie;( Więc Kasiu ja już piszę pożegnanie z Tobą(chociaż Cię nie ma;(), bo zaraz mykam do pracy:( Więc laseczka, jak będziesz chciała wiedzieć co się dzieje tu u nas na forum czy rozgadane jesteśmy czy nie:D To sms:D I będziesz wiedzieć:D:D:D A teraz mówię Ci do następnego kliknięcia:P I wracaj do nas jak najszybciej:D:D:D Papa;) Tęsknimy;(
Dzięki wszystkim za pożegnanie! Nie jadę na długo, więc nie będzie tak źle ;) Będę pisać esy i w ogóle za tydzień muszę wrócić, bo u mnie w mieście 'metalowa twierdza' także wrócę! Będę za Wami tęsknić! Pozdrawiam! Aha! I nie dajcie się zjeść mendom co się czepiają Naszego forum! :D Pozdrawiam jeszcze raz i do 16 sierpnia! Pa!
No to Kasiu będe tęsknić!
Wspaniałych Wakacji Kasiu! :D
...
Anusiu dziękuje za streszczenie a z tym komputerem to same przygody :P:P:P
Przez ten miesiąc jade już na 2 komputerach bo jak stary wymieniłam to nowemu sie zasilacz cholera z palił no i nowy jest w naprawie i teraz siedze na bardzo bardzo wolnym kompie :P:P:P
No i jeszcze nie będzie mnie przez sobote i niedziele bo se jade do rodzinki :D:D:D No to raczej nic nie będe pisać bo se musze wypocząć od tego wszystkiego :D
Będziecie miały kolejne dni spokoju :P:P Ale nie na długo <hahha> Jak przyjade znowu was będe męczyć :P:P:P <żart>
W poniedziałek może wam szczele notke :):)
Dobra to już naprawdę ostatni wpis...
Wpadłam tylko na chwile. Właśnie wróciłam z kina. Byłam na "Harry Potter i Zakon Feniksa" powiem szczerze, ze fajny film, ale zabili Syriusza :( żałoba!
Dobra ja już spadam! Pa dziewczyny!
Pa Kasiu ja się już z Tobą na gg pożegnałam:)
Iza jak jesteś to wpadnij do mnie na blog i skomentuj sobie wyniki:D W końcu podałam je i dałam jeszcze kilka fotek z moją osoba:D:D:D:D
Dziewczynki:D ale zajebiście:D:D:D:D Kumpel z pracy dał mi list z filmami które moge u niego kupić:D I znalazłam filmy takie jak: Blow(Depp), Żona astronauty(Depp), Helikopter w ogniu(Bloom:D:D:D), duma i uprzedzenie(Knightley), Król Artur(już widziałam, ale chce mieć Knightley), Troja(też widziałam Bloom), Piraci z Karaibów: Na krańcu świata(Depp, Bloom, Knightley:D:D:D) Super:D Te filmy sobie od niego kupie:D Najlepsze jest to, że każdy z tych filmów to ma zajebistą jakość:D:D:D więc się nie martwie:D:D:D Pozdro laseczki:):) A dziś wieczorkiem oglądne sobie zajebistą komedie jaką jest 'Vinci' nie wiem czy któraś z was widziała tą Polską komedie?:D:D:D
Pewnie Anusiu że wpadne do Ciebie na bloga xDxD Tylko jeszcze nie wiem czy zaraz bo mój net chodzi jak by mu się nie chciało :P:P:P No i wyjebiście że będziesz mieć takie wyjebiste filmy :D:D Depp w "Żonie astronauty" bardzo mi się podobał i film też ogółem spoko :P:P:P "Blow".... hmm... coś mi to mówi ale za bardzo nie pamiętam ;/ Troja fajna ale bez Johnny'ego :(:( "Vinci" niestety nie widziałam... A o innych mi się nie chce mówić :P:P
Ahaa!!
No i jeszcze "POTC 3" :*:*:*:*:*:*:* <serduszka2> :P:P:P
Boskie :D:D Mam wszystkie części :D Haa xD Ale jeszcze czekam na 3 część książki :P:P
Oglądałam "Vinci" i strasznie mi sie podobał naprawdę! Super film! POLECAM! Polskie komedie są przeważnie dosyc dobre ;)
A ja sie ciagle wybieram na harrego i nei mogę iśc a to gdzieś jadę albo nei ma biletów;( Ale w końcu to zaobaczę:P
Pozdrawiam
No dziewczyny i tak was nie ma ale was żegnam na weekend już :P:P:P Bo nie wiem czy jutro rano jeszcze do was lookne :P:P:P Ale powinnam być jeszcze przed 10 :P:P:P Ale wy i tak będziecie spać pewnie :P:P:P
No to duże bu$ki na ten weekend :*:*:*
Będe w niedziele albo w poniedziałek bo dokładnie jeszcze nie wiem :) Albo jutro hehe xD
3majcie się :*:*
No Iza przed 10? Ja już od godziny 7 nie śpie bo do roboty idę:D:D:D
Iza o jaką książke Ci chodzi? O piratów z Karaibów? To już książki na podstawie filmu robią:|
Oglądałam wczoraj Vinciego poraz już nie wiem który:D:D:D Nie no nigdy mi się nie znudzi ten Vinci:D No zajekurwabisty!!!!!!!! :D:D:D Hahahahaha najlepszy text to chyba dialog pomiędzy cumą a szerszeniem:
Szerszeń: Mógłbyś mi mówić po imieniu?
Cuma: Co Julian? No mógłbym ale to takie pedalskie imię:D
Hahahahahaha myślałam, że padne ze śmiechu<lol2> hahahahahahahaha!! Ale wkurwiłam się bo Artek nagrał mi tą płyte tak, że mi co po chwile coś przerywało:( Mój brat się wkurzył i ja zdeka, ale da się oglądać:D:D:D:P:P:P
Dobra spadam już:D Izuś miłych wakacji życzę:D Wracaj do nas prędko bo się zdążymy za Tobą stęsknić:P:P:P Pozdrawiam;)
Anusia bo ty tu jesteś wyjątek xD Taka pracowita :P
A inne no to jeszcze śpią :P:P
No te książki wychodzą po filmie ;/ Ale i tak są wyjebiste xDxD
Dziękuje Anuś za życzenia :D:D Cieszcie się puki możecie wolnością :P:P:P
Uważajcie na pocztołaki itd. :P:P
No i dziewczynki do zobaczenia po weekendzie xDxD
Będe tęsknić za wami wszystkimi xDxD
Buziaki xDxD
Będę teśknić Izuś ;*
Weźcie dziewczyny Kolega do mnie o 9:40 zadzwonił ja taka zaspana odbieram a on - Cześć, co porabiasz? jak sie wkurzyłam i go wyłączyłam to dosłownie nie wiem! A potem i tak już zaspać nie mogłam ;/
Pierdolca dostaje!!!!!!! Mam już takiego zajebistego świra:D:D:D:D Kocham tych turystów kocham!!!!!!!!!!!!!!!! Dziś była 210 turystów. I ja sama z kumpelą biegałyśmy góra dół:D:D:D:D:D Wiecie jakigo pierdolca dostałam:D U nas jest taka sala... Wystawa czasowa. no i akurat teraz nam się trafiły owady tropikalne:) Piękne żuczki, motyle i te inne paskudy:D No i na tej wystawie były motyle do pokolorowania:D No i ja z Karoliną(kumpela co ze mną robi), dostałyśmy pierdolca przy tych pojebanych turystach:D wzieliśmy dwa motyle i kretki i zaczęłyśmy rysować:D Turyści przechodzą koło nas a ja zaczynam śpiewać "Kololowe kletki w pudełecku nose kololowe kletki zaraz ci przyniose" Turyści się nas coś pytają a my na nich nie zwracamy uwagi:D To jest dopiero chamstwo:D:D:D Hahahah
Izuś ale Na krańcu świata książka już wyszła. Widziałam ostatnio w tesco zastanawiałam się czy nie kupić sobie ale jak przejrzałam kilka stron to stwierdziłam, że to jest opisane co i jak w filmie to bezsensu kupować:D
Iza tęsknie już powoli:D:D:D
Pozdrawiam laseczki;)
Aha laski zapomniałam wam napisać:D:D:D Jakie wczoraj czy nawet przedwczoraj szczęście mnie spotkało:D A więc po wieloletnich poszukiwaniach i stracenia nadziei, że już nigdy nie odzyskam swojej Czarnej Perły. Przedwczoraj w pracy nasunął się temat Piraci z Karaibów:D No i pani Ela mówi mi, że ma moją płyte Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły:D No to ja do niej by mi przyniosła na wczoraj:D Wczoraj gdy przyszłam do pracy Pani Ela zaraz mi daje płyte:D Jak trzymałam tą Klątwe to myślałam, że z wzruszenia się porycze:(:D:D:D Wróciłam do domu. Sprawdzam płyte, wkładam do napędu DZIAŁA:D:D:D Jednak przyglądam się płycie, i zobaczyłam tyle rys;( Że teraz będę musiała tak dbać o Perełke jak nigdy:( Płyta po przejściach:D:D:D A ja mykam do pracy:D Będę musiała powiedzieć Artkowi by mi załatwił film Bunkier:D Z Keirą Knightley, słyszałam od kumpeli, że bardzo fajny film:D I musze go mieć:D:D:D Pozdrawiam;) i buziaki przesyłam:*:*:*:*:*
Słuchajcie Laski:D Jakie wczoraj filmy oglądałam:D Wczoraj oglądałam najpierw film 'Za szybcy za wściekli'. Filmowi daje 7/10 bo był nawet fajny, a samochody mmm... Coś pięknego. Zakochałam się w tych wozach:P:P:P
Ooo taką bryką to ja bym chciała się przejechać:D:D:D Najlepsze w filmie były tylko samochody. Zakochana w rykach silnika]:->
Drugi film jaki oglądałam to 'Na fali', oglądałam go na kompie, tą bajke co teraz w kinach wyszła:D No ta bajeczka była zajebista!! daje jej 9/10!! Po prostu full wypas:D Polecam każdemu tą baje:D:D:D:D:D:D Jest śmieszna i piękna:D:D:D:D Hehehe;) No a teraz mykam do roboty:D Papa;)
Wiecie co dziewczyny, dzis Czekolady na tvp1 o 22:20 nie będzie... będzie o 22:15;) bynajmiej tak reklamowali na tvp1.
Foxi dzięki za inf:*
A nie wiecie dziewczynki co stało sie z ppg bo jakoś dawno jej nie widziałam. Wczoraj poszłąm spać o 2.00 i wstałam dzisaij o 13.10 wszytsko przez te przygotowania do wyjazdu na chorwacje:):P A do domu wróciłąm o 24.00. Dzisiaj nareszcie czekolada juz nei mogłam sie doczekać:)
POzdrawiam:*
A foxi mam do ciebie taką sprawę bo wiem zę ty też lubisz monka a ja przegapiłąm ostatni odcinek i myślałam że sie popłacze jak sobei to uświadomiłąm:( czy mogłabyś mi opowiedzieć odcinek o ile pamiętasz. Była bym ci bardzo wdzieczna:*
Ooo Carotka widzę, że Ty też masz te same problemy z programami co ja:D:D:D No nie ważne:(
Moon, PPG naszej najukochańszej Anuś nie ma, bo się przeprowadziła do Koszalina i nie ma dostępu do netu. Na pożegnanie ze mną, jak pisałyśmy na gg to mówiła, że zaraz do jakiejś kafeji zajrzy by do nas napisać. No ale jak od tamtej pory to już będzie miesiąc mijał, jeszcze nie napisała;( A jak się żegnałyśmy t myślałam, że się porycze;( Eh...
Dziewczynki ja się chyba pochlastam;(;(;( Kupiłam na darmo kasety video;( Dziś pisze do sąsiada na gg, czy by mi nie nagrał czekolady i jutro na żywo. Bo moje video tylko odtwarza:( No i wiem, że sąsiad zawsze pomógł bo zawsze nagrywał mi kasety. A tu nagle mi mówi, że im się video spierdoliło;( No myślała, że wybuchnę płaczem przed kompem. Ludzi w pracy pytałam czy by mi nie nagrali, nikt nie posiada coś takiego jak video. No nie dziwie się bo to już antyk jest:D:D:D No i na darmo kupiłam kasety video;( No kurwa mać!!!!!!
Anuś, ja mam tylko te podstawowe programy i ni tam powinień byc też TVN a u mnie cholera i tak nie ma ;/
Wogóle ci współczuję Aniu, kurde gdybys mieszkała w Szczecinie to bys mi dała kasete to bym ci chociaż "Czekolade nagrala. Bo na żywo sama sobie nagrywam bo tata jakis mecz czy cos tam w tym czasie ogląda i jestem strasznie wkurzona... No ale i tak chcem sobie nagrać na żywona kasete zebym miala na później do schrupania.
Pozdrowionka dziewczynki ;*
Anuś, ja mam tylko te podstawowe programy i niby tam powinień byc też TVN a u mnie cholera i tak nie ma ;/
Wogóle ci współczuję Aniu, kurde gdybys mieszkała w Szczecinie to bys mi dała kasete to bym ci chociaż "Czekolade" nagrala. Bo na żywo sama sobie nagrywam bo tata jakis mecz czy cos tam w tym czasie ogląda i jestem strasznie wkurzona... No ale i tak chcem sobie nagrać na żywo na kasete zebym miala na później do schrupania.
Pozdrowionka dziewczynki ;*
Carotka wszystkich się pytałam... Nikt nie ma;( a moje video jest spierdzielone i tylko odtwarza teraz;( Jaka jestem zła i załamana;( Jak bym wiedziała to bym nie kupowała tych kaset a tak to poszła kasa na marne;( Dzięki Carotka za dobre słowa. Teraz wiem, że mam kumpele w całej Polsce co mogę na nich polegać:D Dziękuje dziewczynki:*:*:*:*
Carotka podaj mi swoje imię, b po nicku do Ciebie nie będę pisać:D:D:D
Jestem spowrotem!!! Czekolady dzisiaj nie oglądam, bo widziałam ją setki razy i mam na dvd. Na żywo mam ochotę jeszcze raz jutro zobaczyć i sobie nagram :D Od Katarzynki dostałam filmy, dzisiaj je ze skrzynki wyjęłam. Kaśka, złota jesteś, wielkie dzięki!!! :) Wróciłam dzisiaj od mojej babci, która mnie torturowała takimmi tekstami, że można się było kopytami nakryć :/ Szkoda gadać... Na koniec się z moim ojcem pożarła...
A no następna Karolina w naszej "rodzinie" Anusiu XDDDD
Polusiu, ojej... No to nieciekawie, no nie ;(?
Jaaaaa same Karoliny tutaj są:D:D:D:D:D Ile ja już Karolin znam łooo:D:D:D
Kemposia--> Karolina
Carotka--> Kaolina
Moon--> też Karolina:D:D:D:D:D:D
Słuchajcie laseczki oglądałam wczoraj doktora Żywago i Czekolade.
Hm... Doktor Żywago był zajebisty!! Pierdziele zmieniam ocene na 9/10 Bo film był piękny. Poryczałam się oczywiście;( Bo mi tak się żal zrobiło;( I smutny koniec był;( Film był przecudny!! Natomiast Czekolada to porażka:D Nie czillout film był fajny. Ale był poniżej moich oczekiwań:| Johnnego w tym filmie stanowczo za mało!!!!! A był taki słodki:D Tak taki piękny:D No przecudne ma te oczy!! filmowi daje 7/10;)
No to teraz wy dajecie swoje opinie na temat filmu:)
Też się zawiodłam co do Johnnego. Ale film tak czy siak strasznie mi sie podobał. Zresztą jak się w nocy obżarłam czekolądą to potem mi sie niedobrze zrobiło XDDDDDDDD. Czekoladce daje 9/10.
Czekolada jest świetna i nie chodzi mi tu o Depp'a. Film miał wspaniały nastrój i czar, te śliczne miasteczko, ta cukiernia, te słodycze;) Polubiłam dosyć bohaterke główna a żadko mi sie tom zdarza
"Czekolada" mistrzowska!!! Znam prawie całą na pamięć :P Cudny film i w dodatku lepszy od książki, co się rzadko zdarza. Jeden z moich ulubionych Johnnych, absolutnie słodki i jeszcze z tą gitarą... Rrrrr...
No laseczki wróciłam xDxDxD
Ale się za wami stęskniłam xDxD
A wy znowu rozpisane na maxa :P:P:P
Wczoraj oglądałam "Czekolade" tak z resztą jak wy :P:P I.... Film wyjebiście mi się podobał a Johnny.... brak słów.... cud miód i bóstwo xDxDxD Tak bardzo mi się podobał w tym filmie że nawet nie umiem go opisać xDxDxD No a dzisiaj kolejny film z Johnny'm xDxD Już się nie moge doczekać xDxD
No a na weekendzie było wyjebiście xDxD Grill do 2.30 w nocy xDxD To chyba był mój najlepszy grill xDxD :P:P No i wogóle było wyrąbiście tylko pogoda troche niedopisała ;/;/ A mieliśmy jechać do Poręby na basen ale nie wypaliło :(:( Ale i tak mi się podobało xDxD