"tego gówna nie usuną" to było bardzo miłe, a ja myślałam, że to jest temat założony na forum a nie gówno..no ale cóż mogłam się pomylić:)
wkurzaja sie bo ja siedze nocami i widze czasem co wyprawiają! mianowicie zakładaja tematy typu "temat tylko dla anastazji i ramony pary kochankow"
żalosne troszkę nie? Anastazja sama sobie zaprzecza jak to kiedys napisałą ich tematy sa takim shitem że im to od razu kasują
hm.
jak miło rozchorować sie na święta -.-*
nie moge mówić. moje gardło jest już tak zakrwawione od tego kaszlu że szok. boje sie tam zajrzeć. ble.
<wali głową w klawiature>
i zapewne po świętach mi przejdzie i będe musiała iść do szkoły.
ja to mam szczęście zawsze -.-*
Witam Aniołki!
Wiecie co to już jest przesada! Założyłyśmy ten temat, żeby gadać miedzy soba o Deppie a tamci się wpieprzają i zaśmiecają nam temat! Niech sobie własny założą. Nawet nie czytałam do końca tej ich żałosnej rozmowy.
No, i jak tam Święta? Ja już z kościoła wróciłam :)) i usunęłam mój blog o Johnnym na onecie, bo uznałam, że nie mam na niego czasu :/
Ja też właśnie wróciłam z kościoła.Święta nudne,siedzę przed laptopem,czytam lub oglądam telewizję.A ty co porabiasz?
Nie no w tym momencie juz sie wk******* >< Przychodze chce poczytac co tam u was a musze 2 strony ominac bo jakies... oj dobra potem jest ze za szybko lecimy z tematami mam tylko nadzieje ze jak jakiejs dziwwczyny nie bylo nie bedzie tego czytac bo szkoda czasu -_-
No to moze ja sen swoj opowiem? ^^ Bo ostatnio zajrzalam do pamietnika a tam opisany film ze Sweeneyem ^^
opowiadaj Szara! :) ale wiecie co oni tu jeszcze wróca i wykorzystaja nasz temat bo jego sie nie kasuje :) :) chamstwo co?
No wiec snie mi sie ze jestem w domu i czekam na jakas gwiazde. Czekam i czekam i sie doczekalam. John! To ja juz taka uradowana ciagne go za reke przez jakies korytarze, a w reku trzymam 4 filmy ktore mi dal. 2 czesci filmu ST (a on nie wszedl jeszcze do kin) i 2 jakies inne. Po drodze gdzies zgubilam Johna ;P Wzielam ST i pobieglam ogladac i jak wlaczylam DVD to sie znalazlam w jakims mrocznym Burtonlandzie, ze tak powiem xD Bylam w ogromnym zamku, po ktorym przechadzal sie Sweeney i bylo tam pelno... jakichs takich bajkowych stworkow, potworkow, czy co to tam bylo :P I ja tez tam bylam :P Tylko wygladalam jak krolik z kreskowki i bylam zolta ;/ Sweeney podszedl do jakiegos faceta i powiedzial, ze on takie jedno chce i wskazal palcem na mnie. To to ide za nim, bylo mi wyraznie wszystko jedno, byleby nie siedziec z reszta choloty xD Po drodze odzyskalam normalny wyglad :P Nagle wszyscy sie zorientowali, ze przeciez to morderca i wypadaloby go nienawidzic :P No to zaczeli nas gonic, a ze ten zamek byl otoczony fosa to my sru do wody zrobilismy 2 kolka dookola zamku, po czym Sweeney stwierdzil, ze ich zgubilismy xD Potem ni z tego ni z owego szlismy przez taki typowo burtonowski lasek, a ja sie dowiedzialam, ze Sweeney byl przez te 15 lat w wiezieniu za pedofilie, ale wyranie mi to nie przeszkadzalo, bo szlam dalej :P I stanelismy przed bialym palacem z brama. Ja patrze, a obok mnie jakis chlopak nie wiem kto to mial byc, ale wygladalismy jak Jas i Malgsia :P Sweeney poszedl dalej i zniknal w tej bramie ten chlopak sie bal isc i mnie tez odradzal, a ja krzyknelam, ze zawsze chcialam mieszkac w takim zamku i pobieglam za Sweeneyem i taka scena sie skonczyl sen:
http://sweeney.todd.filmweb.pl/Sweeney+Todd++Demoniczny+golibroda+z+Fleet+Street ,2007,plakaty,FilmPosters,id=191945
Darowalam sobie interpretacje xD
No wam jak nie mam co robic to moge opowiedziec bo mam nikle szanse ( ale jednak xD) ze mnie nie wysmjiejecie xD
A tak jak pisaliscie o zespolach to ja na pierwszym miejscu RHCP lubie tez Depeche Mode i Evanescence polubilam dzieki Wam ^^ Wlasnie slucham Bring Me To Life :D No i kiedys lubilam System ale jaks mi przeszlo mam pare nut tego jednego Serj'a wiec przeslucham i powiem co sadze ^^
eM Barry, jesli 5 minut smiechu to 15 minut cwiczen, to ja juz jestem Pudzian ;P
o kurcze, to niezły ten sen!!;) mi sie tez dzisiaj śnił Johnny Depp ale to był taki pokręcony sen, ze mało z niego pamiętam:P wiem tylko ze jak się zbudziłam to mi się szkoda zrobiło xP
Aniolki, mam wielka prozbe, mozecie mi podac adres tego maila, na ktory sie wysylalo prosbe o autograf i przychodzil po 2 tygodniach? Bo biedna Dayach czekala 4 miesiace, a ja nie mam na tyle nerwow xD Bo nie pamietam w ktorej to bylo kontynuaji probowalam szukac, ale ni dy ry dy ;P I to przychodzi jakie zdjecie? To niebieskie? ^^
Z gory dzieki :)
ok ja lecę bo czytam sobie książkę (powinnam czytać POTOP a czytam Anioły i Demony :D) i muszę sie jakoś ogarnąć bo chodzę w szlafroku i z nieuczesanym łbem ;) przypomina wam to coś? he he ;)
Morti ^^ albo...
"chodzę w szlafroku i z nieuczesanym łbem" Zaprosilas ja do siebie? Aj... rozczochrany... xD
Czytałam Anioły i Demony bardzo ciekawe.Ja to mam taki problem,że odkąd internet posiadam to czasu na czytanie brak.(a próbuję ruszyć z Katedrą w Barcelonie!)Nic ja spadam.Do DEPPortowanej:fajny link<:Idę czytać FOCUS, a potem se włączę "To nie jest kraj dla starych ludzi"!Pa,pa .Miłego popołudnia:D
Szara- jaki sen XD. Mój dzisiaj też był pokręcony, nudzi mi sie to Wam opowiem ;p
Byłam w szkole (jakim cudem?) i to było parę dni przed świętami. Przyszła nasza wychowawczyni i powiedziała, że ma ze sobą karteczki a na nich nazwiska aktorów, i każdy wylosuje jednego, którego oprowadzi po mieście. No to ja losuję, losuję...i oczywiście wylosowałam Deppa XD. Potem byłam nagle w domu i stałam przed szafą, i nie wiedziałam w co się ubrać. W końcu wybrałam jakąś żółtą miniówkę i różową bluzeczkę ;) wyglądałam jak Doda no ale dobra. Potem byłam na stacji i czekałam na pociąg, którym przyjechał Depp. Wyglądał jak Ichabod z Jeźdźca bez głowy! Ok, poszliśmy na miast, ale zamiast iść do centrum do chodziliśmy jakimiś ciemnymi uliczkami, jakieś meliny mijaliśmy. Potem nas chyba dresy goniły ;) z jakimiś kijami. Wiem też, że pokazałam mu kino i chciałam kupić bilety i okazało się, że te bilety sprzedawał Tim Burton! W tym kinie spotkaliśmy jakąś dziewczynę, pytamy sie jej kim jest (bo tylko ona była na sali) a ona mówi- Kate Moss. Przyjrzeliśmy się jej i rzeczywiście to była ona, a Johnny na to- "Chodź na kawę" i zostawił mnie w tym kinie :/ i sie obudziłam.
"wyglądałam jak Doda no ale dobra" to było the best :) Ja w swojej szafie w najgorszym koszmarze nie znalazła bym nic różowego (chyba) ;) wszystko po kolej czarne lub ciemno zielone no ewentualnie jeszcze białe :)
ja nawet dzis nie zdązyłam snic! poszlam spac o 4 rano bo oglądałam
"żonę astronauty" i "człowieka który płakał". ekstra filmy :)
A ja jestem głupia. Zamówiłam z Merlina "Truposza" i zapomniałam kliknąć potwierdzenie, i teraz dodatkowy tydzień muszę czekać :(
he he ja tak miała z biografią Johnnego :) ale po 2 dniach zaczaiłam :) czekanie jest fajne :) nawet czasem przyjemniejsze od celu ... no chyba że chodzi o film z Johnnym to inna sprawa:)
O, ja mam teraz świra na punkcie autografu ;) codziennie do skrzynki latam, ale nawet to lubię, szczególnie jak wyjmuję dwa albo trzy listy i jest nadzieja ;). Nawet dziś chciałam iść i sprawdzić, ale rodzice do mnie- Oszalałaś? Listonosz też ma Święta! XD
Jak wszyscy, to wszyscy. Mój dzisiejszy sen: na dworze -10 stopni a ja w płaszczu zimowym wsiadam do autobusu. Nagle patrzę - a tam Robert Kubica. No to ja se myślę ,,A co mi tam, wezmę autograf" i idę do niego. A tu nagle jednymi drzwiami wsiada Adam Małysz (którego wogóle nie lubię) i zaczynają się z Kubicą kłócić, kto ma mi dać autograf pierwszy. Aż tu nagle z drugich drzwi wyłania sie czyjaś ręka (ten ktoś był w białej koszuli, a na dworze lodowato, ale się nie zdziwiłam), patrzę, a tam Depp! I zaczął mnie szarpać i kłócić się z Kubica i Małyszem. I tak się do końca snu kłócili kto ma mi dać ten cholerny autograf, a Johnny dodatkowo szarpał mnie za rękę w tej swojej koszuli rodem z ,,Don Juana DeMarco", aż się w końcu obudziłam ;)
he he ja mam autograf małysza :) kiedys miałam manie na punkcie skoków :) mój barat normalnie mało co dzis nie umarł jak kubica był 2 i grali hymn polski :)
eeee różowy nie jest zły nawet mi sie podoba odcień brudnego różu :) ale te srebrne i złote rzeczy mnie osobiście zabijają ;)
Aniołki- sprawdźcie tą stronę
http://www.myheritage.pl/rozpoznawanie-twarzy-gwiazd
Dajecie swoja fote i pokazuje Wam do jakich sławnych osób jesteście podobne :)
A byłam na tej stronie na jednym zdjeciu to mi wyszło ze na 82% jestem podobna do Keiry.A mojej kolerzance to już wogle,że do faceta jest podobna i to na 4 zdjęciach.A tak wogle to na polsacie leci Piotruś Pan:)
"Ja w swojej szafie w najgorszym koszmarze nie znalazłabym nic różowego" To tak jak ja :D Zlote paski, kilogramowe kolczyki, biale kozaczki i wszysko co rozowe mnie zabija xP
A jesli i szafie mowa to ja, po tych naszych wszystkich rozmowach, w snie moglabym tam znalezc najwyzej Babcie Golonke xD
To tak jak w mojej fotoopowieści na drugim blogu :)- zajrzyjcie. POWTARZAM- NA DRUGIM BLOGU! Nick- *Klauduś* (wiem, dziecinny ;))
A ja do Francoise Hardy, Izabelli Scorupco, Kana (nie wiem kto to?), Cate Blanchett, Cameron Diaz, Elishy Cuthbert, Michelle Rodriguez, Samantha Morton, Bunko Kanazawa (???), Tyra Banks. Uff...co ze mnie wyrosło ;))
Ja jestem podobna do:
Shirley Temple (76%)
Lindsay Lohan (71%)
Harry Judd (71%, nie znam gościa)
Portia Derossi (70%, nie znam kobiety)
Ville Valo (68%)
Rachelle Ann Go (67%, nie znam kobiety)
Sung Hi Lee (66%, nie znam kobiety)
Jordana Brewster (66%, nie znam kobiety)
Christie brinkley (66%)
Mariah carey (66%)
ta natalie w 80% lucille ball w 74%, beyonce w 74% reese witherspoon w 71%,
jakas romy shneider :) a wam?