Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp
_LadyGirl_

"tego gówna nie usuną" to było bardzo miłe, a ja myślałam, że to jest temat założony na forum a nie gówno..no ale cóż mogłam się pomylić:)

_LadyGirl_

wkurzaja sie bo ja siedze nocami i widze czasem co wyprawiają! mianowicie zakładaja tematy typu "temat tylko dla anastazji i ramony pary kochankow"
żalosne troszkę nie? Anastazja sama sobie zaprzecza jak to kiedys napisałą ich tematy sa takim shitem że im to od razu kasują

NonaT

OMG:/ Without comment

NonaT

O mnie też to wkurza... Nic nie poradzimy!

nooooooooooooo

hm.
jak miło rozchorować sie na święta -.-*
nie moge mówić. moje gardło jest już tak zakrwawione od tego kaszlu że szok. boje sie tam zajrzeć. ble.

Kadanada_Hadness

Oj rozumie Cię. Ja też byłam chora, wczoraj dopiero pierwszy raz na dwór wyszłam

nooooooooooooo

<wali głową w klawiature>
i zapewne po świętach mi przejdzie i będe musiała iść do szkoły.
ja to mam szczęście zawsze -.-*

Kadanada_Hadness

Witam Aniołki!
Wiecie co to już jest przesada! Założyłyśmy ten temat, żeby gadać miedzy soba o Deppie a tamci się wpieprzają i zaśmiecają nam temat! Niech sobie własny założą. Nawet nie czytałam do końca tej ich żałosnej rozmowy.
No, i jak tam Święta? Ja już z kościoła wróciłam :)) i usunęłam mój blog o Johnnym na onecie, bo uznałam, że nie mam na niego czasu :/

Lady_From_Burton_World

Ja też właśnie wróciłam z kościoła.Święta nudne,siedzę przed laptopem,czytam lub oglądam telewizję.A ty co porabiasz?

_Tanya_

Nie no w tym momencie juz sie wk******* >< Przychodze chce poczytac co tam u was a musze 2 strony ominac bo jakies... oj dobra potem jest ze za szybko lecimy z tematami mam tylko nadzieje ze jak jakiejs dziwwczyny nie bylo nie bedzie tego czytac bo szkoda czasu -_-
No to moze ja sen swoj opowiem? ^^ Bo ostatnio zajrzalam do pamietnika a tam opisany film ze Sweeneyem ^^

Astartte

opowiadaj Szara! :) ale wiecie co oni tu jeszcze wróca i wykorzystaja nasz temat bo jego sie nie kasuje :) :) chamstwo co?

Astartte

No wiec snie mi sie ze jestem w domu i czekam na jakas gwiazde. Czekam i czekam i sie doczekalam. John! To ja juz taka uradowana ciagne go za reke przez jakies korytarze, a w reku trzymam 4 filmy ktore mi dal. 2 czesci filmu ST (a on nie wszedl jeszcze do kin) i 2 jakies inne. Po drodze gdzies zgubilam Johna ;P Wzielam ST i pobieglam ogladac i jak wlaczylam DVD to sie znalazlam w jakims mrocznym Burtonlandzie, ze tak powiem xD Bylam w ogromnym zamku, po ktorym przechadzal sie Sweeney i bylo tam pelno... jakichs takich bajkowych stworkow, potworkow, czy co to tam bylo :P I ja tez tam bylam :P Tylko wygladalam jak krolik z kreskowki i bylam zolta ;/ Sweeney podszedl do jakiegos faceta i powiedzial, ze on takie jedno chce i wskazal palcem na mnie. To to ide za nim, bylo mi wyraznie wszystko jedno, byleby nie siedziec z reszta choloty xD Po drodze odzyskalam normalny wyglad :P Nagle wszyscy sie zorientowali, ze przeciez to morderca i wypadaloby go nienawidzic :P No to zaczeli nas gonic, a ze ten zamek byl otoczony fosa to my sru do wody zrobilismy 2 kolka dookola zamku, po czym Sweeney stwierdzil, ze ich zgubilismy xD Potem ni z tego ni z owego szlismy przez taki typowo burtonowski lasek, a ja sie dowiedzialam, ze Sweeney byl przez te 15 lat w wiezieniu za pedofilie, ale wyranie mi to nie przeszkadzalo, bo szlam dalej :P I stanelismy przed bialym palacem z brama. Ja patrze, a obok mnie jakis chlopak nie wiem kto to mial byc, ale wygladalismy jak Jas i Malgsia :P Sweeney poszedl dalej i zniknal w tej bramie ten chlopak sie bal isc i mnie tez odradzal, a ja krzyknelam, ze zawsze chcialam mieszkac w takim zamku i pobieglam za Sweeneyem i taka scena sie skonczyl sen:
http://sweeney.todd.filmweb.pl/Sweeney+Todd++Demoniczny+golibroda+z+Fleet+Street ,2007,plakaty,FilmPosters,id=191945
Darowalam sobie interpretacje xD

Astartte

No wam jak nie mam co robic to moge opowiedziec bo mam nikle szanse ( ale jednak xD) ze mnie nie wysmjiejecie xD
A tak jak pisaliscie o zespolach to ja na pierwszym miejscu RHCP lubie tez Depeche Mode i Evanescence polubilam dzieki Wam ^^ Wlasnie slucham Bring Me To Life :D No i kiedys lubilam System ale jaks mi przeszlo mam pare nut tego jednego Serj'a wiec przeslucham i powiem co sadze ^^
eM Barry, jesli 5 minut smiechu to 15 minut cwiczen, to ja juz jestem Pudzian ;P

Astartte

dobre podoba mi sie! szczególnie przeistaczanie sie w całkowicie inne postaci hehehehehe :)

NonaT

o kurcze, to niezły ten sen!!;) mi sie tez dzisiaj śnił Johnny Depp ale to był taki pokręcony sen, ze mało z niego pamiętam:P wiem tylko ze jak się zbudziłam to mi się szkoda zrobiło xP

NonaT

Aniolki, mam wielka prozbe, mozecie mi podac adres tego maila, na ktory sie wysylalo prosbe o autograf i przychodzil po 2 tygodniach? Bo biedna Dayach czekala 4 miesiace, a ja nie mam na tyle nerwow xD Bo nie pamietam w ktorej to bylo kontynuaji probowalam szukac, ale ni dy ry dy ;P I to przychodzi jakie zdjecie? To niebieskie? ^^
Z gory dzieki :)

Astartte

jacobst@unitedtalent.com ;)

NonaT

2.50 sie należy za informacje :)

NonaT

http://www.kartkiflash.pl/img_kartki/kartka_51.swf
WESOŁYCH ŚWIĄT:)

NonaT

:O Nie mam az tyle! xD
Dobra, kiedys Ci za to postawie piwo ;)

Astartte

O! NAWET LEPIEJ :)

NonaT

ok ja lecę bo czytam sobie książkę (powinnam czytać POTOP a czytam Anioły i Demony :D) i muszę sie jakoś ogarnąć bo chodzę w szlafroku i z nieuczesanym łbem ;) przypomina wam to coś? he he ;)

NonaT

Morti ^^ albo...
"chodzę w szlafroku i z nieuczesanym łbem" Zaprosilas ja do siebie? Aj... rozczochrany... xD

NonaT

Czytałam Anioły i Demony bardzo ciekawe.Ja to mam taki problem,że odkąd internet posiadam to czasu na czytanie brak.(a próbuję ruszyć z Katedrą w Barcelonie!)Nic ja spadam.Do DEPPortowanej:fajny link<:Idę czytać FOCUS, a potem se włączę "To nie jest kraj dla starych ludzi"!Pa,pa .Miłego popołudnia:D

_Tanya_

Szara- jaki sen XD. Mój dzisiaj też był pokręcony, nudzi mi sie to Wam opowiem ;p

Byłam w szkole (jakim cudem?) i to było parę dni przed świętami. Przyszła nasza wychowawczyni i powiedziała, że ma ze sobą karteczki a na nich nazwiska aktorów, i każdy wylosuje jednego, którego oprowadzi po mieście. No to ja losuję, losuję...i oczywiście wylosowałam Deppa XD. Potem byłam nagle w domu i stałam przed szafą, i nie wiedziałam w co się ubrać. W końcu wybrałam jakąś żółtą miniówkę i różową bluzeczkę ;) wyglądałam jak Doda no ale dobra. Potem byłam na stacji i czekałam na pociąg, którym przyjechał Depp. Wyglądał jak Ichabod z Jeźdźca bez głowy! Ok, poszliśmy na miast, ale zamiast iść do centrum do chodziliśmy jakimiś ciemnymi uliczkami, jakieś meliny mijaliśmy. Potem nas chyba dresy goniły ;) z jakimiś kijami. Wiem też, że pokazałam mu kino i chciałam kupić bilety i okazało się, że te bilety sprzedawał Tim Burton! W tym kinie spotkaliśmy jakąś dziewczynę, pytamy sie jej kim jest (bo tylko ona była na sali) a ona mówi- Kate Moss. Przyjrzeliśmy się jej i rzeczywiście to była ona, a Johnny na to- "Chodź na kawę" i zostawił mnie w tym kinie :/ i sie obudziłam.

Lady_From_Burton_World

"wyglądałam jak Doda no ale dobra" to było the best :) Ja w swojej szafie w najgorszym koszmarze nie znalazła bym nic różowego (chyba) ;) wszystko po kolej czarne lub ciemno zielone no ewentualnie jeszcze białe :)

NonaT

ja nawet dzis nie zdązyłam snic! poszlam spac o 4 rano bo oglądałam
"żonę astronauty" i "człowieka który płakał". ekstra filmy :)

NonaT

A ja jestem głupia. Zamówiłam z Merlina "Truposza" i zapomniałam kliknąć potwierdzenie, i teraz dodatkowy tydzień muszę czekać :(

Lady_From_Burton_World

he he ja tak miała z biografią Johnnego :) ale po 2 dniach zaczaiłam :) czekanie jest fajne :) nawet czasem przyjemniejsze od celu ... no chyba że chodzi o film z Johnnym to inna sprawa:)

NonaT

O, ja mam teraz świra na punkcie autografu ;) codziennie do skrzynki latam, ale nawet to lubię, szczególnie jak wyjmuję dwa albo trzy listy i jest nadzieja ;). Nawet dziś chciałam iść i sprawdzić, ale rodzice do mnie- Oszalałaś? Listonosz też ma Święta! XD

NonaT

A ja mam chyba jedna letnia bluzkę różowa ;) ale to dawne czasy

Lady_From_Burton_World

Jak wszyscy, to wszyscy. Mój dzisiejszy sen: na dworze -10 stopni a ja w płaszczu zimowym wsiadam do autobusu. Nagle patrzę - a tam Robert Kubica. No to ja se myślę ,,A co mi tam, wezmę autograf" i idę do niego. A tu nagle jednymi drzwiami wsiada Adam Małysz (którego wogóle nie lubię) i zaczynają się z Kubicą kłócić, kto ma mi dać autograf pierwszy. Aż tu nagle z drugich drzwi wyłania sie czyjaś ręka (ten ktoś był w białej koszuli, a na dworze lodowato, ale się nie zdziwiłam), patrzę, a tam Depp! I zaczął mnie szarpać i kłócić się z Kubica i Małyszem. I tak się do końca snu kłócili kto ma mi dać ten cholerny autograf, a Johnny dodatkowo szarpał mnie za rękę w tej swojej koszuli rodem z ,,Don Juana DeMarco", aż się w końcu obudziłam ;)

nooooooooooooo

No no, tylko pozazdrościć ;) żeby sie o Ciebie i Depp i Kubica i Małysz kłócili ;) też tak chce ;)

nooooooooooooo

he he ja mam autograf małysza :) kiedys miałam manie na punkcie skoków :) mój barat normalnie mało co dzis nie umarł jak kubica był 2 i grali hymn polski :)

Lady_From_Burton_World

eeee różowy nie jest zły nawet mi sie podoba odcień brudnego różu :) ale te srebrne i złote rzeczy mnie osobiście zabijają ;)

NonaT

Aniołki- sprawdźcie tą stronę
http://www.myheritage.pl/rozpoznawanie-twarzy-gwiazd

Dajecie swoja fote i pokazuje Wam do jakich sławnych osób jesteście podobne :)

Lady_From_Burton_World

A byłam na tej stronie na jednym zdjeciu to mi wyszło ze na 82% jestem podobna do Keiry.A mojej kolerzance to już wogle,że do faceta jest podobna i to na 4 zdjęciach.A tak wogle to na polsacie leci Piotruś Pan:)

NonaT

"Ja w swojej szafie w najgorszym koszmarze nie znalazłabym nic różowego" To tak jak ja :D Zlote paski, kilogramowe kolczyki, biale kozaczki i wszysko co rozowe mnie zabija xP
A jesli i szafie mowa to ja, po tych naszych wszystkich rozmowach, w snie moglabym tam znalezc najwyzej Babcie Golonke xD

Astartte

To tak jak w mojej fotoopowieści na drugim blogu :)- zajrzyjcie. POWTARZAM- NA DRUGIM BLOGU! Nick- *Klauduś* (wiem, dziecinny ;))

Astartte

wyszło mi że jestem podobna do jakiejś Natalie Imbrugila :) heh nie znam ... :)

NonaT

A dalej? Bo tam jest taka strzałka i wyskakuje do kogo jeszcze

Lady_From_Burton_World

Hahaha jestem podobna do nikogo ;d Jeden taki unikat chodzi po swiecie xD

Astartte

Moze sprawdze inne zdjecie ^^

Astartte

A ja do Francoise Hardy, Izabelli Scorupco, Kana (nie wiem kto to?), Cate Blanchett, Cameron Diaz, Elishy Cuthbert, Michelle Rodriguez, Samantha Morton, Bunko Kanazawa (???), Tyra Banks. Uff...co ze mnie wyrosło ;))

Lady_From_Burton_World

Ja jestem podobna do:
Shirley Temple (76%)
Lindsay Lohan (71%)
Harry Judd (71%, nie znam gościa)
Portia Derossi (70%, nie znam kobiety)
Ville Valo (68%)
Rachelle Ann Go (67%, nie znam kobiety)
Sung Hi Lee (66%, nie znam kobiety)
Jordana Brewster (66%, nie znam kobiety)
Christie brinkley (66%)
Mariah carey (66%)

Lady_From_Burton_World

ta natalie w 80% lucille ball w 74%, beyonce w 74% reese witherspoon w 71%,
jakas romy shneider :) a wam?

NonaT

wow! to musze byc z was laski :)

NonaT

Ale zajebista stronka xD

Ulcia_6

A mi wyszło ,że do Johnnego jestem podobna :PP