Skandar KeynesI

Alexander Amin Casper Keynes

8,0
3 645 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Skandar Keynes

taa więc czas zrobić nowy temat :D gadać pod tym

veritaserum

chyba lipa xD bo sie niktnie chce bawić ... ehhh chce sie bawić tylko Aga... najmłodsza z nas a ja jestem druga w kolejności (od najmłodszych), na takich sie nie zwraca uwagi...

Loona_

ty poszłaś to i ja ide :) papa musze wymyślić co napisać skandarowi :D

veritaserum

A mi się Anna właśnie nie bardzo podoba na zdjęciach...

Loona 7 par? WOW! Ja mam jedną (czarne) na konie. Ale jeszcze jedne sobie kupię na 100% ale 7?........... Łezka

Christinka

ooo Christinka :D no to zostaje. A co wam przeszkadza moje siedem par ?? oprócz trampek mam dużo innych butów, to nie tak że chodze tylkow trampkach (mama mi na to nie pozwala) xD

Loona_

no może nie tak dużo xD budżet mi nie pozwala na ogromne ilości butów :D

Loona_

No dobra koniec o butach xD lepiej porozmawiałybyśmy o Skandarze :D

Loona_

no...już jestem...ale o siódmej znowu wybywam. o skandarze już niewiem co mówić...atak chciałąm zagarnąc 150 wpis! No nic, może dwusetny ;)

veritaserum

haha no może :D jak narazie to mój jest pierwszy i 150 :D mam nadzieje że 1000 też :D ( ale żeby nie 666 hehe;)

Loona_

hehehe...jeszcze zobaczymy ;)
o ile będzie tysiąc.
skoro nie gadamy o skandarze(bo na razie nie mamy tematu, ale of kors później do niego wrócimy ;) to moze powiesz mi loona (i inni też) czego lubisz słuchać?

Loona_

No dziewczyny w następnym tygodniu wysyłam list :D o mater ale by było super jakbym dostała odpowiedź

Loona_

No ja słucham głównie Punk Rocka i rocka :)

Loona_

to podobnie jak ja, tyle, że dobrym popem też nie pogardze ;)
Nooo, jak dostaniesz odpowiedź fajnie by było, tylko ciekawa jestem czy on serio to wszystko sam podpisuje? Wiecie ile on musi listów codziennie dostawać?

Loona_

ej może wreszcie założymy ten fanklub :D ))??((

Loona_

no to trzeba szybko te listy wysyłać żeby sie nienawirzył :D wysyłajmy dopuki mu sie niznudziło odpisywać :D

Loona_

mi się nie chce wysyłać, alemoże...no nie wiem, skonsultuje się zkim trzeba i zobaczymy ;)
A co do fanklubu to pewnie ;) to ma być rozumiem taki filmwebowy fanklub skandara? No to jak z zapisami? Ja się wpisuję! ;))

veritaserum

NO Veritaserum, my jesteśmy założycielkami :D

Loona_

no to werbujemy członków ;)
FSK
założycielki:
-Loona
-Veritaserum

członkowie:
-nie bójcie się, są JESZCZE wolnemiejsca ;)

veritaserum

założyłam nowy temat na zapisy :D ide tam napisać że jestem współzałożycielem i ty też napisz :D

Loona_

tam będą same wpisy to może z 5 i tyle :D

Loona_

Veri :( where are you. czemu nic nie piszesz ?? jesteś ??

Loona_

jestem jestem, wlasnie bylam na blogu Hermiony granger, w którym ma pamiętnik harryego-dosc niecenzuralny ;) a niech tam zrobię jej reklamę : www.emmawatsonthebest.blog.one t.pl

veritaserum

hehe no już myślałam że mnie zostawiłaś :D samą hehe

Loona_

NIGDY! ;)
co będziemy robić w związkju z fanklubem? (wychwalac skandara pod niebiosa?)

veritaserum

haha no np :D. będziemy urządzać spotkania :D tu :D żeby było super dużo postów

Loona_

kurde ależ one mają tych postów :D ale my ich pobijemy :D przecierz skandar jest od niego lepszy

Loona_

heheh...super dużo postów będzie jak nam się zrobi "awaria", ja nie moglam przed chwila wejsc na fw przezto cholerstwo!

veritaserum

aaa...i jakby co, to ja o siódmej spadam bo się umówiłam z koleżankami, ale gdzieś już kolo dziewiątej będę ;)

veritaserum

popatrz, a jeszcze pare dni temu było tylko 50 postów :D

Loona_

no, mamy ekspresowe tempo;) ja postuluję za dokończeniem wczorajszej listy ;)

Loona_

no, mamy ekspresowe tempo;) ja postuluję za dokończeniem wczorajszej listy ;)

veritaserum

hehe no dokończymy ją jak przyjdą dziewczyny :) to będzie więcej argumentów

Loona_

byłam przedchwilą zobaczyć co u naszych wrogów :Dheehee ale nudoty wypisują xD

Loona_

jeju czemu w żadnej gazecie nie bylo plakatu ze Skandarem... mam 2 tylko że z Willem ehh nawet ich na ściane nie przykleje :D

Loona_

jeju czemu w żadnej gazecie nie bylo plakatu ze Skandarem... mam 2 tylko że z Willem ehh nawet ich na ściane nie przykleje :D

Loona_

oj oj oj już niedługo 200. Ten wpis będzie twój :) hehe ja chce 182 bo mój ulubiony zespół to Blink 182 :D

Loona_

oj oj oj już niedługo 200. Ten wpis będzie twój :) hehe ja chce 182 bo mój ulubiony zespół to Blink 182 :D

Loona_

182 mójjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjj! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! xD

Loona_

182 mójjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjj! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! xD

Loona_

Loona_

A kto jest "naszym wrogiem"? No i mogę zapisać się do tego fanklubu ;) Ale jako: "Minister do przyciagania Skandara spod niebios na ziemię", ok?

Lina_16

Ja nie mam nic przeciwko tramkom, jestem tylko zdumiona ;) przestawiłam się na te buty dopiero w tym roku ;)

Nie wyrabiam z Waszą ilością postów!! Co Wy robicie w domu? Tylko przed kompem??? :D

Lino czy to co napisałaś oznacza mniej więcej to że będziesz studzić zapały dziewczyn? Bo jak tak, to ja się zapisze do spółki z Tobą. :D

Christinka

JEST!!! Christinko to może my założymy oddziela frakcje. Coś w stylu...hmm... Agencja do Spraw Chłodzenia Zapału Fanek, czyli AdSCZF!

Lina_16

No nie no dziewczyny :D nas sie nie da ściągnąć na dół :D Nigdy nieznajdziecie sposobu żebyśmy bardziej lubiały Willa :D

Loona_

Veri ?? chodź tu niedługo 200 :D należy do Ciebie ten wpis :D

Loona_

ooo...dzięki Loono! może udami się go "zająć". Ja Willa lubię, ale skandar, zetak powiem bardziej mnie zainteresował. Hehe...wierne fanki!
Daje mu jeszcze plusa za to, ze:
-gdzieś tam w wywiadzie mówił, żechciałby, żeby arsenal wygrał 6:0 (tylko cholera nie wiem z kim? Może z Barcą??? Albo z CHelsea(bo fani arseanlu i chelsea sie nielubią...raczej...choć nie zawsze ;))

veritaserum

A gdzie się podział Aslan (!!!) ?? ;) może uda nam się go "zwerbować", a tak pozatym lLonna, trzeba przygotować jakiś sposób ochrony przed komitetem Liny iChristinki, które chcą "ostudzać nasz zapał" hehehe....

veritaserum

A Blink 182 nie znam, chociaż moja qmpela tego słucha ( f**k, właśnieleci tareklama z sopotu, atu blog27! o fuuuuj....)
A znasz Loona Placebo, Hard Fi (kocham ich)i Franz Ferdinand?
Ostatnio też się zasłuchuje w nutach Hilary (jakby jeszcze pół roku temu ktoś mi powiedzial, że spodoba mi się jej twórczośc, tov popatrzyłabym jak na wariata ;)) a...i przez shakell moją koleżankę zaczłeam słuchać kelly clarkson i powiem tylko, że "breakawy" i "since u been gone" są świetne!
To tylko, jezeli chodzi o gadanie od rzeczy ;)

veritaserum

przez shakell i moją koleżankę miało być...nie wiem czemu tak gadam od rzeczy...hehehe

veritaserum

Ja bardzo nie lubie hilary, no ale reszta zespołów które wymieniłaś jest spoko :) no kiedy wreszcie dojdziemy do 200 :D

Loona_

już niedługo, mze nie myslmy o tym, to samo dojdzie do200 ;)) Zebyś Ty widziała co się wczoraj działo na forum dana radcliffe'a! Po prostu położyć się można ze śmiechu! ;)) Ma, nadzieję, ze nas nie zablokują!