chyba lipa xD bo sie niktnie chce bawić ... ehhh chce sie bawić tylko Aga... najmłodsza z nas a ja jestem druga w kolejności (od najmłodszych), na takich sie nie zwraca uwagi...
A mi się Anna właśnie nie bardzo podoba na zdjęciach...
Loona 7 par? WOW! Ja mam jedną (czarne) na konie. Ale jeszcze jedne sobie kupię na 100% ale 7?........... Łezka
ooo Christinka :D no to zostaje. A co wam przeszkadza moje siedem par ?? oprócz trampek mam dużo innych butów, to nie tak że chodze tylkow trampkach (mama mi na to nie pozwala) xD
no...już jestem...ale o siódmej znowu wybywam. o skandarze już niewiem co mówić...atak chciałąm zagarnąc 150 wpis! No nic, może dwusetny ;)
haha no może :D jak narazie to mój jest pierwszy i 150 :D mam nadzieje że 1000 też :D ( ale żeby nie 666 hehe;)
hehehe...jeszcze zobaczymy ;)
o ile będzie tysiąc.
skoro nie gadamy o skandarze(bo na razie nie mamy tematu, ale of kors później do niego wrócimy ;) to moze powiesz mi loona (i inni też) czego lubisz słuchać?
No dziewczyny w następnym tygodniu wysyłam list :D o mater ale by było super jakbym dostała odpowiedź
to podobnie jak ja, tyle, że dobrym popem też nie pogardze ;)
Nooo, jak dostaniesz odpowiedź fajnie by było, tylko ciekawa jestem czy on serio to wszystko sam podpisuje? Wiecie ile on musi listów codziennie dostawać?
no to trzeba szybko te listy wysyłać żeby sie nienawirzył :D wysyłajmy dopuki mu sie niznudziło odpisywać :D
mi się nie chce wysyłać, alemoże...no nie wiem, skonsultuje się zkim trzeba i zobaczymy ;)
A co do fanklubu to pewnie ;) to ma być rozumiem taki filmwebowy fanklub skandara? No to jak z zapisami? Ja się wpisuję! ;))
no to werbujemy członków ;)
FSK
założycielki:
-Loona
-Veritaserum
członkowie:
-nie bójcie się, są JESZCZE wolnemiejsca ;)
jestem jestem, wlasnie bylam na blogu Hermiony granger, w którym ma pamiętnik harryego-dosc niecenzuralny ;) a niech tam zrobię jej reklamę : www.emmawatsonthebest.blog.one t.pl
heheh...super dużo postów będzie jak nam się zrobi "awaria", ja nie moglam przed chwila wejsc na fw przezto cholerstwo!
aaa...i jakby co, to ja o siódmej spadam bo się umówiłam z koleżankami, ale gdzieś już kolo dziewiątej będę ;)
jeju czemu w żadnej gazecie nie bylo plakatu ze Skandarem... mam 2 tylko że z Willem ehh nawet ich na ściane nie przykleje :D
jeju czemu w żadnej gazecie nie bylo plakatu ze Skandarem... mam 2 tylko że z Willem ehh nawet ich na ściane nie przykleje :D
oj oj oj już niedługo 200. Ten wpis będzie twój :) hehe ja chce 182 bo mój ulubiony zespół to Blink 182 :D
oj oj oj już niedługo 200. Ten wpis będzie twój :) hehe ja chce 182 bo mój ulubiony zespół to Blink 182 :D
182 mójjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjj! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! xD
182 mójjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjj! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! xD
A kto jest "naszym wrogiem"? No i mogę zapisać się do tego fanklubu ;) Ale jako: "Minister do przyciagania Skandara spod niebios na ziemię", ok?
Ja nie mam nic przeciwko tramkom, jestem tylko zdumiona ;) przestawiłam się na te buty dopiero w tym roku ;)
Nie wyrabiam z Waszą ilością postów!! Co Wy robicie w domu? Tylko przed kompem??? :D
Lino czy to co napisałaś oznacza mniej więcej to że będziesz studzić zapały dziewczyn? Bo jak tak, to ja się zapisze do spółki z Tobą. :D
JEST!!! Christinko to może my założymy oddziela frakcje. Coś w stylu...hmm... Agencja do Spraw Chłodzenia Zapału Fanek, czyli AdSCZF!
No nie no dziewczyny :D nas sie nie da ściągnąć na dół :D Nigdy nieznajdziecie sposobu żebyśmy bardziej lubiały Willa :D
ooo...dzięki Loono! może udami się go "zająć". Ja Willa lubię, ale skandar, zetak powiem bardziej mnie zainteresował. Hehe...wierne fanki!
Daje mu jeszcze plusa za to, ze:
-gdzieś tam w wywiadzie mówił, żechciałby, żeby arsenal wygrał 6:0 (tylko cholera nie wiem z kim? Może z Barcą??? Albo z CHelsea(bo fani arseanlu i chelsea sie nielubią...raczej...choć nie zawsze ;))
A gdzie się podział Aslan (!!!) ?? ;) może uda nam się go "zwerbować", a tak pozatym lLonna, trzeba przygotować jakiś sposób ochrony przed komitetem Liny iChristinki, które chcą "ostudzać nasz zapał" hehehe....
A Blink 182 nie znam, chociaż moja qmpela tego słucha ( f**k, właśnieleci tareklama z sopotu, atu blog27! o fuuuuj....)
A znasz Loona Placebo, Hard Fi (kocham ich)i Franz Ferdinand?
Ostatnio też się zasłuchuje w nutach Hilary (jakby jeszcze pół roku temu ktoś mi powiedzial, że spodoba mi się jej twórczośc, tov popatrzyłabym jak na wariata ;)) a...i przez shakell moją koleżankę zaczłeam słuchać kelly clarkson i powiem tylko, że "breakawy" i "since u been gone" są świetne!
To tylko, jezeli chodzi o gadanie od rzeczy ;)
Ja bardzo nie lubie hilary, no ale reszta zespołów które wymieniłaś jest spoko :) no kiedy wreszcie dojdziemy do 200 :D