Hej. Wiem, że to bardzo głupie pytanie z mojej strony, ale chciałabym zapytać o ilość odcinków "Czerwonego Orła". Otóż na wielu stronach widnieje liczba 51 (po 13 odcinków w sezonach 1-3 i 12 odcinków sezonu 4.). Zaś tutaj, na filmwebie, liczba ta wzrasta do 63. To ile ich w końcu jest i jaka ilość w danych seriach?
Z góry dziękuję i pozdrawiam. :)
No nie wiem.....
Jeszcze buda mnie dołuje, na szczęście już tylko z 1 przedmiotu jest ciężko, a tak to ujdzie (w tłumie) i jakoś teraz straciłam poczucie humoru, nawet nie wiem czemu
No to wiem od wczoraj :) w końcu będziemy mogli gadać wszędzie i bez przerwy :*
A jak dobiłeś tą budę ?
Przepraszam za ten telefon :*
No dowiedziałam się, że jednak będę chodzić do budy do końca :) a uciekam i tak nie raz z kilku lekcji ;)
Tak wiem....
No ale są tego konsekwencje poprawka przedmiotu....ale ponoć jestem na białej liście, a tylko 7 osób ma wypad tzn sami zabierają papiery i nie ma prokuratury ale główny winowajca dziś zabrał papiery a nauczyciela chcą się dowiedzieć jak do tego doszło i nie odpuszczą....a wczoraj nawet dyrektor szkoły pytał się o mnie.....
Ale i tak codziennie coś nowego się okaże, a we wtorek będzie ostateczna decyzja.....po konferencji ;)
Ale mi nic praktycznie nie grozi na pała z zachowania :)
Pisałem ci że dobrze że nie skończyło się inaczej, tak czy inaczej, następnym razem pomyślisz co się robi z dziennikiem :) to biblia nauczycieli.
Stało się, i się nie odstanie, zobaczymy co będzie we wtorek. Wiem, że to biblia każdy teraz o tym gada, aż do znudzenia :) Głównie to nikt nie pomyślał o konsekwencjach.....
Chce mieć taką nadzieje, ale jak tak dalej pójdzie to ten rok jest już wiem, że masakryczny jest......
Jutro będzie ostatnie słowo powiedziane na ten temat :)
Nawet nie chce myśleć, bo wszystko po kolei leci w dół ale mam nadzieje że wszystko wróci do normy....
Hmmm nie no w sumie widziałeś na forum Jareda, że jeden tam troll czepiał się mnie a tak to spokojnie nawet jest :) A u ciebie jak ? długa lista ? :)
Widziałem, ciągle to nie znika....
Trochę długa, na pewno nie więcej niż znajomych :)
Miałem zabrać się za ten serial ale ostatnio brak czasu zrobił swoje.
Ale od września czasu będę miał więcej więc spokojnie zacznę oglądać.
Po tylu pozytywnych komentarzach nie zawiodę się chyba :)
Od Września mają emitować Orła, więc każdy będzie miał okazję się za to zabrać :)
Pozytywne komentarze to tylko powaga, serial jest naprawdę świetny i warto spędzić przy nim każda minutę,
ma coś co najważniejsze - akcja, humor, zdrady, intrygi, zagadki, i fanów którzy się szanują :)
Zresztą spójże na inne tematy :)
Pozdrawiam :)
I tak wolę oglądać w necie :)
Bo jak mnie serial wciągnie to oglądam do 7 odcinków dziennie :)
No wiem że jak Ty coś polecasz,dobrze oceniasz to serial /film jest dobry :)
Przekonałem się już o tym :) również pozdrawiam.
W necie też wolę, nie ma powycinanych scen tak jak w TV :)
Ja nie raz po 1 sezonie na raz oglądam :)
Owszem, staram się każdy film obejrzeć do końca , i stwierdzić czy ma sens...ten już wiadomo :)
Polecam się na przyszłość :)
Pozdrawiam cię :)
Serial jest doprawdy mistrzowski. Jeszcze nie natrafiłam na nic lepszego, także gorąco polecam. :)
Daj znać jak wrażenia, kiedy już zobaczysz kilka odcinków. ;D
Pozdrawiam. :)
Oj tak żady tak ma, oglądanie serialu i filmu daje nieopisane emocje, i to w tedy gdy Orzeł walczy z kilkoma napastnikami
różnymi metodami, kij, katana, czy umiejętności walki.....to daje czadu, i chce się więcej :)