PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78083
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Mam nadzieję, że będzie to stare dobre zakończenie, które kiedyś było tak oblegane i można było przeczytać wspaniałe opka, pozdrawiam i czekamy na nowe:)
Która z Was????

ocenił(a) serial na 10
mara625

Postaram się. Ale wprowadzę jakąś nową postać.. :> heh : P W końcu Brenn też się coś od życia należy nie?

zakrencona_

Ekhm.... masz na myśli tego jakiegoś Kevina ? No niby tak, nie może być sama... Ale wprowadzaj między nimi nie wiadomo jakiej czułości... ok ? I niędzy Boothem a Hannah też nie... ok ?

ocenił(a) serial na 10
mara625

O nie. Zrobię na odwrót!! DUużo czułości... żartuję, żartuję. Trochę będzie. Ale najlepsze postaram się zachować dla BB. Nie, nie o Kevina mi chodzi. : > Ktoś zupełnie nowy.

Inesita84

Oj... Dobrze, że żartujesz... Dokładnie najlepsze zostaw dla B&B :P Wow nie Kevin to kto ? Ciekawe ciekawe kogo tam zmajstrujesz Bones ;):):):):)

ocenił(a) serial na 10
mara625

hehe ; P sama jeszcze nie wiem. Właśnie dochodzę do tego momentu. : >

zakrencona_

Oj to kombinuj kombinuj... He he he nie to, żebym Cię pośpieszała... Ale wiesz xD :P:P ;) Ok to ja już nie przeszkadzam :P

ocenił(a) serial na 10
mara625

Po pierwsze chcialabym przeprosić ze nie dodawalam komentarzy.
Części jak zwykle swietne :) Ciekawe kogo wprowadzisz...moze przywrocisz Sullivana ? ;>
Hannah w ciązy...? Hmm...kiepsko sie zapowiada.

Chcialabym poinformować ze wyjezdzam na tydzień,ale bede miala laptopa i internet, wiec bede czytala kazda część, na ktorą niecierpliwie bede czekała...niestety nie bede mogla sie zalogowac wiec nie dodam komentarzy, ale obiecuje ze jak tylko wroce, wyraze swoją opinie :)
I 2 wiadomość, ze za tydzien, wyjezdzam na 2 tygodnie i nie bede miala dostepu do komputera, a tym bardziej do internetu,ale obiecuje ze jak tylko wroce wszystko nadrobie i zostawie slad po sobie ;p

A teraz nie przynudzam i czekam na szybki cedek :D

ocenił(a) serial na 10
zaneta1994

hehe ; ) Sullego nie. To będzie ktoś nowy. Ewentualnie Kevin, o którym wspominałam : >

ocenił(a) serial na 10
zakrencona_

Hmmm....a wiec kto ?? Kto to moze byc? :D
Wiem jak sie tego dowiedziec...wstawiaj cedeka !! xD ;p

ocenił(a) serial na 10
zaneta1994

heh ; ) mam już połowę. : ) zastanawiam się nad drugą. którą wstawię juuutro. : > albo dziś w nocy... tak o 1? : P albo rano jak wstane.. tak o 1? : P

zaneta1994

Nom ciekawe któż to będzie... ;) Zgadzam się... Wstaw cedeka... :P ;) Jeśli masz gotowego xD :P heh

ocenił(a) serial na 10
mara625

eeeh ; ) nie naciskajcie tak na mnie bo się zgodzę!! ; > pożyjemy. zobaczymy... przeczytamy : P

zakrencona_

he he... ja nie naciskam xD :PP tylko proszę :P:P xD :):)
Heh... ale jeśli naciskanie pomoże przyspieszyć sprawę, no to naciskam xD :P

ocenił(a) serial na 10
zakrencona_

WSTAWIAJ, WSTAWIAJ !!!!
musze cie zlamac bys go WSTAWIŁA :D !!

ocenił(a) serial na 10
zaneta1994

no ale nie doszłam do momentu jak kogoś spotyka.. to trzeba stopniowo.. to będzie pod koniec.. a jestem w połowie... więc wiecie.. : >

Inesita84

Aha... Ok to trzeba na to czasu... :P To ja lepiej nie przeszkadzam to cedek będzie dużo szybciej.. ;) ok to nie przeszkadzam, miłego pisania ;)

ocenił(a) serial na 10
mara625

Bardzo ciekawe opowiadania tu powstają... aha i za ortografie w opowiadaniach zapomnianej wincie mnie ;]... to ja je przepisuje ponieważ Agatka (Zapomniana) nie może z powodu pobytu w szpitalu. Aga piszę tak niewyraźnie że połowy muszę się domyślać ;] ... xD zakręcona zawsze musisz coś namieszać? A miało być tak pieknie ;] ale i tak jest fajnie .... Booth będzie miał 2 dziecko chyba że Hania xD poroni ;

ocenił(a) serial na 10
sandrakk

nikt nie będzie ronił : P chyba że łzy :D heh... nie zamierzam uśmiercać dziecka : P Więc wiecie..

ocenił(a) serial na 10
zakrencona_

to moze sie okaze ze ona zdradzala bootha i jest z kims innym w ciazy xD ?? a ona chce go zatrzymac przy sobie ale on sie na to nie nabierze.....
Prosze by tak bylo ;p

ocenił(a) serial na 10
zaneta1994

ooh.. proście a będzie wam dane.. ale nie u mnie :D:D hehe. zobaczymy. zaraz wstawię cedeczka chyba.. : >

ocenił(a) serial na 10
zakrencona_

no to czekamy.... xD Hania i Booth ;]

zakrencona_

Aha... A Sandrakk mam pytanie... To z Agatką jest coś poważnego, że leży w szpitalu ??

He he... Oj Zakręcona to ja nie proszę xD bo po co jak nie będzie nam dane... xD :P Idź Ty... xD :P he he ok... to czekam z niecierpliwością... :P:P A musiało być to chyba ?? xD :P

ocenił(a) serial na 10
mara625

zadne chyba !! :D
Ja bardzo ładnie prosze o cedeczka :) Wystarczająco ładnie poprosiłam ?? :D

zaneta1994

No to ja tez ładnie proszę... :):):) Umiem ładnie prosić :P

ocenił(a) serial na 10
mara625

noo.. jak tak prosicie..
dobra wstawię.. ale żeby nie było że tak mało! : >

ocenił(a) serial na 10
zaneta1994

Szczerze mówiąc tak... ma raka.. napisałam tu o tym bo to forum było dla niej bardzo ważne ..
Ale miejmy nadzieje że będzie oki ;]

ocenił(a) serial na 10
sandrakk

no to fajnie ;]

ocenił(a) serial na 10
sandrakk

Raka ? Biedna...mam nadzieje ze wyzdrowieje...trzymam za to kciuki :)
No zakrencona gdzie cedek ?? :D

Inesita84

Ok Zakręcona wstawiaj wstawiaj... :) Bardzo się cieszę :):) :)

Ojejku... Ma raka... Tak miejmy nadzieję,że wszystko będzie ok :):):) Pomodlę się za nią... :) Musi być wszystko ok :)

ocenił(a) serial na 10
Inesita84

~jakiś tam numer, nie pamięam. ~

Zrezygnowana usiadła naprzeciwko Angeli w Royal Dinner. Zaczęła dłubać w sałatce, powoli piła kawę. Angela spojrzała zmartwiona na przyjaciółkę.
-Co się stało?- spytała. Brennan pokręciła głową i powiedziała że wszystko jest OK. Dopiero po chwili wypaliła- Booth rozmawiał z Hannah.-uśmiechnęła się lekko. Za wszelką cenę starała się pokazać że czuje się wprost wspaniale.
-Iii? -spytała.-Kiedy ślub? –posłała jej znaczące spojrzenie.
-Biorąc pod uwagę fakt że Booth jest katolikiem, pewnie zdecydują się przed narodzinami dziecka. Nie rozmawialiśmy o tym, ale sądząc po jego przekonaniach i…
-Momencik. –powiedziała artystka unosząc dłoń.- Pogubiłam się.
-Powiedział że porozmawia z Hannah, ja prosiłam go by tego nie robił. Nie chciałam niszczyć jego związku.-wyjaśniła. -Ale okazało się że jest w ciąży.-dodała cicho.-Co, oczywiście zmieniło wszystko.
-Jak sobie radzisz?- spytała ze szczerą troską w głosie.
-Nadal jesteśmy przyjaciółmi. Wszystko jest OK.-dodała z uśmiechem.
-Nie sądziłam że tak to się skończy. Myślałam że będzie wielkie wesele, że wszyscy będą szczęśliwi. A nie że będzie postępował słusznie, niezależnie od tego że tym samym niszczy swoją szansę na prawdziwe szczęście. To niesprawiedliwe. Jesteście idealną parą, ucieleśnieniem prawdziwej miłości. Dlaczego tak jest? Dlaczego zawsze coś staje wam na przeszkodzie? –spytała.

Minął tydzień. Tydzień od chwili gdy oznajmił jej że Hannah spodziewa się dziecka. Od tamtego dnia ani razu nie poruszyli tego tematu. Nie unikali się w pracy, wręcz przeciwnie- nadal spędzali ze sobą mnóstwo czasu. Ale rozmawiali o pracy, starali się nie poruszać tematów związanych z Hannah, ich uczuciem i narastającym między nimi napięciu. Weszła do swojego mieszkania, wiedziała że ma niewiele czasu. Przyjęcie rozpoczynało się za dwie godziny, musiała się jeszcze przygotować. Nie chciała tam iść. Gdyby mogła, zostałaby w domu. Nie miała ochoty udawać przed tyloma ludźmi że świetnie się bawi, podczas gdy chciała tylko położyć się do łóżka i odpocząć. O tak. Wziąć gorącą kąpiel, usiąść w fotelu z kieliszkiem wina i ciekawą książką. Postanowiła że posiedzi tam dwie godziny i wróci do domu. W końcu obiecała Angeli i Cam że się pojawi. Otworzyła szafę i przejrzała jej zawartość. W końcu zdecydowała się na błękitną sukienkę bez ramiączek, sięgającą do kolan. Upięła włosy, wymalowała się delikatnie, podkreślając piękne oczy. Założyła wysokie szpilki, chwyciła niewielką torebkę i zamówiła taksówkę. Kwadrans później była już na miejscu. Weszła do ogromnej sali, odszukała wzrokiem Angelę i Hodginsa. Po chwili dołączyli do nich także Cam i Sweets. Zaczęli rozmawiać o pracy, o wszystkim i o niczym. Nagle Brennan odwróciła się i zobaczyła Bootha. Miał na sobie ciemny garnitur, białą koszulę. Obok niego szła Hannah. Miała na sobie zjawiskową czarną sukienkę, długie blond włosy opadały na ramiona. Partner zauważył grupkę przyjaciół i ruszyli w ich kierunku. Brennan wypiła swojego drinka i odstawiła pusty kieliszek na tacę kelnera. Booth przedstawił wszystkim swoją dziewczynę, Temperance skinęła jej lekko głową. Nie wysiliła się nawet na uśmiech. Grupa przyjaciół wesoło rozmawiała, Brennan wypiła kolejnego drinka. Starała się nie patrzeć partnerowi w oczy, nie mogła znieść tego spojrzenia. Wiedziała że w jej oczach jest tyle samo żalu, bólu i smutku. Hannah powiedziała coś zabawnego, wszyscy się roześmieli. Booth spojrzał jej w oczy. Odwróciła głowę i przeprosiła przyjaciół. Szybko wyszła na taras by zaczerpnąć świeżego powietrza. Oparła się o balustradę i przymknęła oczy. Nie mogła patrzeć dłużej na smutne oczy Bootha i rozchichotaną Hannah. Chciała przestać o tym myśleć. Nagle usłyszała kroki, odwróciła się. Zobaczyła wysokiego mężczyznę. Miał na sobie ciemny drogi garnitur, śnieżnobiałą koszulę. W ręku trzymał szklankę ze szkocką.
-Piękna noc prawda?- spytał. Brennan nie odezwała się ani słowem. Przyjrzała się nieznajomemu. Był wyższy od niej, szczupły, przystojny.-Co tak piękna kobieta robi sama na tym chłodzie?-spytał.

i tu mi przerwaliście pisanie! :D swoimi prośbami.. ; >

ocenił(a) serial na 10
zakrencona_

Pozdrów ją od nas, życz szybkiego powrotu do zdrowia. : )

zakrencona_

Jejku... No i właśnie w takim momencie przerwałyśmy Ci... Hmmm... może lepiej będzie jak nie będziemy przerywały... ? ? :P:P Ciekawe któż to taki... nie chce mi się zgadywać bo i tak nie zgadnę, więc nie pozostaje mi nic innego jak czekać na cd :P

Właśnie pozdrów ją od nas wszystkich i życz szybkiego powrotu do zdrowia :)

ocenił(a) serial na 10
zakrencona_

Biedna Temp, musi teraz cierpieć...oby to nie bylo dziecko Bootha !!!!
A wiec teraz czekam na kolejną część...
Jutro juz nie bede dawala komentarzy...chociaz...jesli znajde hasło, bo na tym komputerze mam zapamietane a za cholere nie pamietam tegu dlugiego hasla z filmwebu... ;/

ocenił(a) serial na 10
zaneta1994

hehe ; ) wiem jak to jest z tymi hasłami : ) i już mówię... Hannah nigdy go nie zdradziła! :D

ocenił(a) serial na 10
zakrencona_

mara~~> zgadywać możesz.. : > To nieznajomy.. właśnie go wymyśliłam.. : P i od teraz postaram się żeby Bones nie cierpiała. :D Niech jest szczęśliwa! :D

zakrencona_

O jeny... to ja już nie wiem co możesz zrobić, aby Booth zostawił Hannah... Chyba, że Hannah będzie chciała pozbyć się w jakiś sposób Bones... a Booth się o tym dowie... Heh... fantazja mnie ponosi, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy xD :P:P no nic to teraz trzeba czekać na cedeka... :P

Zaneta no to życzę Ci abyś przypomniała sobie hasełko... :) Bo szkoda... jak nie będziesz mogła pisać...

Pozdrawiam Was Serdecznie :):):):)

ocenił(a) serial na 10
zaneta1994

No mi się bardzo podobało opowiadanko ;] Tylko szkoda mi Bones i Booth'a. Co do Agatki , pewnie że pozdrowie ;]

ocenił(a) serial na 10
sandrakk

nie.. nie przewiduję żeby Hannah była jakoś specjalnie zła.. wiesz.. jakieś pogróżki czy coś. : P U mnie w opku, to jest po prostu zakochana w Boothie dziewczyna.. ale wiecie. Dziewczęta, która z was oddałaby takiego faceta? :D Hannah chyba prędzej oszaleje niż to zrobi :D

sandrakk

Heh... i tak nie zgadnę a po za tym to nieznajomy... heh... może mieć nie wiadomo jak na imię... he he oby nie Jonathan xD :P:Phe he bo śmieszne imie :P

OK Dziękujemy Ci że ją pozdrowisz :):)

ocenił(a) serial na 10
mara625

Sam Connor. :d ale to nieistotne. :D chyba że chcecie żeby zagościł na dłużej. :D

ocenił(a) serial na 10
zakrencona_

postanowiłam ze nie bede zgadywac jak Booth rozstanie sie z Hannah...
Wystarczy mi odpowiedz na jedno pytanie:
Czy na koncu Booth bedzie z Temp ? :D tylko to mnie ciekawi ;p jeśli tak to jestem spokojna xD

zakrencona_

No ja jakbym miała Bootha to też bym go nie oddała... Ale niech Hannah spojrzy na te jego smutne oczy... Jakby go kochała, to by chciała, żeby był na prawdę szczęśliwy... O i takie jest moje zdanie...
he he nie no coś Ty... nie wiem jak dziewczyny, ale ja nie chcę go za długo w tym opoku... A co Wy na to ?

ocenił(a) serial na 10
mara625

Mam nadzieje ze Sam nie zagości na dlugo....

ocenił(a) serial na 10
mara625

eeeh ;d no zobaczymy. jak narazie, to już po nim. :P Teraz piszę o BB :D hehe i oczywiście o Hannah :D

Inesita84

He he... Ciekawa jestem w tym opoku dosłownie wszystkiego ;) No to ja już nie przeszkadzam, Ty Zakręcona jeśli masz zdrowie to pisz jeszcze ;) heh... Aha no to po Samie :P:P heh... :)

ocenił(a) serial na 10
mara625

aaah.. teraz chcę coś wywinąć z Hannah..ale to już jutro.. : > Dobranoc : )

zakrencona_

Ok to więcej dowiemy się w następnym odcinku ;) Ok to do jutra ;) Dobranoc, pchły na noc bądź inne insekty... jak kto lubi xD :P:P he he xD ;)

ocenił(a) serial na 10
mara625

Dobranoc, pchły na noc bądź inne insekty... jak kto lubi xD - ten tekst mnie powalił mara :D
mam hasło !! zapisalam sobie na fonie, bo jak zapisze na kartce to pewnie gdzies zgubie :D Tak wiec przez ten tydzien bede mogla dawac komenty,niestety od nastepnego tygodnia nie bd miala nawet laptopa, bo jade na oboz ;/

No to po Samie :D Nawet to i lepiej, jestem ciekawa jak dalej rozwiniesz to wszystko, dlatego ładnie prosze o szybciutki cedeczek :*

Inesita84

He he dziękuje Zaneta... he he... Tak jakoś mnie natchnęło to napisania tego krótkiego, jakże wymownego tekstu... :P heh... Hodgins na pewno by się nie obraził na takiego karaluszka w swoim łóżeczku xD :P:P Heh.. A Wy ??
Pozdrawiam :):):):)

ocenił(a) serial na 10
mara625

ja bym się obraziła. :D heheh : P