PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78159
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Uwaga....To już 3 ZAKOŃCZENIE....Yeah...do ilu dojdziemy? Czas pokaże:) Narazie świętujmy:-)

Mino

Kofeina, pojawiłaś się tutaj tylko po to aby negatywnie skomentowac naszą twórczośc? Wiesz co, dobra rada: wynocha!!! Jesteś tu zbędna! Masz u mnie opinię zamądrzałej baby, która doskonale zna się na ortografi i myśli, że rządzi.
Ps: Wolę herbatę.
Pps: Piegża piszę wspaniałe opowiadania!! A te lekkie zboczenie w nich dodaję im uroku!

Skazana_na_Polsat

Kofeino, nie będę dziś pisać jaka jesteś arogancka, zarozumiała i upierdliwa. Proszę Cię, abyś już nie zaśmiecała naszego forum. A Piegża pisze wspaniale, a Tobie kobieto może po prostu brakuje chłopa. Więc może zaczniesz w końcu go szukać, a nie wyżywać się na nas. Pewnie teraz zaczniesz szukać nazwisk wszystkich użytkowników forum, wspaniała zabawa.
Twoją inteligencję, pomysły na zabawę i wymądrzanie się oceniam na wiek 5 latka. Ale na pięć lat tak dobrze pisać, to normalnie masz u mnie medal.

P.S. Dziewczyny nie przejmujcie się taką zarozumiałą smarkulą, nawaliła się i pisze pierdoły. Czekam na cedeki!!!!

P.S. Dedykowany Kofeinie- Dzięki Tobie wstawiam mniej wykrzykników, moje ADHD się zmniejszyło. HURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Azura2007

No tak, moja wypowiedź była grzeczna, kulturalna, nikogo nie obrażałam, ale to właśnie ja jestem arogancka, brakuje mi kultury i szacunku dla innych osób. Z mich postów to wynika?
W przeciwieństwie do was - Wersal po prostu, szczyt dobrego wychowania, kultury i poszanowania dla cudzych wypowiedzi. Nic, tylko podręczniki do savoir vivre pisać.

Azura, obrażasz mnie, bo brakuje Ci rzeczowych argumentów do skomentowania moich wypowiedzi, tak? Cóż, pomijając to, że smarkulą nie jestem (w przeciwieństwie do Ciebie) to wiek o niczym nie świadczy. Np. Ty nawet za 20 lat będziesz zapewne tak samo głupia jak teraz.

kofeina76

Ty też, Kofeino. Tak zostanie Ci na zawsze, a może nawet Ci się pogorszy. Czy ty jesteś fanką Bones, czy tylko tu jesteś bo szukasz "ofiar"? To wolne forum, każdy piszę jak chce.
Ty zamiast drobnych uwag poprawiłaś dokładnie całe opowiadanie! Z twojego pierwszego postu wynika, że jesteś arogancka, brakuje Ci kultury i szacunku dla innych osób.

Skazana_na_Polsat

O mój boże! Dziękuję, że mi to uświadomiłaś!
Krytyka to brak kultury i szacunku, jak mogłam się tego nie domyślić?
Tutaj tylko pochwały są w dobrym tonie.

kofeina76

Nie ma za co.
Mnie wcale nie dziwi, że się nie domyśliłaś.
Krytyka jest tu widziana, ale bez przesady!! Jeśli Ci coś się nie podoba to po prostu to piszesz, ale staraj się nikogo nie urazic.

Skazana_na_Polsat

"Ooochh, achh, piszesz przecudowne, przegenialne opowiadania, jesteś wspaniała i najlepsza, a Twoje pomysły niesamowite i niepowtarzalne" i dopiero potem "a, i wybacz, że mam czelność coś Ci mówić, ale masz w tekście błędy".

O to chodzi?

kofeina76

Nie.
Nie zaniżaj poziomu.
Po prostu przestań pisac na tym forum.
Won!!

kofeina76

Wiesz co, jeszcze nigdy tak dobrze się nie ubawiłam, jak przy Twoim komentowaniu, mojego komentarza. A słowo głupia jest bardzo dziecinne i niezbyt mądre, jak na twoją inteligencję myślałam, że wygrzebiesz ze słownika inny wyraz, którego nie zrozumiem. Właśnie pięciolatki mówią, że wszystko jest głupie. A praktycznie to Ty teraz też mnie obraziłaś i przedtem też, więc poziom obrażania- wyrównany. Proszę przestań śmiecić te forum, swoimi bezsensownymi komentarzami, bo to forum o kościach, a nie kto kogo bardziej obrazi.
P.S. A i chętnie bym kupiła twój podręcznik do savoir vivre, napiszesz mi łosiu?

ocenił(a) serial na 10
Azura2007

Dziewczyny, uspokójcie się w końcu, bo nam forum zablokują i tyle będzie z tego pożytku ;/ Po raz kolejny powtarzam, że te kłótnie mijają się z sensem tego forum i najlepiej byłoby, gdybyście się obrażały w jakieś prywatnej rozmowie. Więc... wymieńcie się numerami i skończmy tą parodię.

Azura2007

Super. Ja jestem obrażana, ja słyszę "Won", jestem nazywana "łosiem" (przezywanie na poziomie podstawówki?), ciągłe przytyki do mnie, a mimo tego to ja jestem zła i niewychowana.
Nie napisałam, że wszystko jest głupie. Napisałam, że Ty jesteś głupia. Poza tym po co zbędnie komplikować język?

kofeina76

Dobra Kofeina nie ma co się ciągle obrażać, powoli staje się to nudne.
Sorry, za te nie które teksty, ale zrozum, że nie jest miłe, jeśli ktoś poprawia tekst, my jesteśmy tu wszyscy na forum kumplami, mającymi te same zainteresowania i próbujemy się wspierać. Po wkurzaliśmy się wszyscy na Ciebie Ty na nas, może w końcu koniec tej bezsensownej kłótni. Większość Twoich komentarzy była po prostu nie miła. Ale jeśli będziemy dalej się sprzeczać będzie jeszcze gorzej. Skończmy to!!!
Jeśli lubisz ortografię to na pewno są fora związane z tą dziedziną.
Możesz się na nich popisać. A teraz po prostu daj nam pisać, to co my lubimy. Każdy ma swoje hobby. Nikt z nas nie jest głupi, gdyż każdy ma swój rozum i inteligencję. Pora wreszcie się pożegnać Kofeino!!!! Proszę nie pisz już więcej komentarzy dotyczących naszych błędów lub obrażania nas.
Jeśli lubisz kości, możesz razem z nami pisać scenariusze, bo po to praktycznie to forum jest. A nie żeby się kłócić. Zróbmy zawieszenie broni i niech każdy rozejdzie się w swoją stronę!!!!

Azura2007

Po prostu sobie nie życzę, żeby mnie 12-latka łosiem nazywała. Proste, nie?

W Twoim wieku bardzo łatwo poprawić swoje błędy, ale jeśli takie stawianie byków gdzie popadnie wejdzie Ci w nawyk, będziesz miała z tym później problemy. Może i mój 1 komentarz nie należał do tych bardzo miłych, ale faktem jest, że czytając opowiadania AguŚ widzę, że nie ma już tych błędów, które jej wymieniłam, a przynajmniej jest ich mniej. Czyli zamierzony cel został osiągnięty. I z tego płynie największa korzyść dla niej. Za poprawę błędów nie ma się co obrażać - po prostu następnym razem trzeba ich unikać. Inteligencja polega też na tym, że uczymy się na błędach i o to głównie mi chodziło.

kofeina76

Dobra na reszcie się zrozumieliśmy. A jeśli chodzi o mój wiek to wcale nie mam 12 lat. I ja też sobie nie życzę abyś mnie obrażała i moje koleżanki.
Po prostu skończmy to!!! A co do błędów to może i masz czasem racje!!!

ocenił(a) serial na 7
Azura2007

Azi, gratuluję. Tak jak piegża pokazałaś klasę. Nie tylko nie przestałaś reagować na odzywki, ale jeszcze byłaś w stanie wybaczyć to, jeśli kofeina będzie miła od tej pory i tak dalej.

Naprawdę chyba macie na mnie zbawienny wpływ. Andzia, Azi zgadzam się z wami. Kofeino jeśli chcesz pisać scenariusze to możesz. Jeśli chcesz pisać komentarze, proszę bardzo. Ale troszkę milej. Musisz pamiętać, że rozbijanie każdego szczegółu, błędu nie będzie mile widziane. Terapia szokowa nie jest zbyt... humnitarna. I naprawdę nie wiem czy warta tego wszystkiego.

I Azi ma 14 lat

eSKa

Wow, mogę pisać scenariusze? Mogę, mogę, mogę? Naprawdę?

ocenił(a) serial na 7
kofeina76

TAK!!

Pod warunkiem, że zaakceptujesz fakt że Azi ma 14 lat a nie 12 :)

eSKa

No tak, bo to moje skryte marzenie, pisanie scenariuszy i publikowanie ich tutaj.
A rocznik 95 to chyba 12 lat ? No, rocznikowo 13.

kofeina76

Każdy może pisać scenariusze. Chodzi tylko aby czerpać z tego przyjemność.

ocenił(a) serial na 10
kofeina76

Coś chyba poczułam w wypowiedzi kofeiny nutkę ironii...

Dla mnie to bez sensu takie kłócenie się.
Dziewczyny MĄDRY GŁUPSZEMU USTĘPUJE.
Więc zachowajcie się dorośle i "daaajjcie ssspokuuj"

ala_bala2

Ironii? A ja myślałam, że jak kawa, to "z lekką nutką dekadencji".

ocenił(a) serial na 7
kofeina76

Ja liczyłam, że to sarkazm
Każdy ma własne zdanie :)

ocenił(a) serial na 10
kofeina76

wybaczcie przejęzyczenie, jeśli można tak powiedzieć, kiedy się pisze xD

Każdy wiedział o co mi chodzi.
Główny sens mojej wypowiedzi został zachowany.
PRZESTAŃCIE!!
To do niczego nie prowadzi.
A nawet jak chcecie się kłócić to załóżcie osobny temat, bo ten jest zarezerwowany, jak dla mnie, do czytania scenek i opowiadań.
ot, co.

Mino

nie pokazałam klasy, po prostu poczułam się przerażona tym co ona wyprawa, nie wiem, gdzie mam uciec

piegza

W przeciwieństwie do większości użytkowników tego forum jesteś dorosła. Szkoda, że tego nie widać. Cóż Cię tak przeraża ? Bo mnie raczej to bawi.

kofeina76

możesz mi wyjaśnić, co cię tu najbardziej bawi?

piegza

Oczywiście.
Nadymanie się i robienie afery z tego, że ktoś miał czelność zwrócić uwagę na błędy. Oraz fakt, że to "wk*rwia" polonistkę.

ocenił(a) serial na 7
kofeina76

STOP!!
Miał być koniec!!

Piegża rozumiem cię. ktoś nagle nie wiadomo skąd i jak ujawnia twoje dane. gdyby ktoś to zrobił mi, chyba bym zadźgała (i tu kofeino masz szczęście). Ale miał być koniec, ok? Jak bardzo cię to denerwuje to napisz opowiadanie gdzie morderca będzie miał ksywkę kofeina i wszyscy uznamy to za ironię, ok?

ocenił(a) serial na 10
kofeina76

Ja się pytam, czy tu są poloniści, studenci, uczniowie, biolodzy, dziennikarze, lekarze, hydraulicy, sprzedawczynie itd. ??!!

Dla mnie tu są ludzie, którzy przybrali jakieś tam swoje nicki i się nimi podpisują. Tu można wyluzować i nie "czepać" się nie wiadomo czego...

kofeina76

polonistka też człowiek i ma prawo się wkurwić, gdy ktoś nieproszony psuje jej zabawę.

piegza

No tak, have fun i rób tyle błędów, ile dasz radę.

kofeina76

Proszę was skończcie!!! Dajcie już spokój. Miał być koniec, ile idzie się kłócić. Dajcie sobie po szlagu.

Azura2007

Ja osobiście sobie teraz daruję dalszą rozmowę, gdyż ten temat mnie zwyczajnie nudzi.

Logout.

kofeina76

no wiesz, na razie swoimi konstruktywnokrytycznymi uwagami osiągnęłaś jedynie to, że mnie się odechciało pisać.
odebrałaś mi zabawę i możliwość pełnienia mojej misji: pisania opowiadań na niezłym poziomie, z których, miałam taką nadzieję, młodsi mogliby się czegoś, z czasem, nauczyć.
nie jestem typem nauczyciela, który stawia ucznia pod tablicą i zaczyna wytykać błędy, tylko po to, żeby go "nauczyć", a tak naprawdę zgnoić. może takie metody skutkowały, w szkole pod zaborem rosyjskim...

Mino

Wróciłam i proszę, jaka miła niespodzianka:) Miałam przepisać opowiadanie, ale hmmm....jakoś tak nie bardzo mi się chce:P Wiem, wiem, przekładam to, ale wczoraj nie miałam wolnej chwili, bo ruszyłam z aparatem w teren:)A dzisiaj to jakoś tak...chyba ta pogoda mnie rozleniwia:)

P.S. Gratuluję:)

ocenił(a) serial na 7
Mino

A jak bardzo poprosimy? I ładnie poprosimy?

Mino

wytłumaczcie mi, proszę, jak krowie na miedzy, PO CO ludzie to robią? co ona z tego ma? chce rozwalić to forum? o co jej chodzi????

ocenił(a) serial na 10
piegza

po prostu ma bardzo fajnie w domu xD
ot, co ;D

ocenił(a) serial na 7
piegza

Szczerze, celu nie widzę. Żadnego

Coś mi mówi, że to jest jakaś nauczycielka która zazdrości ci sympatii dzieci i wyobraźni czy coś w tym stylu, bo coś bardzo o tym wspomniała...

I Piegża powiedź że mi się tylko zdaje, że ty nam mówisz że więcej nic nie napiszesz
Chyba nie odmówisz sobie napisania kąśliwego scenariusza? Myślałam że mogłabyś mordercy dać ksywkę kofeina, ale po twoim zdenerwowaniu (delikatnie rzecz biorąc) dobra byłaby również ofiara zabita okrutnie, torturowana i taka, z której mało co zostało, na którą mówili kofeina :)
Tak dla wyładowania emocji

eSKa

eSKo, zupełnie mi nie jest do śmiechu....

piegza

czy ktoś wie, jak tu się usuwa konto? i jak się wylogować, bo mi nie wychodzi

ocenił(a) serial na 7
piegza

Nie rób tego. Po prostu nie rób.
Będzie miała satysfakcje.

Wolałabym zgłosić jej wszystkie komentarze do skasowania.

eSKa

srał pies, tak czy siak będzie miała satysfakcję
ale ja z tchórzami gadać nie lubię
nie będę pisać, więc wrócę do mojego pierwszego ulubionego zajęcia: oglądania

ocenił(a) serial na 10
piegza

Po co robi? Może sie nudzi ;), a co do tego ze faktycznie jesteś piegża polonistką, której nazwisko zostało ujawnione na forum (nie wnikam w jaki sposób kofeina dowiedziała się jak ono brzmi i mam dużą nadzieje, że nie znajdzie sie tu bez mojej wiedzy i zgody moje nazwisko) to szczerze zazdroszczę Twoim uczniom takiej nauczycielki, która faktycznie potrafi napisać coś wg. mnie ciekawego i wartego przeczytania (parokrotnego przeczytania przynajmniej z mojej strony).

Konta nie usuwaj! Nie wolno! co my bez Ciebie i Twoich scenariuszy zrobimy?

ocenił(a) serial na 7
kas_3

Co ty zrobisz bez pisania piegża?

My Umrzemy Kaś. Śmiercią marną.

kas_3

było mi naprawdę miło, Dziewczyny
to były dwa najfajniejsze miesiące w tym roku
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
piegza

wiesz Twoje słowa zabrzmiały trochę jak pożegnanie..? I to mnie przeraża... Nie lubię jak ktoś odchodzi! "Zooostańmi razem, zoooostańmy razem...' Pamięta ktoś tą piosenkę? ;(

ocenił(a) serial na 7
piegza

Podejrzewam, ale co mam ci powiedzieć? Przecież dla mnie to jest oczywiste że jakbym chciała ujawnić swoje dane to dałabym sobie na nick imię i nazwisko. Naprawdę jej nie rozumiem, ale jak to moja koleżanka Monika mówi... są ludzie i parapety ale żeby urodzi...nie no, nie będę jej znów obrażać.

eSKa

Piegża proszę Cię, lepiej by było gdybyś zmieniła nick, nikt by się pewnie nie domyślił. A tak szczerze to zazdroszczę dzieciom takiej nauczycielki!!!
Jak ona mogła coś takiego zrobić? Piegża proszę zostań, nawet nie wiesz jak bardzo będzie nam brakować Twoich scenariuszy. Zostań Piegża proszę!!!
Nikt nam Ciebie nie zastąpi. Będziemy płakać. :-( Zostań plisa!!!!

Azura2007

Piegżo nie powinnaś się przejmować. To, że ktoś odgadł kim jesteś lub mu się wydaje, iż odgadł nic nie znaczy. Może to jakiś kawał Ridża Leśniczego;)). Kto zagra ze mnią w cytaty, jak odejdziesz? Może jesteś belferką, a może fryzjerką, mnie to nie obchodzi. Może jesteśmy z młodsze, może starsze - to nie jest ważne. Tu na forum jesteś fanką Bones i tylko to się liczy.