http://www.youtube.com/watch?v=BL_Jf_0AfU4&list=FLPdxI653ablaVBiyk-cIGeA&index=1 &feature=plpp_video
Tym razem nawet kanadyjskie promo jest tydzień przed odcinkiem:P
http://www.youtube.com/watch?v=o7dFor84osY
Ale wydaje mi się, że to jest tylko takie zdjęcie z planu a nie kadr z serialu.
To zdjęcie wygląda bardziej na fotkę z planu tak jak napisała katia_2007. Po za tym jeśli dobrze widziałam to będzie się tyczyło odc. 16.
A poza tym do kręcenia serialu nie używają takiego oświetlenia. Być może w serialu będzie to ujęcie z boku czy coś.
http://www.youtube.com/watch?v=1IZZ0gpAxtw
http://www.youtube.com/watch?v=n7aqPPpBqvk
http://www.youtube.com/watch?v=krAGcmNu0fs
Racja racja, w ekscytacji zapomniałam dodać, ze to z 18 odcinka .przepraszam . ;)
Spencer jest strasznie wkurzająca. Ciągle wydaje pochopne oskarżenia, zamiast trochę się zastanowić. Przecież dobrze wie, że A mogłoby podrzucić ten kolczyk Paige, tak samo jak podrzuciło Spencer w pierwszym sezonie sweter Toby'ego (kolejna niewyjaśniona sprawa, dziękujemy Marlenko)
Pozatym kto nosi w torebce jeden kolczyk wykopany z grobu.. Jakby znalazły w tej rorebce ząb Ali to też by im sie nie wydało dziwne.
Pewnie jakby Paige nosiła ciało Ali w torebce, to też by niczego nie ogarnęły :D
Jak dla mnie Nate na pewno ma coś z tym wspólnego. Na pewno nie Paige, no ludzie, podali nam to w ostatnim odcinku na tacy. A ta lista, co podali na facebooku - po tym wszystkim naprawdę wierzycie, że tam jest podany zdrajca? Jak dla mnie Jenna w ostatnim odcinku ostrzegła Emily przed Natem, a nie jak to wyglądało na pierwszy rzut oka że przed Paige.
Może napalony Nate(na Emily) przyszedł do niej i Paige w akcie zazdrości go urządziła.. ale to nie wytłumacz płaczu Hanny
Albo Emily odkryła że Nate z nimi/nia pogrywa i go zabiła ale znowu Hanna...
Więc to pewnie była mona i albo Paige albo Emily ją zabiły/skrzywdziły obstawiam Paige a Emily próbowała ja odratować i stąd te zakrwawione dłonie
hahahhaha napalony Nate na Emily dobre ;p też tak obstawiam ze Paige albo Nate coś zrobi i Emily bedzie chciała odratować.
Ej a w jednym ze sneak peakow bylo ze mona stoi przed lustrem i dzwoni do niej telefon(pewnie od A) i A coś jej tam gada a ona taka mine zrobiła jakby to ONA miała kogoś zabić huh? ^^ co o tym sądzicie? co A powie Monie?
To oczywiste ze Jennie chodzilo o Nata. Po 1 nie wiemy czy Emily i Paige się znają. Po 2 wszyscy wiedzą, ze Emily i Paige są razem więc raczej nie powiedzialaby : muszę porozmawiac z tobą o twoim przyjacielu/ przyjaciolce. No i po 3 to chyba LOGICZNE, ze skoro Nate powiedzial ze wie ze Jenna go widziala i ona wtedy sie tak przeraziła to chodziło o niego...
No i teraz wszystko pasuje. Jenna nie chciala zeby ludzie wiedzieli ze widzi bo się kogos bała. Pewnie chodzilo o Nata.
no pewnie chodziło im o jakąś scenę (której nam nie pokazali), gdzie Nate coś robił (zapewne nielegalnego xd), a zobaczyła go Jenna. ; D
A co z Jasonem? tak zniknął a to on miał kupe kasy bo przecież wypisywał ten czek i wgl. Jason zniknał Melisa też i Lucas ich wsuneli w cień. A co sie np z Melissom dzieje albo z Lucasem chociażby ? ^ ^
I jeszcze chciałam poruszyć jeden temat, temat tego kolczyka znalezionego w gabinecie ojca Arii. Nie wiadomo do kogo należał. Odpada Aria i oczywiscie ta kochanka ojca. Do kogo należal kolczyk? Do Ali? Czy do kogoś innego? I dlaczego Paige miała go w torebce?
Kolczyk zapewne był Ali. A Paige pewnie podrzuciło go A żeby dziewczyny myślały że to Paige wykopała grób i jest A.
Kolczyk należał do kochanki ojca Arii. Aria włożyła te kolczyki do grobu Ali, było wyjaśnione w którymś z pierwszych odcinków trzeciego sezonu.
Wiem:):) Zauważyłam. Dziś czytam posty, które były o mnie wczoraj i się zdziwiłam:D Wiec zdecydowanie rozumiem:)
Tylko po co to robiła ?
tylko po to żeby coś na nią mieć ?
Chyba że to już Ali a nie Courtney .
mam przeczucie ze to Lucas umrze :) to by tumaczyło dlaczego Hanna tak to przezywa, w koncu byli kiedys przyjaciołmi.
Moze to Wren umrze - Spencer juz kompletnie przeszedl, ale Hanna sie z nim ostatnio zaprzyjaznila i pomimo pocalunku, ktory ponoc nic dla niej nie znaczyl, ewidentnie dalej go lubi..
Ale płakałaby tak mocno za kimś kto ją próbowal zabić wtedy w łódce? no nie wiem ...
Jedno jest pewne, ze Paige nie umrze, ani nei zostanie zraniona. Na you tube są zdjęcia z planu i widać przesłuchiwaną Paige cczyli na milionprocent nei umrze, szkoda nie lubie jej ;/
sądząc po zdjęciach (nie umiem linku tu wstawiac :> ) Ezra będzie sie widzial z Maggi ... ciekawe jak sie to bedzie mialo do zdrady
no wiem własnie obczaiłam na you tubie były sneak peaki o tym jak ezra i aria sobei siedzą w jego miszkaniu i przychodzi maggi I wszyscy takie ZONK xd hahahah no wtedy sie pewnie potoczy tak ze Aria wiedziął ze Ezra ma syna i mu nie powiedziął i sie pokłucĄ I MAM NADZIJE ZE ZERWĄ -.-
On jej nie próbował zabić w tej łódce z tego co pamiętam. On był strasznie tajemniczy i Hanna się przeraziła, dlatego wypchnęła go z tej łodzi. On tak naprawdę próbował jej wyznać, że się w niej zakochał.
No dobra moze masz racje, ale przeciez znalazły te tabletki w jego pokrowcu i wzsycy podejrzewają ze Lucas jest w A teamie a poza tym mi wydaje si eto troche dziwne i ogl nie realne bez urazy :)
A może Jenna będzie bliska śmierci, a Nate umrze? A Hanna płakała po prostu bo coś w niej pękło i już nie mogła wytrzymać stresu. Nate mógł zabić Jennę, bo jak wiemy miał jakieś tam swoje chore powody. I pewnie chciał zabić też Em, ale udało mu się dorwać tylko Jennę, bo Emily się obroniła, w związku z czym Nate umarł.
tu chyba nie chodziło o to ,że się zakochał, tylko że przegrał pieniądze Caleba
A które sie teraz ujawni będzie kobieta ( o ile wierzyć mozna Marlence ) wiec albo Ezra okaże sie kobieta, albo jednak bedzie to Melissa (jak w pierwowzorze czyli książce ) Paige i Emili beda sie gesto tłumaczyc przed policja,, dla mnie ni przypiął ni przyłatal no chyba , że chodzi o próbe eliminacji Mony lub Paige ukatrupi Nata.
ja tam bym jej nie wierzyła, pewnie tak mówi, żeby potem było nagle wielkie zaskoczenie, ona jest jedną z tytułowych "liars"
https://p.twimg.com/A1ZqPdjCIAA_aYg.jpg po tym, że inni aktorzy mają 2010-2013, a Tammin (Jenna) 2010-2012, dużo ludzi sądzi, że to Jenna umrze.
to co z tym linkiem? :D i o której godzinie?
ja tam jestem za tym ze Lucas umrze, bo Hanna ciągle nie chciała uwierzyć w to że on może być A,