PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73334
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

http://www.youtube.com/watch?v=BL_Jf_0AfU4&list=FLPdxI653ablaVBiyk-cIGeA&index=1 &feature=plpp_video

Tym razem nawet kanadyjskie promo jest tydzień przed odcinkiem:P
http://www.youtube.com/watch?v=o7dFor84osY

ocenił(a) serial na 3
stakara_91

wszystkich chętnych do komentowania odcinka na bieżąco i wymieniania swoich spostrzeżeń zapraszam serdecznie na tinychat - http://tinychat.pl/pllovers

ocenił(a) serial na 3
milkie_way

dobra, z tamtym linkiem było coś nie tak (kurde, tinychat.pl? to było do przewidzenia xd)
więc jest ten - http://tinychat.com/mm69e

milkie_way

a link do transmisjii? no daj ktos ;d

ocenił(a) serial na 5
cristiano_ronaldo

Na czacie pewnie będą minutę przed odcinkiem dawać :)

Chimcharo

To jak będzie link, wklejcie tu, proszę. A o której leci?

ocenił(a) serial na 5
Hmm_Ciastko

O 2 w nocy chyba ;]

Chimcharo

ale o której jest?

Chimcharo

A o której jest?

ocenił(a) serial na 5
Hmm_Ciastko

No mówię, że o 2 chyba xD

ocenił(a) serial na 7
Chimcharo

A nie o 1? ; d

accidenti

haha :) jaki tłum się zrobił :P chce się wiedzieć kto jest w czarnej bluzie????? :D

miłego oglądania.... mam nadzieję, że będzie to najlepszy odcinek. DAJCIE ZNAĆ JAK BYŁO!

Leo_Wyatt

Pewnie Mona >< I jej siostra bliźniaczka

Leo_Wyatt

Było niezłe, a końcówka najlepsza :D

ocenił(a) serial na 5
accidenti

Właśnie nie jestem pewien xD

ocenił(a) serial na 8
stakara_91

ja z kolei obstawiam, że Mona jakimś cudem znajdzie się w domu Emily. Gdzieś tam czaił się będzie psychiczny Nate na Em, ale pewnie pomyli ją z Moną(długie ciemne włosy?) i będzie chciał zrobić jej krzywdę(tłumaczyłoby ryk Hanny)... na ratunek przyjdzie Paige i Em, zgładzą zboczeńca! :)) nie wiem już, czytam Wasze podejrzenia i już totalnie wsyztsko mi się miesza :)

ocenił(a) serial na 10
ramonaflowers

Wsztystkim si emiesza xd spoko :) A ja obstawiam ze emily i paige bedą jechały autem a tuż za nimi przypadkiem ashley i pastor na randke czy cos i nagle A bedzie próbowalo uderzyć w auto Emily ale ona zrobi unik i przezyje a A uderzy w Ashley i ashley umrze a pastor bedzie zraniony i to by tłumaczyło płacz hanny i przesłuhiwaną emily i paige mozliwe tez ze ashley przeyje i ze pastor zginie a Hanna bedzie sie zanosiła płączem bo jej amma moze np. być ciezko ranna al epotem sie okaze ze przezyje ;D ja mam takie podejrzenia tylko zastanawiam sie kim by było to A któreby chciało uderzyc w Paige i Emily moze Nate zazdrosny o Paige albo Mona ktora dostała takie zadanie od głownego A. niewiem :D już neidługo si okaze ;)

trust_yourself

całkowicie mnie rozwali, jak okaże się, że to Ashley i Byron :P

ocenił(a) serial na 4
matmadziaa

wow, tego sie nie spodziwalam. Jestem pewna,ze zdrajca jest po stronie kłamczuch. Na 100%.

ocenił(a) serial na 8
dorothy_mills

Jeszcze nie obejrzałam ... ale w nocy snilo mi sie , ze A to Emili tThorne z zemsty(Revange) heeheh moze dlatego, że aktualnie Revange to takie moje drugie PLL.. Jak wrażenie tych co oglądali czy Marlenka znów zawiodła?

sift

Ja powiem szczerze jestem pozytywnie zaskoczona;))) Oglądnij koniecznie, myslę, że się nie zawiedziesz;P Tylko wcześniej nie czytaj niczego co by Ci zdradziło kto się okazał A:P Ja byłam mega zaskoczona:P

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

za pózno :) nie wytrzymałam hehehe i przeczytalam w innym temacie. Ale i tak będę oglądała z "apetytem" nie chcę bardziej spoilerowac ale mialo by to sens ze zdjeciem koncowym z odcinka 3x16

sift

Żałuj bo ja nie wiedziałam i miałam świetną niespodziankę:P Ale ogólnie odcinek fajny i ciekawy choć zabójca Mayi mnie nie zdziwił obstawiałam tak zresztą jak większość na forum:)

ocenił(a) serial na 8
izka21gramowa

Ja już tak mam :>. w ksiązkach tez zaglądam na ostatnią stronę ... Zaraz będę oglądała . :)

sift

W książkach też tak mam, ale postanowiłam, że zrobię sobie dzisiaj niespodziankę i cieszę się , że tak zrobiłam:p

sift

gdzie to zdj można zobaczyć????????????? :)))))

zgadnij_kto

Dokładam się też chciałabym zobaczyć:p

ocenił(a) serial na 8
zgadnij_kto

Zdjęcie widziałam na profilu Marleny na Twiiterze widac Tobyego w ostatniej scenie jak jedzie z takim dziwnym wyrazem mordki ,ciężarówka w sina dal. Juz pisalam o tym nawet dziewczyny mnie poprawialy bo pomyliłam sie i pisalam, że to 18 odcinek. nie umiem podawac linków tutaj. Wiec w galeri zdjęc Marlenki jest ta fota można zajrzec

ocenił(a) serial na 3
izka21gramowa

oo, ja tak samo, jak mi kopara opadła to siedziałam później z pół godziny i wszyscy na czacie piszą o odcinku a ja tylko ''jaaa...'', ''nie wierze...'' xd

jak dla mnie to już nawet kurde Ezra był bardziej podjerzany! Hanna i Spencer były bardziej podejrzane, no! :D
chociaż jak tak leciał ten odc to się bałam że zdrajcą będzie Caleb : (

milkie_way

A wiesz, że ja też?:P Też myślałam, że to on coś zaraz powie i się okaże A:P A tu Toby:P Choć jak szedł z Moną to już wiedziałam ,ze to facet, bo był wysoki, ale że to Toby?? Udało się im zaskoczenie:P

ocenił(a) serial na 3
izka21gramowa

noo, to też jak szedł z Moną, ale ona jest dość niska, więc chyba mogłaby to być nawet Spencer z nią :D swoją drogę ciekawe co by było, gdyby to jedna z kłamczuch była zdrajcą, np. Hanna albo Spencer (bo Aria byłaby zbyt oczywista, a Em... ekhem) to by było jeszcze zajebistsze!

milkie_way

No tak Aria byłaby za oczywista z Ezrą:P No jesłi by podali jakiś fajny powód to pewnie któraś z dziewczyn jako np. główne A byłaby super rozwiązaniem.

ocenił(a) serial na 3
izka21gramowa

ta ostatnia scena, jak się A odwraca, a tam Spencer! i tekst Tobiasza: wiem kim jesteś, czy jakoś tak, no poprostu cud, miód, orzeszki i nutella!

milkie_way

A wiesz ja nawet nie podejrzewałam Spencer jak A szło z Moną, jakoś przeczuwałam, że to będzie facet:P Sorki wiem, że lubisz Ezrę , ale ja tak bym chciała, żeby on był w to zamieszany:P

Dobra a poza tym jeśli osobiste A każdej z dziewczyn byłoby tymi osobami, które obstawiamy to zostają Noel, Jenna i Garrett, może oni są odpowiedzialni za morderstwo Ali??

ocenił(a) serial na 3
izka21gramowa

nie no, ja po finale 2 sezonu stwierdziłam, że wolałabym już gdyby Ezra był A, a nie Mona... :D

a oni też mają coś wspólnego z A. pewnie pół Rosewood ma... ja tam mam swoją teorię, o starym i nowym teAmie i jej się póki co trzymam :D

milkie_way

Cały czas pozostaje jeszcze kwestia kto zabił naszą główną bitch czyli Ali:P

A gdzieś to czytałam przed tym 12 odcinkiem, że jeśli nie byliśmy zaskoczeni Moną jako A to teraz będziemy;D Meli rację:D

ocenił(a) serial na 3
izka21gramowa

ano! chyba pierwszy raz mi się tak odcinek podobał i pierwszy raz nie żałuję że zostałam... a już myślałam że zepsują wszystko i będzie Paige, skoro praktycznie podawali nam ja na tacy... chociaż ona pewnie wciąż coś ukrywa, z pewnością nie jest taka znowu niewinna. ale jak zobaczyłam ją związaną i Nate'a z nożem to zrobiło mi się jej żal : (

milkie_way

Ja ją nawet wtedy polubiłam:D

ocenił(a) serial na 3
izka21gramowa

no, taki nagły przypływ miłości ;D

PS. masz piękny avatar <3 Alex Prettyfer, czyż nie? :D

milkie_way

Oczywiści, że on;D Też go lubisz??:P

ocenił(a) serial na 3
izka21gramowa

taak, zwłaszcza po Wild Child i Numerze 4 ;3

milkie_way

Tego pierwszego nie oglądałam, ale tez po numerze 4 go polubiłam:D A Bestie oglądałaś??:P

ocenił(a) serial na 3
izka21gramowa

noo, zapomniałam o Beastly! ale on w większości był zniekształcony, więc się nie liczy xd

milkie_way

Niby tak, ale świetne tam zagrał:P

ocenił(a) serial na 10
milkie_way

ja miałam tak samo w trakcie odcinka , że to będzie Caleb, ale jak już Spencer powiedziała Toby'emu że jest pewna to było coś nie tak

ocenił(a) serial na 3
patii12

noo, ten jego wzrok jak się przytulali :D

ocenił(a) serial na 10
sift

Mnie się zaś śniło, że kolezanka mi zdradziła, ze A to Melissa, haha. A siedząc dzisiaj przed komputerem, który nie chciał mi się włączyć, zastanawiałam się między Lucasem a Tobym... Ale wymyślili...

little_liar

A mi się dzisiaj śniło, że to Wren był A:D Całe szczęście to nie on:p

ocenił(a) serial na 10
izka21gramowa

Haha, ciekawe ile osób miało takie nietrafione "prorocze" sny ;p

ocenił(a) serial na 3
little_liar

mi się śnił Toby jako A hahaha. w sumie dobrze że on, przynajmniej jestem usatysfakcjonowana takim obrotem spraw :D

milkie_way

To widać jak bardzo przeżywaliśmy ten odcinek;D